Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 6 mars 2017 11:12

Hvilken film syns du er den beste?
Hvilken serie syns du er den beste?

For min del syns jeg at beste film er Face Off.
og beste serie Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Hope,disse tre er liksom flettet sammen.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 6 mars 2017 16:09 Privat melding

Vanskelig for meg å nevne en bestemt film som den beste. Det er jo så mange bra filmer innen ulike sjangere. Skulle jeg likevel nevne en som jeg setter høyt blir det "Death in Venice" av Luchino Visconti. Filmen er basert på en langnovelle av Thomas Mann. Dens bærende tema er skjønnheten og døden. Filmmusikken er ved Gustav Mahler. Det er en dyp og vakker film. Poetisk og filosofisk i sim form. Både estetisk nytelse og tankemessig stimulerende. Ikke triviell underholdning, men kunstnerisk seriøs.

(mann 47 år fra Hordaland) ma. 6 mars 2017 17:16 Privat melding

film: en hel haug men av de siste er "black mass". Fordi Depp beskriver karakteren så innmari bra, og fordi den presenterer en problemstilling som gir meg grunnlag til å tenke "ut av boksen" når det gjelder myndighetenes "aktiva" i kriminelle organisasjoner.

serier: breaking bad. Fordi som over, main character er en reell mulighet, om enn så corny han presenteres i denne serien. Og ikke minst scenen som "catchet meg" - da Jesse Pinkman skal kvitte seg med det liket i begynnelsen av serien. "Magisk happening" 😂 😂 😂 😂 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 9 mars 2017 19:00

Selvsagt Shankshaw Redemption. Etikk og eleganse.

https://www.youtube.com/watch?v=91XDnA9z8h0

http://p3.no/filmpolitiet/2011/07/kan-film-gi-deg-hap/

🔹🔸