Alle innlegg Sukkerforum

Pausefisken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 14:21

Hei! Har nå vært on-and-off på på dating-sider siden oktober i fjor, lest forumet her, ledd og grått om hverandre... Har ikke hatt det store hellet i kjærlighet, men de to siste månedene har jeg vel levd som "pausefisken". Kom over denne teksten og tenkte; det er meg hun beskriver... Hulk... går det an å være så dum? Flere pausefisker der ute? I feel ya!

Les http://kristinspitznogle.blogg.no/1353620112_er_du_en_pausefisk.html#comment

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 14:34 Privat melding

En fornemmelse jeg får, er tulipan.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 14:38

Hmm? Den var for dyp for denne fisken...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 14:43 Privat melding

Men hva er det "denne" fisken egentlig vil frem til da?

Kan du, som refererer til en kvinnelig bassist på 70 tallet, fortelle hva du mener.... SusieQ?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 14:48

Jeg har vært pausefisk selv jeg. Noe drit det der..

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 14:49 Privat melding

Nei det er ikke noe dritt... det er sånn livet er.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 14:54

@pepsi... du har ikke lest artikkelen... kvinnelige bassister som var på topp på 70-tallet er såpass slitne at de ikke orker gjenfortelle og forklare, men har lært copy-paste (et utdrag)... og poenget mitt er at det ikke er en særlig god følelse når det går opp for deg at du er en Pausefisk...

"Han ringer sjelden, han er treig til å svare på SMS'ene dine, han inviterer deg ikke ut og presenterer deg ikke for vennene sine. Men på fotballfrie kvelder, eller natt til lørdag og søndag (etter stengetid på byen), da hører du kanskje fra ham.

Selv sier han at han ikke vil komplisere ting, han vet ikke helt hva han vil med livet sitt akkurat nå, han har nylig gått ut av et forhold, han er ikke helt klar for noe nytt ennå, han har fryktelig mye å gjøre på jobben, han har i det hele tatt mye å tenke på, men han har aldri truffet en kvinne som er så sexy som deg, og du er egentlig altfor flott for ham.

La oss ta en realitetssjekk. Dersom du møter verdens mest vidunderlige mann, en du faller hodestups for, en du er nysgjerrig på å bli kjent med, en du elsker å være sammen med, en du har lyst til å berøre hele tiden - kunne ti ville løver ha holdt deg fra å treffe ham? Selvfølgelig ikke. Slik har faktisk menn det også. En mann som er forelsket i deg, vil sette av tid til deg - selv om han skal begynne i ny jobb som statsminister neste dag.

Av og til treffer vi mennesker som er hyggelige nok, uten at de er mannen eller kvinnen i vårt liv. Kanskje er det ingen andre interessante kandidater i farvannet, vi blir komfortable med å ha tilgang til noen som alltid står parat til å treffe oss (fordi de faktisk er interessert) - og så tildeler vi personen rollen som pausefisk inntil noe bedre dukker opp.

Kvinner elsker å analysere. Når Mr. Ambivalens sender ut alle sine tvetydige signaler, er det naturlig at du vil forsøke å fortolke dem og forklare den merkelige oppførselen hans. Problemet er at du bortforklarer. Det er hardt å innse at mannen du selv har giret deg opp over, ikke deler din entusiasme."

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 14:55

Å behandle noen som en pausefisk når fisken har tydelige følelser er ikke pent i det hele tatt. Men ok, det er vel en del av livet. Livet suger i tilfelle, og her snakkes det ikke om intelligent BJ suging.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 14:56

@Hønemor... sister!

Og når det begynner å gå opp for deg, innse realitetene... Off... føler seg utrolig dum, lett-lurt....

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 14:59

@Hønemor... ikke pent.. men man er jo ikke så dum som dame at man innerst inne skjønner... bare vil ikke skjønne... Kjent sak at fisken har veldig kort hukommelse, så gjør fisken feilen dag etter dag, minutt etter minutt, aaalt for ofte...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 14:59

Veit..... 💐

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 15:20 Privat melding

Susie
Ok.. men du snakker ikke om meg.

Jeg snakket med en kvinne her ute for nylig, som viste sider ved seg selv jeg ikke brydde meg om, det svar jeg fikk, var at jeg var usympatisk.

