Alle innlegg Sukkerforum

Feil fokus?

Vis siste innlegg
(mann 22 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 14:22 Privat melding

Hører så mange som klager innpå her men hvordan forventer dere å finne kjærligheten når dåkke bare fokuserer på materialistiske ting å kroppslige ting ? Pøh eg drite i om dama veier 10kg for mye eller for lite å om hu bor i en villa eller ett lite skur er jo dama i seg sjøl eg skal forelske meg i ... synes de blir for dumt når folk blokkere hverandre bare utifra hva som står på profilen osv ... kossen kan du vite hvordan en person er uten å ha snakket med han/hun først ? Når du ser på profilen til noen så lager du deg ett bilde i hode hvordan denne personen er uten å faktisk vite hvordan denne personen er osv å du kan jo heller ikke få ett skikkelig å lykkelig forhold basert på kroppslige å materialistiske ting fordi då e de jo ikke personen du er sammen med du elsker men du elsker hva denne personen kan gjøre for deg å dine egoistiske lyster å då lever du i ett tomt forhold uten kjærlighet... kjærlighet ja virker som ingen egentli vet hva de er lenger desverre....

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 14:59 Privat melding

"He whom loves touches not walks in darkness."

- Plato

(mann 22 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 16:14 Privat melding

E du så gammal å vet ikke de @Pepsi... ka då synes eg synd på deg :) når du leve i kjærlighet så leve du ikke i en egoistisk å syndig tankegang lengre men er mer opptatt av å gi enn å få å du får de du gir :) å høster de du sår :) derfor er ett forhold tomt å dødt uten kjærlighet for viss en dame å en mann har ett forhold basert på kjærlighet så er di mer opptatt av hverandre enn seg sjøl å er mer opptatt av å gi av seg selv til den andre enn di er opptatt av va di får sjøl så derfor blir de en balanse der :) skal forklare bedre senere men akkurat nå så må eg spise å dusje å så ska eg på møte :) @MortenC helt rett men hørtes jo mer ut som noe fra bibelen de der så :)

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 4 mars 2017 16:31

Phu. Du må trekke pusten når du skriver :p

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 17:54 Privat melding

@Ts
Du tenker og skriver godt. Et tips vil jeg gi deg. Når du skriver en lengre tekst er det en fordel å dele den inn i avsnitt, ellers kan den virke massiv på leseren.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 18:06

@Lone Du får det til å høres ut som at det faktisk er håp i hengende snøre her! Keep it up!

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 18:11 Privat melding

"Every heart sings a song, incomplete, until another heart whispers back. Those who wish to sing always find a song. At the touch of a lover, everyone becomes a poet."

- Plato

(mann 53 år fra Oslo) lø. 4 mars 2017 18:12 Privat melding

Enig i det @Hovmester Lone virker fornuftig.

(mann 47 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 22:38 Privat melding

Heyyy! Eg siar mysje fornuftig eg og assa......!!!! 😂 😂 😂 😂 😂

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) lø. 4 mars 2017 23:04 Privat melding

men.. jeg liker syndig tankegang! Ikke misforstå, jeg er helt enig når det gjelder kjærlighet og hva det betyr å virkelig elske en person, men ikke ta mine syndige, skitne tanker fra meg.

Synd du er så ung og så veldig kristen :P

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 4 mars 2017 23:12

Ja, jeg har i alle år slitt med motsetningen mellom å elske en person og å ha syndige, skitne tanker altså.

(mann 22 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 23:33 Privat melding

ehm når eg snakkte om de syndiga så mente eg ikke de seksuelle ? :) eg mente at når du ikke lever i kjærlighet så har du ett egoistisk sinn å er bare sjølopptatt osv å då lever du syndig på en måte :) hmm kan adde meg på facebook di som vil så skal eg forklare de bedre :)

https://www.facebook.com/christian.johnsen.3344

(mann 22 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 23:42 Privat melding

ellers så vil eg bare sei go helg videre å Guds fred ❤️

(mann 22 år fra Hordaland) lø. 4 mars 2017 23:55 Privat melding

@MortenC takk for de Gud som fylte meg me visdom å kjærlighet når eg blei født på ny ! ❤️ totalt transformert på bare noen minuttar ❤️ gikk ifra voldelig ødelagt sint ikke troende til kjærlighetsfull go kjempe troende på bare noen minutter å alt skjedde alene i kjellaren :) som en kraft av strømninger kjærlighet å varme som skjøt igjennom hele kroppen min å renset meg totalt å fjernet nesten alle mine fysiske å psykiske lidelser å gidde meg ett nytt hjerta å sinn ❤️ å alle avhengighetane mine forsvant å alt eg likte før som var galt har eg lagt på "hylla" AMEN PRAISE JESUS ❤️

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 4 mars 2017 23:56

Først så trodde jeg det bare var nok en kar som var skuffet over å ikke få svar.

