Alle innlegg Sukkerforum

Kan politisk retning - preferanse?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren ma. 6 mars 2017 14:43

Ser enkelte diskvalifiserer partnere, som støtter visse politiske partier, i sin profil. Er det noen som synes dette er litt drøyt og hovmodig? Eller er det like greit som "vanlige" preferanser?

Skjult ID med pseudonym duajeamorn ma. 6 mars 2017 14:46

Hvorfor skal man legge seg oppi hva andre synes er viktig?

Skjult ID med pseudonym Tyren ma. 6 mars 2017 15:20

Nei, intensjonen var å høre hva andre mente om det, vi er jo så lettkrenket i dag. Vi skal ikke sette folk i bås på noen måte, men på enkelte områder er det legitimt :D

(mann 53 år fra Oslo) ma. 6 mars 2017 15:45 Privat melding

Her er mange på shopping, selv om Sukker er en seriøs nettdatingside. De som er på shopping ser etter en partner på samme måten som de ser etter et varer i butikken.

Spørs da hva man vil og ser etter, mener jeg. Vil man ha det gøy er det bare å date de som vil det samme. Vil man derimot noe seriøst og tenker langsiktig bør man bruke hodet og velge de man innleder prat med og dater med omhu.

De som vil ha samme politiske preferanser kan være seriøse. Mange i samfunnet mener jo at "like barn leker best." Det gjelder også for mange her på Sukker. Et tap for oss, men likevel vanskelig å unngå. Ulikhet kan jo berike et forhold, slik det også kan berike samfunnet. Men mange ønsker trygghet og forutsigbarhet, og for dem kan ulikhet være negativt.

De fleste av oss ønsker å speile oss i våre partnere. Det er høyst normalt. Da er det ikke rart at noen har samme politiske preferanser som krav.

Jeg gjør det samme på min profil. Den er presis og spesifikk, og krevende i sin form. Hensikten er at den skal sile ut alle de jeg antar vil være en dårlig match. Jeg ser etter en kvinne som har noenlunde samme livsstil og tenkemåte som meg. Fordi mange er på shopping her har jeg gjort det slik.

Skjult ID med pseudonym Rattata ma. 6 mars 2017 16:35

Såklart det er viktig...
Jeg kunne ikke tenkt meg å bli sammen med en som er kommunistisk/sosialistisk, og som mener at alt det jeg har jobbet så hardt for, skal deles med unnasluntrere og andre som ikke gidd å løfte ræva si ut av sofaen.

Jeg skyr de, like mye som jeg skyr rasister...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 9 mars 2017 19:01

Blå/rødt er det ikke. Fløyfakter er.

🔹🔸