Alle innlegg Sukkerforum

...ganske tamt her ja...

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Hordaland) sø. 18 juni 2006 10:17 Privat melding

...Herregud...for en tam side....alle de besøkende og 1 mld...nei..dette gidder jeg ikke lenge....

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 18 juni 2006 14:38

Kan du ikke sende meldinger selv da? :|

Skjult ID med pseudonym Sofaregn sø. 18 juni 2006 23:39

Ja her tror jeg heller vi må spørre hvor mange svar du har fått på meldingene du har sendt ut. Hvis svaret er at du ikke har sendt ut noe, så tror jeg du innser at det er deg og ikke siden det er noe galt med.
Jeg har både fått og sendt mange meldinger og er egentlig bare glad for at de som ikke passer for meg naturlig sorteres ut av systemet her..

Skjult ID ma. 19 juni 2006 09:50

Ja faen! Jeg lurer litt på hvorfor folk melder seg inn her.. Folk svarer ikke engang på meldinger. Det er vel en sinnsyk overvekt av menn her, så konkurransen blir stor. Tar folk virkelig dette her så seriøst at de ikke engang skriver med folk hvis matchen (eller noe annet) ikke er perfekt?
Logger ut for siste gang.

Skjult ID med pseudonym lattermild ma. 19 juni 2006 10:32

Jeg må si meg enig. Sukker.no er det tregeste datingstedet jeg har vært innom, tross en date etter en uke.( ikke vellykket, men vi traff da hverandre.) Ellers-tomt for post, tross drøssehvis av gode matcher...
Hva gjør vi her da? Men- jeg ser jo på de fleste profilene at de fleste ikke har vært innlogget på 6-12 uker og slikt da....må bare le jeg.:-) Gå på stranda istedenfor kanskje?

Skjult ID med pseudonym humre ma. 19 juni 2006 12:13

Utrolig liten respons fra jentene ja. Mon tro om de er så bortskjemt med meldinger at de ikke gidder å svare med mindre man ser ut som en fotomodell?

Skjult ID med pseudonym Solstråle ma. 19 juni 2006 14:01

Neida ingen flere meldinger til jenter tror jeg :-) Motar sjelden post, om jeg ikke selv er veldig aktiv da. Men har jo funnet en jeg liker veldig bra, så blir nok ikke her så lenge til. Det er faktisk mulig å møte noen her ;-)

Skjult ID ma. 19 juni 2006 16:44

Spør om ikke en del av damene her kun er lokkeduer gitt...Det er iallefall tydelig at det ikke er mange som er her for å trefffe noen, eller i det minste skrive litt..

Skjult ID ma. 19 juni 2006 16:45

Spør om ikke en del av damene her kun er lokkeduer gitt...Det er iallefall tydelig at det ikke er mange som er her for å trefffe noen, eller i det minste skrive litt..

Skjult ID med pseudonym Jon Travol ma. 19 juni 2006 17:22

Å rope ut sin klagesang her er som å pisse i buksa. Hvis hundrevis leser din profil, men ikke svarer er det normalt ikke dem det er noe galt med. Og hvordan det, med respekten i behold, går an å skylde på systemet som faktisk formidler det du skriver, er en gåte. Jeg og de jeg kjenner har utvekslet mange mail her. Mange nok vil jeg si.

Mens noen fortsetter å skylde på bilen når de bulker tar andre lærdom og tilegner seg en bedre kjørestil. Mange lærer seg å styre klar av sjåfører uten selvinnsikt ettersom dette fører til ferre uheldige treffninger. Slik er det også med edating. Virker som sukker lar de fartsgale kjøre på en annen vei enn dem som kjører forsiktig og kikker på fuglene, noe som passer meg bra.
Jeg skal være den første til å innrømme at jeg kan sikte litt for høyt og dette merker jeg på svar raten. Da må jeg enten skrive veldig mye bedre eller sikte under skyene.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 18:26 Privat melding

