Alle innlegg Sukkerforum

Nesten singel (dvs. enda gift)...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mannen50 ti. 18 sep. 2007 08:31

Det kan ta tid å avslutte et forhold og da lurer jeg på om menn eller damer har noe her inne å gjøre på Sukker så lenge de fremdeles er gift eller er samboende?

Skjult ID med pseudonym space ti. 18 sep. 2007 08:55

Jeg tror det nok er svært mange som er det, for å "sjekke ut terrenget"... men om det er riktig må de selv ta stilling til. Selv ville jeg nok være svært skeptisk til en som fremdeles var gift, selv om jeg godt kan være en samtaleparner om det skulle være nødvendig. Det er jo faktisk en arena for litt sosiale ting også dette her. Det beste er å være ærlig om det.

Skjult ID ti. 18 sep. 2007 10:51

Er du fremdeles gift så har du ikke noe her inne å gjøre om det er med intensjoner om å treffe en erstatter i den vonde fasen. Vil tro du har nok med å finne tilbake tl deg selv i en som fase. Men er det ikke slik at vi lurer oss selv hele tiden da. Vi tror at vi er ferdig med det gamle men det viser seg som regel at sporene sitter dypere en vi tror.

man

El amoroso

Skjult ID med pseudonym girlie ti. 18 sep. 2007 11:00


Det er nok flere ulike intensjoner og behov for folk når de melder seg inn på et slikt nettsted.

Det er nok ikke alle som er klar for et forhold, hverken i praksis, langre mindre mentalt og mønster-messig.
Jeg er nok derfor litt enig med El amoroso.

Man må lukke en dør, for å åpne en ny...

Skjult ID med pseudonym småkresen. ti. 18 sep. 2007 23:48

Er enig med space og dere andre..
Har ved to anledninger oppdaget dobbeltspill med to spennende kvinner.. og de får umiddelbart et ultimatum.... bli med på en kiel-tur og bestem deg... begge ble dumpet.. utroskap er det verste jeg ser... av erfaring.. langt tilbake tid.. unner ikke min verste fiende å oppdage en nabo eller hvem det måtte være hjemme når du ankommer uventet...

Og Girlie.. ikke kveruler igjen nå da.....

Skjult ID med pseudonym girlie on. 19 sep. 2007 09:25

?
småkresen, hvor har jeg kverulert ? ("igjen")
Du er jo i tillegg enig med oss andre her, så jeg ser ikke poenget ditt ( her heller)

Når det er sagt så gjelder ikke tråden utroskap som sådan ( da trådstarter jo er på vei ut av forholdet og det er over),

-Men det å være helt fullstendig ferdig med et forhold før man begynner å ha sikte på et nytt -


Om du brukte litt mer fokus på å holde deg til topic og trådene i forumet, og litt mindre fokus på å på død og liv skulle
fronte dine egne damehistorier stadig vekk, ville kanskje flere ta deg og innleggene dine seriøst,
og til og med kanskje konstruktivt og med noen form for nytteverdi.

Skjult ID med pseudonym småkresen. on. 19 sep. 2007 09:58

Girlie da...så sier vi at du har et behov for å vri opp "skurekluter" da.....( mulig du må vaske litt oftere..).
Fram med teskjeen....Om man ankommer her og er i et forhold...og finner en potensiell partner... så bør såvel han som hun avslutte forhold før de dater ny person.. alternativt forholdsvis raskt etter.. to-tre dater.. ikke sans for langvarig utroskap det bør stoppes av hensyn til den lidende part... was that more clean or clear.....

Skjult ID med pseudonym girlie on. 19 sep. 2007 10:26

"Det tar tid å avslutte et forhold"

Jeg regner med at trådstarter mener "fortsatt gift" som =på vei ut av ekteskapet (mentalt, følelsesmessig, og praktisk)
men ennå ikke skilt ( altså: praktisk og papirmessig, eller har funnet nytt bo )
Og at hans partner også er der han er slik sett, og at begge partner er på vei ut av dette forholdet.

Jeg kan ikke se at utroskap har noen link her så lenge begge parter er ferdig med forholdet slik sett
og "opprydningen" står igjen.


