Alle innlegg Sukkerforum

hva med høyden?

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 18 juni 2006 18:19 Privat melding

jeg har skrevet fram og tilbake med en kar som jeg fant veldig interessant.. kjemien begynte å utvikle seg og til slutt spurte han om hvor høy jeg var. det viste seg at vi var like høye og etter det hørte jeg aldri fra han lenger... er menn ekstra hårsår på dette? burde jeg innlede med hvor høy jeg er kanskje?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 18 juni 2006 20:42 Privat melding

Høyden til jenta bryr jeg meg i teorien ikke om i det hele tatt, men alikevel vet jeg at jeg faller lettere for de små og nette om jeg skulle møte de live...

jeg reagerer mer på at han plutselig ble stille uten å si et verdig farvel...

Skjult ID med pseudonym Billa sø. 18 juni 2006 20:53

Tror egentlig ikke det. Nå er jeg skarve 1,75, men jeg får inntrykk av at de fleste jentene vil ha høye menn. Når man leser beskrivelsen av idealmannen er høye menn en gjenganger.

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 00:01 Privat melding

jeg er enig i er den verdige avslutningen... det koster så lite...

(mann 38 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 18:30 Privat melding

Du kan jo putte høyde i profilen din da. Når det er sagt høres det en smule teit ut å la negativ høydeforskjell (eller mangel på dette) i mannens favør være forkastningskriterie alene.

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 19 juni 2006 19:17 Privat melding

Hmm er det mulig da og stoppe opp all skriving for at høyden ikke er rett???
Tror enkelte henger seg opp i "småting" som høyde bredde og alder og match tall....Ingen som har den berømte magefølsen lengre?

(kvinne 59 år fra Oslo) ma. 19 juni 2006 19:27 Privat melding

Det er dårlig gjort av han da...spesielt hvis dere begynte å finne tonen.
Hvis han nå skulle synes at høyden var et problem så burde det vel være en real sak å si ifra om det før man bare forsvinner uten et ord. (Jeg må innrømme at akkurat det er det verste jeg vet...de fleste av oss tåler å høre både det ene og det andre - det gjelder bare å være ærlig og grei)
Du får heller tenke som så; "Jaja, der gikk han glipp av noe, gitt!!" *ler*
Lykke til neste gang da! :o)))

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 20 juni 2006 18:05

Når det er sant så er det jo mange damer som er opphengt i klisjeer...

Som gjerne: Høy, mørk osv...

Hva er hensikten sier jo jeg da... Er liksom en høy mann mer verdt enn en mann som er mindre liksom.. Latterlig spør du meg... Men muligens det har noe med trygghetsfølelse å gjøre..

Jeg synes det beste er jo at begge er som ca samme høyde da..

Hvis mannen er 1.90 og kanskje litt til, så ser det litt tåpelig ut hvis dama er kun ca 1.60. Men omvendt også ser ikke særlig smart ut da..

Men uansett bør man jo fokusere på andre viktigere ting enn akkurat de velberømte klisjeer...

Drømmemannen bør jo helst være: Høy, mørk, sexy, velsituert, solid utdanning og jobb, sjarmerende osv... LOL hvis man har alle disse kravene så er det ikke rart man er singel...

Også når det gjelder damer så har man jo klisjeer da...

(kvinne 41 år fra Oslo) ti. 20 juni 2006 20:20 Privat melding

ok, gutter. er det da mas mas mas, hvis jeg skriver en melding om hva jeg synes? at for min del bryr jeg meg mindre om høyden, men har forståelse hvis han har det... eller er det like greit bare å kutte ut hele saken... som klisjéen sier; flere fisk i havet!

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 20 juni 2006 21:03 Privat melding

Jeg vil bare si det at jeg foretrekker menn som er litt høyre enn meg! Hvis en fyr jeg dater er like høy som meg, føler jeg meg ganske ukomfortabel når jeg går ved siden av han, og ikke føler jeg at jeg kan ha støvletter heller!! Ja, det er en filleting å henge seg opp i, men jeg greier nå ikke la vær heller... Tviler på at det finnes en kur...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 25 juni 2006 22:41 Privat melding

Jeg er bare 1,63 men er veldig glad for at jeg ikke er høyere. Jeg liker å "se opp" til en mann - så mannen skal gjerne være 1,80 til 1,90. Jeg vil gjerne føle meg litt liten og beskyttet av en mann og så har jeg stort sett vært sammen med høye menn - så det har nok noe med vane å gjøre også.
Jeg er glad i å gå i høye heler og blir jo da en del høyere. Jeg hadde en samboer i to år, som for meg var "for lav" - da kuttet jeg ned på helhøyden så det gikk jo greit det. Så høyden betyr ikke alt - men gud så glad jeg blir når de jeg treffer er høye. Dum "greie", jeg går sikkert glipp av mange hyggelige korte menn - men alle har vel sine "greier" og det er lettere å fokusere på slike ting når en treffer hverandre på nett.

(kvinne 52 år fra Oslo) ma. 26 juni 2006 08:05 Privat melding

:) høyde er kanskje et rart tema.... jeg er selv 180 cm, det er rimelig høyt til å være kvinne...
og jeg har vært sammen med en mann på 165 cm.... og menn på langt over 190...
og skal jeg føle meg vel, foretrekker jeg desidert det siste.... for meg betyr det litt at jeg er fysisk bekvem sammen med en mann... jeg liker å føle meg litt "lita"... og ikke som en gigant... mulig jeg er overflatisk... men vi har alle våre preferanser....
men jeg er helt for at man er ærlig om det, og at man - om man møter på en som er en mismatch pga høyde - gir tilbakemelding på det, og ikke lar den andre personen bli sittende i en boble av taushet.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 27 juni 2006 20:26 Privat melding

LOL her var det mye artig lesing..

