Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 6 mars 2017 11:12

Hvilken film syns du er den beste?
Hvilken serie syns du er den beste?

For min del syns jeg at beste film er Face Off.
og beste serie Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Hope,disse tre er liksom flettet sammen.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 6 mars 2017 11:34 Privat melding

@Manglende ID
Du er aktiv her ute du med å lage tråder. Er det et motsvar på noe?

Ja, filmer og serier er for meg veldig ferskvare. Jeg har ikke en film jeg synes er den beste jeg har sett, eller den ultimate serien som overgår alt.

For meg er film akkurat som å spise en god rett. Og det handler veldig mye om hvor jeg befinner meg psykisk her å nå.

Jeg driver med film og musikk selv og er et følelses menneske. Men det jeg til gjengjeld kan si er at det finnes mye bra filmer og serier.. men jeg kan ikke sette noen som en absolutt favoritt. Ikke ennå i alle fall.

I natt for eksempel så jeg en Norsk serie på fire deler på NRK sitt arkiv. En serie i fra 2008 som heter ”Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?”

Den syntes jeg faktisk ga meg noe på den gode måte.. Og det er sikkert fordi jeg har vært så veldig forelsket i en som jeg ikke fikk.. Og det var nettopp det denne serien handlet om, og det ble gjort på en fet måte..

Du kan se serien her.. helt gratis i 7 dager til..

https://tv.nrk.no/serie/buzz-aldrin-hvor-ble-det-av-deg-i-alt-mylderete/OBDE82000108/sesong-1/episode-1

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 6 mars 2017 11:50 Privat melding

@ts: Alien-filmene. blir fortsatt klam av dem. :P
Serier: Chicago-franchise som du nevner, er litt som tidligere 3rd watch. Selv om jeg syns chicago er mer gjennomarbeidet. har kommet en til Chicago justice. :)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 6 mars 2017 16:09 Privat melding

Vanskelig for meg å nevne en bestemt film som den beste. Det er jo så mange bra filmer innen ulike sjangere. Skulle jeg likevel nevne en som jeg setter høyt blir det "Death in Venice" av Luchino Visconti. Filmen er basert på en langnovelle av Thomas Mann. Dens bærende tema er skjønnheten og døden. Filmmusikken er ved Gustav Mahler. Det er en dyp og vakker film. Poetisk og filosofisk i sim form. Både estetisk nytelse og tankemessig stimulerende. Ikke triviell underholdning, men kunstnerisk seriøs.

(mann 46 år fra Hordaland) ma. 6 mars 2017 17:16 Privat melding

film: en hel haug men av de siste er "black mass". Fordi Depp beskriver karakteren så innmari bra, og fordi den presenterer en problemstilling som gir meg grunnlag til å tenke "ut av boksen" når det gjelder myndighetenes "aktiva" i kriminelle organisasjoner.

serier: breaking bad. Fordi som over, main character er en reell mulighet, om enn så corny han presenteres i denne serien. Og ikke minst scenen som "catchet meg" - da Jesse Pinkman skal kvitte seg med det liket i begynnelsen av serien. "Magisk happening" 😂 😂 😂 😂 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 9 mars 2017 19:00

Selvsagt Shankshaw Redemption. Etikk og eleganse.

https://www.youtube.com/watch?v=91XDnA9z8h0

http://p3.no/filmpolitiet/2011/07/kan-film-gi-deg-hap/

🔹🔸