Alle innlegg Sukkerforum

Har noen angret på å kutte kontakten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ekornet to. 23 feb. 2017 17:41

Hender det at kvinner/menn tar kontakt med h*n igjen etter at de har droppet de etter første eller andre date. Altså at de angrer og vil se h*n igjen likevel? Har noen av dere opplevd det eller gjort det?

(mann 53 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 18:12 Privat melding

Har ikke skjedd for min del, men så kommuniserer jeg meget bevisst her. Mange "smører seg inn med honning" og gjør seg interessante for å få damers oppmerksomhet og bli likt av dem. Jeg gjør ikke det. Når jeg prater med damer på private meldinger og e-post går det i hverdagsprat.

Joda, jeg er fullt ut klar over at mange damer forventer kurtise i en eller annen form, men jeg legger meg ikke på den linja. Jeg prater som jeg gjør fordi jeg vil at de skal kunne danne seg et noenlunde realistisk bilde av meg før de eventuelt bestemmer seg for om de vil ha en date.

Noen damer reagerer negativt på at jeg gjør det sånn. I høst ble jeg regelrett skjelt ut av ei dame som i starten var ivrig. Hun sa at fordi jeg var så lunken hadde jeg avtent henne helt. Greit nok for meg. Ei dame som tenner på en Sukker profil og prat her er bortreist i mine øyne.

Begge damene som jeg har datet til nå spurte meg om vi kunne treffes. Det gikk i vasken begge gangene. Jeg tror årsaken var at de hadde urealistiske forventninger. All kommunisering her er internett og kun det. Å skulle gjøre seg noen som helst slags forventninger basert på profil og prat her er derfor skivebom, etter min oppfatning.

Videre er jeg veldig ryddig i forhold til damer. Det er enten ja eller nei. Et tja eller kanskje forholder jeg meg bare ikke til. Damer som kjører den linja sletter jeg fra min radar.

Flere av damene som jeg har hatt kontakt med her på Sukker og tidligere Møteplassen er nå venner av meg på Facebook. Det synes jeg er alright.

Skjult ID med pseudonym Smiltilmeg to. 23 feb. 2017 19:17

Har skjedd flere ganger men det er kun for at dem vil ha sex.. vil ikke ha meg som kjæreste med som en å leke med.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 24 feb. 2017 03:08

Nope... Har heller ikke gjort det selv.
Som jeg har sagt før, det er bortkastet tid og energi å angre på noe en har gjort eller ikke har gjort.