Alle innlegg Sukkerforum

altfor kresen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym syk? on. 7 jan. 2009 13:39

Jeg er en mann på 40 år. Noen damer finner meg attraktiv, andre ikke. Helt naturlig så langt. Så kommer det rare. Tror jeg da. Når jeg kikker gjennom dameutvalget her på sukker så kommer jeg frem til at blant de i tyveårene er kanskje en tredjedel pene, hvor av en god del er klyp-meg-i-armen-så-jeg-våkner deilige. Så kikker jeg på de som er i trettiårene og kommer frem til at antallet pene har sunket til en av ti. går jeg over til førti + er det nesten ingen som duger for hormonene mine. Før dere nå kvesser klørne, ringer til sukker for å spore meg opp, hiver dere fnysende på mobilen for å sladre til venninner og skriver i avisene om mannsgriser og umodne menn ber jeg dere lese litt videre. Altså.. jeg kan ikke fordra å være på denne måten. Det fører til at jeg nesten ALDRI kommer i kontakt med noen som også tenner på meg siden attraktive damer i tjueårene eller begynnelsen av tredveårene kan plukke laaaangt høyere på treet enn der jeg befinner meg, og normale damer på min egen alder ikke en gang blir vurdert her i gården. Så "smaken" min har ikke endret seg noe som helst de siste 15 årene. Så det ender opp med tre-fire nye "nødløsningsdamer" per år som jeg har sex med, mest bare for å lette på trykket, men ikke kan tenke meg å følge opp videre for noe mer seriøst.

Er dette vanlig eller lider jeg av en sykdom? Flere som "sliter" med dette?

Skjult ID med pseudonym millemor on. 7 jan. 2009 13:48

Du vet - de mest attraktive damene er opptatt i 30-årene, men så kommer de ut av ekteskapene sine som sexy, flotte førtiåringer!

Jeg er i slutten av førtiårene og synes menn er på sitt vakreste som 38-åringer. Men de fleste vakre 38-åringer vil ha barn, eller har små barn, og da trenger de en dame som er yngre enn meg + de foretrekker jo damer på 27.

Ja, livet er urettferdig. Og vi er veldig umodne. Og du burde kanskje tenke igjennom hva du skal med en dame. Skal du ha barn? Eller skal du bare ha en sexpartner? Det er jo to forskjellige ting.

En annen ting: Hvis du roer deg ned med en nestbest for å få barn, er sjansen stor for at du er utro når den første lekkerbiskenen vifter skjørtet mot deg... Så...

Har med andre ord ingen gode råd - bare sympati!

Skjult ID med pseudonym SammeBåt on. 7 jan. 2009 13:49

Joda, kjenner meg igjen i det du skriver. Ønsker heller ikke at det skal være slik for jeg ser at dette kan føre til at det blir vanskelig å finne kjærligheten. Merker at jeg kommuniserer mye bedre med jenter på min egne alder (Er 39), men jeg klarer aldri å forelske meg i de. (Så langt)
Til dere som kommer til å angipe oss for dette. Dette er ikke viljestyrt.

Skjult ID med pseudonym jezzy on. 7 jan. 2009 13:51

Staaaaaaakars:(
God bedring da syka!

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 7 jan. 2009 13:54

Den gode nyheten er at det ikke er kusma :)
Den dårlige nyheten er at du vil forbli ensom med mindre du gjør noe med det. Kanskje du skal ta med spørsmålstillingen til en psykolog fremfor å la oss "ulvene" kaste oss over deg og ditt problem?
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym snart 40 on. 7 jan. 2009 13:55

Er jo ikke rart at vi aldri får kontakt med menn på vår egen alder her......bare de som nærmer seg 60 eller er i slutten av 20-årene....hehe....

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 14:04

Nå er jeg riktignok noen år yngre enn deg, syk?, men jeg har det litt sånn jeg og, så det er i alle fall ikke uvanlig og heller ikke noen sykdom. Jeg skulle selvsagt gjerne vært mindre kresen for å kalle det det, men innser at det nå engang er sånn. Jeg gidder ikke involvere meg med ei jente jeg ikke finner attraktiv, bare for å slippe å være enslig (ikke ensom). Og akkurat som deg finner jeg majoriteten (kanskje 70%) av jentene her inne ikke attraktive nok. Som Sammebåt sier: "Dette er ikke viljestyrt". Støtter meg til den. Bare en liten sympatitale.

