Alle innlegg Sukkerforum

Useriøse

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 17 feb. 2017 21:32

Er så glad jjeg snart er ferdig med Perioden min her inne.Her finner man hverfall ikke kjærligheten. Mange falske Useriøse profiler her inne.
Damene her inne er så høy på seg selv.Kjenner noen kompiser som er her inne, de er helt enig med meg .Du skriver en setning til en dame og får til svar at vi ikke passer sammen. Hva vet hun om det etter en setnng..??

(kvinne 45 år fra Rogaland) fr. 17 feb. 2017 21:44 Privat melding

Veldig så negativt ting var i dag..... Det er fredag,vår i lufta,smil og vær glad og prøv igjen,en dag så biter den rette på.....kjærlighet er som lotteri,plutselig når en minst aner det så klaffer det......

Skjult ID med pseudonym The the fr. 17 feb. 2017 21:48

Hehe, det er bra kompisene dine er enige med deg...tenker jeg, men jeg kan ta feil?

(kvinne 45 år fra Rogaland) fr. 17 feb. 2017 21:52 Privat melding

My
Hehehe,skylder på pep her har fått vår på hjernen,og flirer godt her....
E jo herligt da.....

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 17 feb. 2017 21:54 Privat melding

Pollenallergi - atsjo!!

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) fr. 17 feb. 2017 22:39 Privat melding

ehm.. etter én setning? Man sjekker da profilen deres. Ser på bildene. Liker man ikke det man ser så liker man det ikke. Enkelt og greit!

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 17 feb. 2017 22:47 Privat melding

Når jeg får en melding og jeg svarer at jeg ikke tror vi vil passe sammen så har jeg flere grunner til det, et nei kommer an på profilen og hvor mye arbeid er lagt ned = hvor seriøs de er på å finne en.

For bosted, alder, interesser og profil og bilde teller...

Helt ærlig så burde flere lagt mer arbeid i profil bilde og album for det bør vise hvilke liv en lever og hvilke interesser en har.

For hver eneste profil på sukker kjemper om å nå frem til en som ser hva en verdt og verdt å kjempe for... da må en legge ned litt arbeid og ikke bare la være å skrive noe...

Men hva vet jeg, jeg er fremdeles single... men det kan nå ikke skade å legge ned litt mer arbeid i profilen

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 17 feb. 2017 23:10

@Fjelltur 👏👏👏

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 17 feb. 2017 23:11

Er du stygg får du ikke svar!

Skjult ID med pseudonym AKO fr. 17 feb. 2017 23:16

Tenkte det samme som deg rundt dette med profil. Legge ut litt bilder i anstendig helfigur og ansiktet uten redigering. Unngå at teksten på profilen sier man er en glad jente på 32 når alderen under bilde viser 36år dvs 4 år siden man så på hva man skrev...
Ser dessverre litt for ofte at damene man sender, en etter mitt ståsted, en hyggelig førstemelding basert på det hun skriver i profilet sitt. Disse blir ikke svart på. Sukker har jo også ordnet slik at man får beskjed når noe ser på profilet ditt, så der har de ikke vært før de lar være å svare. Sukker har også laget en oversikt om når du ca var inne sist på profilet til den enkelte så det er ikke at de ikke er pålogget.
Tror kanskje det er mange som bare vil verdsettes, øke selvbilde.
Kan ikke ta innover meg at jeg er stygg når de vet noe om meg... Bilde ved meldingen er ikke så stort heller

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 17 feb. 2017 23:17 Privat melding

@honey

Herre Gud, fått flere slike og de blir blokkert så klart. En setning kan jammen være nok ja... selv ett ord ja 😝

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 17 feb. 2017 23:56

Ikke så merkelig at kompisene dine er enig med deg da.
Dere går sikkert alle etter samme type damer. :P

Nei, en bør ha litt selvinnsikt å skjønne at det er ikke alltid en kan plukke fra øverste hylle, samme hvor mye en måtte ønske.

Hvis damene ikke svarer, så er det et klart tegn på at selvinnsikten glapp litt et lite øyeblikk akkurat i det du skrev melding. :P

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 18 feb. 2017 09:33

Lurer på hvordan disse grinetebiterne har tenkt å få seg dame...

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 18 feb. 2017 09:42 Privat melding

Det var det da, @Hoppetussa; de gjør nok ikke det... Men denne var iallefall smart nok til å skrive anonymt så ikke "alle" ser hvem han er.....

(mann 37 år fra Oslo) lø. 18 feb. 2017 09:51 Privat melding

Tror det er 7-8 år siden jeg registrerte meg på sukker første gang. I den perioden har jeg hatt ganske mange flotte dater og flere forhold, noen med kvinner herifra, noen med kvinner jeg traff i den virkelige verden.

Jeg har aldri hatt problemer med "falske profiler" eller jenter som ikke er "seriøse".

I starten skjønte ikke jeg helt hvordan det fungerte heller, men så demret det.

Når jeg sluttet, for mange år siden, å sende meldinger som om jeg skjøt leirduer med hagle og markant reduserte antallet til noen særs få men til jenter som jeg faktisk virket spennende løsnet det.

