Alle innlegg Sukkerforum

Ingen respons, the show must go on

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Narvesen sø. 19 feb. 2017 13:08

Kjenner jeg er mer motivert enn noen gang til å lete videre! Greit, så har jeg ikke de beste åpningene eller de mest eksplosive og gøyale meldingene her inne og den er på meg! Men det handler om innstilling så jeg kaller det en "work in progress".

Jeg har i hvert fall mer enn et lite "hei" faktisk så har jeg et lite avsnitt hvor jeg henviser til profilen "din" og at jeg er genuint interessert.. Får jeg svar? Nei.

Så sitter jeg å tenker: Jeg er glad jeg ikke får svar fra vedkommende, selv om det tok litt av tiden min til å tenke på: Svarer hun? kommer hun til å svare? fikk jeg det til denne gangen? For jeg vil jo ikke ha en person som ikke vil ha meg. Faktisk så er ditt mangel på et svar et godt svar! Hva skal jeg med en person som ikke viser interesse for meg? Det er jo ikke det jeg vil ha!
Da tenker jeg som så: Takk for at du hjalp meg til å finne ut at det ikke er deg jeg vil ha! Jeg var nysgjerrig, jeg prøvde...jeg gikk videre. :-P

No hard feelings! Jeg er glad nok i meg selv til å være tålmodig og vente på det jeg fortjener. Jeg håper virkelig du også finner personen i ditt liv som du vil vite alt om og være helt oppslukt i og være sammen med for å gi.

Blir du frustrert av å ikke få svar her inne og vier energien din på det, istedenfor å gå videre. Da vil jeg foreslå at du går i deg selv og lytter til deg selv om hvorfor du blir så frustrert. Start med å elske deg selv før du skal finne deg en partner du skal elske. Da vil du få langt mer å gi! Hvis ikke venter en mørk vei med å være "needy" og la det være opp til andre at du skal være lykkelig.

For hvert nei jeg får, jo mer hardhudet blir jeg, for hvert manglende svar blir jeg sterkere. Takk for at du bygger meg opp til å bli en bauta for henne som fortjener meg ;-) Ha en herlig søndag, her har du en digital vaffel! Enjoy!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 13:25

Sånn skal det gjøres. Om du får kalibrert på looks og kaliber skal dette betale seg over tid. Får du hull på, så bruk god tid, og styrt ikke ut og ta en kaffe. Da skusler du muligheten du skaffet deg ved hardt arbeid.

Skjult ID med pseudonym Narvesen sø. 19 feb. 2017 13:36

@blingbling Har litt blandede følelser med ventingen. Jeg har fått flere dates med å være direkte og spør om det relativt tidlig. Riktig nok ikke her inne., men tinder. Rart hvis en app skal ha så mye å si. Kjenner jeg er dyktigere på face to face enn skriving. Men da må det vel læres da! Noen pointers? F. Eks: hvordan få fram seg selv gjennom tekst?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 14:35

Tinder er vel mer en 'jeg er litt nødig kanskje-greie?"

Tja - dette har jeg holdt mange foredrag om her over tid. Oroblemet er jo at det er spredt over mange tråder. Jeg har ikke tatt kopi for eget arkiv. Er ingen arkivar og har ikke egen blogg.

Essensen er vel:

Du er mann og må regne med å gjøre jobben med initiativ. Jeg har over år mottatt kun en håndfull ikke avtalte førstemeldinger.

Du velger ut blant dem du liker best av de som besøker profilen ditt på eget initiativ, om du ønsker å øke sjangs for svar. Det å sende til de du 'har lyst på' som ikke har besøkt kan gå bra, men feilrisikoen øker vesentlig.

Får du svar er mye gjort. Da begynner imidlertid en ny utfordring. Du skal holde samtalen i gang, uten at det fisler ut i ingenting. Da er det en fordel om begge er både bra skribenter og kan en del om ting og tang som er hverandres og felles interesser. Prat mye om slikt løst og fast med islett av flørt innimellom. Du må være hintende småerotisk ganske tidlig - dette er dame/mann ting og tang og bla. halmen er delmål. Mangler det ryker du, overdoserer du for tidlig ryker du. Hårfin balanse. Elegant ikke plumpt - damene liker sånt. Når du er innafor i den varmen kan det meste drøftes, slik som musematte (viktig), 69 og slikt gøyt😜. Fremdrift må tilpasses henne. Noen trenger kort tid - en uke eller 2, noen lang tid, måneder. Motivasjonen din ligger uansett der i horisonten. Dette blr over innom på telefoni før date. Dere bør prates.

Når dere da skal date er det naturlig å være litt første møte sjenert, om ikke må det være megaklaff. Det overlever du da på at dere allerede er kjent og smått facinert. Der ligger den store forskjellen på denne metoden og en kjapp kaffedate.

Jeg anbefaler generelt helst så mange dater i en. Haraball fredag til søndag på hotell. Bli kjent og bond.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 19 feb. 2017 14:37 Privat melding

Bling e isje du fra Bærgæn? Lyst å græbbe en øll en kveld?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 14:46

Dessverre må jeg vel si @Inceptive. Jeg er Sogning. Men har testet dine bysbarn😉, enten som ekstratur eller når jeg er der i jobb. Begge deler for skjeldent selvsagt🤔

Takk for tanken👍🏼

Skjult ID med pseudonym Narvesen sø. 19 feb. 2017 15:12

@blingbling det var noen gode pointere. Takk skal du ha for å ta deg tid til det. Med de samtalene som går et stykke, koker det til slutt ut i ingenting. Kan være det er jeg som blir lat og ikke holder momentumet oppe. Heldigvis synes jeg dette i grunn er morsomt. Det skal være enkelt... Som en abc guide for dummies, samtidig som det er rocket science!.... Såvidt jeg vet handler det mye om kjemi der også! Og en del fysikk :P
Ikke for mye, ikke for lite, ikke for sterkt ikke for svakt. Jeg får ta en vurdering på hva jeg gjør som funker og hva som ikke funker og hva jeg ser på som "suksess" ut i fra resultatene jeg oppnår. Regner med at det er valg jeg tar konsekvent gang på gang som gir meg det resultatet.... Så var det å finne ut hva jeg faktisk driver med da, hehe.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 15:22

Års finsliping, og mye innledende bom @Narvesen, års finsliping. Hvor mye kan en 2. klassing?

"Hold ut, hold fast" -Hans Geelmiuden-

Skjult ID med pseudonym Narvesen sø. 19 feb. 2017 16:18

"I am Costanza; Lord of the Idiots" - George Costanza. 😁

Skjult ID med pseudonym Træg sø. 19 feb. 2017 16:36

Bortsett fra å elske seg selv, som er et livslangt prosjekt, setter jeg pris på korte linjer også, som gir liv her og nå. Det er nok sånn at når man fyller badekaret med spreke og mindre spreke goløyer, så blir man fort litt sløv med agn på kroken og napp i ny og ne. Rammer sikkert både kvinner og menn, som sikkert ender opp med bare smuler.

Skjult ID med pseudonym Rage sø. 19 feb. 2017 18:19

Det som er synd når de ikke svarer er at det kunne vært begges livs kjærlighet. Det kan en ikke vite før en blir litt kjent! Men skjønner godt hva du mener at det å ikke få svar er ett svar, men jeg tror faktisk mange går klipp av kjærligheten ved å ikke svare.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 19:07

Landeveier m/u/sving er såå lange.