Skjult ID med pseudonym musa on. 7 jan. 2009 14:05

Du føler deg kanskje som en 20-åring selv....
Du er nok ikke alene..... mange flotte gutter i 20-årene også:-)
MEN...... skal vi unngå og bli single resten av livet må vi kanskje hoppe opp 10 år...
Lykke til.

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 14:12 Privat melding

Hmm.....jeg har d motsatt.....får en del brev fra yngre gutter jeg da, men det er jo noe som ikke vil holde og mange av de over 40 jeg får brev fra, ser jo ut som de nermer seg 60.....ikke alle selvfølgelig, men noen, så er vel ikke bare oss kvinner som ikke er tiltrekkende her inne!!!

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 14:13 Privat melding

Men det er godt man har forskjellig smak:))

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 7 jan. 2009 14:20

Godt å se at dere jenter ikke dømmer "syk?" nord og ned. Hadde vært litt enkelt å avvise det med mannens 40-års krise og andre enkle floskler.
For jeg tror dere har det på akkurat samme måte. Det er overraskende mange jenter/kvinner her på Sukker som leter etter gutter/menn som er godt yngre enn dem selv. Litt overraskende både fordi det generelt er en uvanlig kombinasjon, og fordi disse kvinnene dermed setter tilside frykten om en gang i fremtiden å bli dumpet til fordel for en yngre kvine.
Men jeg tror forklaringen er så enkel som at vi, uansett kjønn, ser tiden løpe fra oss, og prøver litt halvdesperat å holde ved fast ved ungdomskilden. Yngre mennesker er penere, friskere, og mer vitale, sånn rent utseendemessig. Sånn er det bare, og det er noen ganger litt vondt å akseptere. Vi ser oss i speilet hver morgen, og de nakne fakta geiper mot oss.

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 7 jan. 2009 14:22

@TS: Nei. Synes det er pene jenter i alle aldre.

Problemet her inne er at det blir for mye glaning og for lite action.

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 14:24

... det er egentlig ikke så rart, for ungdommelighet _er_vakkert å se på, det synes jeg selv også :-) Og et vakkert ansikt gjør godt å hvile øynene på.
Men det er litt rart at du/dere ikke klarer å se at det er mange vakre kvinner her inne som er rundt 35-40, når jeg ser mange av disse svært så vakre, voksne kvinneansiktene som ofte titter fram på forumet? Og det er litt rart at du/dere ikke klarer å forelske dere i en vakker personlighet?

Jeg skulle tro at det skulle gå an å endre fokus om du jobber litt med det. Selv jobber jeg litt med å klare å bli betatt av menn som er en god del eldre enn meg, for å prøve å matche menn sine ønsker om en yngre kvinne hehe.... Det er ikke lett det heller når du har bikket 44 og plutselig må begynne å like veldig mange rynker hos mennene :-D (og dette siste var virkelig ikke ment som et sleivspark til tråden din, TS, men ganske enkelt et tema som dukket opp for meg så fort jeg startet med nettdating).

Likte tråden din, tror du setter fokus på noe som er veldig typisk, og tror vi kvinner kanskje hadde vært like "vanskelige" på det området dersom det var mest normalt med ung mann-moden kvinne.

:-)

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 7 jan. 2009 14:29 Privat melding

Synes nesten litt synd på deg.....
Heldigvis for oss er sånne som deg i mindretall. Jeg foretrekker menn på min egen alder, men blir kontaktet av gutter/menn i alderen 20-55... Hovedvekten av disse er likevel fra 36-45. Har inntrykk av at de fleste i den aldersgruppen foretrekker damer på sin egen alder.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 14:36

Jeg blir også kontaktet av menn i alle aldersgrupper, men de fleste ligger på min egen alder, rundt 40.
Det virker på meg også som om de fleste vil ha en partner de kan realtere seg til, og da er det jo greit at man sitter på omtrent den samme livserfaringen.

Har ingen problemer med å se at mannen vil ha en som er yngre av utseende, sier bare som jeg sa til en kompis av meg. "på et eller annet tidspunkt må dere slutte å pule 24/7, og da er det greit å ha noe å snakke sammen om".. ;-))

Det tok slutt etter 1 års tid... ;-)

Skjult ID med pseudonym Gubben on. 7 jan. 2009 14:36

Spørsmålet er vel kanskje hva man er ute etter? Noe å vise frem, eller noen å ha det godt med??

