Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 feb. 2017 21:25

Før hadde jeg veldig strenge krav til menns profiler her inne, måten de kontaktet meg på, og hvordan de skulle oppføre seg. Det endte nærmest med at jeg lette etter feil.

Nå har jeg begynt å slappe litt mer av rundt det hele, og ser at jeg faktisk "tjener" på det.

Hvilke "regler" har du?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 21:38 Privat melding

Ingen "regler" eller "krav"... Det må være noe ved han som appellerer til meg; måten han "snakker" til meg når han tar kontakt; jeg må jo like det jeg ser på bildet - øynene er spesielt viktig... At vi har nogenlunde likt verdigrunnlag, og at han virker mild og snill; er ikke så glad i selvhøytidelige, arrogante og hovmodige mennesker generelt... At vi får en type "kontakt"; altså at jeg føler vi er litt på nett og snakker litt samme språket... Det er vel egentlig det viktigste tror jeg, i første hånd...

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 feb. 2017 21:43

@Mayazin:
Jeg er enig i alt du skriver, men jeg tenkte på om du har noen regler for hvordan profilteksten skal være formulert, om bildene må se slik eller sånn ut, og om førstemeldingene bør ha en viss form og et visst innhold.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 21:43

Se tråden 'blingblings datingskole for menn'

Fornuftig avslappethetsfilosofi. Betyr at du begynner å bli rutinert. Vær likevel bevisst å være på alerten, og ikke miste nysgjerrigheten. Sammen skal dette tilsi at det blir resultater.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 21:44 Privat melding

@Vårsol
Nei, jeg har igrunnen ikke det... :)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 21:45

God tekst og 'representative' bilder.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 21:47 Privat melding

@Vårsol
Men det er jo selvfølgelig veldig greit med et par profilbilder hvor jeg ser ordentlig hvordan han ser ut, og bittelittegranne tekst er jo også veldi hyggelig da... Ellers så blir man vel bedre kjent ved å maile litt med hverandre vel...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 21:49

Det blir man👍🏼

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 feb. 2017 21:50

Først og fremst bilder. Det er et must. Bilde og det at de formidler at de søker noe fast i utgangspunktet. Hvordan dette presenteres har jeg ingen krav på. Så her er det bare å tute på

(mann 38 år fra Rogaland) on. 22 feb. 2017 21:54 Privat melding

Regler ? Tror ikke jeg kan sette så mye regler når responsen er meget lav. Bilder som faller isak er vel det eneste som er avgjørende for om jeg responderer.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 22 feb. 2017 22:00

Dame, må like det jeg ser av bilder og tekst og så bør ikke avstanden være for stor.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 22:01 Privat melding

@Vårsol
Hvis du tenker på "regler" i form av båten, bilen, huset og hytta på fjellet, eller hvilken profesjon han har, så er ikke det så viktig... Men jeg har kanskje en liten "greie" med alder, når jeg tenker meg om, som jeg nok er litt "streng" med; og det er at han må ikke være veldig mye yngre enn meg - max noen få år, men ikke veldig mye eldre enn meg heller....

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 feb. 2017 22:05

Ok da.... alder og avstand.. men det ligger jo allerede inn i søkekriteriet.. så at han ikke faller inn under disse "kravene" .. kan jo ikke han klandres for.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 feb. 2017 22:05

Svarer dere en person, eventuelt hva svarer dere, som...
*har solbriller på på bildet sitt
*har hobbyer som er uinteressant for deg
*kun har skrevet et par linjer om seg selv i profilen
*sender deg en melding hvor det kun står "Hei!"
*bor langt unna
*du ikke blir tiltrukket av utifra bildet

(kvinne 45 år fra Rogaland) on. 22 feb. 2017 22:08 Privat melding

Har ikje tenkt over noe mer en at jeg syns det er veldig greit med bilde(r) og at det står litt i profilen,resten som mayazin sier praten vil jo og si litt om personen....
Men det å møtes vil nok vær avgjørende om kjemien er der.....