Jeg har vært dypt forelsket i en jeg ikke burde bli forelsket i. Mest pga alder.. Vi kom meget nært psykisk, men et feil ord i fra min side var nok.

Men sånn er det.

Jeg har en holdning til dette at vi er forskjellige.. og jeg tenker at man ikke skal ta det så tungt. Hvis jeg skal kues av andre meninger om meg, vil jeg bli en ”No Body.”

Det jeg søker etter for min del når det gjelder avvisninger, er at kvalitative avvisinger er noe jeg kan lære av.

Jeg anser at et normalt intelligent menneske er villig til å se seg selv i den kritikk vedkommende får hvis den er nyansert, ikke bare ment som et vredesutbrudd.

Sånn tenker jeg i alle fall. Meget kort forklart.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 15:27

Nei, @Pepsi, det var ikke deg.. Har ikke nok erfaring her inne til å anta at du er usympatisk heller.. Første innlegg på forum og jeg har ikke kontroll..

Det jeg tar tyngst med å være en Pausefisk, er å innse at jeg har vært det. Anser meg selv for å være ganske oppegående, men gud så fort man blindes...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 15:40 Privat melding

@susie
Ja, sånn er det å være et menneske.

Vi fastholdes i en tanke, ide, eller en krenkelse. Vi fastholdes spesielt i det negative.

Det å forstå seg selv, handler mye om å forstå andre, uansett hva de andre har gjort.

Det å se seg selv utenifra i et nøytralt syn i samhandling med andre, vil man kanskje kunne se hvor fastlåst man er i sitt eget mønster.

Hvis man skal endre seg, så krever det mot… og man må gi avkall på mye. Det kan kanskje sammenlignes med å slutte å røyke.

Men uansett @Susie.. kom til meg du, så skal vi reise på en ferd du aldri har møtt før. Vi kan begynne med India.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 15:46

Har dessverre ikke gyldig pass @Pepsi... vært treig til å fornye. Så det må bli en kortere reise... innenfor bygrensa...

Men jeg ser mitt eget mønster ja. Og er ganske lei av det...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 15:52 Privat melding

Susie
Siden jeg har begynt... Hvilket mønster er du lei av da?

Ps. Det er lett å få et nytt pass.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 16:00

Mønster ala velge feil... og vite det innerst inne fra starten av...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 16:05 Privat melding

Susie
Jeg kjenner meg igjen i det..

Hva ville du i dag ha gjort annerledes dag, når du kom i samme situasjon, når du intuitivt dypt nede følte det feil?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 28 feb. 16:13

Jeg har bare opplevd dette "pausefisk" prosjektet en gang.. det holdt det..var vondt, men mest oppgitt over meg selv. I ettertid har jeg blitt mere skeptisk og avslutter alt som har tendenser til "pausefisk" mønster tvert. Sikkert kastet opptil flere gode prosjektet på sjøen med den holdningen.

Må skjerpe meg.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 16:39

Hørt på magefølelsen kanskje? @pepai Men med fiskehjerne er det ingen garanti for at det ikke skjer igjen.

@hønemor Det gjør vondt ja. Og kjenner veldig på skepsisen akkurat nå.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 16:58 Privat melding

Nei @Susie..
Du vil sannsynlig møte det samme på nytt og på nytt, og skylde på mennene..

Det er din bane i ditt liv.. personlighet er stabil, men dog så klager man.

Mennesker som klager på andre, er ikke noe å samle på.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 17:00 Privat melding

Det er ikke noe selvinnsikt, for å si det sånn.. Jeg har rett, andre har feil.

Det er rart at det går an å bli så dum.. Susie...

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 17:08

Jeg skylder mest på meg selv for å være dum. Så den trengte jeg ikke @Pepsi. Så jeg er sikkert ikke noe å samle på siden jeg klager på meg selv. Ellers er jeg rimelig positiv . Særlig til andre. Sikkert derfor sånt skjer. Men det skjer sikkert andre veien også. Så da er det fritt frem for dere menn å klage litt også 😊