Har selv passert 50, og har nok hatt noe av det samme problemet tidligere jeg også, men det handler vel litt om å være realist også??

Selv har jeg lettet litt på kravene, satt litt andre kriterier enn en fantastisk kropp og i tillegg til at jeg ikke ønsker å være "pappa" for småbarn... Er liksom ferdig med det, og har opplevd at man faktisk kan se mye vakkert i "voksne" jenter, selv om de ikke er like skrukkfrie og stramme i huden som disse flotte småjentene du snakker om....Ikke for å påstå at alle er like, men hva med det mentale? Hvordan holde en seriøs og dyp samtale med ei "jente" som sitter klistret foran tv hver gang det er kjendis nytt, modell serier og reality serier med ønske om å bli en tv kjendis og få råd til å kjøpe større pupper som strutter? Livets skole er jo den vi aldri blir ferdige med, og det er jo trivelig å kunne snakke om annet en kjendiser og partyer også?

Når det gjelder Stordalen eller enkelte andre voksne gutter, så er det vel ikke helt uvesentlig at kredit kortet virker og luksus trekker, tror de gutta kan skrive under på at de har kjempe-draget på den yngre garde også? Men er det cash og status som skal gjøre at noen blir glad i deg?

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 14:37 Privat melding

En ting jeg lurer på....vi jenter tør å vise hvem vi er når vi skriver her....iallefall de fleste, men dere menn er som regel anonyme....hadde vært gøy å sett deg som liker de yngre om du er veldig kjekkas selv?

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 14:41

@clueless
Den typen forhold du refererte til på slutten....varer de vanligvis så lenge? Hva er gjennomsnittslengden der mener du? (seriøst)

(mann 49 år fra Østfold) on. 7 jan. 2009 14:45 Privat melding

Her er jeg. Er vel helt på det jevne i forhold til alderen. Nå får jeg vel tjuefire hatmeldinger rett inn på profilen tipper jeg. hehe. Får vel stå for det jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 14:46

I have no idea. Har bare sett flere eksempler på dette, og de varer jo somregel ikke så lenge.

Det kommer jo selvfølgelig litt ann på hva man søker i et forhold da? Hvis ungdom og skjønnhet er hovedkriteriene kan det sikkert vare en stund. ;-)
Men for oss andre som søker litt andre greier, går det fort over. Been there, done that!!

Skjult ID med pseudonym spinn on. 7 jan. 2009 14:50

Tøfft gjort, Bruswillis! Ingen hatmeldinger fra denne jenta (på samme alder som deg)! Du gjør vel ikke noe galt ved å beskrive hvordan ting fungerer for deg! Man bør aldri ha dårlig samvittighet for det man føler og ønsker. Bare i blant for hvordan man håndterer og bearbeider det!

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 7 jan. 2009 14:51 Privat melding

Kikket på profilen din. Lurer på en ting... Hvorfor søker du kvinner kvinner fra 30-40 når du liker jenter i 20 årene ? Er det ikke best å være ærlig om hva man er på jakt etter?

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 14:52

@clueless
Hæ!? Går ut ifra at du var ironisk i svaret ditt......eller? ("Hvis ungdom og skjønnhet er hovedkriteriene " er lik lang varighet)

(kvinne 61 år fra Telemark) on. 7 jan. 2009 14:52 Privat melding

Kanskje de peneste fra 30 og oppover rett og slett er fornøyd med den de har?

Utseendet betyr mye, men ikke alt, noe man oppdager når man treffer folk irl. Førsteinntrykket har mye å si, og her inne er det vanskelig å få det komplette inntrykket.

En annen ting er at veldig mange kvinner, ikke alle, har fått barn og har en kropp som er preget av det, og mye kan nok trenes opp, men ikke alt. Alle er heller ikke så begeistret for å bli skåret i, og velger å være som de er fra naturens side.
Heldigvis er smaken som baken, og jeg opplever at min smak på menn endrer seg ettersom jeg blir eldre.

Det finnes mange kjekke, spreke unge menn som er fine å hvile blikket på, men heller ikke noe mer. Om jeg treffer en som er noen år yngre enn meg så er det helt greit, men aldersforskjellen bør ikke være for stor den "gale" veien. Siden min eldste datter har rukket å bli 35, så ville det føles som å gå på barnerov.

