Alle innlegg Sukkerforum

hei alle jenter .........................

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hva skjer? ma. 17 sep. 2007 21:18

Til alle jenter her inne
Dette med og gi hverandere hjerter er vel bortkastet ????
Har nå vert medlem en stund og sendt ca 30 hjerter til forskjellige
Men har hatt nullllll respons
Lurer bare på om dette systemet fungerer

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 17 sep. 2007 21:22

Scroll nedover i forumet:

Denne debatten er på allerede.

Men ja, slik jeg ser det er det bortkastet på mange måter i den forstand at det, slik jeg oppfatter det, virker både forvirrende
og ikke minst passivt med hjertemerking, så lenge det ikke følger en mail med.
Vi har en mailboks alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym delfininne ma. 17 sep. 2007 22:07

vel - har fått røde og gule hjerter uten mail fra menn og jeg så har jeg sendt dem en mail. Noen for å si tak men nei takk - andre fordi jeg også liker det jeg ser så langt. Noen svarer og noen svarer ikke.

Men flere har svart og er i dialog og møter flere veldig spennende menn... så for min del fungerer hjertene fint:-)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 sep. 2007 14:29 Privat melding

Jeg misforsto hjertegreia litt, og trodde alle skulle rangeres (ikke interessert/interessert/svært interessert). Der ble det mange både gule og røde hjerter du gitt ;) Har rydda opp litt nå.

Skjult ID med pseudonym grønntlys ti. 18 sep. 2007 14:48

Hvor mye respons man får avhenger av hvor høyt man sikter i forhold til en selv. Er man veldig feiljustert kommer det ingen svar..
Sikter man nedover og har en hyggelig profil så kommer det svar. Er det ikke slik da?

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 18 sep. 2007 19:23 Privat melding

Hvorfor er så mange av dere anonyme egentlig ? Kan feks ikke forlange rare svaret om du ikke har bilde, såpass skjønner du vel selv ? Mulig og gi hjertegreier uten id da ? Aner vel ikke jeg..

Skjult ID med pseudonym Mr.Mars ti. 18 sep. 2007 20:27

Nemo: man kan være anonym her på forumet men allikevel ha bilder i profilen sin vet du...
Eller mener du at alle som misfornøyde med responsen de får på meldingene sine bør starte en tråd her på forumet med synlig profil for å reklamere for seg selv? :-)

Skjult ID med pseudonym meg, jente fr. 21 sep. 2007 00:07

å gi et hjerte...ok. Men uten melding samtidig, er det vel bortkastet tid syns jeg. Mange profiler, som gir et hjerte, har hverken et bilde eller tok seg tid, til å utfylle profilen sin. Jeg sletter de like fort som de kommer inn her! Det står helt tydelig i profilen min: ingen svar uten bilde! Jeg har bilde her, og jeg forventer det samme av motparten. De, som ikke vil legge ut et bilde av seg her, er svært uinteressant for meg. Thats live, og jeg har ikke lyst til å høre/diskutere hvorfor de ikke vil legge ut et bilde her.

Skjult ID med pseudonym Mannen50 fr. 21 sep. 2007 08:32

Jeg synes det er helt greit at noen ikke har bilder, selv om det beste er å ha det. Ikke alle ønsker å vise seg frem for naboer og venner og snokere. Dvs. det kan være mange flotte personer bak en profil uten bilde overhodet, og en kan jo få bilde etter å ha snakket litt sammen. Dvs. "meg, jente" tror jeg kan gå glipp av noen vedlig potensielle (muligens)?

Hjerter er bra. Det styrker selvtillitten litt og det er artig å lese profilene til de som har gitt hjerte. Man trenger ikke sende mail med en gang. Det blir som å ha en del "sauer" på gress og så kan man kose seg med sauene og så kanskje finner man et gullkort.

Sukker synes jeg virker bra i så måte.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 sep. 2007 16:21 Privat melding

Tja, er jo passivt som faen å gi "hjerter". Blir veldig "det er trygt å gi et hjerte, da slipper jeg avslag, håper hun hjerter meg tilbake". Bare skriv en mail, det er jo ingen grunn til noe annet. Viser samme interessen, og starter en prosess hvor man kan bli kjent, som er hele poenget.

Skjult ID med pseudonym Panzer fr. 21 sep. 2007 16:32

Hjertene er vel mest til for å skape litt kontakt, får man et hjerte betyr det at noen kanskje liker en, men det er ikke noe mer bindende enn det.

Merkelig hvordan et så enkelt system kan greie å skape så mye misforståelser og feiltolkninger... ;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 sep. 2007 16:39 Privat melding

Det er jo det jeg mener et brev betyr, Panzer :P . Som gjør hjertene ganske meningsløse. Men det er jo mitt syn på saken da, såklart.

