Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 10:17

Hvorfor innbiller dere at det er greit å ikke svare meg og mine brødre her inne? Vi lar dere tross alt jobbe, dere får stemme, og dere har tilmed fått fritak fra husstel og kjøkken-plikter. Uhørt!

Hvor har det blitt av respekten, damer? Hva må til for at dere skal kjenne plassen deres?

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 mars 2017 12:53 Privat melding

Du er inne på noe her altså @solo...Vi kvinner er noen utakknemlige og uvitende vesener.
Unnskyld (og det sier jeg på vegne av alle kvinner her i verden) for at vi ikke er like bra som dere menn.
Jeg vurderer sterkt å melde meg ut av kvinnegruppen og gå i lære hos feks en eldre polsk mann.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 14:37

Vi er så utakknemlige at det ryker av oss fordi vi blir så hete når vi mottar meldinger fra menn vi ikke har interesse av. Elskerinnetilbud og hvor en forteller hva han vil gjøre med meg... Den ene hadde veldig mange skygger... det kan bli mange å telle. Så jeg ertet han til han gikk i svart og blokkerte meg :) 10 -0 til meg.. Klar for neste idiot som har lesevanskeligheter :) Happy hunting :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 14:48 Privat melding

Hahahahahahaha...! I just love ironic humour!

Takk for en god latter!

Keep on rockin´ folks!

👍

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 15:21

Kjempefint du er så opptatt av meg, Pepper. Tilbakemeldinger setter jeg pris på. Burde jeg kanskje skrive mer om_bersj_ (skrev jeg det riktig?) , og tolkninger av verden?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 15:29

Åh, som jeg gleder meg til å finne profilen til @Lady og bli blokkert etter å ha blitt ertet av henne!

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 15:30

Når du klarer å være seriøs og ikke et troll, skal jeg holde en seriøs samtale med deg ;)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 15:38 Privat melding

@Pepsi og @Solo

Dere to, ass! Hahahaha...!

Dere krangler støtt og stadig. Men! Det er god underholdning for penga. Dét skal dere ha.

Her hos meg er Iron Maiden på anlegget nå og guffer på med fet rock n´ roll. Jeg skal snart ha middag. Lager noe enkelt. Etter middagen blir det å fyre opp til full fres og (tvilsomme) rocka damer på Rock In i kveld. I´m only in it for rock n´ roll. You know!

Ønsker dere begge en fortsatt god lørdag.

Keep on rockin´ mates!

👍

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 15:40

Jeg tror det går mer på Sjalusi, Morten. Det er ei eldre dame som likte meg bedre enn Peppern. Derfor har han meg i siktet hele tiden. Jeg vil bare være venner ^^

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 15:42 Privat melding

Jeg liker dere begge to @Solo Dere kjører stil, om enn på hver deres måte. Det må jeg ha sagt. Jeg tar en whisky for dere på Rock In i kveld. 🥃

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 15:50 Privat melding

@Solo

Vedrørende din melding om at jeg er åpen om min bakgrunn fra psykiatrien og rådene du ga meg. Jeg kan godt svare på den om du ønsker. Da vil jeg isåfall gjøre det i tråden "Hverdagsprat - del 2".

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 15:52

Jeg svarer bare med "hever fingern"

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 15:52

Jeg følger med, Morten :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 15:57 Privat melding

Ok @Solo Da skriver jeg mitt svar til deg nå.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 4 mars 2017 16:06

Dere må nok banke oss litt mer, sånn at vi gjør som dere sier ;) :P

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 16:09

Kos deg pepper.
Prøv å ikke tenk så mye på tolkninger av verden og_ bersj_ :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 16:26

@Hoppetussa Endelig ei som vet hvordan hun vil ha det! Det er bra du sier fra, slik at vi andre kan ta våre forholdsregler! (aka løpe en annen vei)

@Moxie For menn på min alder er du helt på grensa til ei sånn vi ikke tør å nærme oss (Ungfrueforbundets offisielle formel er: egen alder/2 + 7, som for min del blir 32). Mulig en 28-åring vil tenke old woman om deg, men aldri her i gården. Andre veien FRA meg, så er det i siste halvdel av femtiårene at blikket blir mer kritisk.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 17:55

@Moxie
Altså, nå kan du lene deg godt tilbake i sofaen mens jeg forklarer:

Ungfrueforbundet kjenner jeg et par medlemmer av, begge er like gamle som meg. Den ene har ei kone på snart 27, de venter barn og koser seg. Han andre har nettopp skilt seg fra hun som ble 31, fordi hun ble for gammel. Det er altså et forbund for distingverte menn med unge fruer. Begge disse jeg kjenner har jo glatt oversett aldersformelen, de mener visst at det har skjedd en glidning over årene fra alder delt på 3 eller 4 til dagens 2, som totalt har ødelagt deres muligheter til å overholde reglene.