1. Bruk filteret til å luke ut de som ikke har vært her inne på en god stund. En årsak til at folk ikke har logget inn, kan kanskje være at de har vært på date, ser ikke behovet for å henge her mer, og de har glemt å slette profilen sin?
2. Historisk sett har det vært opp til guttene å ta initiativ, og jeg tror hverken en anonymiserende nettside eller økt likestilling/kvinnefrigjøring er nok til å overkomme slike barrierer helt. Hvis man likevel velger å lene seg tilbake og vente på at frierbrevende skal strømme inn... (ingen regel uten unntak)
3. Jenter under 24-25 år er generelt sett bortkastet tid. De vet gjerne ikke hva de vil eller hvor de vil, og det samme gjelder også for gutta (igjen, ingen regel uten unntak).
4. Jon Travol: På hvilken måte kan man sette likhetstegn mellom det å rope ut sin klagesang og å pisse i buksa? Førstnevnte kan jo gjøres både poetisk og kunstnerisk mens sistnevnte vel egner seg best å gjøre alene eller til sjøs? Videre har jeg ikke førerkort, og trafikkanalogien din gikk meg derfor litt hus forbi. Jeg er nysgjerrig på hvordan ABS-bremser, venstrekjøring og et bedre kollektivtilbud vil påvirke skydekket :)

Skjult ID ma. 19 juni 2006 18:43

Jobber du for sukker.no Jon Travol?

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ma. 19 juni 2006 19:46

Synes det skjer akkurat passe mye her, jeg. Kom fra en annen nettdatingside der det ble litt vel travelt, og jeg hadde evig dårlig samvittighet for alle jeg ikke rakk å svare. Har vært her i ca. 3 mnd, vært på 5 dater, hvorav en faktisk utviklet seg til et kjæresteforhold. Sistnevnte gikk dessverre i vasken etter en måneds tid, noe i alle fall ikke sukker skal klandres for. Matchtallet var utmerket, kjemien likeså, men det finnes andre faktorer som ikke fanges opp av matchingsystemet som kan gjøre et forhold vanskelig. Så jeg leter videre, og er i all fall ingen "lokkedue". Er så aktiv jeg trenger å være for å få kontakt med folk, med tanke på å finne den som er riktig for meg.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juni 2006 20:19

Ja, her er det faktisk temmelig labert. Rart egentlig, for opplegget er jo seriøst nok. Jeg har sendt noen meldinger, men er vel bare en som har tatt seg bryet å svare. Sammenlignet med de andre nettdate-sidene jeg har vært innom, så er aktiviteten her den laveste.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 23:32 Privat melding

Jeg synes sukker er knallbra! I løpet av knappe 3 måneder har det blitt over 30 dater på meg og det har vært gøy, men til tider ganske slitsomt, hehe!

Jeg har tilgode å finne noen jeg vil innlede noe seriøst med, men tenker at hyppigheten av dater kan ha noe av skylda. Tar derfor konsekvensene av det og tar meg sommerferie :D

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ma. 19 juni 2006 23:33

Puh! Er sannelig glad jeg ikke er en av dem. Snakk om å være et nummer i rekken!

(mann 48 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 23:40 Privat melding

Hehe ;) Det er lett å miste fokus på daten man treffer når du vet at du skal treffe noen flere resten av uka... Anbefales ikke i lengden.

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ma. 19 juni 2006 23:45

Ikke til å unngå å miste fokus på den pågående daten når du kjører det løpet der, tenker jeg. Og dermed vil også muligheten til å virkelig møte noen det kan bli noe mer seriøst med nødvendigvis minke. Vel vel, deg om det, Romeoen. Kanskje mer ute etter å bygge opp egoet enn å finne en å satse på..? ;-)

Skjult ID med pseudonym Mister X ma. 19 juni 2006 23:49

Når jenter ikke gidder se på sidene så gidder ikke jeg gi dere oppmerksomhet. Forventer litt respons vi gutter oxo. Vis vi ikke for det så får dere heller la være å søke etter den rette. For i helhet er dere jævlig kravstore...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 20 juni 2006 00:00 Privat melding

Jeg er som de fleste her(?!) ute etter noe seriøst selv om datefrekvensen har gått over min forventninger.

