Alle innlegg Sukkerforum

Blingblings datingskole for menn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 feb. 2017 23:10

Fant ut at i mangel på egen blogg og som skral arkivar kan jeg likevel gjøre mitt.

Legger det mest fyldige av svarene jeg ga nyss her under en intuitivt søkbar overskrift.

(da vil den stå igjen som en påla i historien, kanskje søkbar lenge etter vi alle er under torva)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du er mann og må regne med å gjøre jobben med initiativ. Jeg har over år mottatt kun en håndfull ikke avtalte førstemeldinger.

Du velger ut blant dem du liker best av de som besøker profilen ditt på eget initiativ, om du ønsker å øke sjangs for svar. Det å sende til de du 'har lyst på' som ikke har besøkt kan gå bra, men feilrisikoen øker vesentlig.

Får du svar er mye gjort. Da begynner imidlertid en ny utfordring. Du skal holde samtalen i gang, uten at det fisler ut i ingenting. Da er det en fordel om begge er både bra skribenter og kan en del om ting og tang som er hverandres og felles interesser. Prat mye om slikt løst og fast med islett av flørt innimellom. Du må være hintende småerotisk ganske tidlig - dette er dame/mann ting og tang og bla. halmen er delmål. Mangler det ryker du, overdoserer du for tidlig ryker du. Hårfin balanse. Elegant ikke plumpt - damene liker sånt. Når du er innafor i den varmen kan det meste drøftes, slik som musematte (viktig), 69 og slikt gøyt😜. Fremdrift må tilpasses henne. Noen trenger kort tid - en uke eller 2, noen lang tid, måneder. Motivasjonen din ligger uansett der i horisonten. Dette bør over innom på telefoni før date. Dere bør prates.

Når dere da skal date er det naturlig å være litt første møte sjenert, om ikke må det være megaklaff. Det overlever du da på at dere allerede er kjent og smått facinert. Der ligger den store forskjellen på denne metoden og en kjapp kaffedate.

Jeg anbefaler generelt helst så mange dater i en. Haraball fredag til søndag på hotell. Bli kjent og bond.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(mann 50 år fra Buskerud) on. 22 feb. 2017 00:28 Privat melding

Skjønner at du har vært her i 8 år og forsatt er singel.
Kanskje du ikke skal lære bort noe du ikke kan sjøl.

(mann 40 år fra Oslo) on. 22 feb. 2017 06:24 Privat melding

Helt fjernt...
Ville ikke brukt dette.

Maks tre, fire, kanskje meldinger før man møtes. Det er ingens interesse å skrive opp og ned i mente om akkurat det samme med X antall mennesker, når personlig kjemi betyr alt.

Du kan skrive i 6 mnd med en person, og begynne å like h*n. Men når dere møtes, så misliker du h*n sterkt fordi kjemien ikke er der.

Gjør deg selv og den andre en tjeneste, møt hverandre så fort som mulig.
Og finn gjerne ut om kjemitype 2 også så fort så mulig, if you know what I mean :) (Det værste er å treffe noen i månedsvis, og når den tid kommer, så viser det seg at personen ikke eier ferdigheter i sengevals)

Værste scenarioet er jo å først skrive i flere mnd, så møtes og finne ut at personlig kjemi er der og så fortsette å møtes i noen mnd. Men når dansen begynner, så kommer skuffelsen som en vegg og treffer deg midt i fleisen.
(Og derfor mange par der ute holder sammen, selv om de ikke burde det. Doomed to fail, men holder ut helt til det sprekker)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 07:38

Jeg besvarer bare den ene kommentaren som er verdt svar. Forresten til @Sunset. Gjensidig match er det noe som heter. Det har du skrevet såpass om at det trenger eg ikke forklare deg.

Les skolen. Problematisert av @ErikJoh er ivaretatt i konseptet - all inclusive. Den er kort for oversikt, men ikke en kokebok fri for at det må tenkes selv.

Erfaringsbasert m/haraball fra 1. date.

Nå er det meningen at denne skal ligge ubesudlet i arkiv her til glede for kommende generasjoner - slik som oljefondet. Derfor vil jeg seinere slette tråden og relagre den.

(mann 50 år fra Buskerud) on. 22 feb. 2017 07:58 Privat melding

Den dagen folk trenger kurs for å finne en kjæreste så ville jeg heller tatt ett kurs i.
Lær å elsk deg selv, for det er der problemet sitter, for når du ikke elsker deg selv, hvordan kan du da forvente at andre skal elske deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 08:55

Hehe, du forstår det du evner du @Sunset. Delfiffig tråd du nyss har startet forresten.