Grunnen til at jeg kvier meg selv, er fordi jeg er altfor vant med at her på nett velger man (altså damer) fra øverste hylle, og sedvanen er at man (altså damer) ikke går veldig langt opp i alder. Og så er det noe med selvoppfatningen som ikke skal gå i retning av 'gammel gris'. I real life har jeg imidlertid med opptil flere damer på feks din alder å gjøre, faktisk også rota rundt med et par, men på nett blir dette vanskeligere.

Svarprosenten min er ganske bra den, når jeg først får ork til å sitte og forfatte lange og personaliserte meldinger til noen det mest sannsynlig blir et "Hei, hyggelig å høre fra deg, men nei takk, lykke til videre!" fra. Ikke noe galt med det, svarprosenten impliserer jo også noen som ikke gir avslag på grått papir, så jeg har hatt noen interessante år siden jeg flytta ut av samboerskapet i 2011. 😉

Håper ting ble litt klarere nå, @Moxie.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 17:56

Jeg har forøvrig slutta å høre på @Hovmesters anbefalinger. Han leker jo Kirsten Giftekniv med alle damene jeg kommuniserer med her.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:09

Alle damene du driver og anbefaler befinner seg jo innafor et par timers kjøring fra Frekstad, @Hovmester, og da er det for det første litt av et stykke å reise, og for det andre tyder ting på at du har vært der først, så takk, men nei takk!

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:29

Nei, du er altfor hardhendt med dem, @Hovmester. Klart jeg ikke engang gidder å prøvekjøre noe som er rævkjørt av deg på svingete veier! Dette er da vanskelig nok om en ikke skal skaffe seg selv trøbbel med plutselige sammenbrudd.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 18:37

@Writern_67

Du skal ikke glede deg for tidlig... du skal ikke se bort i fra at du møter
meg i døra med det første :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:44

Bare hyggelig, Moxie.
Klart, det dreier seg alltid om personlige preferanser. Jeg er redd for at jeg egentlig går best sammen damer i siste halvdel av trettiårene, faktisk. Det har noe med 'perceived age' å gjøre, at en leter etter noe som er litt likt en selv. Uten at jeg springer avgårde og tar sykkellappen og kjøper meg Harley altså, det er ikke en krisegreie. Jaja, nok selvrefleksjon, dette dreier seg jo ikke om meg og deg men om prinsipper.

Jeg melder imidlertid en liten uenighet her altså. For det jeg prøvde å poengtere var jo at nettet faktisk setter begrensninger (i det minste for meg og et par til jeg kjenner) når det gjelder hvem man henvender seg til, en blir mer kritisk. Likevel vet jeg at jeg ikke er representativ, utfra empiriske data jeg har innhentet, det er mange ukritiske menn ute og går, som mener de er 'på vei til å bli skilt', og som mener at tjue er en bra alder på ei dame når de selv er feks femti. Ergo er det mulig at jeg ikke er videre representativ for menn i min aldergruppe.

Det nettet fjerner av grenser er ihvertfall litt geografiske utfordringer, er du ikke enig?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:46

Det der hørtes nesten skummelt ut, Lady! 😱

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:46

Vi snakket ikke om deg per se nå, Moxie. Og det er bra du er ei hardbarka dame fra nord!

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 18:59

@Writern_67

Jeg ser så liten og uskyldig ut....stort sett alltid kledd i sort....med stram hestehale :) En mann som deg kan neppe frykte meg :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:04

Det var mer det der med å møte deg i døra, Lady. Det virket nesten som at du kjente meg. Fin beskrivelse da, jeg liker jenter som går kledd i sort, jeg gjør stort sett det samme.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 19:11

@Writern_67

Du skal fortsatt ikke se bort i fra at du møter meg i døra :)
Humrer godt her :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 19:14 Privat melding

Enig med deg @Moxie Også jeg mener at noenlunde samme alder er en klar fordel.