Skjult ID ti. 20 juni 2006 01:56

He he passe beleilig for sukker.no at Romeoen kom på banen akkurat nå..:-) 10 dater i mnd...ja det må jeg si, livet er er urettferdig.

Skjult ID med pseudonym jente 32 ti. 20 juni 2006 10:57

Hmm, det viser seg at magefølelsen min om å _ikke_ treffe Romeoen var helt på sin plass ;-) Makan til dårlig sjekketriks å oute seg som tidenes seriedater!

Skjult ID ti. 20 juni 2006 11:15

:-) ja enig. Ikke mye å satse på det gitt. kremt...jeg har ikke møtt noen ennå...?

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ti. 20 juni 2006 12:13

Må bare si meg helt enig med jente 32. I begge deler.

Skjult ID med pseudonym Travolta ti. 20 juni 2006 15:38

Jeg jobber ikke mer for sukker enn vedkommende som spør jobber for konkurrentene. Noe jeg antar han ikke gjør. Synes bare det var så mye klaging. Grunnen til at jeg er på sukker er at kameraten min fant seg kjæreste her. Jeg har ikke klart det enda, men har vært nære. Enig i at det ikke fosser inn med meldinger, men jeg liker heller ikke å måtte svare på meldinger fra personer jeg forstår ikke blir aktuelle. Har nok å gjøre på fritiden. Tror ikke folk skal være redde for å date i vei, så lenge det ikke går til hodet på en.

Skjult ID med pseudonym positiv ti. 20 juni 2006 16:53

Jeg synes det er kult at Romeoen har masse dater, jeg. Akkurat som det skulle være så vanskelig å miste fokus på den daten du har fordi du datet en annen dagen før. Når du dater mange du treffer på nettet handler det ikke om å involvere seg følelsesmessig i alle sammen. Det handler om å treffe mange, og se om det er gjensidig tiltrekning. Hvis det ikke er det, er det bare å gå videre til neste. Frøken31, Frøken32, TantePose og dere smånegative damer som ikke unner andre å ha det gøy: kom dere ut på date selv istedenfor å moralisere her inne.

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ti. 20 juni 2006 17:18

Som om det handler om å ikke unne andre å ha det gøy... Hva vet du om det, "Positiv"? Unner Romeoen og alle andre all mulig moro, jeg. Men selv hadde jeg ikke likt å være én av noenogtredve på såpass kort tid, og det må det være lov å si uten å bli beskyldt for å moralisere. Og hvis du leser litt mer grundig, kan du se at det var stordateren selv som skrev om at det var lett å miste fokus.

Skjult ID ti. 20 juni 2006 19:22

Det jeg lurer på er hvordan han har halt i land avtaler med over 30 damer på så kort tid... Det går jo ikke så fort unna her akkurat. Personlig har jeg inntrykk av at mange av damene her ikke er så veldig intressert i å treffe fremmede menn :-) Hvordan gjør du det Romeoen?

(mann 48 år fra Oslo) ti. 20 juni 2006 19:50 Privat melding

Jeg mister fokus på jenter som satser på full klaff på første date - det fungerer bare ikke slik og det må noen dater til for å finne ut om det gjensidig.

Jeg er ute etter en diamant, ikke wannabe's ;)
Må sile ganske mye "sand" for å finne akkurat denne diamanten så utsilingen går fort! Når jeg mister fokus på daten betyr det at jeg ikke lenger er interessert i noe mer, men er høflig nok til å fullføre daten, og så langt har alle datene vært hyggelige :)

Det har vært flere interessante jenter jeg har datet flere ganger, men følelsene mine styrer jeg sjøl og da er jeg ærlig nok til å si det som det er - før noen av oss blir såret.