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 17:13 Privat melding

Pausefisk. Artig ord. :) I et forhold skal man løfte hverandre opp, dele ting sammen, være litt impulsive, komme med tilbud, og mye annet. Er den ene lunken, gå rett på sak, still spørsmål, og er det ikke gode svar, avbryt så tidlig som mulig, er mitt råd. Har vært i begge leire, og kjenner godt til dette. Er det tamt, vil det være tamt. Min erfaring er at det hjelper ikke med "kjærlighetsferie" heller. Man skal ikke ihjelanalysere ting heller, men tenke på hvordan du føler deg, hvordan du reagerer, og kanskje frustrasjonen du opplever. Er der bedre å være singel? Tja, det må du avgjøre selv. Men for meg tar det energien og humøret. Jeg går.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 17:17

@ningma Gode råd som det tok meg tid å følge . Men gjort og ja, da er det faktisk bedre å være singel 😊

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 17:19 Privat melding

Susie
Spørsmålet for meg, er vel mer på at man møter det samme problemet hele tiden når det gjelder menn..

Når for eksempel en dame sier at den siste mannen jeg hadde var psykopat, og man spør litt inn til det og hører hva man får av svar.. så kan man se at problemet har flere sider.

En sånn dame skal ikke jeg ha, da blir jeg fort psykopat selv.

Så det er klart at man er selektiv, og går ikke bare etter pene øyne, fin rompe, og et flott ytre.. Det må være noe mer for meg.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 17:30

Skjønner hva du mener @Pepsi. Men jeg er ikke en sånn dame. Gift i mange år og ikke noe feil på mannen. Det er når man er helt ny i dating verdenen at man støter på nye situasjoner og mennesker og når man ønsker for mye at det skal funke.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 17:34 Privat melding

Jeg kan bli kalt alt mulig rart, så lenge dama er rett for meg, og jeg er rett for henne. Merkelapper gir vi hverandre hele tiden, enten bevisst eller ubevisst.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 feb. 17:38

Nå er ikke jeg ute på byen og sånn, så den der natt til søndag delen gjelder ikke meg, men alt det andre passer forsåvidt ganske bra.

Det er bare et lite problem. Jeg er ikke interessert i å ha sex med henne heller. Det kalles å være venner. :P

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 17:40 Privat melding

Susie
Men det er det jeg prøver å si-- Jeg vi redde deg, og ta deg med til meditasjonens verden, nemlig i India.

Jeg har mitt nettverk der.

Hadde du blitt med på den ferden, så hadde du blitt reddet i fra denne snevre verden.. Selv om jeg ikke er noe for deg, så vil jeg vise deg en verden som er fri.

Passet er ikke problemet, men at man må ta noen sjangser i livet som ikke handler om sex..

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 18:02

Tja. Hva sier man til sånne tilbud???

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 feb. 18:44

Det skal være sagt i forhold til min forrige kommentar at det er jeg som er interessert her og ikke hun.
Er det fortsatt hun som er pausefisken? Eller er det jeg, til tross at det er jeg som utviser symptomene til en eier av en pausefisk? :P

Jammen ikke lett dette! Men en ting er sikkert, dette gir kvinnfolk ENDA mer og overtenke og overtolke. :P

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 19:01

Ja det er iallefall jeg god på @powpow

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 19:06 Privat melding

Min påstand er:
Skal man ha noe med kvinne å gjøre, så skal man ha 160 IQ, nysgjerrig, viljen til å svelge mange kameler, ikke si det man tenker, gjøre litt som hun vil. ..

Ja det er sånn det må være.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 19:10 Privat melding

@Pepsi: Det var vel å ta i litt mye. Du trenger ikke spise opp hele kamelen, bare spise til hun sier stopp. :P

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 19:13

@SusieQ
Jeg forstår godt hva du mener. Det er bra du har forstått problemet, da er du langt på vei til å løse det. Som nysingel er det ikke rart at du møter problemet. Mange er nok i samme båt som deg. Sannheten om at mange menn er villige til å gå litt ned i kravene for mindre forpliktende forhold er ganske ubehagelig for mange kvinner. En stor del av de som har vært pausefisk vil aldri innse at de har vært det. De har ofte andre forklaringer. En forklaring som er populær blant damene er at de har vist for stor interesse for mannen. Mannen liker å jakte. Når en mann møter kvinnen i sitt liv, trekker han seg om hun er like interessert. Beklager til de damene som lever med denne illusjonen. Dere har vært pausefisk!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 19:21

“Når en mann møter kvinnen i sitt liv, trekker han seg om hun er like interessert."