Det har noe med hvor langt man er kommet i livet, erfaringer man har gjort, modenhet, refleksjonsnivå, livssyn/orientering, språket man bruker, hva man vil med en date og/eller et forhold. Ting som man bør ha felles.

Sex kan selvsagt være spennende med en partner som er yngre eller eldre enn en selv. Jeg har opplevd det siste. Men til syvende og sist må man kunne snakke godt sammen om man vil noe seriøst. Da bør man ha noen grunnleggende ting felles.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:17

Moxie,
I mitt lange liv som 'netizen' (altså siden 1992), så har jeg prøvd ut forskjellige avstandsrelasjoner. Det kan gå greit en stund, men noen må før eller siden melde adresseforandring om det skal funke lenger enn noen måneder. Nå har jeg innsett at hvis jeg er så til de grader interessert, så må jeg kanskje flytte først som sist. Finne jobb og kåk og etablere seg i nærheten, rett og slett. Og slik ting har utviklet seg med livet så har jeg muligheten til å gjøre det, faktisk. 😉

Det er mulig du har rett i at det er en utseendeting? Men det vet jeg ikke. Jeg synes stadig jeg kommer over smellvakre damer i begynnelsen av femtiårene også jeg, så det er mulig jeg har en eklektisk smak. Er ikke nøye på alder selv. Det viktigste er uansett det som er inne i huet, og det er mulig at feks ei på 36 har en annen tenkemåte enn ei på 54 feks? Det tror jeg. Jo eldre damene er, jo mer konservative er de, og jeg går sjelden for konservativ (nei, nå snakker jeg ikke politikk). Det finnes alltid individuelle forskjeller, selvsagt, men jeg synes jeg merker en slik tendens.

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 19:21 Privat melding

@my
Du skal ikke se på din alder som en ulempe, synes jeg. Modne, erfarne og kloke kvinner er ofte spennende og attraktive. Iallfall synes jeg det.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:23

Lone,
Skal jeg si deg noe? Mitt yngste barn er 18, og vi frekventerer de samme konsertene. Jeg vettafaen om sånne meglertyper, jeg begynte å fnise av den beskrivelsen nå.

Dog må det sises om igjen det jeg skrev i sted: det skal utrolig mye til før jeg tar kontakt med damer som ligger langt etter meg aldersmessig. Det bør helst komme den andre veien, for å si det sånn. Når jeg har snakket om annet her, så er det erfaringer fra Real Life, langt pokker borte fra nettdatingvirkeligheten. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:26

Hm, Lady, har vi møtt hverandre før? Dette virket kjent.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:30

Jepp Lone, men so what? Jeg tror ikke du har lest ALT jeg har skrevet her nå. 😊

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:33

Får jeg også vafler, Moxie? *sulten*

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:37

Er du utsatt for alle damene i slutten av trettiårene som skal ha barn før de entrer førtiårene, Hovmester?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 19:40

Ok, vafler da, det er bra!

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 19:41

Det er underlig dette med alder... Ca. 98% av de mennene som er innom min profil søker absolutt ikke en dame på min alder når jeg sjekker deres profiler. Men se det skal de :) Jeg har over 35 000 besøkende på min profil. Det bekymrer meg ikke siden jeg ikke er en A4 dame. Det kommer også tydelig frem i min profil. Men jeg er iallefall ekte og gir meg ikke ut for noe jeg ikke er. Jeg er fortsatt en stygg gammel heks - ferdig snakka :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 19:45 Privat melding

I tillegg til at endel voksne menn går for yngre damer gjør mange gutter og menn noe annet som jeg finner merkelig.

De logrer med halen for å få et ligg. Akkurat slik bikkjer gjør for å få et kjøttbein. De gjør seg til kemeleoner og er på grensen til å være spyttslikkere. Det har jeg aldri skjønt. Hva oppnår de, egentlig? De går jo på akkord med seg selv, slik jeg tenker? Gjør de ikke?