Skjult ID med pseudonym Stein Prog on. 22 feb. 2017 22:09

Tatoveringer, selfier fra treningssenter, skrivefeil, trutmunnbilder, identifiserbare bilder av barna, tigerklappebilder, delfinbilder, «sprudlende», «spør hvis du lurer på noe», «blid og glad», bilbilder. For å nevne noen... Finnes ett eller flere av disse på profilen, gjesper jeg og klikker meg videre.

Selvsagt er det enklere jo kortere kravlisten er, men da øker også sjansen for «bomturer» (gitt at man er ute etter noe langsiktig - eller «seriøst» som det heter i disse dager).

(kvinne 45 år fra Rogaland) on. 22 feb. 2017 22:10 Privat melding

Vårsol
Da tror jeg jeg hadde sagt beklage men jeg er desverre ikje interressert,eller er i prat med en annen.... Eller kanskje ikje svart...

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 22:16 Privat melding

Helt ærlig så svarer jeg vel ikke "alle" hvis jeg ikke er tiltrukket av bildet; eller, hvis de har skrevet en hyggelig melding, så svarer jeg jo høflig tilbake... Hvilke hobbyer han har, spiller liten eller ingen rolle, ikke så veldig viktig med en veldig lang profil tekst heller; det går det jo an å spørre om hvis vi mailer med hverandre. Hvis det eneste bildet han har er med solbriller, så begynner det jo å bli litt vanskelig å se hvordan han ser ut da, så vil vel ikke synes det er så spennende da.... Og det går jo an å svare noen, hvis man får en hyggelig melding, selv om avstanden egentlig er litt stor, og kanskje ikke noe date helt reell... Et "Hei" får jo et "Hei" tilbake - kort og godt... ;)

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 feb. 2017 22:16

@Stein Prog:
Nemlig... 😉

Jeg har prøvd å bli litt mindre streng, men det er en del ting jeg fremdeles har "allergi" mot. 😇

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 22:20

Jeg er mann. Jeg vil ikke generalisere, men jeg får så og si aldri spørsmål. Bare besøk uten å bli blokkert - muligens repeterende, er kvinners fremste kommunikasjonform. Så jeg slipper å 'svare' @Vårsol. Det du ramser er da ikke inkluderende grunner, men bare de 2 siste er ekskluderende.

Og selvfølgelig øker rekkevidden med 'representativiteten' og/eller noe annet spennende 'profilkrydder'🤔😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 22:27 Privat melding

Det er jo kanskje litt enklere å møte noen uten alle disse kravene og reglene; og da tenker jeg ikke på "enklere" i form av at utvalget uten krav er mye større, men fordi man møter mennesker med et helt annet åpent sinn hvis man ikke har lagt alle disse strenge begrensningene og rammene for seg selv... Blir jo ikke mye utforskende og nysgjerrig med å ha så mange nåløyer en person må passere før du krysse av på check-lista di...

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 feb. 2017 22:30

@vårsol

Solbriller; ikke tenkt over problemstillingen nevneverdig.. om profiltekst er fin og han skriver en koselig melding ser jeg forbi brillene.. kanskje .. om det blir vekket en nyskjerrighet etter noen meldinger vil behovet for å se øya vekkes. Ber derfor om at han legger ut øyebilder..

Uinteressante hobbyer; njæ... om det er sære veldig tidkrevende hobbyer.. så er ikke det noe pluss nei.. men om alt annet er good feeling ser jeg kanskje forbi det.

Har lite profiltekst; ikke noe problem så lenge bildene forteller en historie jeg liker. Svarer på melding og starter rekka med utspørrende spørsmål.

Hei- meldinger; svarer hei tilbake og legger noen ganger opp til at han kan få en sjanse til å komme med oppfølging. Andre ganger når jeg liker han godt gidder jeg ikke å tulle og svarer med et lengre utfyllende svar. Gidder ikke å spille spill.

Bor langt unna; svarer hei, det var hyggelig å få hilsen fra deg. Du bor uanstendig langt unna. Regner med at du har sett hva jeg søker.. men setter pis på hilsen fra deg. Hadepåbade

Ikke tiltrukket av bilde på noen måte; svarer ikke eller sender en kort melding om takk for hilsen men ikke interessert

(mann 29 år fra Hordaland) on. 22 feb. 2017 22:34 Privat melding

Vel, før hadd jeg en "hun har puls" regel, men siden jeg ikke har lykkes stort enda så begynner jeg å revurdere den.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 22:35

Nåløyer: Size-, alders-, representativitets-/avstandsmatch.

