Alle innlegg Sukkerforum

Pausefisken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 14:21

Hei! Har nå vært on-and-off på på dating-sider siden oktober i fjor, lest forumet her, ledd og grått om hverandre... Har ikke hatt det store hellet i kjærlighet, men de to siste månedene har jeg vel levd som "pausefisken". Kom over denne teksten og tenkte; det er meg hun beskriver... Hulk... går det an å være så dum? Flere pausefisker der ute? I feel ya!

Les http://kristinspitznogle.blogg.no/1353620112_er_du_en_pausefisk.html#comment

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 14:38

Hmm? Den var for dyp for denne fisken...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 2017 14:48

Jeg har vært pausefisk selv jeg. Noe drit det der..

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 14:54

@pepsi... du har ikke lest artikkelen... kvinnelige bassister som var på topp på 70-tallet er såpass slitne at de ikke orker gjenfortelle og forklare, men har lært copy-paste (et utdrag)... og poenget mitt er at det ikke er en særlig god følelse når det går opp for deg at du er en Pausefisk...

"Han ringer sjelden, han er treig til å svare på SMS'ene dine, han inviterer deg ikke ut og presenterer deg ikke for vennene sine. Men på fotballfrie kvelder, eller natt til lørdag og søndag (etter stengetid på byen), da hører du kanskje fra ham.

Selv sier han at han ikke vil komplisere ting, han vet ikke helt hva han vil med livet sitt akkurat nå, han har nylig gått ut av et forhold, han er ikke helt klar for noe nytt ennå, han har fryktelig mye å gjøre på jobben, han har i det hele tatt mye å tenke på, men han har aldri truffet en kvinne som er så sexy som deg, og du er egentlig altfor flott for ham.

La oss ta en realitetssjekk. Dersom du møter verdens mest vidunderlige mann, en du faller hodestups for, en du er nysgjerrig på å bli kjent med, en du elsker å være sammen med, en du har lyst til å berøre hele tiden - kunne ti ville løver ha holdt deg fra å treffe ham? Selvfølgelig ikke. Slik har faktisk menn det også. En mann som er forelsket i deg, vil sette av tid til deg - selv om han skal begynne i ny jobb som statsminister neste dag.

Av og til treffer vi mennesker som er hyggelige nok, uten at de er mannen eller kvinnen i vårt liv. Kanskje er det ingen andre interessante kandidater i farvannet, vi blir komfortable med å ha tilgang til noen som alltid står parat til å treffe oss (fordi de faktisk er interessert) - og så tildeler vi personen rollen som pausefisk inntil noe bedre dukker opp.

Kvinner elsker å analysere. Når Mr. Ambivalens sender ut alle sine tvetydige signaler, er det naturlig at du vil forsøke å fortolke dem og forklare den merkelige oppførselen hans. Problemet er at du bortforklarer. Det er hardt å innse at mannen du selv har giret deg opp over, ikke deler din entusiasme."

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 2017 14:55

Å behandle noen som en pausefisk når fisken har tydelige følelser er ikke pent i det hele tatt. Men ok, det er vel en del av livet. Livet suger i tilfelle, og her snakkes det ikke om intelligent BJ suging.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 14:56

@Hønemor... sister!

Og når det begynner å gå opp for deg, innse realitetene... Off... føler seg utrolig dum, lett-lurt....

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 14:59

@Hønemor... ikke pent.. men man er jo ikke så dum som dame at man innerst inne skjønner... bare vil ikke skjønne... Kjent sak at fisken har veldig kort hukommelse, så gjør fisken feilen dag etter dag, minutt etter minutt, aaalt for ofte...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 2017 14:59

Veit..... 💐

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 15:27

Nei, @Pepsi, det var ikke deg.. Har ikke nok erfaring her inne til å anta at du er usympatisk heller.. Første innlegg på forum og jeg har ikke kontroll..

Det jeg tar tyngst med å være en Pausefisk, er å innse at jeg har vært det. Anser meg selv for å være ganske oppegående, men gud så fort man blindes...

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 15:46

Har dessverre ikke gyldig pass @Pepsi... vært treig til å fornye. Så det må bli en kortere reise... innenfor bygrensa...

Men jeg ser mitt eget mønster ja. Og er ganske lei av det...

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 16:00

Mønster ala velge feil... og vite det innerst inne fra starten av...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 2017 16:13

Jeg har bare opplevd dette "pausefisk" prosjektet en gang.. det holdt det..var vondt, men mest oppgitt over meg selv. I ettertid har jeg blitt mere skeptisk og avslutter alt som har tendenser til "pausefisk" mønster tvert. Sikkert kastet opptil flere gode prosjektet på sjøen med den holdningen.

Må skjerpe meg.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 16:39

Hørt på magefølelsen kanskje? @pepai Men med fiskehjerne er det ingen garanti for at det ikke skjer igjen.