Skjult ID med pseudonym Asdf fr. 21 sep. 2007 18:05

Etter min mening er det mange mange som ikke har skjønt dette med å gi hjerter. Systemet med ganske så enkelt:

1) Du gir hjerte for å indikere at personen er interessant
2) Hvis mottakende person mener det samme, så setter den personen deg som interessant
3) Skriv en melding
4) Hvis du ikke får noe hjerte tilbake kan du fjerne din (etter en stund).
5) Hvis mottakende person synes du er interessant, men er opptatt med andre her inne, burde han/hun alikevel sette deg som interessant og kanskje skrive i en melding "jeg foreløpig er opptatt, men hvis den situasjonen endrer seg så..."

Hvis det ikke er slik dette er ment til å fungere er det bare å droppe ut disse hjertene. Selvfølgelig er det en kanskje 'feig' eller beskjeden måte, men det er vel derfor vi er på nettet (enkel metode) fremfor å bare gå bort til en noen vi liker på gaten/jobb/butikk og spørre etter tlf nr.?

Det er i hvertfall ikke noe vits i å sette en person som interessant og samtidig gi et hjerte. Sender man en melding så betyr dette i utgangspunktet at man finner han/hun som interessant....og da er i hvert fall hjertebruken bortkastet.

Men da tydeligvis mange altså ikke bruker systemet ovenfor slikt det er ment til burde Sukker rett og slett bare fjerne hele greiene. Alternativt sette systemet opp slik at man ikke kan skrive til noen med mindre de har satt deg som interessant. Det ville også løst mye....

vel vel, bare noen tanker dette her....

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 sep. 2007 18:11 Privat melding

"Selvfølgelig er det en kanskje 'feig' eller beskjeden måte, men det er vel derfor vi er på nettet (enkel metode) fremfor å bare gå bort til en noen vi liker på gaten/jobb/butikk og spørre etter tlf nr.?"

Muligens. Syntes egentlig nettet er en mye vanskeligere metode, men det er helt klart annerledes og morsomt :) .

Skjult ID med pseudonym jente ma. 24 sep. 2007 00:05

til asdf:

5) Hvis mottakende person synes du er interessant, men er opptatt med andre her inne, burde han/hun alikevel sette deg som interessant og kanskje skrive i en melding "jeg foreløpig er opptatt, men hvis den situasjonen endrer seg så..."

Hvis noen hadde skrevet det til meg ville jeg mistet interessen fullstendig. Det blir som å si "jeg holder på med en som er bedre, men det går skeis så er jeg kanskje interessert". Resten av tolkningene dine er jeg forsåvidt enig i.

Synes det med hjerter kan være litt morsomt jeg. Gøy å gå inn på lista og se hvem som har merket deg av, og etter hvert som man prater sammen at et hjerte byttes fra gult til rødt ;-)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 2 okt. 2007 16:26 Privat melding

Synes det er greit med hjertene jeg, fikk et gult ett for noen dager siden, og sendte en hyggelig mail tilbake og takket for det, og skriver med henne nå. Har sendt noen hjerter selv, men ikke fått noen særlig respons både med og uten vedlagte mailer.

Men synes det er greit å kunne motta, det er jo ikke alltid det er like lett å finne på noe genuint å skrive hver gang. Så da er et lite hjerte en indikasjon på at hun likevel fant noe ved meg som var interessant, og lettere å se på profilen hennes om det er noe ved henne jeg ser er interessant.

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 2 okt. 2007 16:31 Privat melding

Jeg har slutta å gi hjerter, syns det er bedre med mail. Takker selvsagt hvis jeg får et.

Skjult ID med pseudonym Høstregn ti. 2 okt. 2007 23:44

Det med hjerter fungerer det, kommer vel heller ann på utseendet ;)

Skjult ID med pseudonym Isis on. 3 okt. 2007 01:36

Tidligere var jeg ikke superkvinne (her på sukker) ;), så da fikk jeg ikke til å skrive meldinger om jeg så en jeg likte, men som heller ikke var supermann...da fungerer hjerter fint, for hvis begge da gir et gult eller rødt hjerte, så tar kanskje den ene, eller begge og ordner seg super foran kvinne/mann :)

Nå så setter jeg gule hjerter hvis jeg surfer innom en profil jeg liker, men ikke har overskudd eller tid til å skrive til akkurat da (kanskje jeg akkurat skal til å legge meg, skriver med mange fra før osv), slik at den jeg har surfa innom skjønner at jeg er interessert (hvis ikke ser han jo at jeg har vært innom uten å ha vurdert profilen, noe som kanskje kan tolkes som at jeg ikke er interessert).

Synes det er smart, jeg ;)