Alle innlegg Sukkerforum

Du skal høre mye ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 09:07

... i rorbua og her på Sukker. Damene sier mye rart.

Hva er det merkeligste du har hørt eller opplevd i din tid her på Sukker?

Ikke kjed trådstarteren med søvndyssende historier. Det er ikke leggetid. Vi har nettopp stått opp. Jeg vil LEEE!

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 10:31

Har du ingen, hope? Ingen?

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 10:37

historier uten å utlevere andre også?

Skjult ID med pseudonym Lurifax sø. 19 feb. 10:39

Jeg har vært på date med en bergenser som var beskjeden👍

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 10:43 Privat melding

Alright, buddy!

Det mest spesielle jeg har opplevd her på Sukker var at jeg ble kontaktet av ei dame som ikke er hvemsomhelst. Hun er en sentral politiker, har også en høy stilling i det offentlige, bor i en diger villa på byens beste vestkant, omgås folk i politikken og næringslivet, er omtalt i media, og ser ut som en fotomodell (det er ikke løgn).

Hun kan velge hvem hun vil ha på øverste hylle. Hvorfor hun da kontaktet meg er en gåte, men det gjorde hun altså. Vi begynte å chatte og sende hverandre e-post.

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 10:44

Jeg har vært på date med en mann som var beskjeden. 😳

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 10:44

Hva skjedde, gamle ørn?
Fikk du ultimatum? Henne eller whiskey`n?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 10:52 Privat melding

@Solo

Vel kompis! Det er faktisk litt av en story. Hun hadde ikke bilder av seg selv på sin profil, men tilbød at hun kunne sende meg bilder på e-post: Jeg svarte at det ville være fint.

Da jeg fikk se bildene av henne fikk jeg bakoversveis. At hun er slående vakker er ikke å ta for hardt i. Jeg sjekket hennes bakgrunn og fikk hakeslepp.

Hun var den offensive parten og ville at vi skulle treffes, men var også i tvil. Tvilen berodde på min livsstil. Hun syntes den var fascinerende, men samtidig stilte hun spørsmålstegn ved hvorvidt vi ville passe sammen i lengden.

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 10:59

Er det slik at alle her sjekker en chattevenns eller upcoming date sin bakgrunn, hvis dere kan?

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 11:05 Privat melding

@my
Nei, det har jeg ikke gjort; har ikke følt behov for det. Sjekke hva da - hvor mye han tjener og sånt? Det er jo i såfall ikke interessant... Hvis jeg skulle ha sjekket noens bakgrunn, må jo det være hvis det er noe som skurrer skikkelig da; med den han sier han er... Hvis jeg føler det er noe som overhodet ikke stemmer; da ville jeg nok prøvd å finne ut litt mer om han. Men har ikke vært borti noen sånne hittil da; bare snille, greie gutter... :)

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 11:06 Privat melding

Sjeldent jeg sjekker bakgrunn. Velger å tro på det som blir sagt, men er det noe som skurrer, er det mulig jeg gjør noen innledende undersøkelser. Jeg har brent meg tidligere, så er litt forsiktig. Ting jeg finner som jeg lurer på, tar jeg opp med personen og får avklart.

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 11:08

En av de kvalmeste opplevelsene er han som ville fortsette å date meg etter å ha sjekket min bakgrunn, som ikke en gang hadde med mine egne prestasjoner å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 11:09

Nei! Litt typisk dørgende kjedelig avsporing om bakgrunnssjekk og påfølgende kjedelige svar.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 11:12 Privat melding

@my

Jeg har ikke sjekket bakgrunnen til ei dame her hverken før eller siden, men tilfellet med politikeren var så spesielt at jeg gjorde det.

Allerede i den første e-posten hun sendte meg fortalte hun noe om sin bakgrunn. Den er ikke helt vanlig, for å si det sånn. Hennes og mitt liv er svært forskjellige. Hun er "high-class", for å bruke et slikt uttrykk. Jeg er lysår unna det. Jeg måtte da finne ut av hvorvidt hun var fake eller ikke. Det måtte jeg fordi jeg forstod ikke hvorfor hun tok kontakt.

