Alle innlegg Sukkerforum

Skjønner ikke greia!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 17:43

Måtte copypaste en kommentar i en tråd, da responsen ble for voldsom.....

Situasjonen er følgene:

Jeg klarer ikke helt å finne ut av hva som skjer, eller om det er noe i det hele tatt. Dette gjelder meg og ei fra jobben min.
Vi har hatt sengevalsen by accident i fylla. Ok, det skjedde og det ble med det. Vi jobber ikke så mye sammen da hun studerer ved siden av.

I det siste har vi hatt lange samtaler over telefonen ifbm jobb.
Samtalene foregår om dagen men også ofte om kvelen.
Sist var samtalen på nesten to timer fra 2300.
Vi snakker selfølgelig mest jobb men også litt "svada"

Er litt usikker på om dette er "normalt" eller, ja....?

Skjult ID med pseudonym Eline sø. 26 feb. 2017 18:02

Hvem ringer hvem? Hvis en dame har lange samtaler med en mann hun tilfeldigvis har hatt sex med, selv om det skjedde i fylla, er sjansen stor for at hun bare venter på at noe mer skal skje. Det virker som begge sitter på gjerdet, og ingen våger å ta det første skrittet.
Hvis du i tlllegg er sjefen hennes og dere jobber på samme sted, er det godt mulig at hun venter på at du skal få ut fingeren, men tør ikke gjøre det selv pga situasjonen.
Som dame kan jeg også si at dersom jeg hadde hatt sex med en fyr på jobben i fylla, og angret etterpå, neppe ville hatt lange samtaler på telefon om kveldene med vedkommende. Jeg hadde styrt unna og gjort hva som helst for å ikke snakke med ham:)

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 26 feb. 2017 18:06 Privat melding

Du er sjefen hennes, var det ikke sånn? Si at det skal mer til for å få en lønnsøkning, og at hun må gjøre seg fortjent. Presenter så en latex-drakt og håndjern. Fortell så hva som utfolder seg på forum.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 18:35

Eline.
Det er en stund siden vi lå sammen i fylla, og en stund etter det var hun veldig usikker og tilbakeholden.

Nå virker det som situasjonen har snudd. Hvorfor prater vi 1-2 timer i telefon på kvelden liksom? Det finner jeg litt betenkelig.
Som regel ringer hun meg, men jeg har også begynt å ringe henne. Fint at ting går begge veier. Hun kommer en tur innom i kveld for å hente noe jeg passer på for henne. Vi får se. Det er jo noe som heter: Don't shit where you eat. Kanskje derfor denne gjerdesittingen.
Takk for svar :)
Spør fordi jeg er usikker.

Bjørn89
Haha!
Jeg liker å gå rett på sak...?
Konsekvensene kan bli litt uheldig for en arbeidsgiver hvis det går shit :P

(mann 48 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2017 18:45 Privat melding

95% sjanse for at du blir borte fra Sukker temmelig snart Solo! Lykken kan også finnes i fylla:-)

Skjult ID med pseudonym Eline sø. 26 feb. 2017 18:51

Du kan jo feks spørre om hun har lyst til å finne på noe en dag, som kino eller ut og ta et glass vin. Det er ikke så mye som skal til for å smigre oss damer, og vi liker ofte at mannen tar initiativ:)
Hvis du virkelig liker henne og dette med jobben egentlig ikke er så nøye (hun studerer og er ikke så ofte på jobb), så ville jeg prøvd:)

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 18:51

Bra du skriver det, Pirre.
Nå må jeg legge press på meg at det må skje. :)
Skal ikke skimse av hva som utarter seg i fylla.
Ei flamme jeg hadde i sommer traff jeg via en kompis på fest. Hun var desverre ikke ferdig med tidligere forhold, og dermed ikke klar for å binde seg. Det var synd, Vi hadde noe spessielt sammen så lenge det varte.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 18:53

Jeg burde prøve, Eline,
Men helt ærlig - Jeg er en skikkelig treiging når det kommer til sånt.
Les feig :p

Skjult ID med pseudonym Eline sø. 26 feb. 2017 19:00

Det er kinkig det der, å ta det første skrittet:) Selv gjør jeg det aldri, så jeg er nok like treig som deg. Jeg lar mennene ta initiativ, og tenker at de ikke er interessert hvis de ikke gjør det. Jeg er nok redd for å få et avslag, og det tror jeg er helt naturlig og menneskelig.
Noen menn spør meg om jeg har lyst til å finne på noe en dag, og da skjønner jeg jo at de er interessert, samtidig som det blir litt opp til meg å finne en dag som passer og alt det der. Hvis du gjør det og damen bruker lang tid på å sette en endelig tid et evt møte, kan du kanskje tolke det som at hun ikke er interesssert. Hvis hun derimot virker ivrig, og sier ja, det hadde vært hyggelig, og foreslår en dag, da er hun ganske sikkert interessert:)

Lykke til:)

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 26 feb. 2017 19:01 Privat melding

Eline, menn kan også sette pris på initiativ. Faren for å bli avvist er jo minst like stor for menn som for kvinner.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 19:03

Så for meg en sånn superklisje romantisk søtsuppe hvor 2 som begjærer hverandre ikke kan få hverandre pga samfunets normer og regler- omkringliggende utfordringer. osv.

Fint du realitetsorienterer meg, Hov. ;)

Skjult ID med pseudonym Eline sø. 26 feb. 2017 19:06

Jeg vet det Bjørn, og jeg skulle ønske jeg var modigere der:)

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 26 feb. 2017 19:12

Takk, Eline :)
Skal finpusse antenne, og se litt på hvordan dette kan bli tatt imot i bedriften. Når to personer har lyst på hverandre vil det jo skje uansett, tenker jeg.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 26 feb. 2017 22:27 Privat melding

Herregud, da, mann.. du har jo tatt det første skrittet , alt, om enn dog i fylla. Mye tyder på at det ligger noe der som bør utforskes , so Go for it!👍🏼🤘🏼👏🏼