Skulle helst sagt tilsvarende eller høyere utdsnningsnivå også da det lettere gir framtidig samsvar i 'summetonen', men alle har ikke nødvendigvis realisert seg. Så det må etterforskes pr. mail, sammen med humor, xxx og sånt gøyt.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 feb. 2017 22:39

Pent brukt mann gis bort!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 feb. 2017 22:50

Som dere faste sikkert har skjønt, så har jeg faktisk veldig mange regler og krav. Enkelt og greit. Noe må en jo ha for å kunne skille damene fra hverandre her inne. :P

Skjult ID med pseudonym Heavy duty on. 22 feb. 2017 23:10

Svarer alle som har et ok bilde

(kvinne 45 år fra Rogaland) on. 22 feb. 2017 23:17 Privat melding

Må nok innrømme at jeg svarer ikje alle jeg har fått mld fra.. Føler meg litt fæl,men er bare litt enklere av og til...

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 22 feb. 2017 23:23

Etter mange damer med forskjellige tekster over mange år så er det fullt anarki her i leiren. No rules!

Eller jo, hun må kunne skrive en sammenfattet tekst over tre linjer som ikke er ren kopi av andre, og hun må kunne vise meg et bilde.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 feb. 2017 23:24

@Solstjerna

Hva som skal til? At hun sjekker av punkter på listen min vel.
At hun ikke er fake, ikke for pen, har et utseendet som tiltrekker meg som det er realistisk for meg å ha sjans på, har noe til felles med meg og bor innen rimelig avstand.

Sikkert mer også, men det var de jeg kom på i farta. :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 22 feb. 2017 23:27 Privat melding

Ikke for pen, @Powpow?? Hvor går grensen for hva som er "for pent" da? Hva om hun er oppriktig interessert i deg da?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 22 feb. 2017 23:29

Da går man for 'Hvis det er for godt til å være sant, så er det som regel det.'

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 22 feb. 2017 23:52

Ingen regler. Bare en tynn nål.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 23 feb. 2017 00:15

@Mayazin

Vel, det har noe med hva som er realistisk for meg å ha sjans på.
Og det gode gamle ordtaket om at hvis det er for godt til å være sant, så er det nettopp det. :P

Om ei som jeg anser som for pen er oppriktig interessert i meg så vil jeg påstå det er noe galt med henne et eller annet sted. Stygt å si det, men det er rett og slett ikke naturlig.

@Solstjerna

Er godt mulig jeg er negativ til å finne noen. Jeg har høye krav og en lange liste med regler som er ufravikelige.
Jeg har vært gjennom alle profilene i mitt fylke og alle i nærheten inne i nabofylker. Rett og slett ingen passende igjen å kontakte. :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 23 feb. 2017 00:22 Privat melding

He he, du er en snåling du, @Powpow. ;)

(mann 53 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 05:23 Privat melding

For meg er det viktig at hun jeg møter ikke har falske forventninger basert på et feilaktig inntrykk når vi møtes. Jeg ønsker heller ikke å ha falske forventninger basert på et feilaktig inntrykk av henne.

Dette er jo nattdating og vi kommuniserer med våre pc´er. Muligheten for at vi kan få et feilaktig inntrykk ved prat her er derfor stor. Av den grunn har jeg villet være så presis som mulig på min profil, både om meg selv og om hva jeg ser etter.

Min profiltekst er da bevisst konstruert. Det er også fotoalbumet. Hensikten er å redusere muligheten for at det blir bomtur når jeg møter en dame.

I tillegg til profilen har jeg også utarbeidet en lengre standard tekst som jeg sender de jeg vurderer som mulighet. Når jeg kontakter en dame justerer jeg teksten slik at den er tilpasset hennes profil. Noen har respondert positivt, noen negativ, noen blokkerte meg umiddelbart.