Så går det rett over på den verste belæringen.
Ikke kom her og fortell meg hvordan mitt liv er, thank you very much.

Det finnes mange typer kjærlighet. Hvilken type er det jeg liksom må ha for å ikke leve på en syndig måte?
Må jeg elske Gud/Allah/osv. eller holder det at jeg er glad i dama mi? :P

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) lø. 4 mars 2017 23:57 Privat melding

Er det forresten slik at vi bare fokuserer på materielle ting? Hvorfor har du den oppfatningen, lovelove77?

Selv så ville jeg aldri vært interessert i en mann som viser bilder her inne av materielle ting og slik tror jeg veldig mange andre er også. Jeg vil ha et ytre som tiltaler MEG (ikke en som passer den malen media har gitt oss, men en som JEG synes er attraktiv), han må ha et stort varm hjerte og et indre jeg kan være stolt av å ha stor respekt for. Hva han eier betyr ingenting og slik tror jeg faktisk de aller fleste tenker.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 mars 2017 00:10 Privat melding

Hvorfor skulle han være mer fake enn andre her inne - lovelove77 altså?

(mann 22 år fra Hordaland) sø. 5 mars 2017 00:17 Privat melding

@Squiwwely så bra då har du rett fokus då ! :) sa aldri noe til dåkke personlig folkens å er ikke ute etter å fortelle folk hvordan di skal leve osv å er heller ikke ute etter å dømme men eg sier dette for de gjelder desverre folk flest i dagens samfunn å derfor eg bare lager ett innlegg om de så kan de kansje være til hjelp for noen istendenfor at di kaster bort hele livet sitt på tomme forhold å når di endelig finner utav hva kjærligheten er så er tissen deres blitt blå :) å viss øyrevaginaene deres ikke tåler de så tenker eg at dåkke må føla dåkke ganske truffen :) å koffer gidda å kommentera når du ikke e sånn ? :) då er jo ikke dette innlegge en mld til deg uansett :) go helg ❤️ å Gud velsigne dåkke ❤️ å feil @Powpowgutt er den beste belæringen i verden er bare du som har vrangsyne på de pga du forbinde de med folk som kaller seg kristen å som egentli ikke er de ... du vett desverre ikke hva ekte kristendom er å derfor så burde du kansje sette deg godt inni sånne ting å få en skikkelig forståelse for de før du sier meninger som er basert bare på vranglære å løgn osv ... go kveld videre kompis å ønsker dere alle bare de beste 😃 btw @Hovmesteren ja der tok du meg på fersken kompis eg e egentli en robot ifra månen 😃

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 5 mars 2017 00:18

Dette er pute-TV på høyt nivå! Jeg hikster av vantro latter.

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) sø. 5 mars 2017 00:21 Privat melding

Bloody hell.. igg igg

(mann 22 år fra Hordaland) sø. 5 mars 2017 00:27 Privat melding

eeeyh stemmer de ❤️ peace and love folkens å Guds fred ❤️

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 mars 2017 00:28

@lovelove77

Kaller seg kristen? Ikke ekte kristendom? Sist jeg sjekket, og unnskyld min vranglære, så finnes det MANGE måter å være kristen på.
Det finnes ikke bare EN fasit.

Hva er ekte kristendom da? Selv prester og biskoper praktiserer jo på forskjellige måter. Hvem har rett? Hvem har feil?
Er kristendommen som ytrer et snevert syn med lav takhøyde den som er feil?
Eller er det den åpne kristendommen med høy takhøyde som er feil?

Jeg har nemlig litt vanskeligheter med å skjønne meg på det jeg, akkurat som f.eks islam, siden folk praktiserer det så himla forskjellig.

(mann 22 år fra Hordaland) sø. 5 mars 2017 01:44 Privat melding

tror ikke du e fæl i de heila tatt eg @my virker som en go person ❤️

(mann 53 år fra Oslo) sø. 5 mars 2017 13:46 Privat melding

@my
Jøss! Hva har du opplevd i det siste, egentlig? Høres faktisk ut som du har vært borti de mest egoistiske og udugelige menn som finns? Menn som kun vil ha fra ei dame og ikke gi noe igjen?