Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID lø. 4 mars 2017 00:14

Skriver hyggelige mld til damer, me ingen gidd ikke svare.
De kan hverfall skrive nei takk.Er så synd damer tror de er så sexy og smart.Syns det er uhøflig og ikke svare(og ikke kom med at dere får mange mld)..Nei hvorfor skal menn betale for og være medlem her.?
Sukker har noe og jobbe med her,før dere mister mange mannlige medlemmer.

Skjult ID med pseudonym Vestfold65 lø. 4 mars 2017 01:33

Det kan virke som det er en del her som tror de sitter høyt på den grønne gren her, er helt enig med trådstarter. Har vært her en uke, og angrer på at jeg meldte meg inn! Jeg har en helt greit og høflig skrevet profil med bilde (kan tilføye at jeg har mange venner og ser ok ut men har runda 50 da.. Da står jo ikke jobb eller kvinner i kø lenger hehe - )
Men derfra til å blokkere en helt grei profil bare etter besøk selv uten å ha skrevet en eneste melding... Skam dere de det gjelder... Jeg har jo profilene + bilder.. må jo si det frister å følge opp...
Nei her er det vel om å gjøre å skryte mest mulig, på lånte fjær... hehe
Jeg skryter ikke i annonsen min, men burde kanskje gjøre det... Skrive at jeg er gjeldfri og har masse aktiva... Tror dere at interessen kommer... Nei slike mennesker trenger jeg ikke å bruke tid på :-)
Jeg vil ut herfra en av dagene.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 mars 2017 01:42 Privat melding

Huff da...Ingen har noen garanti for å finne noen her på Sukker.
Klagende og selvmedlidene menn er ikke sjarmerende .

Skjult ID med pseudonym Vestfold65 lø. 4 mars 2017 02:01

Microvenn, jeg kan legge til at annonsen er positiv, og evt meldinger ,
men her inne har jeg skrevet min mening.
Klagende kvinner er heller ikke sjarmerende, når det er nevnt.

En annen ting som er litt søtt med disse Cougars, er at mange bruker
bilder fra storhetstiden, dvs ca 10-15-20 år tilbake. :-)
Det er jo ikke første uka jeg er på nettet...

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 mars 2017 02:28 Privat melding

Vel, jeg håper dere begge to @skjult id og @vestfold65 finner den rette kvinne for nettopp dere. Om ikke her så kanskje et annet sted.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 mars 2017 07:13 Privat melding

Det er ikke så mange medlemmer her som vi tror, vet om flere som ikke er her lengere men dem får ikke sletta profilen sin, kun deaktivert den.
Kjent sak på mange sånne datingsteder.
Så da hauser dem opp med falske tall i reklamen .
For 5 år siden var nettdating en stor greie men nå finnes det andre arenaer.

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 07:19 Privat melding

Nettdating er hva vi gjør det til. Hverken mer eller mindre. Enten er vi greie overfor hverandre, eller så er vi det ikke.

God morgen, kompis!

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 mars 2017 07:53 Privat melding

Morn morn

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 09:15

Har stort sett aldri noe å bidra med i disse trådene, da jeg ikke har hatt så dårlig erfaring. Men jeg kan forstå (etter hva jeg har lest) både for menn og kvinner at man mister motivasjon når man har hatt date, så viser det seg at personen man møter ikke er helt samstemt med bildet man ble pressentert for. Om det er 10 kg siden eller 10 år :P "grøss"
Synd vi ikke får høre flere solskinnshistorier, men det tyder kanskje på hvem slags som ender på forum. Vi er alle dømt til et bittert singelliv blir vi værende her :P

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 4 mars 2017 09:25

Vestfold: Hva mener du med at har bildene og profilene og at det frister å følge opp?

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) lø. 4 mars 2017 09:31 Privat melding

Du kan ikke regne med å få svar. For mange blir det for mye styr å i det hele tatt svare noen man ikke er interessert i. Og husk at mange damer får veldig mange meldinger. Skulle de ha svart på alt, måtte de nesten ha sluttet i jobben.

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 09:48 Privat melding

Igjen: Nettdating er hva vi gjør det til, hverken mer eller mindre. Folk er jo folk. Noen er imøtekommende og hyggelige. Andre ikke. Det gjelder også her på Sukker. Å ikke få svar er også et svar, og det må vi bare forholde oss til.

Jeg har en lengre (standard) melding som jeg sender de kvinnene jeg finner interessante. Tilpasser alltid meldingen til hver enkelt kvinnes profil. Noen har unnlatt å svare, noen blokkerte meg, mens andre ga positiv respons. Flere har sagt at det er den beste meldingen de noengang har fått. Noen takket meg også for den.

