Alle innlegg Sukkerforum

Husarbeid

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 9 mars 2017 15:47

Hvor mange av dere menn gjør reint i huset?
Og hjeleper til med Unger og Middagen.
I mitt tilfelle gjør jeg alt hjemme.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 9 mars 2017 16:01

Ser på det som en selvfølge.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 9 mars 2017 16:40 Privat melding

Host host 🙄🙄 mye man kan få til bare ved å åpne lommeboka, spesielt når man har en 16 åring i hus 😂😂😜

(mann 47 år fra Hordaland) to. 9 mars 2017 16:49 Privat melding

Kan ikke fordra rot og "skitt", så jeg gjør reint flere ganger i uken.Uansett så skjønner jeg ikke helt tema her? Er du ikke nødt til å gjøre alt dette aleine nå da i og med:
A) dette er et sted der single møtes (eller er det ikke det???)
B) såfremt du som aleine ikke velger å bo i en haug med møkk så antar jeg at "du hjelper til" både med unger og renhold? (bortsett fra mr løkki her da som har 16 åringer til å hjelpe seg)

Skjult ID med pseudonym Greve to. 9 mars 2017 18:30

Jeg har storrengjøring hver 3. måned. Det vil si jeg flytter alle møbler og vasker bak og under de. Ellers støvsuger og vasker jeg hver fredag.

(mann 53 år fra Oslo) to. 9 mars 2017 19:41 Privat melding

I hvert fall når ei dame skal komme på besøk. Da nærmest "blankpolerer" jeg badet. Er det noe damer først og fremst legger merke til så er det badet. Jeg rengjør også resten av kåken grundig da.

En gang jeg skulle ha ei dame på besøk vasket jeg ned hele badet og kjøkkenet fra gulv til tak. Jeg rengjorde også resten av kåken så grundig som jeg bare kunne. Komfyren ble renset både utvendig og innvendig. Kjøleskapet vasket og fryseren tint. Gulvet på balkongen ble skrubbet med børste på langkost (noe også gulvet på badet ble) slik at det ble helt rent. