Alle innlegg Sukkerforum

Jeg bare lurer.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Solo to. 23 feb. 2017 19:16

Hvis du synes forum er utrivelig, pga ditten og datten, hvorfor er du her da?

Kanskje dette kan belyse de positive sidene ved hvorfor man velger å bli?

Skjult ID med pseudonym Solo to. 23 feb. 2017 19:32

Jeg er her vaffal fordi jeg synes det er en morsom gjeng å skrive med. Man lærer mye selv om man er uenig, fordi man kan aldri slutte å lære om mennesker på godt og vondt.

Det er ikke så viktig å være venn med alle, men jeg kan fortsatt synes meninger lysår unna enn mine egne er interessant å prøve og forstå.

(mann 50 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 19:37 Privat melding

Alle som er medlem av sukker har betalt for å være her, dvs at vi også har lov til å bruke forumet.
At det sitter folk her i 2-3 år betyr at dem ikke finner noen.
Så da sitter dem heller her og jager bort andre medlemmer...for man må visst ha ansinitetstillegg for å få lov til å være her.

(mann 51 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 19:37 Privat melding

Alle samfunn er sammensatte slik også mennesket er sammensatt. Det gjelder også for dette forumet. Derfor urealistisk å skulle forvente seg kun hygge og koseprat her.

Folk er ulike og kommuniserer ulikt, og gnisninger vil derfor kunne oppstå fra tid til annen. Det er normalt. Så er det opp til hver og enkelt hvordan man forholder seg når det skjer. Som oftest løser begynnende gnisninger seg med velvalgte og kloke ord, men dessverre ikke alltid.

Når begynnende gnisninger ikke løser seg kan det eskalere og bli utrivelig. Man kan prøve å si ifra, eventuelt på en bestemt måte. Hvis det fører frem er alt bra. Hvis det ikke fører frem bør man unngå krangel, mener jeg. Å krangle er bare å kaste bensin på bålet. Bedre å forholde seg rolig og ikke respondere på eventuelle provokasjoner. Som regel roer det seg ned etter en stund da.

(mann 50 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 19:40 Privat melding

Bra sagt MortenC

Skjult ID med pseudonym Solo to. 23 feb. 2017 19:41

Neh. Oksedritt som man sier på godt Norsk!
De gærne har det godt sammen. Vi alle er i samme båt. Bla bla.

Du har ingen plikt til å forklare hva dine intensjoner er, men fint å gjøre det for å skape forståelse. Desverre er ikke alle like gode til å forstå. Meg inkludert.

Herregud jeg har aldri opplevd så mye sutring og furting blant voksne mennesker. Nå må dere virkelig skjerpe dere. Jeg har lyst til å få noen positive samtaler her med litt takhøyde.
Er det mulig? :)

Skjult ID med pseudonym Solo to. 23 feb. 2017 19:42

Den var til, Sunset.
Og den var ikke ment negativt :)

Skjult ID med pseudonym Nanna to. 23 feb. 2017 19:45

Jeg er på forumet fordi jeg ønsker og bli kjent med nye mennesker, diskutere ulike temaer og utvide min egen horisont.
Har utvilsomt vært en del utrivelige innlegg her den siste tiden. Disse velger jeg og la være og bite meg merke i. Negativitet avler negativitet.
Likte mye bedre de positive innleggene som var her for en stund siden.
La oss gå tilbake til den trenden, og gjøre hverandre glade og gode :) Humor er bra.
Positivt med forumet er at det er en drøss med veldig ulike, men forde artige, mennesker her. Det gjør at jeg blir her! I hvertfall en stund til.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 23 feb. 2017 19:49

Jeg er her for 1/3 lære/lære bort, 1/3 underholdning, 1/3 flørt. Jeg synes ikke det foregår mobbing her. Det er mye småknuff, og innimellom ufine overtramp. Knuff må en regne med i en slik forsamling. Må bare lese med vernesko og hjelm, men ufinhet er umodent. Dette forumet er jo en ventilasjonskanal (litt anal) for frustrasjon. Stemningen hadde blitt i bedre humør her om flere hadde dette gående parallelt med PM-dialoger.