Jeg er bevisst på hva slags type mennesker jeg passer godt sammen med, men ønsker å være åpen og fleksibel. Å bli kjent med et nytt menneske og eventuelt innlede forhold er jo tilpasning. Da jeg ikke er mainstream og ikke lever et A4 liv er det viktig at hun skjønner det før hun eventuelt bestemmer seg for å bli bedre kjent med meg.

Derfor er jeg selektiv på hvem jeg innlater meg med her. Jeg vet av erfaring at det er ikke alle damer jeg passer godt sammen med.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 23 feb. 2017 08:09

Jeg tipper at både menn og kvinner har sine "regler". 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 23 feb. 2017 08:14

😅😎

🔸🔹

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 23 feb. 2017 08:19 Privat melding

Nja, blir kanskje feil å kalle det regler.. heller kriterier eller preferanser ..? ProfilBilder uten solbriller, hest el.l. i ansiktet funker best. Tekst ikke for lang, men gjerne litt humoristisk 😊
Identifiserbare Foto av ungene, egne eller andres, er no-no. At det smiles på ihvertfall ett bilde er en fordel . Jeg svarer et Hei, med et Hei selv, og tar det derfra. Vanlig folkeskikk er å forvente , dog .😉

(mann 51 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 08:34 Privat melding

Hest i ansiktet...må da være jævlig

(mann 46 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 10:28 Privat melding

Regler... ...Litt merkelig ord å skulle bruke, men klart at jeg har bestemte verdier jeg ser etter - selv om jeg slettes ikke vet hvordan de vil springe frem.

Det viktigste er at hun ikke leter etter et vakkert bur å gjemme seg i.
Heller ikke en øy. Ikke engang en planet som sådan.
Som jeg sier på siden min: Yin og Yang er mere enn 2 mikrober ;)
Dette er ubegrenset viktig for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 23 feb. 2017 10:55

tresnitt,
Nå skriver du jo bare bedre for hver uke som går😊
Dessuten sært hysterisk morsomt innimellom.
Hvor skal dette ende?

(mann 46 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 11:28 Privat melding

Tinka :)
Ja, hvor skal dette ende (.....) ? Det er kanskje best at ikke vi vet det? :P

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 23 feb. 2017 14:09 Privat melding

Sunset,- det er faktisk en fyr som har deler av trynet sitt plassert bak en hest. Sukker sensurerer bilder hvor man har ramme rundt bildet, fordi nan ikke kan kjennes igjen, som m solbriller , capser mm.. men en hest..? Helt Ok ! 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 feb. 2017 14:49

Jo jeg har en regel forresten .. profiler som tydelig lukter av at de mener seg på øverste hylle her i samfunnet går rett ut.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 23 feb. 2017 14:57 Privat melding

Er generelt ikke så veldig glad i masse regler og krav; iallefall ikke når det gjelder til mennesker og mellom menneskelige relasjoner... Det skaper veldig ofte sperrer og hemninger i forhold til å tørre å være og den man egentlig er... Dårlig utgangspunkt å starte en relasjon sånn synes jeg... Min mening... ;)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 23 feb. 2017 15:37

Spørsmålet mitt handler ikke om hvilke verdier dere og en fremtidig partner har, men om det er enkelte ting i profilene som gjør at dere blar videre.

(kvinne 55 år fra Telemark) to. 23 feb. 2017 18:58 Privat melding

Hei!
Jeg mener det må være samsvar mellom hensikten med profilen og tekst. Det er alt for mange useriøse profiler. Menn som bare vil skaffe seg dame for en natt, men som fremstår som om de vil ha kjæreste over tid. Har vært utsatt for flere av dem, dessverre.

Skjult ID med pseudonym Trøstesløs to. 23 feb. 2017 18:59

Noen andre som har opplevd useriøse profiler?

(mann 51 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 20:35 Privat melding

Jeg har alltid trodd at når man møter ett nytt menneske så møtte man det med åpent sinn og så etter alt det positive med det mennesket....

Ikke for å sitte der å lete etter feil....

Skal dere finne en som er prikk lik dere selv så må dere sette dere på en stol foran speilet.

Skjønner at jeg sliter her inne, for jeg har mange feil.