Fem av kvinnene som jeg har sendt denne meldingen til er nå venner av meg på Facebook. Det var de som ønsket det.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 4 mars 2017 09:59

For å oppnå noe annet enn man alltid har gjort, så må man gjøre noe annet enn det man alltid har gjort :)
Det hjelper ikke å syte og klage for at den og den ikke svarer. Den personen finner deg ikke passende for seg, sånn er det bare :)
Det er ikke bare damer som ikke svarer, det gjelder nok begge kjønn. Man kan ikke ta alt som skjer på nettet seriøst, alle her inne er forskjellige. Det gjelder å finne nåla i høystakken :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 10:14 Privat melding

Støtter fullt ut det @Moxie og @Hoppetussa sier.

Skal man oppnå noe her må man først og fremst smøre seg med tålmodighet. Nesten ingen oppnår raske resultater med nettdating.

Videre tror jeg at ærlighet og nøkternhet er måten å gjøre det på, både ved utformingen av profilen, meldingene man sender samt praten på PM.

Og så tror jeg at man må være offensiv. I den forstand at man tar grep og er aktiv, men selvsagt ikke overkjører noen med sin iver.

Det er selvsagt kjipt å ikke få svar, også kjipt å bli avvist. Da gjelder det å ikke la det gå innpå en, men istedet "bite tennene sammen" og fortsette med å være offensiv.

Bruker man hodet godt, er tålmodig og er god på å prate med kvinner vil det før eller siden gi resultater.

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 10:23 Privat melding

Enig i det. Stresser man her lager det bare krøll for seg selv. I tillegg til ro vil jeg legge til initiativ og handlekraft, og at man lar ord bli til handling.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 12:33

Altså, trådstarter, om teksten i trådstarten din er representativ for språket ditt når du skriver de 'hyggelige meldingene' så er det muligens ikke rart du mangler svar i innboksen din. Det er noen enkle regler du må følge, du er godt på vei, og har bare et bittelite stykke igjen så er du der. Her får du et bittelite cashkurs:

«Skriver hyggelige mld til damer, me ingen gidd ikke svare.
[Skriv ordene helt ut, ikke mld men meldinger. Men skrives med n. GiddER. Og så er det en _ikke_ for mye der, det ser du sikkert, at meningsinnholdet endres med det? "... men ingen gidder å svare", der har du det riktige, selv om du antar noe om hva andre gidder og ikke, og strengt tatt vet jo ikke du hvorfor de ikke svarer, og jeg tror egentlig min antagelse er nærmere sannheten, noe jeg prøver å hjelpe deg med nå.]

De kan hverfall skrive nei takk.Er så synd damer tror de er så sexy og smart.Syns det er uhøflig og ikke svare(og ikke kom med at dere får mange mld)..Nei hvorfor skal menn betale for og være medlem her.?
Sukker har noe og jobbe med her,før dere mister mange mannlige medlemmer.
[Husk mellomrom mellom punktum, komma og slike ting og neste ord, så blir det enklere å lese teksten din. Du bruker stor bokstav etter punktum, det er kjempebra! 😊 mellomrom før og etter parentes også, du må huske å skille de forskjellige leddene fra hverandre, rett og slett. Syns er synes, og i den setningen skal du bruke infinitiv og ikke konjunksjon, slik: 'Synes det er uhøflig å ikke svare'. Samme i neste setning etter parentesen, man betaler for Å være medlem. Samme med at sukker har noe Å jobbe med, selv om det er litt dårlig gjort av deg å legge skyld på Sukker for manglende svar, det er jo som å legge skylda på Statens Vegvesen for at folk ikke overholder vikeplikten.]»

(forts.)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 12:33

(forts)

Generelt tror jeg du får flere svar om du følger de enkle reglene for skriving. Likevel tror jeg også du har et lite holdningsproblem, all den tid du dømmer folk som ikke svarer deg som uhøflige, for du vet jo lite om hvordan det er å sitte på den andre siden av bordet. Det kan være tusenvis av grunner til manglende svar, men jeg holder kortene på dette med språkføring og holdning. Jeg tror nemlig, ja, jeg har en antagelse om at holdningen din, den litt sutrete og dømmende som fremtrer klart og tydelig i trådstarten her, trenger igjennom når du henvender deg til damer her på Sukker. Og sammen den noe manglende rettskrivingen og grammatikken så har du dermed ikke særlig sjanse i et skriftlig medium som dette tross alt er.

Så opp med hodet du raske gutt, bruk rettskrivingsprogram i feks Word før du kopierer meldingen over hit og sender til ei interessant dame. Tenk at hun sikkert vil svare deg om du selv er klar og tydelig og positiv. Sukker gir deg bare infrastrukturen, dama er heit og klar, du må bare finne rett måte å henvende deg på. Lykke til videre! 😊

Skjult ID med pseudonym Vestfold65 lø. 4 mars 2017 13:00

Mine lille sukk lenger oppe i tråden er berettiget, for det er tydeligvis en del kvinner (også menn) som rett og slett ikke passer til å være medlemmer på datingsider.
Men å dra alle over en kam er selvfølgelig helt feil.

En går jo selvfølgelig inn her med positiv innstilling.
Men spurte meg selv om dette var noe å bruke mye tid på,
etter noen timer her inne.
Mange ser på dette kanskje som en _snarvei_ til å treffe noen man kan bli glad i. Men det er jo ikke enklere her enn ellers ;-)
Nye ansikter hele tiden...