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 19 feb. 11:13 Privat melding

Merkelig....Vel, om ikke merkelig så i alle fall temmelig sært... På sensommeren avtalte jeg å møte ( ikke date) en fyr , mest for å se om han var like interessant å snakke med face to face som han virket her på Sukker. Det ble et veldig anderledes møte , kort fortalt - vi endte opp med å krangle. En artig ting er at jeg ble fortalt at jeg har en kontrollerende gange uten at jeg fikk en klar forklaring på hvorfor. Har skapt en god del latter i ettertid, da jeg har foretatt en del egenforskning på egen "gangeatferd".

Så hvordan vi fremstår (eller prøver ) på nett/forum stemmer langt fra alltid hvordan vi er når vi er face to face.

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 11:19 Privat melding

Hmmmm..... Ja, jeg hadde nok blitt rimelig betenkt hvis jeg oppdaget at daten min hadde sjekket skattelister og div; skjønner ikke helt hva han hadde hatt med det liksom; dessuten hadde det nok føltes som et overtramp og tillitsbrudd; begge veier... For han stolte jo tydeligvis ikke på meg, siden han hadde så behov for å sjekke meg; og min tillit til han hadde jo vært borte også - siden han hadde sjekket meg ut...

Jeg liker ikke hvis noen man kanskje har mailet litt med herfra plutselig dukker opp på facen min heller jeg; det også blir å tråkke for nærme, for tidlig.... Mulig jeg er litt sær da, he he. ;)

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 11:23 Privat melding

@mayazin: Er ikke Face bare en adressebok da? Er vel ikke så mange som tror på noe av det som blir lagt ut der, eller hva? :P

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 19 feb. 11:25 Privat melding

Mayazin....Deler din oppfatning, hvorfor skal noen kjøre bakgrunnsjekk på den de har kontakt med?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 11:27 Privat melding

Det jeg gjorde var å sjekke henne på Google siden hun er en offentlig person. Fikk da avklart at hun ikke er fake. Men jeg var faktisk satt ut. Kunne ikke begripe hva hun så i meg? Ei dame med en slik bakgrunn og som lever et liv jeg ikke er i nærheten av engang? Jeg spurte henne derfor om hvorfor hun tok kontakt. Hun svarte at min profil skilte seg ut og at hun likte den.

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 19 feb. 11:31 Privat melding

Morten...Mennesker med offentlige verv er også mennesker - og brukere av datingsider på nett. Hva er rart med det?

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 11:32 Privat melding

@qubit
Det har jo ikke noe med det som faktisk står på face; nå legger jeg ut svært lite veldig personlig materiale; men det handler jo om at på face så har jeg jo "venner" og familien min; folk jeg har hatt eller har et "forhold" til som "privatmenneske" utenfor sukker. Og jada jada; nå kan enkelte le seg skakk her; for facebook er jo det minst private som finnes; det er jo offentlig, og det er jo ikke akkurat det jeg mener heller. Det blir bare helt feil å ha en hel masse sukker-bekjentskaper som man overhodet ikke kjenner på facen min; noe helt annet er det jo hvis man blir kjent selvfølgelig...

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 11:34 Privat melding

@Morten
Det kan være ganske utfordrende å date en som er "kjendis" da; just saying....

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 11:43 Privat melding

@microvenn

At hun tok kontakt var det en gåte for meg. Hun kan velge hvem hun vil ha, og det på øverste hylle.

Jeg er arbeidssøkende for tiden. har vært i psykiatrien, fører en livsstil som ikke er helt mainstream, har vært borti mye rart opp gjennom årene (som jeg er åpen om både på min blogg og på Twitter), kler meg i rufsete klær, har langt hår, er ubarbert, røker tobakk og drikker alkohol.

Hun er på en annen planet. Trener, spiser sunt, har meget god økonomi, gjort karriere, omgås folk jeg kun hører om på nyhetene, kjenner kunstnere, har reist mye i verden. Sånne ting.

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 11:52 Privat melding

@Morten
Hvordan gikk det da; var dere på date?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 12:01 Privat melding

@Mayazin

Nei, det var vi ikke. Vi holdt kontakten i tre uker, så brøt vi. To ganger sa hun at vi kunne møtes for lunsj i Oslo, men det ønsket jeg ikke. Jeg fryktet at jeg kunne "brekke nakken" av å date henne, om du skjønner. Jeg ville ikke bli opphengt i henne, noe jeg mente at jeg risikerte.