Når jeg finner diamanten her, eller andre steder, så er min tid på sukker over :) Som jeg har skrevet tidligere så har jeg trappet ned fordi jeg trenger tid til andre prioriteringer. Hvem sier at ikke singlelivet er travelt ;)

Råd til de som jobber med å få dates: Ta initiativ, vær hyggelig, ikke gå rundt grøten og for all del ta daten som en mulighet til å treffe hyggelige folk - blir dere truffet av amors piler så er det ingenting som er bedre ;)

Hvis det er noen som føler seg som en potensiell diamant så send meg en melding, hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 ti. 20 juni 2006 20:21

Godt svar, Romeoen. Og lykket til med diamantjakten! Du er for øvrig et utmerket eksempel på at sukker er akkurat hva man gjør det til.

Skjult ID med pseudonym jente 32 ti. 20 juni 2006 21:35

Jeg må bare si til frøken 31 at jeg er helt enig i begge hennes siste innlegg :) Det er faktisk et eller annet med den emosjonelle innstillingen man har når man går på date og vet man har tre andre linet opp samme uken. Jeg har gått på dater jeg, og truffet fine menn. Men en om gangen.

Skjult ID med pseudonym Kanskje ti. 20 juni 2006 22:14

Problemet med å date så mange som 30 på 3 måneder er forarbeidet, eller manglende sådanne. Man må gjøre en jobb med å sortere ut de som ikke er din type før du går på date. Jeg går ut fra at Romeoen har datet de 30 jentene som var mest desperate etter å få seg en date.Kvalieten ligger vel heller hos de også vurderer deg nøye før de går på date...

(kvinne 36 år fra Østfold) on. 21 juni 2006 00:20 Privat melding

Jeg må nesten bare si meg enig med Travolta, det kommer til tider en del mail i innboksen, og man har ikke alltid tid til å svare alle. Ofte er jeg faktisk ganske fraværende da jeg leser mailen, og så glemmer jeg det hele. Og så er det faktisk noe med det, at de man faktisk liker da, og SVARER, kanskje har det man leter etter?? Ærlig talt, folk må da ikke være så hårsåre at det sitter og sutrer for at noen ikke svarer på en mail! Dette er et sjekke sted, via nettet til og med, og da er det ikke de samme høfflighetsfrasene som ute på byen eller hvor nå det måtte være. Mener jeg da! (Og, mange som aldri har svart meg, men sutrer jeg fordet??)


Voks opp folkens!!

Skjult ID med pseudonym positiv on. 21 juni 2006 00:33

Ha! Dere jenter driver vel og vurderer i det vide og det brede før dere går på date. Hva er vitsen med det? Det er først når du treffer personen du får svaret. Dessuten hva er forskjellen på å vurdere en potensiell partner gjennom utallige meldinger her på sukker og det å raskt treffe personen på en date? Jeg tror mange av dere mister så mye fokus av all vurderingen deres at dere fort ender opp med få eller ingen dater. For ikke å snakke om kjærester.
Jeg hadde tre dater på samme dag, jeg. Jeg er veldig glad jeg ikke brukte en hel masse tid på å skrive meldinger med alt det medfører av innbilte følelser og fantasier for så å møtes ved stearinlysene og likevel oppdage at jeg ikke kjente vedkommende.
For meg er daten forarbeidet. Whats the big deal? I løpet av en kveld på byen kan jeg snakke med alt fra 1 til 20 damer. Og jeg ser at disse damene snakker med tilsvarende antall menn, som oftest mange flere. Alle disse samtalene kan sammenlignes med dette meldingsforarbeidet dere snakker om. Bare at jeg legger enda mer kvalitet i det enn dere fordi jeg faktisk møter personen ansikt til ansikt og hører hva hun har å si.
Og du Kanskje som tror at "kvaliteten" ligger hos de som vurderer deg nøye før de går på date. Min erfaring er den stikk motsatte. Kvaliteten er høyest hos de som med en gang ser om de vil treffe en mann ut i fra et bilde, profilen og et par meldinger.

