Alle innlegg Sukkerforum

Overgangen fra sukkerflørt til annet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Deec ti. 6 jan. 2009 11:51

Hvorfor dabber alltid interessen av så fort man foreslår et annet fora (MSN, mobil, etc) enn sukker? Hva er det egentlig som går galt?
Føler de aller aller fleste man kommer i prat med her har en slags holdbarhetsdato som man må FORTE seg å bli interessant nok innen, før man bli ditcha.. mææn så irriterende

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 6 jan. 2009 13:41

Det er trygt her.
Selv med bilde kan du være ganske anonym. Slipper å komme ut av sukkerskålen før du er helt sikker.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 6 jan. 2009 14:33

Jeg kan jo bare svare for meg selv, men jeg er ikke glad i å verken taste på MSN eller å ringes eller å "essemesse". Jeg er klar over at det er en grei måte å bli enda bedre kjent på, men jeg ønsker helst å gå rett fra Sukker og til å treffes.
:-)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2009 14:41 Privat melding

Man bør ikke nevne msn eller tlf. i de første par mailene og det er et godt råd hvis man vil bli tatt seriøst.

Hvis det her gjelder etter en stund er det jo naturlig at man vil bli bedre kjent og da foretrekker jeg heller tlf. fremfor msn. Det finnes noen av de på nettet som har kun opprettet en profil for å få litt spenning i hverdagen ved å være så anonym som mulig, og selv om de gir signaler til at de vil treffe deg er det langt fra sannheten. Hvorfor de vil være anonyme kan være av forskjellige årsaker. Har selv erfart stalkere som har opprettet profiler for bare å få kontakt med meg og det er faktisk ganske ekkelt.

(mann 34 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2009 16:48 Privat melding

Jeg er nå sånn sett helt enig, det er ikke akkurat bare MSN-folk eller slikt som er her.. men mener uansett at når man har sendt endel poster frem og tilbake, at det er naturlig å invitere vedkommende "inn i varmen" som feks til MSN eller på mobilen.
Er noe annet å chatte, fremfor å sende roman på roman frem og tilbake, føler det blir litt keitete? Vanskelig å være "meg selv" som spontan og den slags når man skriver linje etter linje, leser gjennom 3 ganger før man sender og endrer hele tiden :p
Jeg sitter naturlig nok mye på data'n i både jobb-, og privatlivet, så MSN er en like naturlig del av hverdagen som en mobiltelefon i lomma!

Charmy; Det høres jo bare ikke sunt ut da.. men jeg vet enkelte folk er slik. Og ja, det er ekkelt!

Sukker er en match-tjeneste, som tar utgangspunkt i matching ut fra kompabilitet, og jeg personlig må si jeg stoler på matchpoengene, og er var for å prate med noen som ikke har en god match. Gjør det meg til kresen og "dømmende"?

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 jan. 2009 17:25 Privat melding

Jeg skygger banen av spørsmålet tidlig .... jeg har lært at alle som vil på msn (eller tlf) fort er useriøse menn som bare er ute etter en ting ... og dette har tatt meg mange mnd på nett for å lære det .Og liker ikke gi ut nr mitt til folk jeg ikke er sikker på .
Derfor er jeg enig med Juni .. rett fra meldinger her inne til møte er best :o)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 6 jan. 2009 17:45

Takk for at jeg ikke er useriøs eller bare ute etter en ting, og at _ei_ av damene på sukker er sikker på meg (gid det hadde vært flere) :)

Kanskje på tide at noen utarbeider en "manual for Sukkeropptreden, hvordan finne frem i jungelen hvis man ikke er Tarzan"

(ikke bare kødd.....)

:)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 6 jan. 2009 18:15

Enig med Smily....
Har prøvd å chatte med menn på msn noen få ganger, men skjønte fort at de kun var ute etter en opphissende dialog for å tilfredsstille seg selv på en eller annen måte.

Gidder ikke det jeg, så om noen spør meg om jeg vil chatte på msn blir de sørgelig skuffet.
Det som er litt synd, er at man blir stadig mer skeptisk overfor mannfolka, for hva er de ute etter egentlig? (dumt spørsmål, for jeg vet jo svaret, he he)

Jeg har også brent meg på å gi ut tlf.nr., så det er det også slutt på.

Spørs om ikke den rette finnes irl..... hvis jeg bare kunne få lettet på baken og gått ut litt mer ;-)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 6 jan. 2009 18:16

@Ludo

Synd at du forsvinner. Du er en av de få sympatiske her inne..... Håper å se deg igjen.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2009 18:59 Privat melding

Min erfaring er at hvis dama ikke vil gå videre etter ett par meldinger fram og tilbake, så er hun enten for "snill" til i si rett ut at hun ikke er interessert i deg som noe mer enn venn eller så har hun ett behov for å føle seg ettertraktet.