Mine venner ble meget forbauset når jeg fortalte de om henne. De sa at det var for godt til å være sant, men advarte meg også tydelig.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 feb. 12:08 Privat melding

Jeg har skrevet en story om det på min blogg. Kan gi dere linken hvis dere vil lese den.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 12:09

Haha, LETT for hvem som helst å lage en profil, mail, linke og holde på, bare for den gleden narrespillet gir, vedder for at det var en sånn du ble utsatt for, @MortenC. Hadde du takket ja til lunsj, hadde nok vedk kansellert. Kanskje det tilogmed var en mann som lurte deg? Kanskje noen du kjenner?

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 12:21

'berrrta har nok en gøyal historie å by på. Dét tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 12:26

'ester, jeg kan jo dra den om deg og meg, den vil sikkert alle ha glede av;) Delt glede er dobbelt glede, som du sa den gangen:) Klemz

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 19 feb. 12:31

@Ertaberta

Dannelse går aldri ut på dato. Det finnes noen fantastiske mennesker bak hodeløse og billedløse profiler. De vil ikke bli jaktet på av lykkejegere. Jeg har en nabo som er verdenskjent, han hadde en slik profil og en gang. En gang han kom på besøk hos meg hadde han med seg en meget hyggelig Hollywoodstjerne... Det var han som sendte meg venneforespørsel på FB. Han kontakter meg når han er både oppe og nede. Vi har et godt vennskap og han har invitert meg på nyttårsfest med sine venner og vi har også vært ute på byen sammen... Han har også en veldig hyggelig mor :)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 12:36

Wow, for en rørende historie, takk for at du delte, @Lady.
Klemz til deg også

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 12:38 Privat melding

@Nyperosa: Hehe, under tvil. Kvinnfolk photoshopper hele tiden har jeg hørt, såeh.. :P

@Mayazin: Har ikke noen problem med å legg folk til på fjøsboka, står ingenting kompromitterende der uansett. Føler heller ikke det blir noe tramping på personvern eller at de kommer for "nære". Det blir noe halt annet når de står på ringeklokka og vil inn. :P

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 12:38

Du tenker på den om Tanya, deg og meg, 'berta? Det blir too much for forumet. Herranguuuud, ass. Hællemin også.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 12:44

Nei, jeg tenkte på den med deg, Tanya og Paradise Iselin, da jeg tok dere på fersken i TaxFree'n, ETTER at jeg hadde bedt dere slut(t)e i rulletrappa OG heisen! Du skylder meg to sigarer!!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 12:51

Det rareste er nok dette whisky-vrøvlet. Det er lov, men tar definitivt kaka.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 12:52

Jeg kan vippse deg en liten sum for å glemme den ... episoden, 'berta.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 12:53

Jeg tror nesten du må det altså, for jeg begynner å bli....røyksugen....

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 12:55 Privat melding

@qubit
He he; nei, det er nok bare jeg som er litt rar og sær i forhold til det med face... ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 12:59

Uups - Nå forsvant den krenketenke-tråden og. Om det er rareste at den fantes, hva som stod der, retningen den tok, eller at den forsvant er jeg usikker på.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 13:00

Forsvant Solo-tråden? Var det noe hårsårt, tro?

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 13:10

Det ble bare sutring, drittslenging og direkte angrep, som det alltid blir her.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 13:11

Du fikk jo bekreftet det du lurte på da, @Solo, og det ganske kjapt!:)

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 13:12

Hadde du forventet noe annet med vinklingen din, Solo?

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 13:13 Privat melding

Men du, @Solo; hva forventer du egentlig når du legger ut en sånn type tråd da? Selv om du er en veldig "esy-going" type fyr, så tråkker du jo også litt til på noen sårbare punkter her... Du ser vel det vel? Alt er jo ikke like morsomt å fjase med bestandig...

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 13:14 Privat melding

*easy-going skulle det være... ;)

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 13:18

Jeg vet jeg åpner tråder ganske krass.
Det får være opp til andre hvordan dem skal ta det til seg.

Men hvorfor angripe folk istedenfor sak?. Det blir liksom så gjentagende.
Så forutsigbart.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 feb. 13:19 Privat melding

Her går det i samme tempo ser jeg.
Lite fremdrift i gjengen ?...

