Alle innlegg Sukkerforum

Ikke for å være kjiip....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fremsynt fr. 16 juni 2006 16:40

...men tenk hvis alle nye brukere skulle benytte seg av muligheten til å skrive en presentasjon av seg selv på forumet? Kontaktinformasjon formidles faktisk ganske greit via profiler og matchlister (det er jo poenget med dette stedet), og vil man ha flere kontakter synes jeg det er mer fair å ta kontakt og være aktiv selv, enn presentere seg her. Faktisk.

(kvinne 59 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 19:20 Privat melding

Men nå gjør ikke alle nye brukere det, gjør de vel..? :o)
Så da er vel ikke problemet det største…ikke tror jeg det blir det heller..
Men nå kan det jo hende at jeg var den første som var så ”frekk” – det er jo bare å si sorry det da! *flirer*

For øvrig er jeg ikke enig…i alle fall ikke helt.. :o)
Profilen gir deg ikke mange ord, så det er vanskelig å få med seg det som man selv synes er essensielt og som man jo gjerne vil gi ut. Man vil fortelle såpass mye at man vekker interesse, vel? Jeg mener – det er jo derfor denne siden er her? Og det er ikke alle som vil legge ut bilder heller, så dermed er ord det eneste de kan bruke for å beskrive seg selv.

Samtidig er jeg LITT enig, fordi de av oss som ikke klarer å skrive nok med 500 tegn til rådighet har kanskje vansker med å fatte seg i korthet…i alle fall må jeg streve med det av og til..hehehe…

Jaja….pyttpytt…nå har jeg bare igjen….skal vi se, hva blir det…? *teller&regner*.. 10 dager igjen til superbrukerkontoen min er brukt opp. Så da er det rett ut i det grå bakteppet sammen med mange andre. ;o))))))) HEIA, DERE ANDRE!! :o)))))

Og det passer jo bra siden ferien starter snart…..