Alle innlegg Sukkerforum

Hjemme igjen :))

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 7 jan. 2009 21:23

Da har vi som møtte i bakken kommet oss hjem igjen. Vi var ikke så magne, heller få, men fler har gitt bekjed at due kommer sterkere tilbake neste gang :) Vi møttenederst i Wyller løypa, det var ikke noe sjakktrekk siden den ikke åpner før på torsdag :P
Men vi kjørte opp til Tryvann og stod derfra. Undertegnede har gått gjennom en bratt læringskurve om ikke annet, og det er helt klart plass til fler som ikke på død og liv må ned den bratteste og sorteste løypa :)
Hyggelig var det også :)) Neste onsdag fortsetter vi... Være med?

Skjult ID med pseudonym scrat on. 7 jan. 2009 22:48

Tja det er jo på tide å lufte "snøfjøla" :-) Når er påmeldingsfrist?

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 7 jan. 2009 22:55

Ingen påmelding. Vi møtes neste onsdag kl 18.00 på Tryvann. Øverst på parkeringsplassen. Putt gjerne en beskjed i postkassen min ;)

Skjult ID med pseudonym Gentile to. 8 jan. 2009 09:51

Jepp. Hyggelig var det.
Og litt småkaldt.
Og litt morsomt å se Perle slite litt med læringskurven sin. ;-)
Du kommer deg etterhvert. Du hører i alle fall etter på de mulige og umulige rådene du får. Det er tross alt ikke mange gangene du har hatt de plankene under bena!
Det er fint å ha noe som man "forplikter" seg til å være med på, så jeg stiller neste onsdag også. Ved å møtes slik vi nå gjør, kan vi jo fordele oss etter ferdighetsnivå osv, og kanskje ta en liten felles samling etterpå hvor vi diskuterer kveldens bravader.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 05:39 Privat melding

Har dere plass til en til som kanskje kan bidra litt med noen tips og råd til de litt mindre erfarne. Kjørte litt aktivt når jeg var yngre, men har riktig nok ikke kjørt i det hele tatt på mange år nå (hadde et stygt fall på utfortrening i Wyller) men dette virket som et bra tiltak jeg gjerne vil være med på.....

Mvh Dudester

Skjult ID med pseudonym housemusic ma. 12 jan. 2009 21:45

Kan hvert fall bekrefte att Wyller har åpnet, bare snøen der ikke regner bort... :-) Men anbefaler at dere fremdeles møtes ved Tryvannstårnet siden heisen i Wyller kan være litt vanskelig for "nybegynnere"

Skjult ID med pseudonym 1Marty ma. 12 jan. 2009 22:42

Mange som var med sist, og mange som tenker å være med nå på onsdag? Hadde vært artig (sås lipper jeg å jobbe overtid, og heller slite mer med å rekke tidsfristen:P) hehe... Kan ikke love at jeg stiller, men vurderer det sterkt. Hva koster forresten kveldskortet der oppe?

Har stått på brett i ca 10 år, er også behjelpelig med å hjelpe folk med tips og triks:)

Skjult ID med pseudonym Gentile ma. 12 jan. 2009 23:14

Vet ikke om Perle 62 er restituert etter at hun fikk en ladning med "nedfallsfrukt" fra trappen på Cirkus på lørdag. God bedring til deg Perle. Håper du kommer på onsdag. Det er jo hun som er initiativtaker her.

I alle fall har jeg fortsatt til hensikt å påta meg instruksjon etter innfallsmetoden for de som ønsker litt skiveiledning på onsdag. Møtes ved kortbua på tryvann kl 18, så finner vi etterhvert ut hvor vi kjører. Wüller eller Tryvann. Eller begge deler.

Åpent for alle som vil.

Vi sees.

Skjult ID med pseudonym Gentile ma. 12 jan. 2009 23:43

Vi var ikke fler enn 3 sist. Det er vistnok flere som har tenkt å komme på onsdag. Heiskortet har blitt ganske dyrt der oppe nå. De benytter seg av monopolsituasjonen. Jeg tror det er 270 for et kveldskort og 250 for et 2 timers kort. Man må også ha et skipass som man kan gjenbruke. Dette tror jeg koster 70. Gå på nett og sjekk på Tryvann skisenter.

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 13 jan. 2009 10:24

Klart jeg kommer :)) Litt gul og blå men ellers i fin form. Noen fler som skal bli med til Tryvann?

(mann 41 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2009 11:03 Privat melding

Kan ikke på onsdager, sorry

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 14 jan. 2009 21:15

Nå er andre treff over :))) Har hatt det gøy, og jeg må inrømme at jeg har det veldig bra, som eneste dame blandt flere kjekke menn. For mitt vedkommende trenger det ikke komme flere damen :P
I dag har noen stått i Wyllerløypa, og noen i Tryvannskleiva. Personlig har jeg forsøkt skibånd for første gang, og datt. Jeg lo så mye at jeg ikke klarte å reise meg igjen, men kom på beina igjen med god hjelp... Etterhvert. Det ble noen morsomme kommentarer som "Au du står på håret mitt" bla annet. Jeg har ledd mye og hatt det veldig gøy:)))

Skjult ID med pseudonym scrat on. 14 jan. 2009 21:45

Ja det var veldig hyggelig i kveld, og det er plass til mange fler :-) Her er det bare å kaste seg på neste gang......