Skjult ID med pseudonym Kanskje on. 21 juni 2006 04:54

Til mr positiv.
hvis det var meg du skrev til så er jeg ikke jente.
Når du skal date en herifra, så blir det en jente pr date (håper jeg). Og til daten går det mye tid. ved å sortere litt her først kan en spare en del tid. Hva er poenget med å date en her som man med et par meldinger kan finne ut er uinteressant uansett.

På byen har du antakelig vraket en del før du tar kontakt med dem, og du blir vraket ganske umiddelbar av andre. Det er faktisk en del forarbeide der også før du bruker lang tid på noen, men der er overgangen trss alt fraværende

Til Margarita.
Man skal ikke furte fordi man ikke svarer på en mail sendt til en man ikke har mailet med før. Men når når en føle ren har god kontakt etter en del mail og du da blir stille har en god grunn til å klage.

Skjult ID med pseudonym positiv on. 21 juni 2006 13:09

Spiller ingen rolle om du er jente eller gutt, Kanskje. Alt forarbeidet jeg trenger er å se på bildet, lese profilen og to-tre meldinger om hva som helst. Gjerne bare hvor/når vi skal treffes. Til mine dater går det ikke med mye tid. Jeg liker korte dater hvor det ikke er lagt opp til en hel masse romantiske greier noen av oss vet om vi har lyst til før vi har truffet hverandre. Da blir det mye hyggeliger også hvis vi ikke passer for hverandre.
Det du sier om vraking på byen er akkurat det jeg mener. Man ser det raskt når man treffes. Og for å gjenta meg selv: de damene som bruker lang tid på å "vurdere" før de vil treffes på date, er de som til syvende og sist har vist seg å være minst interessante. Hvorfor det er sånn vet jeg ikke, jeg bare konstaterer at det er slik det er - for meg.

Til Frøken31: Det er bedre å være en av mange som dater en gutt, enn å ikke date i det hele tatt. Tror du vi gutter liker å være en av mange som dere jenter dater? Vær ikke så naiv. Jeg vil heller være en av mange gutter en jente dater, og så bli valgt, enn å være den eneste som dater en jente og så bli valgt fordi det ikke var noen annen gutt tilgjengelig.

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 on. 21 juni 2006 13:53

Ser du ikke at det finnes noe imellom å date mange på én gang og ikke å date i det hele tatt, "Positiv"? Og kan du ikke bare respektere at vi kan se litt forskjellig på dette, uten å måtte anklage meg for å være naiv og moraliserende? Har lite sansen for den typen argumentasjonsteknikk. Det er lavmål.

Jeg dater en del, men foretrekker å holde et litt lavere tempo enn deg og Romeoen. Det er det som funker for meg, og jeg ser ikke problemet i det. Noen ganger skriver jeg med en person en stund, andre ganger møtes vi etter bare et par meldinger. Er generelt tilhenger av å ikke skrive i måned etter måned før en møtes, fordi man fort kan lage seg et bilde av den andre som ikke stemmer med virkeligheten. Og kjemien vet man lite om før man treffes.

Og ærlig talt; her - og andre steder - er det masse tilgjengelige kandidater av det motsatte kjønn, så jeg vanskelig for å tro at så mange velger noen fordi det ikke var noen andre tilgjengelig.

Skjult ID med pseudonym Rimedikt on. 21 juni 2006 16:08

Jeg vil si at det som kan hende, er at noen vil bare skrive med en person om gangen slik som jeg. Det er faktisk ganske så fint for da slipper man å måtte svare på en rekke meldinger, ikke det at jeg har imot å svare på meldinger. Ein får bare bedre oversikten over hvem en vil prate mest med akkuratt for tiden. Er det så galt da :)

Skjult ID on. 21 juni 2006 16:55

Det er klart vi sutrer når folk ikke svarer på medliger her...! Hvorfor skulle vi ellers bruke tid og penger på denne siden?
Jeg mener at det er vanlig folkeskikk å svare på henvendelser når man stiller seg så lagelig til som det vi alle gjør her. Det betyr da selvfølgelig at man er interesert, eller vil treffe, eller vil gifte seg med vedkommende.

