Alle innlegg Sukkerforum

Kjipt å ikke være fremst i køhn....

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Hordaland) sø. 19 feb. 2017 18:17 Privat melding

Altså som biskop Aarflot som man hevdet alltid var bakerst i Køhn. For hver melding en sender og ikke får svar, så blir vel giddalausheten relativt påtagende hva "detlagelse" i dette dating-sirkuset angår også.

Skal en da bli desp og "gå for hva som helst"?? Neh, jeg har vært igjennom "hva som helst" to ganger og det er jeg fint ferdig med. Er mulighetene mine føkked i og med at jeg ikke ser ut som Brad Pitt? Nai tror ikke det, man har da fått stjålne blikk som tyder på "noe" hvert fall.

Hva med når dialog klaffer max, men det visuelle ikke klaffer. Det er noe møkk da, både å få vite og å gi beskjed om.

Temaet er sikkert blitt diskutert dusinvis av ganger, for dere mer "erfarne" brukerne av sucker da tror jeg? Men finnes det noen gode svar?

Jeg tror som de fleste her inne som nå kauker etter vår....det er nok IRL det skjer. Og enn så rart det høres ut: de aller fleste av oss forelsker oss i mennesker vi møter om og om igjen. Til vi greier å åpne øynene for de egenskapene vi VIRKELIG så etter. Looks betyr noe, men det gjør penislengde i noen sammenhenger og.

Etter noen måneder her inne så finner jeg ikke den ekte følelsen. Gnisten som ulmer over tid og som skaper fyr. Det er det faktisk ikke tid til.......

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 19:02

Svart i @Narvesens tråd, med 4 års effektiv praktisk erfaring, og over 40% svar på 1. mld. (da inkl. i regnestk. en mellomperiode med et kvanta råsjekk-mld av lavkvalitet). Sorry - dette er en jungel, og ikke noe som kan quickfixes over en øl-prat). Stå på!

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 2017 19:26

Kanskje du kan prøve lykken et annet sted? Flytt til Oslo så skal jeg ta en øl med deg. :)

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 19 feb. 2017 22:29 Privat melding

Ser at jobben har åpninger i Oslo så det var nå et kanonforslag. Åpen for en øl om jeg er på en ukes hospitering og ællar? 😃

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 2017 22:46

Bare å rope ut, Inceptive.
Jeg skal vise deg hva Oslo's lugubre gater og klientell har å by på.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 19 feb. 2017 23:10 Privat melding

Haha Nyperosa....dette blir magisk 😃 @Solo da ser jeg at jeg bør holde ut her på forum til jeg har vært i Oslo igjen. Rart at en må reise helt dit for å treffe folk lsm. DIsse bergenserne er litt ugtight ass. Hadde ikke sett for meg det.....

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 19 feb. 2017 23:18

Du trenger bare litt cash i lommeboka, nogenlunde med helse, og litt mangel på vett, så skal nok dette gå fint.

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 20 feb. 2017 00:49 Privat melding

Veldig enig med deg, kjemi har jeg ikke fått med noen siden jeg ble single. Hver date blir bare en påminnelse om hvor rart det er å bli "kjent" på nett for å så oppdage at en er igrunn planeter fra hverandre.

Jeg er blitt mer imot chatting for lenge før en date, for det er bortkastet tid. Liker man hverandres profil og bilde er det bare til å hoppe i det. For sukker chat og IRL er to forskjellige ting som ikke bør forveksles til å tro at det er det samme.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 feb. 2017 07:22 Privat melding

Enig med deg, Inceptive. De vi møter omigjen og omigjen,- det er der det skjer ,- så man må møtes omigjen og omigjen for at det skal skje noe.😊

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 08:58

Jepp👍 Gå for den kjappe, og når gjennom, og mangelen på ensidig eller langt mindre gjensidige affeksjon er komplett uforståelig, snu da bunken og send halvdespo. ♻️-mail om nytt forsøk.

Ingenting tyder på at Einstein hadde fjerneste peiling da han sa: «Galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat.»

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 20 feb. 2017 09:09 Privat melding

Men du, @bling; det finnes jo ikke noen fasit på dette med dating - og hvis det fantes en sådann, så hadde jo ingen trengt å være noe særlig tid på et sted som dette da, selv ikke du.... Hva som passer for hver enkelt, er vel like forskjellige som de menneskene vi er vel? Det som funker for deg, funker ikke nødvendigvis for alle andre vet du.... Greit å ha det på den ene minnenerven bakerst i det ene hodet kanskje.... ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 09:20

Jeg sier det samme som du selv har sagt her på forum @Mayazin. Og den du etterlyser er der. Alternativet du ymter heter 'flaks'. Det går an det - har selv hatt det en gang, men uforberedt til å håndtere den. Også derfor - for å kunne håndtere flaks.

Valget er enkelt sagt mellom flaks og kunnskapsbasert tilnærming.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 20 feb. 2017 09:26 Privat melding

@bling
Du refererer til det jeg har sagt om at jeg trenger litt tid på å bli kjent med en person på forhånd før noen date, så er jo det meg... Og jeg er jo litt rar og sær da; så det passer jo nødvendigvis ikke for "alle" det, selv om det passer for meg...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 09:32

Det kan være @Mayazin - og da er vi 2 (u)rare og (u)sære. Din tilnærming og min tilnærming virker da i form av fremskritt. Det er å feste grepet som gjenstår.

Spørsmålet som må stilles til alternativet er: Hvor mange her (eller der), lever av å spille lotto, tipping eller på hest. Eller for den del børsspekulasjon som er mye mer forutsigbart enn de forannevnte.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 20 feb. 2017 09:36 Privat melding

Vel, @bling; både du og jeg er her jo ennå, så vet ikke helt om vi er ekspertisen akkurat, når det gjelder dating.... ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 09:42

Ikke ekspertise @Mayazin, det er heller ikke påstått, bare viderekomne. Du som naturtalent, og jeg som års erfaren i motgang ("arbeidet adler mannen"). Vi er egentlig ikke uenig ser du ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 10:04

Velkommen i klubben og takk @Hov.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 feb. 2017 10:11

2 timer, og 1 retorisk postering og 6 dialektiske (ikke retoriske) posteringer så var du omvendt. Du er til tider en lærenem elev. Du beveger deg stadig fra "bør bli betre" mot "tilfredstillande". Forsøk å holde fast i den tilnærmingen.

(mann 47 år fra Hordaland) ma. 20 feb. 2017 13:26 Privat melding

@Pep - støtter deg veldig i den. En må nok "spre vingene" og fevne om flere. Statistisk sett så vil det "dryppe" en og annen perfekt sjel nedover undertegnede også.

Jeg har nok kommet til den konklusjonen at jeg også liker trente kropper. Det viser liksom (i utgangspunktet da - variasjon her og) at en er villig til å ta vare på seg selv - det syns jeg også er en god måte å kurtisere på!! Det ble jeg gjort veldig oppmerksom på da jeg for en tid tilbake til en kompis kommenterte del-årsaken til et brudd - nemlig "storhet/ vekt/ ikke vilje til å ta vare på seg selv". Jeg fikke den i trynet selv da han sa - "men se på deg selv da"! Tja, og jeg så gjorde - og valgte å ta skjeen i riktig hånd. Man kan ikke i et parforhold kreve mer av andre, enn det man er villig til å stille opp med selv!!