Noen nye ansikter her inne, det er jo bra..)

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 feb. 13:19 Privat melding

..

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 13:21

Jeg har som mål å nave fra ca. 67. Det kan jo ryke. Problemet er vel at jeg kan komme til å ha tid til å gratis blande meg inn i samfunn og sånn. Lar være om det blir i syden.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 13:21

Jeg ser jeg kan tråkke folk her på tærne, ja. Det er ikke agendaen min. Jeg ønsker ikke noe annet enn at folk skal ha et godt liv. Så da tør jeg å ta opp temaer som handler om å ikke ha et godt liv.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 13:22

Men la oss ikke kuppet tråden til; Hov.
Dette er Rorbua. Få høre en grovis fra Nord

(mann 28 år fra Hordaland) sø. 19 feb. 13:23 Privat melding

Jeg dro til Murmansk for å treffe noen etter litt meldingsvekslinger her og over Skype. Følte meg eventyrlysten, og siden jeg er halvt russisk og snakker språket - why not? Det var mye rart som skjedde, men det var litt spesielt at hun hadde en ganske stor øgle i en glasstank i fellesværelset, og hun hadde også en boks med tusenben som kjæledyr under sengen. Å se en dame dra frem sin boks med tusenben for å mate dem er interessant. Men så har jeg en ting for litt sære mennesker, så jeg er glad jeg dro.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 19 feb. 13:28

@Apolloniiiiiis!:) Dra en røversk historie, pliiiiiiiz!!!:)

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 13:28

Enig med Solo. Kom med historier.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 feb. 13:41

Herlig, Bjørn. Murmansk, av alle steder.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 19 feb. 13:51

En gang for lenge siden så var jeg innom Terråk i Bindalen..

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 19 feb. 14:06 Privat melding

I starten på årer var mötte jeg en Sukkerfyr som jeg skjönte var gay.Selv var han alt annet enn det i sin fremtoning.livsstil og religion.
Jeg sa ingen ting.Fordi vanlig mann på gata hadde ikke skjönt det.
Men han var ulykkelig og stresset.Manglet ikke noe.Samtidig manglet alt.
Jeg sa ikke noe.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 19 feb. 14:24

Joda. Helt ok, Nyperosa.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 feb. 14:50 Privat melding

Hei erta..)

Jeg forteller ikke røverhistorier, det vet du jo ertekroken...)

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 15:04

Så var det han hvor førstedaten sluttet med kyssing utenfor porten min, fulgt opp hans sms dagen etter om at det var hyggelig, men at vi nok ikke hadde nok til felles for å bli noe par. Jeg skrev meg enig, og avsluttet med NEEEXT!
og slettet nummeret hans.

To dager senere fikk jeg en jævlig hot sms fra ukjent nummer, om hvor mye han ville kysse meg igjen..
Er det sånn at når du gir dem det glatte lag, vekkes erobrerinstinktet?

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 feb. 15:06 Privat melding

my
Nei, på ingen måte.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 15:10 Privat melding

@my: Sikkert despo. :P

Skjult ID med pseudonym my sø. 19 feb. 15:26

Så hvis de gjør seg kostbare / uinteresserte, skal jeg tolke det som de egentlig er desperate? Og henge meg på med meldinger som at "Jeg vet at du egentlig er desperat etter å få tak i meg, så.."?

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 15:29 Privat melding

@my: man må ha noe å strekke seg etter. Jeg strekker meg etter ting i kjøleskapet. Dette dating-greiene er uforståelig for meg. :P Venter på et mirakel. :P

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 15:30

Ikke gruble så mye @my. Ikke alt som er games people play.

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 19 feb. 17:39

@my
Dere hadde ikke nok til felles for å bli et par, og da han følte seg litt ensom to dager senere, så ville han prøve seg på noe uforpliktende (og da kan en mann virke ganske desperat).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 feb. 17:50

Det merkeligste jeg har hørt var ei ganske så fin dame som sa hun ville bli kjent med meg.
Da lo jeg så jeg omtrent falt ut av stolen. Blokkerte henne og rapporterte henne som falsk til Sukker.

Har du hørt sånn tull. Lyst til å bli kjent med meg du liksom. Er ikke født i går heller da! :P