Skjult ID med pseudonym smiley on. 21 juni 2006 18:26

Sutring? Det eneste man oppnår med det er å bli i dårligere humør, og markere seg selv som enda mindre attraktiv. Se på det som en tur på byen, og du prøver å sjekke opp ei jente ved å si "hei hvordan går det", om hun da avviser deg, går du da rundt og surver, eller finner du noen andre? Selv liker jeg øyekontakt, er det noe der ser du det med en gang, og så kan man gjøre et forsøk, synes i grunn det er ganske likt det å sette noen som interressant og se om de reagerer, eller sende en melding. Null respons betyr "Nei takk"

P.S. Ja dette gjelder for jenter også. ;)

Skjult ID med pseudonym Positiv on. 21 juni 2006 22:42

Til Frøken31: Jeg synes jeg traff ganske bra da jeg kalte deg for naiv og moraliserende. Det er akkurat det du er i dine meldinger her. Du og Jente32 og et par andre. Du beskylder jo bla.Romeo for å ha mange dater for å bygge opp egoet. Det er du som står for fordommene og lavmålet her. Les dine egne meldinger og gå i deg selv. Som du sier så finnes det en mellomting når det gjelder dating. Men det er du som ikke ser den mellomtingen. Du ser bare din egen idealmåte å date på. Romeoen er faktisk mellomtingen her. 10 dater i måneden er ikke noe ekstremt. Det er ganske vanlig.

Skjult ID on. 21 juni 2006 23:55

Hvordan vet du at det er vanlig?

Skjult ID med pseudonym Mr. Latter to. 22 juni 2006 09:21

Er det bare jeg som ser ironien i at mr. Positiv kaller seg nettopp det?!? Driver stort sett bare med usakligheter og personangrep jo!

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 to. 22 juni 2006 12:02

Make my point...

Skjult ID med pseudonym jente 32 to. 22 juni 2006 20:39

Er som vanlig helt enig med min ukjente partner in crime, frøken 31. Å date 30 på tre måneder vitner om at man har gått over fra å date til å drive idrett. Det går sport i det. Lett å la seg rive med, kan forstå det hvis jentene står i kø, Mitt poeng er at når man møter noen bør det være ærlig og oppriktig. Jeg tviler på at det kan være det, så lenge man allerede har fire nye avtaler. Gresset vil jo alltid være grønnere på den andre siden. Mellomtingen er jeg for - flørt gjerne med flere, men treffer du noen bør fokuset være på den og ikke på de tre neste.

(mann 45 år fra Oslo) to. 22 juni 2006 20:58 Privat melding

En som dater så mye som 30 personer på 3 må være ganske kjedelig å date. Når han skal fortelle hva han gjør på fritiden, så kan han jo bare fortelle om at han er på nett og fikser dater og går på dater. Nå vet jeg at jeg ikke skjønner meg på kvinner, men jeg tviler på at dette er opplysninger som kvinner faller for.

Og tenk hvis daten skulle være velykket og hun vil treffe deg igjen. "Nei, jeg kan ikke på mandag, for da skal jeg ut med "Kvinne 30".

Skjult ID med pseudonym Positiv fr. 23 juni 2006 01:19

Hvem er det som er usaklig og driver personangrep? Frøken31 påstår uten dekning at Romeoen dater for å bygge opp egoet sitt. Romeoen tilbakeviser det i sitt svar uten at deg går inn hos henne. Jente32 fortsetter personangrepet over her med sine fordommer og proklamerer at det å date 30 på tre måneder vitner om at man har gått over til å drive idrett. Tirna fortsetter og konkluderer med at en som dater å mye MÅ være kjedelig å date.