For enten er man hel ved eller så er man det ikke. Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 20:02

Jeg er 1,70 og 55 kg.... Min tidligere fysioterapeut
spurte meg om jeg var ballettdanserinne.
Jeg har arbeidet noen år innen idrett og liker å røre på meg :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 20:07

MortenC,
Jeg tror du gjør dette mer binært enn det egentlig er. Det behøver ikke alltid være enten / eller. Man kan være hel ved men få rar adferd under sjekking likevel, vet jeg etter empirisk observasjon.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 20:12

Lady, det var litt av et besøkstall! Nå ble jeg nysgjerrig, for det tyder på at jeg også har vært innom. 😉

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 20:30

@Writern_67

Du får sjekke hvem du har besøkt :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 20:33 Privat melding

@Lone
Ok, jeg kan forsøke å forklare hva jeg mener.

Helt siden jeg var i 20-årene og frem til i dag (jeg er 51 år gammel) mener jeg at jeg har sett det samme. Et mønster, om du vil.

Ikke alle, men mange menn "skifter fjærham" og endrer både atferd og språk når de vil ha dame. De tar på seg masker, smører seg inn med honning, sier ting damene liker å høre (selv om det strider mot hva de egentlig mener), gjør seg spennende og interessante, gliser og ler av tåpelige vitser og fjolleri, og visker nærmest ut sin egen karakter på den måten. De spanderer på kvinnene selv om de kanskje ikke har råd til det, gir flotte gaver, luller med dem, og gjør seg føyelige. Alt dette for å få sex.

Det skjer på byen og andre sosiale arenaer der sjekking foregår. Attraktive damer som vet å utnytte dette kan gjøre nærmest hva de vil med dem. Mennene godtar det uansett.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 20:34

Lady,
Den lista er lang som et vondt år. Sikkert 7-10 000 besøk. Jizez.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 mars 2017 20:38 Privat melding

Skifte personlighet for å få seg dame blir helt feil for meg.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 20:49

@Writern_67

Jeg står sikkert på listen din for gamle kjerringer :)

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 21:00 Privat melding

@Lady.
35000!? Nå ble jeg nysgjerrig. Har du vært her i tredve år eller?
Jeg bikker snart 500. etter 5 mnd. eller noe sånt.
Jeg er 179 og veier 68. Har aldri hatt fysioterapaut. Har ikke trent en meter siden jeg var barn, men jakter spekkuggere med kniv fra kajakk.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 21:33

Jeg har bare rundt 5500 besøk. Men slike damer trekker mer uansett. Menn er noen klikkrotter på speed i denne sjappa.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 21:36

@ Writern_67

Er du en av dem? :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 21:46

Sikkert.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 21:55 Privat melding

@Hov.
Det stemmer. Prøvde og å finne en kost som gav meg ca 10 kg mer med muskler, uten å trene. Fant aldri det. Har bare akseptert at jeg er vel tynn, både kroppslig og på håret.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 22:00 Privat melding

@Lone.
Funker som bare rakkern det.
Vi er dumme som brød og sprø som kjeks. Ihvertfall jeg.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 mars 2017 22:01 Privat melding

@Leifi
Du kan få noen avleggere av meg så blir du vakker

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 22:21

Hvor gammel er du da, Lady, ettersom du antar at jeg har markert deg som gammel kjerring?

Synes ikke søkespennet mitt er så ille jeg altså. Det havner ikke innafor 15-20 nedover, mer 10-15-aktig, og går mer enn 5 år opp.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 23:02 Privat melding

@Sunset. Hvis det ikke er lyst blondt kan det være det samme. Det hadde jeg i ungdommen
@Hov. Hadde stadig voksende "ølvom". Ca 10-12 kg for mye rundt magen. De forsvant iløpet av -2 mnd.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 23:10 Privat melding

@Hov. Jeg prøver. Spiser fett og proteiner som en gris og har en fysisk jobb og jakter spekkuggere med kniv fra kajakk.-nope.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 4 mars 2017 23:34 Privat melding

Jeg drikker øl som en melkeku drikker vann @Hov!
Spiser fett som en gris. Grisen spiser jeg og. Og kua.
Inntak av andre næringsmidler prøver jeg å redusere til et absolutt minimum.
Må innrømme at det hender det svikter. Her omdagen gikk jeg på en real smell og fortærte en hel avokado. Angsten sitter i enda.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 4 mars 2017 23:39

@ Writern_67

Writern nå skuffer du meg....en gentleman spør ikke om en dames alder... Du er kanskje den siste på min besøksliste? :)

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 5 mars 2017 11:23 Privat melding

Øl inneholder ikke hvetemel @Hov.
Du legger ikke på deg av øl, eller fett.
Sukker og hvetemel derimot, eser magen ut.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 11:36 Privat melding

Man legger ikke på seg av øl, mener du? Vel, @Leifi Jeg er forhenværende bryggeriarbeider. Vi kan godt ta en diskusjon om den saken, om du vil? På en brun kneipe i byen over et godt glass øl eller to. 🍺

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 5 mars 2017 11:37

Med all respekt kjære brødre.
Ikke te dere som kjerringer. Er det rart damene ikke svarer. Drekk øl til dere kan plassere en halvliter på magen i sittende stilling, eller joine Grete Roede gjengen.

