Alle innlegg Sukkerforum

Mammamia !!!

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Akershus) on. 7 jan. 16:52 Privat melding

Etter å ha flagget "nei" til mamma'er en god stund, snudde jeg på flisa nå for litt siden.
Og gud hjelpe meg så mange flotte mamma'er det finnes her på Sukker !!!
Måtte bare si det....;-)))))

(kvinne 46 år fra Hordaland) on. 7 jan. 16:59 Privat melding

Der ser du ;-)
Kanskje det er det smarteste du har gjort på leeenge...?
Lykke til !

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 7 jan. 17:02 Privat melding

Oj.. det var hyggelig sagt av deg.
Da har du sikkert fått utvidet listen din betraktelig her inne. ( for det er mange av oss mammaene her inne)

Skjult ID med pseudonym Deedee69 on. 7 jan. 17:07

Det eneste som gjenstår nå er at du kommer deg tilbake på rett side av fjellet ;-)

Skjult ID med pseudonym MILFHUNTER on. 7 jan. 17:12

MILF mmmmmmmm

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 7 jan. 17:40

Skulle ønske flere jenter her inne var positive til småbarnsfedre :(

Skjult ID med pseudonym Waveman on. 7 jan. 17:47

@ Milfhunter

ROTFLMAO :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 7 jan. 19:02

Hvor mange barn er det greit at mammaene har? Ett barn? To barn? Tre barn? Flere? Hvilke alderskategorier snakker vi om?

Det er viktig at barna aksepterer at mor har en kjæreste og at hun vil bruke tid sammen med ham. De må akseptere at mor og vennen har uforstyrret tid sammen. Det er også viktig at barna fortsatt blir sett og bekreftet av mor, dvs. at de ikke "mister" mor også. Det ligger jo gjerne en skilsmisse til grunn for at mor er på leit etter en ny venn.

Jeg bare nevner den siden av saken :-)

Have fun :-)

Skjult ID med pseudonym ung on. 7 jan. 19:10

damer uten unger over 35 går det vel ikke mange av på dusinet..?

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 7 jan. 19:29 Privat melding

Småbarnsfedre er et STORT pluss hos meg.
Enten de bor hos deg hele tiden eller du er helgepappa..
Tror ikke jeg vil ha datet en mann uten barn...

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 7 jan. 19:31

Hm.

(må huske å skrive "ikke interessert" på stjerne62).

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 7 jan. 19:52 Privat melding

hehehehe .. dette var på tide .. selvsagt er det mange flotte mammaer !!!
Men det er like mange flotte pappaer også ;oP

Skjult ID med pseudonym stjerne62 on. 7 jan. 19:57

@yeehaw
hm...sånn er livet..man tar noen valg....
Jeg skrev da vittelig " tror".....
om det var dette med barn du reagerte på da??? Eller var det bildet mitt som gjorde utslaget???

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 7 jan. 20:09

@stjerne62:

Bare lei av å høre at menn uten barn er en kategori personer man unngår. Respekterer synspunktet, men synes det er fordomsfullt.

No more, no less :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 21:10

@yeehaw:

menn uten barn er definitivt ikke en kategori jeg unngår! såfremt de ikke er verpesyke! ;-) Men det er også greit at de har det.

tror det er enklere for å date en mann med barn,enn en kvinne med barn. kvinnene har jo som regel hovedomsorgen, og da kan det lett bli til at man må ta på seg en "pappa-rolle". som kvinne blir man kanskje ikke så dratt inn i "foreldrerollen".

Trur eg..

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 7 jan. 21:19 Privat melding

@yeehaw
Det var for å vise @wintermute at det finnes noen her inne som faktisk også liker menn med barn....noe HAN etterlyste...Det var ikke noe krav fra min side.....
Jeg ser det som et PLUSS at gutta allerede har barn..(da jeg er for gammel for å flere..Ler*)
Jeg har også full forståelse for de som ikke ønsker barn....uten at jeg er fordomsfull...
Og de som ikke kan få barn og vil ha.. føler jeg med....

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 7 jan. 21:34

Enig med stjerne 62 her. Siden jeg selv har barn er det et pluss om han har også, for da skjønner han faktisk at barn av og til må prioriteres foran HAN!