Herregud for noe vrøvl. For å være så lett på avtrekkeren med å kritisere andre er dere jammen nærtakende selv. Møter dere litt motforestillinger til fordommene deres er det bare å avfeie det som usakligheter og personangrep.

Jeg vet at det er vanlig å date mange flere enn 10 i måneden fordi jeg kjenner flere gutter og jenter som gjør det. Ingen av dem er avstumpede, kyniske, kjedelige, følelseskalde, el. lign. De er faktisk meget reflekterte, sjarmerende og spennende personer. Jeg kjenner folk som ligger med flere enn 10 i måneden som også er interessante og fascinerede personer. Disse personene er imidlertid VELDIG truende for folk som ikke har like mye hell hos det annet kjønn. De er (og spesielt jentene) meget forsiktige med å fortelle om sine aktiviteter, fordi så mange blir SJALU og begynner å baktale dem.

Dette er vanlig, men det er ikke gjennomsnittlig. Mange tror ikke noe på det, og slenger masse usakligheter og fordømmelser rundt seg når de hører om det fordi det er så truende for deres egne vaklende selvbilder.

Jeg kaller meg Positiv fordi jeg er positiv til både å date få, og det å date mange. Hver sin smak. Noen finner fort en de vil satse på, andre trenger litt mer tid.

Skjult ID med pseudonym Kanskje fr. 23 juni 2006 07:25

Så negativ du var da "positiv".

(mann 45 år fra Oslo) fr. 23 juni 2006 07:37 Privat melding

Jeg kan ikke se at det er snev av personangrep i mitt innlegg .men derimot er Positivs innlegg fulll av det. Jeg bare resonnerer litt rundt det å date mange. Selvfølgelig blir det litt generalisering og noen det finns sikkert mange untakk. Men man kan ikke nevne alle unntakene i en diskusjon...

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 23 juni 2006 11:33

Hallo koko sier jeg bare herr "positiv". Med unntak av en kanskje litt usaklig outing av at jeg ikke ble Romeoens nr 31 (hurra), kan jeg ikke si at jeg har vært negativ eller drevet med personangrep. Tvert i mot har jeg forsøkt å bidra til en diskusjon om hvordan man skal forholde seg til nettdating. Det er mye lettere (i hvert fall for de fleste jenter) å skaffe seg 10 dater i måneden enn å finne en man liker. Jeg tror ikke sjansen øker når datefrekvensen øker, jeg tror den reduseres fordi man mister fokus. Jeg synes det er helt greit å holde flere "varme" på nett. Men når man beveger seg ut i det virkelige liv bør man ha 100% fokus. Både av hensyn til seg selv, av hensyn til den andre og hvis man vil lykkes. Hvis ikke dater man for datingens skyld, ikke for å treffe noen. Jeg vil treffe noen som vil date meg, ikke en som har dating som hobby, sport eller kall det hva du vil. Du synes vel det er usaklig likevel.

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 fr. 23 juni 2006 12:21

Kjære såkalte Positiv.
Til Romeoen skrev jeg: "Kanskje mer ute etter å bygge opp egoet enn å finne en å satse på..? ;-) " Et spørsmålstegn i slutten av en setning indikerer som kjent at det stilles et spørsmål. Og et spørsmål er noe annet enn en påstand. Et smilefjes med blunk tilsier at spørsmålet stilles på en litt ertende måte. Romeoen svarer greit tilbake, og jeg ønsker ham lykke til videre i en senere melding. Hvilket du greier å gjøre om til (sitat): "Romeoen tilbakeviser det i sitt svar uten at deg går inn hos henne." Forstå det den som kan... Lurer jo litt på hvordan du kan vite hva som går inn hos meg eller ikke. Du kjenner meg tydeligvis veldig godt.

Resten av innlegget ditt lar jeg stå ukommentert. Det taler best for seg selv.