Topic er jo om han har noe på et slikt sted å gjøre for å 'åpne nye dører'
når den 'ene døra' ennå ikke er helt lukket igjen på alle måter.

Jeg kan da ikke tenke meg at trådstarter ville legge ut dette spørsmålet om han hadde tenkt å fortsette
å være gift og bli i dette forholdet.

Da kunne han vel like greit ha spurt om det oppfattes som greit at samboende og gifte er på dette stedet for en elsker/-inne.


Skjult ID med pseudonym petronella on. 19 sep. 2007 11:46

Noen ekteskap er kun en praktisk "sak" den siste tiden (snakker av egen erfaring). Jeg husker jeg følte meg singel lenge før jeg var separert på papiret og hadde flyttet ut av heimen, og sånn er det sikkert for mange andre også. Men hvor lang tid er det snakk om, da? Hvis det går vinter og vår før man flytter ut, så er det vel kanskje greit å vente med å gjøre entré her inne? Blir vel en litt rar setting å skulle gå på stevnemøter med noen herfra hvis man fremdeles bor sammen med ektefellen?

Skjult ID med pseudonym Tradi on. 19 sep. 2007 12:42


Min erfaring er at en som fortsatt holdes fast i et forhold - selv om det bare er det formelle som gjenstår - ikke vil være fri fra forholdet før alt er ordnet og han faktisk ER single.
Derfor bør han ikke åpne nye dører før den forrige er skikkelog lukket.
Prsonlig ville jeg ALDRI involvert meg med en som bare halvveis var fri og frank.

Skjult ID med pseudonym FrFrantzen to. 20 sep. 2007 00:04

Den emosjonelle ryddejobben som må til før man begynner å date på nytt bør være vell overstått før jeg vil ha noe med vedkommende å gjøre i hvertfall. Det handler om integritet og redelighet som grobunn for tillit. Har faktisk møtt menn som er ferdig med skillsmissen, men som oppdagertat de hadde flere "skjeletter i skapet" som måtte ryddes vekk før de var klare. Slikt er jo noe som skal respekteres, men har også opplevd en som løy om hvor langt han var kommet i prosessen med å flytte fra kona. Hva er vitsen med slikt??
Litt statistikk: 97% av dem som flytter fra ektemake / samboer for å begynne et nytt forhold går fra hverandre innen 2 år.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 15:15

Fr. Frantzen, enig med deg. Bli ferdig med det man har, før man lar nissene sine flytte med videre på lasset til nye kvinner/nye menn.

Ingen fortjener være en annens "rebound."
Så ego er det ikke lov å være, bli ferdig på alle vis med det du er i ferd med å forlate.(Om du går da, når du ser gresset ofte ikke er grønnere på den andre siden)

Skjult ID med pseudonym elli lø. 22 sep. 2007 18:36

Jeg mener man bør gjøre seg HELT ferdig med det man har hatt om man skal starte på ny frisk. Det virker lite modent å gå i gang med dating av andre hvis man ikke har bearbeidet et brudd. Da "lurer" man den nye til å tro at man er klar for et nytt forhold, mens faktum er at man fremdeles er i en fase hvor man skal finne et nytt ståsted.
Nei, takke meg til en mann som vet hvor han står og at han er balansert i forhold til egen integritet.
Har datet en som fra starten av sendte ut pussige signaler om hvor han sto i forhold til et tilbakelagt kapittel i livet sitt. Jeg skjønte ganske tidlig at han egentlig trengte mer tid til å arbeide seg følelsesmessig ut av sitt siste forhold, mens han selv sto på sitt og benektet dette. Til slutt stilte jeg ham til veggs for på en måte å bli ferdig med mye føleslesmessig grums. Han måtte bare innrømme ovenfor seg selv og meg at han trengte mer tid alene. Noe jeg så helt fra starten av. Han burde ikke være her inne mtp at dette er et treffsted hvor de fleste har ærlige hensikter. Man lurer jo folk på denne måten. Men han finner vel ut av det, kanskje han til og med klarer å gjøre seg ferdig med fortiden slik at han kan date en kvinne på ærlig vis.