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 5 mars 2017 11:40 Privat melding


Tror ikke noen tåler moderne mat. Heller ikke jeg.
Jeg begriper ikke hva foreldre tenker på når de tar bort fettet fra barnas kosthold, men forer dem med store mengder sukker og fine karbohydrater.
Resultatet er en mengde med barn som er overvektige i ung alder.
Når de blir voksne har de allerede en overbelastet lever.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 11:42 Privat melding

@Solo
Hahahahahaha...! Jeg har vom, og den bærer jeg med stolthet. Den vitner om at jeg er forhenværende bryggeriarbeider.

Ja? Har du noengang sett en bryggeriarbeider med troverdighet som er slank? En sånn bryggeriarbeidere finnes bare ikke. Da er vedkommende ikke troverdig. En bryggeriarbeider drikker mye øl.

Og sånn er det med den saken. 🍺🍺🍺

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 5 mars 2017 11:52

Det minner meg om det gamle ordtaket: Ikke stol på en tynn kokk.
Jeg trener mye for å opprettholde en viss magemasse. Eller som jeg pleier å si: mye penger i denne magen.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 11:57

Tviler, Lady. 😉

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 mars 2017 12:05

@ Writern_67

Så ditt nick begynne ikke på R? Han var bare 11 år yngre enn meg...
og søker damer han kunne ha vært pappa til... Alt er normalt:)

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 5 mars 2017 12:08 Privat melding

Vel @MortenC.
Jeg er nåværende øldrikker. (drikker ikke akkurat nå).
Det er så definitivt min erfaring.
Men selvfølgelig er det viktig med et balansert og korrekt kosthold.
-Store mengder riktig fett. F.eks. meierismør og ribbefett.
-Proteiner, fiber og masse grønnsaker.
-Bær og nøtter.
Minimalt med sukker og fine karbohydrater.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 12:21

Neida, Lady. Hvis du ikke vet hvem jeg er så følger du altfor dårlig med på forum. 😊

Rart med det, jeg ser ikke at spess mange av damene på 50+ søker spesielt mye oppover. Hvordan kan det ha seg?

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 12:22 Privat melding

@Leifi
Jeg er keen på matlaging. Har 56 kokebøker som jeg bruker aktivt.

Ethvert måltid skal være spennende. Det skal gi meg noe ut over det å bli mett. Maten behøver ikke å være avansert. Det enkle er ofte det beste. Men maten skal være en opplevelse. Drikket likeså.

Jeg er bevisst på å bruke gode råvarer, krydder og urter. Har middag hver dag som er laget fra bunnen av. Inviterer ofte venner på middag. Normalt en gang i uka og da gjerne i helgene.

Å være samlet rundt bordet, nyte maten og drikket, fortelle hverandre gode historier, gjerne en og annen skrøne også som får latteren til å runge, er noe av det fineste jeg vet.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 mars 2017 12:30

@Writern_67

Den med å følge med kan jeg sende deg i retur. Humrer godt her :)

Jeg søker noen år oppover i alder. Mye... nei :) Men jeg søker iallefall ikke menn som jeg kunnet vært mor til:)

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 5 mars 2017 12:35

Ok. Nå oppretter jeg snart en egen tråd for flørting med writern her :P

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 12:37

Da følger vi like dårlig med da, Lady. Hm. ;)

Hvor langt ned er 'kunne vært forelder til' egentlig? Jeg søker 13 år ned, da kunne jeg helt teoretisk vært far, men men. Får heve den med et år etter bursdagen min, så søkespennet følger egen aldersutvikling. Ikke gjort det på to-tre år, startet altså med bare 10 år ned. :)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 mars 2017 12:39

Writern_67 er nå opptatt med å være "klikkrotte" på speed :)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 12:45

Writern er nå opptatt med å drikke svart morrakaffe, klype litt i det morrabrødet en del damer kunne hatt godt av, og å lese en artikkel om tokhögern: "När högern tystnar — då vet man att de har gjort bort sig" på etc.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 mars 2017 13:03

Selvgjort er velgjort og uten bivirkninger av noen art....