All sympati for "problemene" dine TS. Håper det går seg til for deg som for de fleste andre, og når det gjelder de damene du er sammen med for å letter på trykket, så håper jeg du er ærlig mot dem og ikke etterlater deg en sti av knuste hjerter.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 14:53

Brucewillis:

Hvorfor tror du at du får hatmail? Det er da et fritt land, og vi må da få lov til å lyste etter akkurat det passer oss? ;-)

Innenfor straffelovens rammer da selvfølgelig.. :-))))))))

Du har det som du har det, tviler på at noen damer her på din/vår alder føler seg spesiellt truet av det.

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 14:53 Privat melding

Tøft gjort d.....sånn skal d være.

(mann 49 år fra Østfold) on. 7 jan. 2009 14:54 Privat melding

Kanskje greit å være realistisk? Tror jeg er på et helt annet sted i livet enn de fleste i tyveårene. Så skal jo kjemien stemme også.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 14:54

@T:

Nei, jeg var ikke ironisk i det hele tatt. For noen ER jo det hovedkriteriene. So?

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 14:55

Biren:
... synes ikke det er noen grunn til å _måtte_ være ikke-anonym her inne, skjønner ikke helt hva det kravet går ut på. Fint å bruke profilnicket dersom du på den måten ønsker å få flere treff på profilen din, og kanskje komme i kontakt med en du ellers ikke ville ha bli kjent med... men ellers: la nå folk få velge selv hvordan de vil bruke forumet, da.

:-)

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 15:02

@clueless
Da skjønte jeg likevel.....måtte bare "omstille" hodet litt. Antakeligvis fordi jeg tilhører den andre fløyen...

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 15:02

@T:

Det jeg mente er at noen menn på min alder har gitt opp å ha et forhold til en jevngammel. De synes det er for krevende, å sier rett ut at de vil ha en ung kvinne som de kan "forme".

Men det er en helt annen tråd!

Skjult ID med pseudonym Deedee69 on. 7 jan. 2009 15:06

Du er sannsynligvis på en helt annen planet enn en 25 åring.. Min erfaring er at det ikke skal mer enn 8-10 års aldersforskjell ene eller andre veien, før det blir merkbart.
Får assossiasjoner til Trang Fødsels - Drømmedame, når jeg hører hvordan du har det :-))

(mann 56 år fra Akershus) on. 7 jan. 2009 15:07 Privat melding

Tror vi må skille mellom hva vi synes er pent og tiltrekkende, og det som er mer realistisk. Det er vel det Bruce er ute etter. Realistisk både i forhold til hvem man kan få, og hvem man har en sjanse til å bygge opp noe varig med.
Selv ser jeg bilder av 25-åringer her som er fantastisk flotte, er jeg da en mannsgris hvis jeg da har lyst å kikke på albumene deres ? Jeg kan ikke hjelpe for at jeg synes de er vakre, og da har jeg lyst til å hvile øynene på dem noen sekunder.
Hvordan reagerer dere 20+åringer på det, hvis dere oppdager en 45 åring som har vært inne på profilen deres ?
PS. Deedee...you're hot !!!

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 15:08 Privat melding

Juni

Nei, sorry...opp til hver enkel d, men synes det er bedre å diskutere med de som tør å vise hvem de er når de har meninger om noe.....å jeg får nok ikke mer post fordi jeg tør å vise hvem jeg er...kanskje heller mindre....

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 7 jan. 2009 15:09

@Clueless
Jeg tror de mennene du beskriver der sliter ganske kjapt...
En natt,,tja kanskje. Men et forhold med en 25 åring ? Nei, tusen takk !!

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 7 jan. 2009 15:18 Privat melding

Thanks mart1s ! Jeg må bare gjengjelde komplimentet ;-))

Skjult ID med pseudonym R on. 7 jan. 2009 15:20

TS - er det sånn at du må synes at damen er klyp-deg-i-armen-deilig ved første øyekast? Jeg bare spør, fordi vi er alle mer eller mindre opptatt av utseendet til den vi skal være sammen med - men det må jo være mer enn det for at en relasjon skal vare over tid.

Jeg er jente/kvinne og 33 år. Jeg ser også på klyp-meg-i-armen-deilige menn, (som er way out of my league hvis vi skal dele opp slik) men det er ikke det perfekte utseendet jeg ser etter når jeg vil ha en kjæreste ut av det hele. Jeg vil like det jeg ser, men det er jo fint om jeg lar være å sikle konstant i hans nærhet, det ville bare bli slitsomt.