@ clueless
Ikke glem at barna allerede har en pappa. Selv om jeg har hovedomsorgen for mine barn, forventer jeg ikke og vil ikke, at min nye venn skal påta seg noe farsrolle.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 7 jan. 21:38 Privat melding

Om det ikke blir en farsrolle for mannen du møter vil det bli en omsorgsrolle å spille ,HotMum...
Jeg vil at min fremtidige mann skal være med å ta avgjørelser og sette regler for min sønn .

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 21:43

@hotmum:

jeg vil ikke erte på meg mødre her, sier bare at det er enklere for meg som er kvinne og ikke vil ha barn (har ihvertfall ikke truffet noen som får meg til å ønske de) - enn for menn. selvom du ikke forventer at din nye venn skal påta seg en farsrolle, så er det jo ikke til å komme utenom at du har et stort foreldreanvar. jeg har da nok av både venninner og kompiser med og uten barn, til å kunne se at det er enklere for de venninnene mine som treffer en mann med barn, enn det er for gutta som forelsker seg i jenter med barn.

det handler kanskje litt om disponering av tid, og generell frihet til å dyrke det nye forholdet?

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 7 jan. 21:57

@ smiley
På sikt kanskje - men for det første vil det gå lang tid før jeg vil introdusere ny venn for mine barn. For det andre vil det gå enda en stund til vi kommer til det stadiet at det er aktuelt å bo sammen. Først da vil det være aktuelt å tre inn i en omsorgsrolle.

@ clueless
Ja, vi har jo alle hørt om den onde stemoren....
Skjønner ikke helt hva du vil frem til jeg når jeg ser innlegget ditt 21:43 i sammenheng med innlegget ditt litt tidligere og i hvertfall ikke med den siste setningen.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 7 jan. 21:58 Privat melding

Ja det er jeg helt enig i ,hotmum :o)

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 7 jan. 22:00

@smiley
Glemte å legge til at dette kommer vel an på hva slags forhold man har til barnefaren også, men nå er dette i ferd med å bli helt off topic ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 22:06

@hotmum:

jeg mener bare at det er enklere for meg som IKKE har barn og date en mann med barn, enn det er for en MANN som ikke har barn å date en dame med barn. dette fordi barna som oftes bor med moren. :-)

derav mer tid til å dyrke forholdet etc.... klarere enn dette kan jeg desverre ikke bli akkurat nå.. ,-)

Skjult ID med pseudonym V on. 7 jan. 22:10

Hotmum,
slik jeg leser Clueless - inkl den siste setningen - er poenget at jo mer omsorg man har til barn desto mindre tid er igjen til andre ting, som et nytt forhold. Siden flere kvinner har hovedomrsogen enn menn, vil kvinner med barn ofte ha litt mindre tid enn flertallet av menn med barn (og mindre plass, og være fysisk mindre mobil - ved at barna da bor i huset henne mer enn hos faren).

Nå ser jeg en trend der delt omsorg 50/50 blir mer vanlig og da vil jo begge parter ha like mye tid til nye personer i livet, ha boligen ledig halve tiden - men begge aprter like geografisk bundet. Ikke optimalt.

Clueless, slik jeg forstår deg har du valgt bort barn. Det synes jeg er et interesant og modig valg. Hvordan opplever du aksepten for dette? Jeg er i siste halvdel av 30-årene og har aldri følt at det var avgjørende for min livslykke. Men det er opplagt at omgivelsene -represenert ved mennesker som har fåt barn - synes det, og at jeg er ukomplett uten. De sender meg julekort med bilder av avkom jeg aldri har møtt, og det er koselig, men det er som om de ikke fortsår at jeg har andre ting som pågår i livet uten at jeg sender bilder av vekren byer, fjell, venner hjemme og ute som beriker livet mitt.

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 7 jan. 22:13

Jeg er ikke så overbevist om det er så mye enklere for oss menn, i hvert fall ikke oss som har delt omsorg for fler enn ett barn , og ikke bare er "helge-pappaer". Jeg er 32, og har merket at det at jeg har barn oppleves som positivt for de som er litt eldre 36+, mens jenter mellom 26-32 er det vanskeligere med. Kanskje fordi de er i etablerings fasen selv, og heller vil starte med blanke ark? Jeg har ikke noe problem å komme i prat med jenter på byen, men så snart de finner ut at jeg har barn, så er det mange som mister interessen...Jeg tror ikke nødvendigvis at det er lettere for jenter som har barn å komme i seriøse forhold, men synes det virker som at menn i hvert fall åpnere for kortere forhold med jenter med barn.