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 jan. 2009 19:02 Privat melding

*smask* ludo :o))

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 6 jan. 2009 19:07

2 tilbake til deg, kjære S !!!

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 6 jan. 2009 19:48

Hadde på følelsen at det bare var jeg som ikke vil over på msn.Fint å høre at jeg ikke er alene om det!
Noen har blitt ganske uhøfelig og snurt når jeg sier jeg at jeg bruker Sukker som eneste "kanal"
Vil man chatte kan man jo enkelt gjøre der her også....

Skjult ID med pseudonym Waveman ti. 6 jan. 2009 22:11

Blir litt irritert av folk så må følge en viss prosedyre - go with the flow. Syns sukker er greit de første mld men så blir det et for tregt medium. Bedre med MSN da hvis man har interesse for videre kommunikasjon med vedkommende.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 6 jan. 2009 22:37

Waveman
Hvordan er Sukkerchatten for treg for deg? Den går jo like fort som MSN?

Skjult ID med pseudonym Waveman ti. 6 jan. 2009 23:12

@ stjerne62

Tenkte ikke på chatten men kommunikasjon i form av meldinger til den berømte innboksen.

Skjult ID med pseudonym s ti. 6 jan. 2009 23:20

Har selv opplevd at mye av spenningen døde litt ut da kommunikasjonen "flyttet" fra sukkermeldinger til MSN _før_ første møte: Paradoksalt nok var det jeg som tok initiativet. Det tok ikke lang tid før jeg merket at det dabbet mye av... Så kommer nok til å tenke meg litt mer om neste gang.

Årsaken er ganske enkel:

Det er like stor forskjell på folks bruk av slike tjenester (interesse, "livlighet", skrivehastighet, språk osv. osv.) som på folk generelt. Derfor er det ikke noe automatikk i at samtalen flyter, at begge henger like godt med, og holder spenningen vedlike over tid. Og dette blir mye mer tydelig når kommunikasjonen foregår i realtid, selv om det fortsatt bare er i skriftlig form, enn når en sender en og en kortere eller lengre melding om gangen.

(mann 34 år fra Oslo) on. 7 jan. 2009 00:57 Privat melding

Tusen takk for alle innblikkene!

Interessant å se de forskjellige synspunktene.. jeg ser nok for meg at endel mannfolk (og kvinner, ikke tro de er så veldig annerledes) som er så veldig ivrige på MSN eller mobil er kortlivede seanser!
Men hvor mange meldinger skriver dere normalt før dere føler det stagnerer? Kanskje man bruker MSN/mobil som en måte å holde spenningen oppe? Selv hvor lite, og kortvarig, det nå er?
Jeg syns det er kjempesynd, har pratet med flere kjempekoselige jenter her inne, men til slutt kommer jeg ikke på en ting jeg kan skrive til dem. Jeg er normalt både artikulær (håper det ble riktig stavet, ellers er det flaut.. :p) og rask i replikken nok til å holde en intelligent samtale gående, men når jeg ikke kan svare, legger jeg merke til at det ikke er et eneste spørsmålstegn i brevet jeg har fått :p Hva pokker gjør jeg da?
Nei, får stole på "go with the flow" rådet som kom her.. med så mange attraktive jenter som de er her inne, burde man da klare å grave frem én vittig, intelligent jente. Så om kun for en stakket stund

(mann 48 år fra Akershus) on. 7 jan. 2009 01:23 Privat melding

Ja, hva vil menn ha?

Jeg vil ha sex, nærhet, vennskap, en til å dele regninger med, men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen :-)
Pluss en hel haug med andre ting jeg ikke kommer på i farten.

ONS, derimot, trigger ikke noe særlig. Investeringen står ikke i samsvar med avkastningen.

Skjult ID med pseudonym Lemen to. 8 jan. 2009 16:51

@.tomas. Håper ikke du vil at de skal dele regninger med deg først heller... ;-)

Til topic: Det er også noen av oss som rett og slett ikke bruker MSN. Jeg synes messengers og SMS er en utrolig slitsom måte å kommunisere på. Det kan funke til å spørre om noen vil ta en øl eller hvor den og den mappa ligger på jobben, men ikke når man vil ha noe fornuftig ut av kommunikasjonen - for eksempel finne ut mer om den man kommuniserer med. Telefon kan gå, men jeg føler meg ofte litt ukomfortabel når jeg snakker med en jeg ikke kjenner uten samtidig å se personen - da er det så lett å danne seg et bilde, og det er som regel galt.

Personlig mener jeg vel faktisk at det greieste er å møtes IRL etter at utvekslinga på Sukker er "over". Man har som regel fått styring på noe, og det som "gjenstår" tror jeg vel at man bør møtes for å finne ut av - på godt og vondt.