Gir du jenter under klyp-deg-i-armen-deilig-nivået en sjanse i det hele tatt, eller stopper det helt opp fordi de ikke er pene nok?

Ja, jeg er jente, men Deedee - jeg skjønner både menn på 20 og menn på 50 som sender deg brev - du er veldig pen! :-)

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 15:20

Å så søte dere var nå Deedee69 og mart1s, nå som Deedee69 står og titter beundrende opp mot mart1s! :-)

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 7 jan. 2009 15:25 Privat melding

@ R
Takker for det, men alderen har satt sine spor på meg også.

@ T
hehehe.... måtte sjekke selv.... Han er jo en kjekk mann da.. ;-)

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 15:27

Kom igjen, 'a mar1s - be dama på en date!
(eller vice versa, for all del...)

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 7 jan. 2009 15:30 Privat melding

Hehehe... Vi har en match under 70. Han vil ikke treffe noen med barn.........jeg har 3 stk... Shit happens!

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 7 jan. 2009 15:30 Privat melding

Jeg er 42 og har tre flotte døtre på 16, 18 og snart 21........hadde sett på typen min som en mannsgris hvis det var dem han hadde hvilt øya på!!!

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 7 jan. 2009 15:37

Hehehe
Skjønner godt det Biren.
Men er det heller ikke lov å beundre en flott 18 gammel jente for den hun er ?
Jeg er fadder til en 19 åring som er datter av en av mine nærmeste venner. Hun er den skjønneste jenta jeg vet om !!!
Jeg har også jobbet i barnevernet i mitt tidligere liv, og der måtte vi mannlige ansatte hele tiden forholde oss til nokså pågående jenter i 16-17 års alderen.
Aldri noe problem !

Skjult ID med pseudonym Bruswillis on. 7 jan. 2009 15:38

Til R

Aha... TS betyr kanskje TrådStarter.. clever me. :-)

Nei, jeg trenger ingen fotomodell, og det må selvsagt mer enn utseende til for at et forhold skal fungere.

Begge deler må stemme for min del. Dvs hvor attraktive damene er innvendig og utvendig. Så er det my loss om jeg går glipp av godbitene. Jeg tar konsekvensen av hvem jeg, er på godt og vondt. Dvs at det til slutt klaffer eller om jeg forblir single. Og i mellomtiden får man gjøre det beste ut av det. Vi får jo aldri tilbake gårsdagen.

Ellers så har jeg inntrykk av at menn forelsker seg i person, mens jenter er kanskje også opptatt av SITUASJON.. Dvs rammene rundt mannen teller mer for henne.. men dette er nok en helt annen diskusjon.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 15:42

@Bruce:

RAMMENE rundt en mann teller mer for oss? Forklar er du snill?

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 15:44

@bruswillis (eller TS, da!)

Interessant det siste avsnittet ditt, det med at jenter også er opptatt av_situasjon_, slik du benevner det....
Vel, en ting er at gutter/menn til stadighet får pepper (damene har vært relativt humane i denne tråden da) for at vi ser etter ungdom og skjønnhet. Men hvis det skal serveres pepper, så burde det jammen også stilles spørsmålstegn ved ALLE de parametrene som skal stemme minimum 99 % for at en mann slipper igjennom nåløyet hos ei dame....

Skjult ID med pseudonym Bruswillis on. 7 jan. 2009 15:45

Til Clueless
Du får starte en egen tråd for det i så fall. Skal svare utfyllende der, med kilder og greier.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 2009 15:47

Bruce,

Vel, nå var det du som kom med utsagnet, jeg ba deg bare utdype.

Nevermind, så interessant var det heller ikke. :-)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 7 jan. 2009 15:52

Synes det er en urealistisk holdning å se på rammene rundt en person hvis man ikke kjenner personen. Det blir for mye synsing og ymsing. For mange konklusjoner basert på antakelser. For mye analysering. Man skal være god hvis man skal finne ut på fem minutter om ett menneske er rett person, eller om mennesket har noe å bidra med, om du kan bidra like mye.

Man ender til slutt å sette seg selv på en pidestall andre ikke kan nå opp til.

Selvfølgelig må man sette noen rammer å gå etter. Men jeg mener det mest fornuftige er å nullstille seg når man treffer en person og forholde seg til det faktumet at du vet ikke, før du vet.

