Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 17 feb. 2017 19:50

Har dere opplevd at noen dere har datet ønsker å forbli venn med dere, etter at dere har bestemt at det ikke blir dere to, og at kontakten faktisk opprettholdes?

Jeg har opplevd dette flere ganger, men det ligger alltid en liten nyanse av håp hos disse mennene, kjenner jeg.

Er det mulig at man kun er venner etter slike runder, uten noe mer "surr"?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 17 feb. 2017 20:01

Nei, det ække så fali', men jeg vil jo ikke at noen skal håpe på at det "blir noe" når jeg vet at det ikke blir det. 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 17 feb. 2017 20:08

Hvem er stakkarslig, Hovmester? 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 17 feb. 2017 20:14

Ja, jeg er tydelig, men fordi jeg er en ganske sprudlende person, kan jeg kanskje oppfattes som flørtende.

Det er mulig jeg er lite belest, men hva betyr FGF? 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 17 feb. 2017 20:16

Fikk hjelp av Google nå. 😇

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 17 feb. 2017 20:17 Privat melding

Er ikke det en litt merkelig greie da, hvis dere i utgangspunktet møttes gjennom sukker og var på date for å sjekke de romantiske vibbene dere imellom? En ting er jo hvis man møter noen IRL som man blir venner med, og den ene etterhvert forelsker seg i den andre; da var det jo i utgangspunktet et vennskap der... Men det også blir jo feil da... Hvis ikke du har veldig behov for å utvide vennekretsen din da, @Vårsol..?

(mann 47 år fra Hordaland) fr. 17 feb. 2017 21:06 Privat melding

Hadde nett ein sånn date. Blei meir eit bizznizz møte enn ein date. Men det var og gjensidig at følelsane sa kompis og ikkje noko anna. Tviler veldig på at slikt vil funke dersom ein av partane hadde "eit snev av håp".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 feb. 2017 00:04

Selvsagt! Aldri bli venner med noen som vil date deg. Sjansene for at de blir værende med et lite håp om du skal forandre mening når du ser hvor fantastiske de er, er faktisk ganske store dessverre.

Bryt kontakten, ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 18 feb. 2017 00:29

Må man være så streng, Powepowgutt? 😎

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 18 feb. 2017 03:42 Privat melding

De fleste av mine venninner har jeg faktisk hatt en greie med, men nemlig derfor føler jeg at de jentene har jeg et ekstra sterkt forhodl til. Vi kjenner hverandre ut og inn ( bokstavelig talt) og det er mye letter eå snakke om ting å dele ting. Vi har en flørtende tone, em forsonet oss med at vi nå er venner, men samtidig kan ha det gøy hvis dete rstemning for det og hvis det skulle være sånn at eg har lyst, men ikke u akkuratt da, ler vi bare av det og det blir sjeldent kleint:)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 18 feb. 2017 05:11 Privat melding

Treffer jeg noen her og det blir litt date og ingen ting mer så blir det med det. Enkelt og greit. Tviler sterkt på at min fremtidige kjæreste hadde syntes det var greit at jeg hadde et par håndfulle" venninner" jeg hadde hatt en greie med. Og det hadde ikke jeg heller..

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 18 feb. 2017 05:25 Privat melding

@vårsol

Mulig jeg kanskje leser litt for mye mellom linjene her men du er kanskje ei som liker veldig godt å få oppmerksomhet fra disse du har " Friendzona" ?? og fortsetter du å flørte med dem så kanskje ikke så rart de øyner et håp?
Men men tar sikkert feil 😃

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 18 feb. 2017 08:49

@hans80:
Jeg liker oppmerksomhet. Gjør ikke du? 😉

Jeg har vært veldig tydelig på at det ikke blir noe mer, og da kan jeg vel ikke ta så mye mer ansvar for deres følelser. Og hvis noen lurer, så har jeg ingen haug med ventende mannfolk. 😇

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 18 feb. 2017 09:07 Privat melding

Joda, men man skal passe seg littegranne så man ikke vikler seg inn i et eller annet som heller kompliserer ting enda mer, feks hvis man virkelig treffer en man liker; så står det en gjeng med "kompiser" og bjeffer i hundegården med tunga ned på knærna... Skjønner bare ikke helt vitsen med å ha noen gående på gress - for det er jo akkurat det man har, selv om dere har avklart at dere bare er venner, men du vet at den andre egentlig er interessert... Kanskje litt for stort oppmerksomhetsbehov da eller? Er det fordi man er så usikker på seg selv at man konstant trenger masse bekreftelse og tilbakemeldinger på hvor allright man er...? Lurer bare.....

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 18 feb. 2017 10:04 Privat melding

Det er litt forskjell på å møte damer på nettdate,bar eller via venner e.l,sistenemte er mer innafor med tanke på vennskap.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2017 10:47 Privat melding

Jeg har fått mange gode venninner gjennom sånne sider, og det har kun vært vennskap....hvis fremtidlige kjærester ikke liker det så dropper jeg dem.
Venner har du gjerne for livet, kjærester kommer og går....og det ordtaket stemmer.
For den dagen kjærligheten ryker så er vennene dine borte

(mann 47 år fra Vest-Agder) lø. 18 feb. 2017 15:55 Privat melding

Yes😊! Veldig fornøyd med de to vennene jeg fant her inne😊. Det er skikkelig flotte og lojale kvinner og vi har veldig god kontakt. Må vel si at vi ikke ble tiltrukket og at det ikke var en part som hadde noen forhåpning om at det kunne bli noe senere.

(mann 35 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 14:47 Privat melding

Er dette ikke den berømte vennefella da? Mener av prinsipp at det er lite poeng å bli venner med en dame hvis du intensjoner om noe mer og hun har sagt at hun ikke tror det kan bli noe mer. Da er det bedre å gå videre å heller finne ut hvorfor du som mann ikke klarte å skape den berømte gnisten 😆 Er der problemet ligger gjerne.