I dette jaget etter drømmemannen (kvinnen) er det jo lett å være overkritisk vil nå jeg si da... Så for meg er ikke høyden det viktigste nei, det finnes jo andre ting som er mye viktigere spør du meg... Hvorfor henge seg opp i bagateller når det finnes trær...

For de som lurer så er jeg under den magiske drømmehøyden (for mange) på rundt 1.80 -1.90. Ja faktisk ikke mer enn 1.70 hvis jeg er det da..Men går jeg å sturer for det, nei ærlig talt det finnes jo mye mer fornuftige ting å tenke på da..

Svar til Iriania: Bare skriv en melding til han.. Dette fortjener han å høre..

Svar til "søte" Margarita: Jeg ville absolutt ikke følt meg ukomfortabel med siden av deg da, med eller uten støvletter. Tør jeg foreslå Dvorak's Mirakelkur.. Hehe..

Svar til Enaj: LOL hehe selv med høye heler så rager du neppe noe mer en 1.70 over bakken så dette er vel neppe ett problem spør du meg. Hvis du såpass til beskyttelsesbehov så burde du muligens skaffe deg en "bodyguard" slik at du kan være trygg 24/7 hehe...

Svar til Kornelia: Er nok enig med deg ja

Ett lite sitat tilslutt: Bedre å være liten og kjapp enn stor og slapp..

Skjult ID med pseudonym Rimedikt to. 29 juni 2006 17:54

Synast det bør vera eit skilje der eg. Nytter ikkje i eit parforhold at guten er lågare enn jenta. Hadde sett temmelig komisk ut for andre. Greitt eg veit i min eigenvennekrets at det finnast ei jente som har ein lågare type, men dette er særforhold og jo visst finnast det unntak frå regelen sjølv her. Synast det er heilt i orden å motta klem frå jentevener av meg som er høgare enn meg, men aldri om eg ville ha hatt ei jente som var høgare enn meg om eg skulle ha vore i eit forhold. Då går det med 1-3 cm, men ikkje meir heller. Det naturlegaste er sjølvsagt at ein er like høge :)

(mann 42 år fra Akershus) ma. 3 juli 2006 07:20 Privat melding

Vel, da er det bare å legge seg i strekkbenk og vokse juletrepynten for å tilfredsstille kvinnens gunst...

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 31 juli 2006 00:38 Privat melding

Egentlig så er det vel ikke noe mer tåpeligere at dama er litt høyere enn mannen da.. Men det kommer selvsagt ann på da..

Det er vel ikke noe smartere med korte damer som liker lange menn som kanskje er nesten 30 CM lengre.. Dette er da kanskje mer normalt, men endog latterlig likevel da...

Spør du så er det ikke høyden som er det spennende på en person da, selv om det ikke noe hemmelighet at mange damer foretrekker menn rundt. Høg og mørk.. Klisjee nr 1 spør du meg..

Nei, det smarteste synes jo jeg er å finne som matcher ens høyde godt, med visse unntak da. Er man f.eks over 2 meter høy så er det få damer i den høyden da..

Skjult ID med pseudonym Me ma. 31 juli 2006 01:15

Det som er så godt, er at vi har forskjellige preferanser. Det er mange av oss gutta som har problemer med ei som er høy dame. Og hvor mange damer snakker vell ikke om "Høye, mørke menn".
Det er nok av klisjeer i denne verden. Og jeg er med på å opprettholde mange av de... Desverre...
Men det du poengterer er nettetikk. Der har bruken av slike tjenester kommet alt for kort. På samme måte som en sier, unnskyld. om du tårkker noen på tærne på 37 bussen. hjelper til med barnevogner. Rydder søpla si i parken etter litt grillings. Aksepterer ett nei om en prøver å sjekke noen opp.
Etikk og skikk...
Høres ut som en gamlings, men mener ikke at det var bedre før... Men noen av oss prøver å oppretholdet det
:)

Skjult ID med pseudonym Kvalitet ma. 31 juli 2006 10:51

Høye damer er sexy. Så høye som mulig. Gjerne høyere enn meg selv (dog skal det litt til - har aldri sett det irl).

Skjult ID med pseudonym Kvalitet ma. 31 juli 2006 10:53

Men til saken: Enig med det som er sagt ovenfor, om at det er dårlig oppførsel og bare forsvinne. Vanlige mellommenneskelige regler om hensyn og høflighet gjelder også på nettet?

PS: Hvor høy er du? ;)))

Skjult ID med pseudonym baby ma. 31 juli 2006 12:20

LIKE høy er min favoritt. Trenger hverken bøye eller strekke seg for å få et deilig kyss da... Men så er jo jeg av de som ikke liker å vakle rundt på støvletter og som heller ikke trenger beskyttelse fra en mann i form av at han er høyere enn meg. Nei jeg tenner på litt små minimenn, he he. De har ofte stolt holdning og er vant til å hevde seg på andre områder.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 31 juli 2006 12:50 Privat melding

Når jenter trenger gutter som er høyere enn de selv er for å føle seg trygge eller vel, mener jeg det er på tide med mer politi i gatene. En bieffekt av dette kan kanskje også være lavere kriminalitet, og dermed slår man to fluer i ett smekk.

Min gamle norsklærer sa en gang at det er bedre å ha en god karakter enn en fin karakter. Vi kan vel alle være enige om at det også er bedre å være høy enn å være høy.

Baby: Hvis like høy er målet, bør da gutten gå med høye hæler hvis jenta er høyere enn han selv er?