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 7 jan. 2009 15:58

@Kent
Og i det første møtet har vi ikke NOE annet å gå etter enn utseende. Ikke billedvakker, det er en aldri så liten missforståelse, damer. Veldig vakre kvinner er ofte så perfekteat de blir kjedelige. Det er liksom ingenting å ta tak i. Det må være en eller annen charmy greie; et sexy smil, pene tenner, et blikk, varm brun hud,....you name it.
Men dette har vi jo vært innom i en dullion tråder tidligere.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 7 jan. 2009 16:04

eh, jeg driter så langt i førsteinntrykket. Noen ganger oppdager man svært mye ved første øyenkast, første ord, men det er sjeldnere enn ofte. Men som regel gir jeg blanke i hva jeg ser eller hører de første minuttene.

Jeg vet at jeg ikke har skjønt personen. Jeg kan ha en anelse, men det er ikke nok. Jeg setter meg selv og mine synspunkter til side, til jeg har nok informasjon til å trekke frem noen hypoteser rundt vedkommede.

Sier hypotese, fordi det er akkurat det det er.

Så får man se om den kan bli en teori.

Skjult ID med pseudonym Deedee69 on. 7 jan. 2009 16:09

@ TS
Kan ikke si at jeg kjenner meg helt igjen. Kvinner forelsker seg vel også i person, ikke situasjon..?
Jeg kan bli betatt av et bilde, men det må være en "totalpakke" som fenger. Er vel det som kalles kjemi..?
Ganske sikker på at det er et fåtall av kvinner som er "golddiggers" hvis det var det du tenkte på.
For meg spiller det mindre rolle hva en evt ny partner tjener.

Skjult ID med pseudonym TanteSofie on. 7 jan. 2009 16:10

Mange unge menn kan være utrolig flotte å se på. Jeg har hatt det litt som TS gjennom livet mitt. Det er ekstremt sjelden jeg ser en mann mer enn 5 år eldre enn meg som er flott. Samtidig vet jeg at om en mann er fantastisk å være sammen med, har det hendt at jeg har forelsket meg selv om han ikke har hatt wow-effekten ved første øyekast. Men de som er mye yngre eller eldre enn meg sliter jeg med å kommunisere med.

Jeg har funnet ut at det å ha noe til felles med en mann skjer oftest om han er jevngammel. Å tenne på den gode samhørigheten i tillegg til utseende er en treningssak. Det krever selvinnsikt, tid og innsats. Jeg har forståelse for tankene som TS legger fram. Det ser jo også ut som du ønsker en endring. Det er bra. Om den kommer er litt opp til deg selv. Men det er klart at utvalget øker veldig om man klarer det. Kan det være en motivasjon for deg?

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 16:23

oki, Biren, skjønner hva du mener og takk for svar :-)

Skjult ID med pseudonym dame42 on. 7 jan. 2009 17:01

Jeg syns ikke det minste synd på deg. du er som mange andre talentløse mannfolk, som tror dere er like deilige som i ungdommen. og tro meg, det er ikke alle som eldes med stil. jeg har selv for moro skyld tittet på damene her, og det er så mye flotte damer. Ja, etter noen år og barnefødsler settes det spor, men det tar vi igjen på sååååååååååååå mane andre områder. Senk krava dine, du er ikke Petter Stordalen, og har sikkert ikke lommeboka hans heller!

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 17:06

dame42:

øhhh... er det nå jeg skal takke deg for at du er med på å fyre opp under ideen om at bare menn har god nok lommebok, så kan han være så gammel han bare vil og fortsatt ha en ung kvinne ved sin side? :p

Skjult ID med pseudonym Bruswillis on. 7 jan. 2009 17:17

Dame42:
Du kan umulig ha lest hele innlegget mitt.

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 17:22

dame42 logget på....her kom pepperet, ja...og det til gangs!

(alltid moro å høre damer uttale seg om damer, sett gjennom en dames øyne, og i den tro at menn ser det på tilsvarende måte....artig)

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 17:29

T.:

Det du skrev inne i parantesen ble litt for komplisert for meg... forklare?
:-)

Skjult ID med pseudonym T. on. 7 jan. 2009 17:36

@juni
Det jeg mener med det er at jeg finner det litt småkomisk når damer trekker frem eksempler på- og omtaler andre damer på en generealiserende måte, som de selv mener må være attraktive eller inneha attraktive egenskaper, og derav trekker den konklusjonen at derfor_må_nødvendigvis menn også synes det....
Det blir for meg like malplassert som når morra di finner en "passende" type til deg...blir som oftest ikke bulls-eye.