Her er det uklart, sannsynligvis feil og generalisering. Forklar hva - og hvordan par i det hele tatt etableres utfra denne ulogiske sammenhengen?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 19:24

@kravstor. Pausefisk her. Men ikke nysingel. Bare sent klar for å date. En ny verden. Skremmende for en som i tidligere liv traff menn på byen, på lokalet og på ferieturer... Da trodde jeg kun pausefisker kun eksisterte på NRK

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 19:25

Blingbling:

Jeg prøver å få frem at det ikke er sånn. De fleste menn vil ikke miste en interesse som er sterk fordi den er gjensidig.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 19:27 Privat melding

Synes du verden er farlig @Suise med tanke på menn.. ??

Prøv meg!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 19:28

Du skrev omvendt psykologi/ironi?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 feb. 19:34

@SusieQ
Du bør egentlig være ganske fornøyd med deg selv. Du har forstått dette i løpet av relativt kort tid.

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 20:09

@kravstor takk! 😊Godt å høre at jeg ikke er helt på jordet. ...

@Pepsi Trodde ikke verden var så farlig før jeg kom på nett. Nå er jeg litt skremt. Og du er helt ufarlig?

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 28 feb. 20:12

Pausefisk...... Ja, ja ikke alle menn kjenner sin besøkelsestid.....

En historie fra den gang jeg var ung og vakker.... En helt vanlig
fredag.... Jeg hadde en avtale med en veldig høy, flott og hyggelig mann og vi skulle lage middag hos meg. Før mannen kom ringte det på døren og en av mine la meg kalle en av de jeg rotet litt med på byen ringte på døren og jeg slapp han inn, så kom min date..... og så kom en tredje mann uanmeldt på døren. Jeg slapp også han inn.... Den tredje mannen ble veldig forbauset og sa jøss...Jeg visste ikke at du var så populær.... Synd for deg svarte jeg... Dermed gikk de to som ikke var invitert og de så jeg aldri noe mer til. Den jeg hadde avtale med lo godt . Som han sa snakk om å overvurdere sin egen betydning.. Tenk på det neste gang mine herrer dere tar en dame som en selvfølge :)

Skjult ID med pseudonym SusieQ ti. 28 feb. 20:22

@Lady ooo var man så populær enda!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 28 feb. 20:36

'Forskningsresultat' blir tendensiøse og ikke representative dersom ikke metodene evalueres nøkternt/kritisk.

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 22:51 Privat melding

Kan jo være mannfolka liker hverandre så godt at de går ut på byen uten dama. Har hendt meg en gang. Beste festen ever! :D

(mann 37 år fra Rogaland) ti. 28 feb. 23:17 Privat melding

Havner ofte som "pausefisk" i meldingsdialogen, det merkes fort. Da er det bare å avslutte, gidder ikke det.

Er man ikke keen så får man lete videre til noen som faktisk er det.

Skjult ID med pseudonym Lurerpå on. 1 mars 00:54

😂😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 01:48

Hvordan tilberedes slik fisk tro, og hva er tilbehør?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 09:44

Pausefisk med PepsiCola👍

🔹🔸

(mann 48 år fra Oslo) on. 1 mars 10:37 Privat melding

@SusieQ
Om jeg er ufarlig? Jeg vil påstå det.

Jeg føler meg litt fjong og er skriftlig kanskje litt stor i kjeften noen ganger, men ellers så tror jeg at jeg er ganske ufarlig og anstendig.

Jeg er en ærlig og real person, det er jeg ganske sikker på.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 1 mars 10:43

Baram baram barara, baram baram barara, baram baram barara rara bam bam bam!

🔹🔸

(mann 48 år fra Oslo) on. 1 mars 10:46 Privat melding

Bingding kling dang dong.

Toidi

Skjult ID med pseudonym my on. 1 mars 12:54

Men de fleste er vel hverandres pausefisker etter hvert som tiden her går?
Det er vel greit sånn:
Hei du er deilig! Ja du òg! Hakke tid, hakke tid.. Ikke jeg heller. Hakke tid, hakke tid.. Ikke jeg heller.
Nå har jeg tid! Ja, jeg også!
Hadet, ses snart. Ja. Hakke tid, hakke tid.. Ikke jeg heller... osv