Bortsett fra en gang for 7 år siden. Da hadde en kompis funnet en søt jente her inne men medlemskapet hans var akkurat gått ut. Han ba meg sende henne en melding for ham med en spøk. Den feilet miserabelt men hun og jeg fant tonen og ble samboere i noen år. Så det kan jo også skje.

Poenget er, DU er problemet i denne ligningen. Ikke de du kontakter.

Skjult ID med pseudonym Ensom ulv lø. 18 feb. 2017 10:00

@ts. Jeg er temmelig sikker på at det finnes damer her inne som du også hadde avvist etter 1 setning og en rask kikk gjennom profilen.. Folk er kresne, det går begge veier og det er lov. Dette er nok noe du må leve med, også IRL.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 18 feb. 2017 12:43 Privat melding

Enig, man finner ikke kjærligheten, den finner deg, ...men døren må være åpen og den må man kanskje åpne selv :-)

Skjult ID med pseudonym Stein Prog lø. 18 feb. 2017 14:05

Til trådstarter: hvis du har skrevet noe om deg selv og supplert teksten med bilder, burde det gi mange en formening om du er verdt å bruke tiden på.

Hvis profilen din er «spartansk utformet», er det i seg selv grunn nok til ikke å bruke tid på deg.

Svaret du viser til er tross alt ganske høflig.

Jeg våger påstanden at de aller fleste dårlige Sukker-erfaringer i mer eller mindre grad kan tilskrives den stakkars forulempede. Det gjelder begge kjønn.

Alle damene som ikke vil ha noe med meg å gjøre, er selvsagt «useriøse», he-he. Serr lizzm.

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 18 feb. 2017 14:24

@TS
Optimist som jeg er så ser jeg det positive i din situasjon. Du føler glede ved at du endelig er ferdig her. Det er iallfall bedre enn hvis du følte sorg :P

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 18 feb. 2017 14:54

Falske profiler tror jeg ennå ikke jeg har vært borti her på Sukker. Har heller ikke grunnlag for å kategorisk fastslå noen jeg har mailet med eller mer som useriøse. Å være f.eks. skvetten så motet svikter er ikke det samme som useriøs. Det er å kjenne på alvoret det og ta timeout eller trekke seg.

Ellers har jeg foredlet fram en metode som minner om @Chris^ sin (men med betydelig mer forarbeid i/seinere 1. date/oftest mer 'total').

Jeg har hatt en fordel fremfor de mange som skriver som Ts: jeg har truffet mitt nivå/leie/divisjon fra start. Var selvsagt i tvil i starten - men snuppene på 'mine besøkere' har bekreftet. Jeg har jo relativt få unike besøk så lettere slik.

Riktige mål og metoder, tolmodighet og alle er ikke for meg er avgjørende å ha inne.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 18 feb. 2017 15:07

Det telles ikke i det jeg sier *rosa. Dessverre - og det vet du fra mine utsagn før. Ikke forstår jeg hvorfor du gjør denne offentlige testen.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2017 15:11 Privat melding

De useriøse profilene blir vansklige å finne uten å ha møtt disse menneskene.
Det er først når man blir kjent at man finner ut at det folk skriver om seg ikke stemmer.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 18 feb. 2017 15:20

Jeg har aldri opplevd å motta det du sier @Sunset. Har opplevd 'feil' bilder. Resten er gjennomtestet før date. Har ikke levert annet heller det jeg vet. Nyanser der kan selvsagt ikke bedømmes av meg.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2017 15:24 Privat melding

@blingbling

Da har sikkert jeg datet flere enn deg og vært kjæreste med flere.
3 mnd ca greier damene i snitt å huske løgnene.
syklig sjalusi f.eks makter jeg ikke

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 18 feb. 2017 15:31

Det har du nok rett i @Sunset. Jeg hadde bare slike før jeg var 18. Fra jeg var 18 og i 25 år var jeg kjæreste-samboer-gift med den samme mor til mine 2 barn. Ei heil ved kvalitetsdame. Ingen av de jeg har testet likt og ulikt med i flyktige varianter har jeg noe å si på. Vestlendinger er naturlig nok lettest for meg å forstå pga. 'samme stamme' ('Ugh').

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2017 15:48 Privat melding

Hvem prater du med da Margit2017....???

(mann 47 år fra Vest-Agder) lø. 18 feb. 2017 15:50 Privat melding

Hmm... har truffet et snes damer via sukker og ble sammen med en. Det jeg kan si med hånd på hjertet er at profil passet bra til personen IRL... Akkurat å ha gått på smeller der kan jeg ikke si... Grunnen til at det ikke ble noe mer hos flere av de jeg traff, var kjemien. To var så fine mennesker at vi har kontakt som venner idag og tekster gjerne pg mye.

En annen sak er å bli avvist. Jeg er ikke i andres hodet og de tyve meldingene jeg ikke fikk svar på, anser jeg ikke som bortkastet. Bilde og tekst faller i smak hos noen... mange andre synes ikke det er interessant jeg skriver eller synes ikke personen på bildet er tiltrekkende. Men hvem er jeg å dømme? Jeg vet ikke hva "den andre parten" liker...

Det som kanskje blir feil, er å ha for høye forventninger både til nett- og annen dating... supermann og drømmekvinne eksisterer ikke, men det er mange fine mennesker som er verdt å bli kjent med der ute. Om det blir den store eller mellomstore kjærligheten vet kun gudene 😉!