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 13:10

Ja, jeg burde heller skrevet artikkelen selv. ;)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 mars 2017 13:50

@Writern_67

En flørt er som en pille, ingen kan forutsi bivirkningene:)

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 14:01

@Lady Haha! Jeg flørter aldri! ;)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 14:18 Privat melding

Hæ? Flørter du aldri med damer @Writern_67 ? Du kødder nå? Ikke sant?

Love is the drug! Som du sikkert veit.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 14:28

Nei, MortenC, jeg har hørt at de av og til flørter med meg, men jeg misforstår det bare som snakk og tull. Jeg må nesten fortelles sånt. ;)

Love is the drug, men akkurat som at du krever at damer tar kontakt med deg, så krever jeg klar tale og fast tak om utstyret. Grab me by the cock., rett og slett. De damene som har klart å tenke ut det har fått fast fisk fortere enn de hadde håpet. [/joke]

The sky was Bible black in Lyon
When I met the Magdalene
She was paralysed in a streetlight
She refused to give her name

And a ring of violet bruises
They were pinned upon her arm.
Two hundred francs for sanctuary
and she led me by the hand
To a room of dancing shadows
where all the heartache disappears
And from glowing tongues of candles
I heard her whisper in my ear
"'J'entend ton coeur"

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 14:34

Følg med på høyresiden av toget, Hønemor, jeg vinker fra spisestuevinduet! 😊

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 15:09

Ja, ikke engang den vil du dele med meg, @Hønemor! 😱

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 15:20 Privat melding

@Writern_67
Ok. Skjønner.

Jeg krever ikke at damer tar kontakt med meg, men foretrekker damer som finner ut av hva de vil og går for det. Damer som tar initiativ og gjør noe konkret for å oppnå det de ønsker. Handlekraftige damer som bruker hodet godt. Sånne damer har som regel grep om livet sitt.

Ikke rent få damer her på Sukker sitter på gjerdet og venter. Det er mitt inntrykk. De tar lite initiativ og virker passive. Sånne damer er ikke min greie.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 15:26

Generelt er damer her så passive at jeg mistenker mange av dem for bare å være pausefisk, Morten.

Jeg har begynt å se Sukker som et stort akvarium med pausefisk. Mange vakre, og mange ser faktisk ut som at de bestiger fjelltopper og ror kysten rundt i kajakk også.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 15:45

Hææ? Er det noe rart da, @Hønemor? Du forlater meg jo.

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 5 mars 2017 16:01

Mye fin flørting her😊

Men altså, Writern og MortenC,
Jeg går ikke med på at damer er så passive. Jeg er aktiv som bare dét, HVIS jeg ser en jeg liker. Det må jo være noe som trigger et initiativ. Et eller annet som tiltrekker. Tipper dette gjelder mange. På to år har jeg funnet én per år, slett ikke verst det vel?!

For det er faktisk svært få som vekker interesse, både her og i det virkelige liv. Det tror jeg også gjelder mange. Jeg synes verken det er merkelig eller overraskende. Jeg synes det er bra. Ikke gjøre seg bort og seriedate en hel haug som du innerst inne vet at du ikke vil bli tiltrukket av. Sukker er backup, no stress 😉 I mellomtiden kan vi jo flørte i vei!

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 16:23 Privat melding

@Writern_67
Det er godt mulig. Uansett ikke mitt problem at mange damer her er passive. De velger selv hva de gjør og det er greit nok.

Jeg vil for min del leve, og det skal være et aktivt liv. Når jeg først har fått livet i gave vil jeg også leve det og ikke bare være. Det er avgjørende forskjell på å leve og være. Derfor ikke tilfeldig at jeg åpner min profiltekst med et berømt sitat av Oscar Wilde som går på nettopp det.

Jeg vil selvsagt leve også når jeg er i et forhold. Et aktivt liv der hun og jeg får til ting sammen og realiserer (noen av) våre drømmer og ønsker, men at vi samtidig har god bakkekontakt. Mestring er det visst noen som kaller det. Et godt ord i denne sammenheng.

