Alle innlegg Sukkerforum

Likte daten min jeg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smaltalk ti. 6 jan. 2009 20:50

Jeg var på date med en sukker herremann for snart to mnd siden. Syns selv at daten gikk fint, praten satt løst og vi hadde flere ting til felles. På den annen side så ble det kanskje litt vel mye seriøs info på kort tid. Noe som ikke gav meg mulighet til å vise min flotte humor;-) Hadde bare to timer til rådighet. Spurte om han ville treffe meg igjen og det ville han.

Men etter litt meldinger fram og tilbake stoppet det plutselig en dag. Han hadde ikke tid ene uken og så ble det liksom ikke noe mer. OK, så jeg ble "dumpet", helt greit det:) Skulle bare ønske at han sa det rett ut istedenfor å bare svinne hen....Mitt problem er bare det at jeg ikke klarer å slutte å tenke på ham... Hva gjør man da?? Noen visdomsord å komme med?

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 jan. 2009 20:56 Privat melding

se tipsene på linken "opp igjen " .. det funker her også :o))

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 6 jan. 2009 20:59 Privat melding

Ta deg selv nakken, han var tydeligvis ikke noe for deg å samle....
Han som gikk tapt noe, ikke sant.....
Man må elske seg selv først, elsker du deg selv vet du svaret.....

Skjult ID med pseudonym tekopp ti. 6 jan. 2009 21:01

Hvis det kan tenkes at han har vært avvisanes fordi han e usikker på ka du syns om han, kan du jo bare si at du likte han godt, syns det va hyggelig å treffe han og at du kunne tenke dæ å treffe han igjen- og kanskje foreslå å møtes på et sted som e litt mer din arena (en plass du syns du lettere får vist fram dæ sjøl)? Da kan han si ja til invitasjonen hvis han vil treff dæ igjen, og hvis han ikke vil det, må han jo avslå. Hvis du ikke syns du får et klart avslag, e det bare å spørre han rett ut. Ja, det hørtes frøktelig lett ut, men skjønne godt at du syns det e vanskelig! Lykke til, da! =)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 6 jan. 2009 21:05

Heh, så det går faktisk begge veier. Trodde faktisk gutter var litt flinkere til å si ting direkte enn jenter, men da tok jeg litt feil.
Men vanskelig å få en mann til å ombestemme sge hvis han først har bestemt seg, men man har ingenting å tape ved å spørre, kanskje et avslag, men hva gjør det? Hvis du følte at det var kjemi, så ville jeg tatt sjansen, kanskje han har ombestemt seg, angrer?
Hvis ikke så må du nesten bare prøve å glemme han:\

Skjult ID med pseudonym smaltalk ti. 6 jan. 2009 21:25

Jeg tror nok jeg var tydelig nok med at jeg likte han, uten å være desperat. Når det tok tid så spurte jeg rett ut og da fikk jeg som svar at han ville treffe meg, men hadde litt dårlig tid bare.

Ja, jeg vet at jeg bare må "get over it" og tenke at han ikke er noe osv... Grrrr irritert på meg selv for at jeg er opphengt i ham! Sendte han god jul melding, fikk ikke svar på den heller. Så slik er det....

Skjult ID med pseudonym :) ti. 6 jan. 2009 21:27

Hmm redd jeg ikke kan si noe possetivt da:\
Han er nok gone

Skjult ID med pseudonym tekopp ti. 6 jan. 2009 21:29

Ikkje heilt overbevist om at dette e et prosjekt å gi opp enda... Æ fikk mange god-jul-meldinge som æ aldri rakk å svare på- tenk om han satt og funderte og funderte på ka han sku skrive, og så gikk dagan og så syns han det blei for dumt å svare til slutt? Nei, evig optimist som æ e så ville æ tatt kontakt en gang til! You go girl! =)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 6 jan. 2009 21:32

tekopp:

nei vel?? Du kan ikke mene at han egentlig har lyst til å fortsette å ha kontakt, men bare får det ikke til? ;-p

Skjult ID med pseudonym høstsol ti. 6 jan. 2009 21:36

Neinei, uenig med tekopp. Ikke mas mer, selv om det er fristende!...De du er begeistret for svarer du - kjapt, selv en enkel julehilden, og det gjelder nok menn og. Og hun har jo allerede spurt om de ikke skal møtes igjen.... Han vil ikke NOK, og da er det som det er. Dusten!

Min løsning var å fjerne ham fra adresselisten min på mobilen, slette alle meldinger og putte et sort hjerte. Ute av øye, ute av sinn.... Og to uker fikk jeg plutselig en sms fra ham...men det er en annen historie:-)

Skjult ID med pseudonym høstsol ti. 6 jan. 2009 21:37

Julehilden = julehilsen....

Skjult ID med pseudonym smaltalk ti. 6 jan. 2009 21:41

høstsol: prøvde det jeg og, men måtte bare snu på det er alt for nysgjerrig... Men jeg har også funnet üt at han er skikkelig på dateren. Har truffet tre stk som jeg kjenner i lpøpet av de siste mnd. Tror han fisker med garn og ikke stang. Ikke så lett å sortere ut da... ;-)

Nei shit fiske folkens, jeg dorger meg i seng=)

Skjult ID med pseudonym nuff ti. 6 jan. 2009 22:29

smaltalk: Han hørtes ut som en jeg traff litt før jul.. Enkelte mannfolk er bare pingler.

Skjult ID med pseudonym meg on. 7 jan. 2009 14:57

hva du gjør da?.....enkelt, du går på date med meg, da glemmer du han dusten ganske fort...........