Skjult ID med pseudonym Ungkar on. 7 jan. 2009 17:36

Syns det var et godt poeng det der med person visavis situasjon. Som tidligere nevnt i en annen tråd liker jeg damene litt eldre..
Det er nok fordi jeg er litt gammel av meg og føler bedre harmoni med de flotte damene i 40 årene.. Men jeg forstår også barnløse menn som i 30-40 årene som ønsker seg ei yngre barnløs dame. Det er jo gjerne dame man leter etter og ikke full pakke som for mange kan virke kvelende og snurpe igjen framtidsdrømmen og kanskje å få egne barn. Men der er ingen av oss her inne like og forhåpentligvis finnes det noen for enhver her inne eller aller helst der ute.

Har personlig bladd gjennom noen profiler her inne og blir sliten av å se profiler og bilder. Jeg foretrekker også å være anonym, men registrerer av debatten her inne at i første omgang kvinner sliter med å bestemme seg.

Men altså dette med alder, vi får godta at noen ønsker ditt og andre datt og respektere det. Syns det er en del mis-stemning og angrep på folk som forteller om sine tanker og det syns jeg er innmari dårlig gjort!

Ps dame42: Er du en gold-digger? Jeg syns du uttaler deg veldig umodent i forhold til den alderen du signerer deg med. Tror nok trådstarter og andre som sonderer her inne kommer godt utav det til slutt.. Så du mener virkelig at hvis trådstarter hadde vært en finanskjendis så er det greit å kikke på den yngre garde, men en kjekk vanlig arbeidende mann burde ligge unna?!?

Jeg driter i aldersforskjell den ene eller andre veien, sålenge man ikke er på barnerov! Hovedsaken er at kjemien er til stede!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 7 jan. 2009 17:37

Noen fra Kvinnegruppen Ottar her eller :))))

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 2009 17:55

T.:

Vel moren min var aldri særlig flink til å finne riktig mann for meg, så jeg er med på den ;-) Men ellers skjønner jeg fortsatt ikke hva du skriver.
Hehe... tror jeg er litt ekstra treig i dag :-D

Skjult ID med pseudonym V on. 7 jan. 2009 18:05

Bruce;
Hadde du draget på de pene damene da du selv var 20 - 30?

Modig gjort av deg å stå frem med bildet. Da regner jeg med du tåler å høre at jeg synes du ser litt ut som "mannen i gaten". Og det er ikke gitt at han kaprer de flotte damene enten de er yngre - eller på samme alder. Har jo sett deg på matchlisten min men synes liksom ikke du var min type (=kjekk nok). Ang Bruce Willis navnet - er det en spøk eller mener du selv du likner ham? Mange menn har nemlig en tendens til å overvurdere sin egen kjekkhet og nedslagsfelt...
Hvis du håper å kapre de en av ti lekre damene på din alder, eller en av de mangeyngre må jeg si du vil møte stor konkurranse.

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 7 jan. 2009 18:06 Privat melding

Til Ts..

Du er nok ikke "syk", men bare veldig kresen el veldig bevist på hva du ønsker og ser etter.. He he trodde jeg var kresen jeg, men etter å ha lest innlegget ditt skjønner jeg nok at jeg ikke er det.. Jeg vil heller tippe at du ikke er klar for noe videre forhold, når du omtrent ikke kan finne noen over 30 attraktive her inne.. Syns jeg hører stadig vekk at det er så mange søte jenter her inne. Kanskje du må jenke noe på kravene dine?? Eller så må du jo bare vente til du får napp på ei som tiltrekker deg, og har de kvalitetene du ønsker..
Jeg ønsker deg lykke til i hvert fall, og samtidig håper jeg du er ærlig med disse " nødløsningsdamene" dine i løpet av året..

Skjult ID med pseudonym Ærlighet on. 7 jan. 2009 18:23

Hva tror du egentlig om deg selv??

Skjult ID med pseudonym Shfwilf to. 8 jan. 2009 19:44

Heller evig singel enn å ta til takke med noen man ikke er fornøyd med og være missfornøyd resten av livet.
Brutalt ja, men sant.

Skjult ID med pseudonym Shfwilf to. 8 jan. 2009 19:54

@ TS

Enig med det du sier i første innlegg og har det slik selv - så vi deler nok den samme "sykdommen" Skal bli spennende å se om det fins noen medisin mot dette :) , sannsynligvis gjør det ikke det.