Jeg har ikke tenkt å la livet glippe mellom hendene fordi jeg kastet det bort på tull. Et liv der underholdningen på TV´en er det jeg ser frem til etter endt arbeidsdag.

Fordi jeg vil leve og ikke bare være må hun jeg blir sammen med også ville leve. Og hva hun vil med sitt liv må hun ha tenkt godt igjennom. Ellers er jeg bare ikke interessert.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 16:54 Privat melding

Tinka
Jeg ser ditt poeng. Har ingen problemer med det.

Årsaken til at jeg tenker som jeg gjør er årene jeg var i psykiatrien. Jeg trodde dengang at livet mitt var ødelagt og så ikke for meg noen fremtid. Legene antok at jeg ville være pleietrengende livet ut.

Likevel hadde jeg håp selv om alt var bare svart.

Det sies at håpet er det siste som dør. At jeg hadde håp gjorde det mulig for meg å holde ut, og jeg ble altså friskmeldt tross at min sykdom regnes som uhelbredelig. Da jeg ble frisk var det som om jeg fikk livet i gave på nytt.

Derfor er jeg meget bevisst på at jeg vil leve og ikke bare være.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 17:05

Ja, Tinka, det er mulig at jeg ansees som passiv også, for jeg kan besøke mange profiler uten å aktivisere meg. Det betyr ikke nødvendigvis manglende interesse, men heller ikke at jeg er trigget til de grader.

(Min uttalelse om pausefisk lenger oppi her var stort sett bare fjas altså. Generelt fjaser jeg her på forum, og håper ikke for mange tar det jeg skriver alt for seriøst.)

Når jeg først er trigget derimot, så kan jeg være ganske så aktiv, tror jeg.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 17:33 Privat melding

Mist ikke troen på kvinner!
Tenk på hvor mange kvinner som ennå ikke har vært kultne mot deg.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 17:59 Privat melding

Tinka
Vi har alle våre drømmer, men så lenge drømmene ikke blir realisert forblir de kun drømmer.

For min del blir det et spørsmål om hva jeg vil og hvordan jeg skal kunne oppnå det. Noen ganger lykkes jeg. Andre ganger ikke. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg vil, men anser ikke det som noe stort problem. Da tar jeg tiden jeg trenger og ser ting an inntil jeg finner ut av det.

Noen ganger taper jeg. Når det skjer prøver jeg etter beste evne å bli stående på begge beina og face tapet. Evner jeg ikke det vil jeg jo tape på alle fronter i livet.

Det hender at jeg er i tvil. Da må jeg bare forholde meg til tvilen inntil jeg finner en løsning. Men! Skulle imidlertid tvilen ta overhånd er jeg i et dypt uføre. Tvil som tar overhånd virker sterkt passiviserende. Det ønsker jeg selvsagt å unngå.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 18:05 Privat melding

@microvenn
Var den ment til meg?

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 18:28 Privat melding

Morten - hadde min kommentar vært direkte rettet mot deg så hadde den blitt "navnet" .

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 18:36

Jeg tror microvennen bare rotet med trådene, Morten. Finner ihvertfall ikke noen trådrelevant mening i det hun uttrykte.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 18:44 Privat melding

Writern - neivel, selv om du ikke gjør det så kan det gi mening til andre...

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 19:02 Privat melding

@Athene
Det har du helt rett i. Fordi jeg er meget bevisst på hva slags type damer jeg ønsker å omgås skriver jeg som jeg gjør her.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 19:22

Du kan jo utdype, @microvenn, få flere til å forstå budskapet i det du publiserte? :)

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 19:26 Privat melding

@writern - Det er knyttet opp mot ts innlegg. Opp til hver enkelt å tolke det som de vil.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 19:31 Privat melding

@Athene
Det er dere nok. Alle er bevisste, på hver sin måte.

Men! Drømmer som ikke blir realisert forblir kun drømmer. Spørs da hva man vil med sitt liv, hva man ønsker å oppnå og oppleve. Ikke sant?

Jeg har blant annet tenkt å reise jorda rundt ett år eller mer når anledningen byr seg. Da vil jeg jo at hun blir med meg. En slik reise er spennende, men også krevende.

Derfor skriver jeg som jeg gjør her fordi jeg kun er interessert i bli sammen med ei dame som kan ta en utfordring og det som krever noe av henne. Damer som søker lykken i en eller annen form og vil ha det som gir behag er uaktuelle.