Innimellom krysser jeg sti med nye å PM med😎. Det er motivasjonen. Ellers hadde jeg neppe.... - så den siste 1/3 er nok strengt tatt større.🤔

Litt vel fiksjonelt for tiden😂

🔸🔹

(mann 50 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 19:55 Privat melding

Dette kan løses veldig enkelt..... noe de fleste av oss lærte når vi var små.
Hvis du ser en tråd som er skrevet av en dere ikke liker, la vær å gå inn å les den.... så enkelt kan det gjøres.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 23 feb. 2017 19:58 Privat melding

Takhøyde må det være, og litt krangling syns jeg, da har jeg en unnskyldning for å hente popkorn. Er ikke alle temaer jeg er innom for å gi mitt synspunkt på, men noen er litt spennende å begi seg ut på. Når det treffes en nerve, har det lett for å bli personlig, Det går fint an å velge person eller sak, eller rett og slett ignorere. Noen ganger er det utsagn som kanskje er rimelig på kanten, og noen er ganske mye over. Blir innspillene ikke besvart, er det et svar i seg selv. Hva som er greit eller ikke greit er en litt flytende greie, og beror på tema, innhold og engasjement, ispedd ens egen etikk og andre ting. Man må ikke svare på alt, man må heller ikke forsvare alle, mange klarer fint å forsvare seg selv, de som ikke klarer det, får som regel hjelp. Vi er alle mennesker på godt og vondt, men noen ganger kan det være lurt med litt moderasjon.

Skjult ID med pseudonym Solo to. 23 feb. 2017 20:01

Hmmmm.
Det var jammen meg et godt reflektert innlegg. Jeg som hadde tenkt på å gå Cllou på alle, og kalle dem prompenisser. Men jeg likte din godt :)

(mann 49 år fra Oslo) to. 23 feb. 2017 20:11 Privat melding

@Solo
Jeg velger ikke å bli..

Hvorfor er du her da

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 23 feb. 2017 20:29

Det vil hjelpe på koko- og svadafaktoren. Men det er jo fylt på nytt så...😅

🔸🔹

(mann 50 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 20:31 Privat melding

@blingbling

Har du fått påfyll....trist

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 23 feb. 2017 20:47

Og en del humorforsøk så man blir svett på andres vegne av (nei ikke du sunnyboy🤓). Skamvett burde nok også vært utdelt😖

🔸🔹

(mann 50 år fra Buskerud) to. 23 feb. 2017 20:49 Privat melding

@blingbling

Fikk du ikke det med påfyllet.... da ville jeg ha klaga.

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2017 08:04 Privat melding

Jeg synes ikke at forum et utrivelig sted å tilbringe tid,- Forum er er sted å "møte" folk, dele glade øyeblikk, humor og skråblikk ,lufte lett frustrasjon eller problematikk . Jeg ser ikke forum som et sted hvor jeg tar opp ting som jeg ser seriøst alvorlig på og trenger ærlige, fornuftige svar.
Det er sted for tull og fjas, underholdende, med så mange forskjellige personligheter, som alle har sine betrakninger på livet og alle andre som bruker forum. Er for takhøyde og diskusjoner, men synes lite om sutring om gjenger og klaner og hvordan noen tar mye plass. Alle får plass, hvis de vil. Folkeskikk, toleranse og skrivekløe er vel det som trengs .😉.. god freddag 😘

Skjult ID med pseudonym Solstjerna fr. 24 feb. 2017 10:43

Godt oppsummert Gille!

Jeg startet med å kikke innom for noen uker siden da jeg hadde ekstra god tid siden jeg var sykemeldt etter en operasjon. Nå når jeg er tilbake i jobb synes jeg det er gøy og underholdende å stikke innom og lese og delta i ulike tråder når jeg likevel er innom sukker.

Skjult ID med pseudonym Mjau fr. 24 feb. 2017 11:02

Forumet? Utelukkende tidsfordriv.
Deltar her når jeg føler for det.