@hønemor Det gjør vondt ja. Og kjenner veldig på skepsisen akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 17:08

Jeg skylder mest på meg selv for å være dum. Så den trengte jeg ikke @Pepsi. Så jeg er sikkert ikke noe å samle på siden jeg klager på meg selv. Ellers er jeg rimelig positiv . Særlig til andre. Sikkert derfor sånt skjer. Men det skjer sikkert andre veien også. Så da er det fritt frem for dere menn å klage litt også 😊

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 17:17

@ningma Gode råd som det tok meg tid å følge . Men gjort og ja, da er det faktisk bedre å være singel 😊

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 17:30

Skjønner hva du mener @Pepsi. Men jeg er ikke en sånn dame. Gift i mange år og ikke noe feil på mannen. Det er når man er helt ny i dating verdenen at man støter på nye situasjoner og mennesker og når man ønsker for mye at det skal funke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 feb. 2017 17:38

Nå er ikke jeg ute på byen og sånn, så den der natt til søndag delen gjelder ikke meg, men alt det andre passer forsåvidt ganske bra.

Det er bare et lite problem. Jeg er ikke interessert i å ha sex med henne heller. Det kalles å være venner. :P

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 18:02

Tja. Hva sier man til sånne tilbud???

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 feb. 2017 18:44

Det skal være sagt i forhold til min forrige kommentar at det er jeg som er interessert her og ikke hun.
Er det fortsatt hun som er pausefisken? Eller er det jeg, til tross at det er jeg som utviser symptomene til en eier av en pausefisk? :P

Jammen ikke lett dette! Men en ting er sikkert, dette gir kvinnfolk ENDA mer og overtenke og overtolke. :P

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 19:01

Ja det er iallefall jeg god på @powpow

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 2017 19:13

@SusieQ
Jeg forstår godt hva du mener. Det er bra du har forstått problemet, da er du langt på vei til å løse det. Som nysingel er det ikke rart at du møter problemet. Mange er nok i samme båt som deg. Sannheten om at mange menn er villige til å gå litt ned i kravene for mindre forpliktende forhold er ganske ubehagelig for mange kvinner. En stor del av de som har vært pausefisk vil aldri innse at de har vært det. De har ofte andre forklaringer. En forklaring som er populær blant damene er at de har vist for stor interesse for mannen. Mannen liker å jakte. Når en mann møter kvinnen i sitt liv, trekker han seg om hun er like interessert. Beklager til de damene som lever med denne illusjonen. Dere har vært pausefisk!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 2017 19:21

“Når en mann møter kvinnen i sitt liv, trekker han seg om hun er like interessert."

Her er det uklart, sannsynligvis feil og generalisering. Forklar hva - og hvordan par i det hele tatt etableres utfra denne ulogiske sammenhengen?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 19:24

@kravstor. Pausefisk her. Men ikke nysingel. Bare sent klar for å date. En ny verden. Skremmende for en som i tidligere liv traff menn på byen, på lokalet og på ferieturer... Da trodde jeg kun pausefisker kun eksisterte på NRK

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 2017 19:25

Blingbling:

Jeg prøver å få frem at det ikke er sånn. De fleste menn vil ikke miste en interesse som er sterk fordi den er gjensidig.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 2017 19:28

Du skrev omvendt psykologi/ironi?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 2017 19:34

@SusieQ
Du bør egentlig være ganske fornøyd med deg selv. Du har forstått dette i løpet av relativt kort tid.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 20:09

@kravstor takk! 😊Godt å høre at jeg ikke er helt på jordet. ...

@Pepsi Trodde ikke verden var så farlig før jeg kom på nett. Nå er jeg litt skremt. Og du er helt ufarlig?

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 28 feb. 2017 20:12

Pausefisk...... Ja, ja ikke alle menn kjenner sin besøkelsestid.....

En historie fra den gang jeg var ung og vakker.... En helt vanlig
fredag.... Jeg hadde en avtale med en veldig høy, flott og hyggelig mann og vi skulle lage middag hos meg. Før mannen kom ringte det på døren og en av mine la meg kalle en av de jeg rotet litt med på byen ringte på døren og jeg slapp han inn, så kom min date..... og så kom en tredje mann uanmeldt på døren. Jeg slapp også han inn.... Den tredje mannen ble veldig forbauset og sa jøss...Jeg visste ikke at du var så populær.... Synd for deg svarte jeg... Dermed gikk de to som ikke var invitert og de så jeg aldri noe mer til. Den jeg hadde avtale med lo godt . Som han sa snakk om å overvurdere sin egen betydning.. Tenk på det neste gang mine herrer dere tar en dame som en selvfølge :)

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 2017 20:22

@Lady ooo var man så populær enda!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 2017 20:36

'Forskningsresultat' blir tendensiøse og ikke representative dersom ikke metodene evalueres nøkternt/kritisk.

🔹🔸

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 28 feb. 2017 23:17 Privat melding

Havner ofte som "pausefisk" i meldingsdialogen, det merkes fort. Da er det bare å avslutte, gidder ikke det.

Er man ikke keen så får man lete videre til noen som faktisk er det.

Skjult ID med pseudonym Lurerpå on. 1 mars 2017 00:54

😂😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 2017 01:48

Hvordan tilberedes slik fisk tro, og hva er tilbehør?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 2017 09:44

Pausefisk med PepsiCola👍

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 2017 10:43

Baram baram barara, baram baram barara, baram baram barara rara bam bam bam!

🔹🔸