Alle innlegg Sukkerforum

Hjerte eller nysgjerrig

Vis siste innlegg
(kvinne 62 år fra Hordaland) ma. 6 mars 2017 22:32 Privat melding

Jeg forstår ikke når noen menn setter gult eller rødt hjerte på meg ikke sender en melding for å bli kjent. Hva er da hensikten med å markere de. Bare lureri? 😊

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 6 mars 2017 23:31 Privat melding

Om du liker dem du får hjerte av , hvorfor ikke heller sende hjerter tilbake og se hva som skjer da ?? Stor sannsynlighet for at du får en mld eller to da 😃

(mann 36 år fra Rogaland) lø. 11 mars 2017 00:25 Privat melding

Hensikten må vel være 2 ting.
1 Man har oversikt over hvem man kan tenke seg å sende melding til.
2 man sonderer terenget. Hvis det ikke gis hjerte tilbake eller noe form for respons, vel så er hu ikke interessert i å møte deg ihvertfall.

Dessuten er det faktisk lov for damer å sende første melding og

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 mars 2017 03:12 Privat melding

Man stikker tåa ut i vannet i stedet for å stupe. Om vannet viser seg å være varmt nok går man videre uti.

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 11 mars 2017 22:33

Helt enig med alle som har svart! Vi sender et hjerte for å sondere terrenget - stikke tåa i vannet - ser om vi får et hjerte tilbake. Dette er gjerne noe vi kan finne på å gjøre hvis interessen er heller moderat. En mannlig variant av "playing hard to get". Men om bildet etc.etc. sier pang med en gang, derimot, er det ikke snakk om å spille "hard to get", ikke for meg i hvert fall. Heller hodestups uti. Venter ikke å få noe svar, men en gang iblant kommer det svar på meldingene også. Det er von i hangande snøre..

Skjult ID med pseudonym Blåmeis lø. 11 mars 2017 22:50

Jeg bruker gult hjerte for å gi vedkommende et hint om at jeg er nysgjerrig på han og kunne tenke meg å vite mer. Gir han meg gult hjerte tilbake, tolker jeg det som at han også er nysgjerrig på meg. Da sender jeg en melding. Er det noen jeg vet at jeg er interessert i, enten gjennom å ha lest profilen eller etter å ha meldet litt, da gir jeg rødt hjerte ☺️ Sånn tenker i allefall jeg om hjertene her på Sukker.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 11 mars 2017 23:23 Privat melding

Gult hjerte er en sjanse for damen til å vise at hun ikke er totalt tiltaksløs. Første initiativ er tatt, så om hun ikke følger opp med en melding eller et hjerte tilbake så forteller det meg at hun ikke er interessert, eller er så kravstor på initiativ at hun ikke er verdt det. I et forhold må begge bidra for at det er liv laga.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 12 mars 2017 22:22

Totalt sendt 179 hjerter - 2 tilbake fra damer (ett gult og ett rødt). Ikke misfornøyd, mener ikke å sutre. Deiter straks ei jente som ikke ennå har sendt hjerte tilbake ... kanskje kommer det etter hvert ... men hjertet spiller ingen rolle egentlig, bare jeg finner kjærligheten, korsom er. Hei, noen menn som kan vise til en dårligere statistikk enn denne??

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 12 mars 2017 23:13

Rettelse: 179 BESØK foreløpig. 88 hjerter sendt til damer - 2 tilbake fra dem. Resten er riktig sånn som det står. Litt bedre, men hjertene sitter tydeligvis langt inne hos damer, i hvert fall slike som nedlater seg til å stikke innom profilen min, Andre??

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 23:18

Beklager å måtte si det, men hjerter er mest sannsynlig ikke virkemiddelet som bringer deg retning haraball eller stjerner. Skriv mail.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 10:25

@Lone: Under 'Hjerter, notat & markering' på PC-versjon er det et slikt system som virker slik du trodde om hjerter (men du må vel besøke profiler for tilgang til å bruke).

Takk for å ha utfordret meg til å resette (nullstille) de små grå i tråden om magefølelsen forresten.😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 13 mars 2017 18:45

@bling: Takk bling, skal huske det

En annen statistikk: i 100% av tilfellene da jeg mottok et hjerte fra ei dame, ble jeg veldig nysgjerrig og sendte melding tilbake straks.