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 7 jan. 22:18 Privat melding

tusen takk ;-D

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 7 jan. 22:30

@V:

Jeg har vel egentlig ikke følt at andres meninger om mitt valg har vært påtrengende plagsomt. Tror nok det er værre for kvinner som ønsker seg bar, men ikke har fått det. De føler nok en tomhet jeg aldri har følt.

Det er klart man får noen skjeve blikk når jeg innrømmer at jeg aldri har hatt lyst på barn, litt sånn "hva er du for en aviker?", men jeg har greit med ryggrad og det går aldri inn på meg.;-) Siden jeg alltid har seilt mot vinden, er dette ikke vanskligere enn alle andre valg jeg har tatt i livet. :-)

Det eneste som kan føles litt irriterende er når noen spør meg hva jeg har basert valget mitt på. Det er ikke et "valg" i den forstand, jeg har bare aldri følt lysten for å få noen. Det må bli litt som å spørre noen hvorfor de har valgt å være homoseksuelle! :-)) Det bare ER sånn!
Så du skjønner, jeg er hverken spesiellt interessant eller modig. Det er ikke engang et valg.. :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 7 jan. 22:35

V:

Jeg ser du etterlyser Clueless og har lyst til å gi applaus til henne for hennes modighet til å være uten barn (vet ikke om det stemmer)

Åffer i all verden skal det være modig å leve et liv uten å få barn, da? Det må da være den mest fordomsfulle kommentaren man kan få, at man er modig som ikke har barn??

Skjult ID med pseudonym Skybert on. 7 jan. 22:35

Dere er vanskelig å finne, clueless. Jeg er nok av de som ikke har erfart et langt forhold, er passert 40 og har ingen barn. Vet ikke selv om jeg faktisk kan takle et forhold der hun har barn og ansvar og etterhvert skal ta del i dette. Derfor er det enklere å sikte mot dere på min alder uten barn. Men dere er selvfølgelig i mindretall og vil tro det er hard kamp om "plassen"... :-)

Skjult ID med pseudonym aka on. 7 jan. 23:06

Hva med oss mammaer rundt 40 med (nesten) voksne barn? Hvor ligger vi på attraktivitetsskalaen? :-)

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 7 jan. 23:12

Hallo igjen !
Ser at tråden førte til en debatt om hvordan det er å møte en med barn, når man ikke har det selv. Morsomt å se hvordan enkelte tråder skjærer litt ut i periferien av og til. Helt i orden, bare fortsett. Jeg er jo der litt selv, om enn bare på tenkestadiet foreløbig.
GJETT HVA...jeg har hatt 48 (!) mamma'er på besøk på profilen min i kveld !!!
Men ingen hjerter eller mail... :-((((

(mann 54 år fra Akershus) on. 7 jan. 23:13 Privat melding

@Aka
Dere er midt i skuddlinjen !!!

Skjult ID med pseudonym Skybert on. 7 jan. 23:13

40-åringer med nesten voksne barn er heller ikke å forakte men når damer på min egen alder (42) er bestemødre, blir det litt snålt...

Skjult ID med pseudonym frøken..37 on. 7 jan. 23:41

For min del...ønsker jeg å treffe menn med barn, fordi jeg selv ikke ønsker flere barn. En mann uten barn, ønsker seg kanskje barn. Og det kan han ikke få med meg.

Skjult ID med pseudonym Deedee69 to. 8 jan. 00:01

@mart1s
Har du delt ut noen hjerter selv da ?

(mann 54 år fra Akershus) to. 8 jan. 00:09 Privat melding

Hei igjen Deedee !
Kom akkurat tilbake da oppdagelsen ble gjort og kommentaren ble skrevet. Så nå har jeg brukt nesten en time på å bla meg gjennom..må summe meg litt først !

(mann 53 år fra Oslo) to. 8 jan. 10:44 Privat melding

@Aka

Ut fra min bedømmelse så topper dere den ;-)