Hvordan folk presenterer seg i profilen, bør vel også gi et hint om hva en kan vente seg av evt. svar. ?

Ang. spørsmålet her om blokkering så er det jo lov å fundere når noen besøker egen profil, uten å ha besøkt de selv en gang, og man trykker på linken man har fått eposten. Og får beskjed at man er blokkert ?!!
Er det en gammel eks eller andre kjente tro ...?
Vel, det er mulig å blokkere tilbake, og da får man opp bilder av disse innlogget, for min del helt ukjente personer som visst har det som hobby å blokkere andre etter eget besøk.

Ja det er viktig å være positiv.
Så får vi bruke fritiden på det vi synes er viktig,
og som gir noe positivt tilbake. Ha en god helg. :-)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 13:24

@Vestfold: Du må se på det å bli blokkert som et mål, da får du fjernet unødvendig støy, som gjør at du ikke får øye på hun som skal bli dama di.

Bruk blokkering selv på uaktuelle, det er min oppfordring

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 4 mars 2017 13:32

Kunne ikke sagt det bedre selv, @writern :)

Skjult ID med pseudonym Vestfold65 lø. 4 mars 2017 14:04

Jeg klarer nok veldig greit å skrive to linjer svar
på en hyggelig måte her,
om jeg ikke er interessert.
Det klarer jeg også i min jobb og ellers,
har ingen problemer med å praktisere litt høflighet :-)
Men det får være opp til hver og én.

Sakset fra Sukker's FAQ :
"Hvis noen oppfører seg _ufint_ her hvordan sier jeg fra om det?"

"Hvis du ikke vil bli kontaktet av en person så klikker du deg inn på vedrommenes profil og velger 'Blokker'. Profilen din vil dermed ikke lenger bli synlig for vedkommende. Du kan også gå inn på Synlighet under Min profil og velge forskjellige alternativer."

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 4 mars 2017 14:35

Solskinnshistorie for å holde motivasjonen oppe, sånn siste ukene før min bundet 6 mnd abbo går ut nå i mars.

Dag 2 eller noe etter jeg lagde profil, fikk jeg en mail fra en jente, intens skrivekjemi, tok en kveld/natt date, tilbrakte noen flere langhelger sammen, "ble" kjærester, og skal på vår første utenlandstur sammen neste mnd.

Tipper majoriteten av de som finner hverandre ikke gidder annonsere her på forum.

Så det kan gå. Hva oddsene er aner jeg ikke.

Så fra min personlige erfaring er sjansen best når dama skriver først :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 15:33

Bra for deg, @madmax! Etter noen år med (periodevis deaktivert) profil her inne har jeg minst fire slike solskinnshistorier som du forteller akkurat nå. Utfordringen er å få det til å vare, så jeg håper virkelig ikke jeg ser deg her igjen! 😊👍🏻

Skjult ID med pseudonym mad max lø. 4 mars 2017 16:13

Writern, bra for deg og da :) jepp. Er noe annet å møte folk i voksen alder, hvor man ikke bygger liv og hjem sammen.

Jeg håper jo og du ikke ser meg igjen :)

Men om ikke annet, så jeg og fler med meg har jo gode stunder, enten det varer for alltid eller ikke, ja ?

Jeg tenker vel og at har du hatt minst fire slike opplevelser på noen år, så er det solskinnshistorier det og, som motvekt til alle disse "damer/menn" er så teite

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 17:00 Privat melding

Veldig enig med moxie
Ikje gidd å sutre over de som ikje svarer....gå videre,prøv neste,en dag så klaffer det,ingenting her i livet er en dans på roser....life goes on....

Skjult ID med pseudonym Smilda lø. 4 mars 2017 19:55

Jeg kan ikke prate for alle damer her inne, men svarer for meg. Selv opplever jeg at det kan være veldig stille I innboksen en periode, så plutselig får jeg mld fra flere på en gang. Jeg personlig ønsker ikke å ignorere noen (med mindre det jeg får er ufint/useriøst ). Men jeg kjenner også på at det blir litt feil å prate med mange samtidig. Jeg har forresten også opplevd å ikke få svar når jeg har sendt mld til noen. Jeg dveler ikke over det, men prøver lykken et annet sted ;)

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) lø. 4 mars 2017 23:10 Privat melding

Problemet er at om man gir menn lillefingeren så vil de ha hele handa. Svarer man og avslår høflig så får man mail tilbake med diverse mas. Jeg har ingen interesse av å diskutere med ørten menn hver dag om hvorofr jeg ikke er interessert. Jeg er ikke interessert! Punktum!

I tillegg har man jo dem som attpåtil blir ufine når de får et avslag, det er alltid like hyggelig. Fei foran deres egen dør, menn, før dere ber oss feie foran vår!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 9 mars 2017 19:09

Treff ditt 'publikum'.

🔹🔸