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 23 juni 2006 13:00

Frøken 31, vi er jo soulmates!

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 fr. 23 juni 2006 13:04

Hehe, jeg vet. :-)

Skjult ID med pseudonym lattermild fr. 23 juni 2006 19:18

Romeoen: Må bare si det...
Sitat : Jeg er ute etter en diamant, ikke wannabe's ;)

Så trodde du dette var måten...?
Gud bedre, det er godt man nå kan styre unna og vite man ikke blir nr.31-ikke sant jenter?

Ja, det var litt av ett sjekketrix!*latter*

Skjult ID med pseudonym Positiv fr. 23 juni 2006 19:45

Håpløs diskusjon. "Hallo koko", hva er det for slags argument? Det som er problemet her er at alt for mange ønsker å bidra med hva man "burde" og ikke burde. Sånne diskusjoner blir mye bedre hvis alle sier hva de har funnet ut at fungerer for en selv, uten å samtidig devaluere andres måte å gjøre det på.

Skjult ID med pseudonym Enig! fr. 23 juni 2006 20:30

Helt enig med deg.

Det er da helt klart at man må gå på en date eller 30 dersom det er det man vil..

(mann 48 år fra Oslo) fr. 23 juni 2006 20:30 Privat melding


Til trekløveret (jente32, frøken31 og lattermild) må jeg bare si at toget har gått for lenge siden til å bli date nr 31!!! ;)

Jeg har det gøy, og det er det viktigste! :))

Skjult ID med pseudonym :-) fr. 23 juni 2006 21:31

Dere alle er bevis på at metodene dere selv bruker ikke har virket. Dere er jo her...

Skjult ID med pseudonym Enig! fr. 23 juni 2006 21:39

Supert *ler godt*!
Vet du hva jeg tror: jeg tror at de som sitter og spyr ut eder og galle om hvor dumme andre er, gjør dette for å holde andre opptatt her på diskusjonsforumet.. Når vi er her og skriver med de som ikke liker oss kan vi jo ikke skrive med de vi egentlig vil skrive med :-)

Nei, la oss bli venner og gå ut i StHans natten og lete etter blomster til å legge under puten..

Skjult ID med pseudonym Glør lø. 24 juni 2006 01:03

Bålet er brent ut for i kveld, men det gjør ikke noe. Jeg tror det skjer i morgen. Sukkerefst igjen :) Here I come!

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 24 juni 2006 22:22 Privat melding

Romoen fremstår uten å skjule seg bak et psevdonym, og så lenge folk er ærlige er det da vel ingen grunn til å la seg provosere? Men jeg kan nok tro at det må være usunt å kjøre det løpet der i lengden, spesielt hvis man egentlig er ute etter noe mer.

Skjult ID sø. 25 juni 2006 16:05

Romeoen mfl har jo så klart bare vært m på en snuopperasjon her :) Diskusjonen var jo opprinnelig at det ikke var så lett å få seg en date her, så...kommer Romeoen på banen..og hva diskuterer vi nå?

Skjult ID med pseudonym jente 32 sø. 25 juni 2006 18:14

Det er superlett å få seg date her, det er bare å være litt aktiv å foreslå det selv, så står det jo mengder av dateklare mennesker og venter (det er jo det vi har felles). Men så er det dette med kvalitet og kvantitet da. Jeg tror det henger sammen når det gjelder dating, men det har jeg jo gjentatt til det kjedsommelige nå.

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 30 juni 2006 01:13 Privat melding

Hehe..

Kanskje det var fordi du hadde plukket ut de som så ut som noen fotomodeller da Bluelady.... eller hva.. Eller kanskje du tiltrekkes av feil type gutter. En god del damer gjør faktisk det da.. Men det er vel så da..
Ikke vet jeg.. men noe må det jo være...

Skjult ID med pseudonym Latter fr. 30 juni 2006 09:59

Eller kanskje er bare Bluelady ganske morsom... :-)