Alle innlegg Sukkerforum

Book of love

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Waveman ti. 6 jan. 2009 23:05

Syns Fleetwood Mac sier det godt jeg:

Oh, tell me who wrote the book of love
Was it somebody from above
Surely he must know all the rules
Knowledge not meant for mortal fools

Etter et år på sukker og liknende sider så skjønner i hvertfall ikke jeg noe - virker som hankjønn og hunkjønn ikke har en dritt til felles bortsett fra at alle bare sitter på gjerdet og håper den rette skal dukke opp i innboksen en vakker dag. Og fyrer man avgårde en melding så virker det som den havner i det store intet, ikke så mye som et ekko en gang. Skal ikke kaste stein i glasshus har jeg hørt, er i grunn ikke så mye bedre enn alle andre jeg heller - venter også på den rette. Virker som terskelen for å ta kontakt og eventuelt svare er skyhøy, og tar man først kontakt så skal det helst være en hel avhandlig om en intetsigende profil man akkurat har besøkt - er gjerne bare et flott bilde som trigger interessen. Hva er det som er så galt med en kort liten melding for å vise at man fattet interesse for vedommende? Kan heller komme tilbake med en mer innholdsrik historie når vedkommende har tilkjennegitt sin gjensidige interesse, og skulle interessen ikke være der kan man enkelt og greit lime inn et høflig avslag - ett trykk er alt som skal til.

Så har du lest boka og vet oppskriften så er jeg - og sikkert mange andre - takknemlige for et hint eller ti :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 6 jan. 2009 23:07

Two kinds of people in this world
Winners... losers
I lost my power in this world
Cause I did not use it
So I go insane
Like I always do
And I call your name
Shes a lot like you

Lindsey er en helt.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 6 jan. 2009 23:12

Babe, im Clueless! Men hvis du eller noen andre finner ut av det, vær snill å del med oss andre. ;-)

Sayonara

Skjult ID med pseudonym Marte ti. 6 jan. 2009 23:13

Kan bare svare for meg selv, men jeg synes ikke det er nødvendig med en lang avhandling i første melding. Hyggelig med noe få ord og gjerne et eller annet spørsmål man kan følge opp. Har fått noen førstemeldinger som virker som et avhør/ intervju med mange spørsmål og det blir litt voldsomt.

Skjult ID med pseudonym s ti. 6 jan. 2009 23:25

Nettopp.

Jeg fikk melding fra ei en gang som inneholdt følgende:

"Hei, synes profilen din var interessant. Hvis du synes det samme om min, hadde det vært fint om du kunne skrive noen ord."
I følge nettdatingpolitiet her på forumet, skulle en da tro at hun var dødsdømt fra første sekund.

... enden på visa ble et par dater, og dessverre ikke mer. Jeg tar meg selv fortsatt, flere måneder etter, i å delvis dagdrømme om det kvinnemennesket :)

Skjult ID med pseudonym Waveman ti. 6 jan. 2009 23:33

@S

Helt fin den som første melding :) Og skulle ikke profilen vise seg å være av interesse trykker man på det høflige avslaget og så er case closed og ikke en x-file ;)