Det gjelder på alle områder i livet. Damer som trekker seg straks de møter en utfordring og det som krever noe av dem er ikke min type.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 19:40 Privat melding

Åååå har du skrevet uten pseudonym @hovmester?

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 19:44

Jeg er absolutt ikke enige i at alle kvinner er passive.
Her på sukker. Kanskje noen? I levende livet- absolutt ikke alle.
Har mottatt en drøss med meldinger her på sukker, mange mindre aktuelle enn andre. Har hatt tilbud om mange dater. Sender kun førstemelding til de jeg ser på som høyaktuelle og bli kjent med, og så langt har det vært under 5 menn her. Sier ikke at det ikke finnes flere her, men da venter jeg på at dere tar kontakt.
I levende livet tar jeg gjerne førstekontakten, om jeg treffer på en interressant mann.
Når det gjelder mottatte meldinger forsøker jeg og svare så mange som mulig. Aktuelle eller ikke. Men det er ikke alltid tiden strekker til.
Og jeg gjør mye for og respektere menn og andre mennesker generelt. Og da forventer jeg gjensidig respekt. Jeg er en dame som gjerne tar oppvasken om du har laget middagen, og gjerne klipper gresset eller skifter dekk på bilen om mannen har vasket huset :)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 19:45 Privat melding

@Athene
Du får mene hva du vil om det jeg skriver. Uansett så skriver jeg det jeg mener og mener det jeg skriver.

Mye gryn gjør deg bløt. Å ha erfart å være helt på bånn herder deg. Jeg vet meget vel hva slags egenskaper jeg ser etter i ei dame.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 20:08

Lone
Hittil har innboksen vært full av innkommende meldinger. Og har truffet på en del hyggelige menn der. Har sendt føremelding til de få jeg har funnet veldig aktuelle :) Har verken klaget på mangel på meldinger eller dater!

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 20:10 Privat melding

@Athene
Det er jeg enig i. Mange erfarer å være helt på bånn uten at de har tung psykisk lidelse.

Ei dame som har erfart det å være på bånn og klart å reise seg opp igjen scorer høyt i mine øyne. Hun vil neppe gi seg med det første når hun møter vanskeligheter, men søke løsninger.

Et forhold er det fineste som er, men også krevende innimellom. Hun jeg eventuelt blir sammen med må kunne ta begge deler og ikke bare det som er fint.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 20:16

@Hov: 80% svarprosent!

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 20:33

Nysgjerrig du @Hov :D

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 20:59

Og hva var det som var forutsigbart @athene?

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 21:39 Privat melding

@Athene
Jeg vet ikke hvordan du oppfatter nettdating. Jeg oppfatter nettdating slik at svært mange er på fesjå, enten de vil ha fast forhold, kortvarig romanse, one night stand, eller noe annet. Av den grunn har jeg tette masker i mitt filter. Min åpenhet om psykiatrien er en slik maske.

Jeg slipper ikke hvem som helst inn i min nærhet. De som kommer i min nærhet blir jo viktige for meg, slik som med mine venner. Hun jeg eventuelt blir sammen med blir den aller viktigste. Hun vil få avgjørende betydning for meg og mitt daglige liv. Sier seg selv at jeg da må være bevisst på hva jeg gjør.

Hvis jeg ville ha mye napp måtte jeg i så fall "spille kortene mine riktig" for å gjøre meg interessant. Det funker og mange går for den. Dem om det. Men fordi jeg ikke ønsker å bli sammen med ei dame som er på fesjå gjør jeg det annerledes.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 21:47

Hov
Ja okay. Tenkte i mitt stille sinn at det ble forsøkte og hinte til at jeg er løs på tråden eller noe fordi at jeg velger og ikke svare på spørsmålet ditt.
Er absolutt ikke redd for og snakke om egen seksualitet, men helst ikke her på forumet. Og hvem og hvor mange jeg velger og knulle med det har egentlig ingen noen ting med.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 21:56

Morsom du Hov :)

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 5 mars 2017 22:17

Veldig voksent og ta det ut på fremmede mennesker @athene.

Godt at litt tv-titting hjelper, så slipper vi kanskje jeg sånne ufine kommentarer en annen gang 😱😃

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 9 mars 2017 19:16

Det var kjolebildet (den svarte😆) jeg tilfeldig så i sånne 'flaksende bilder' her @Lady.

🔹🔸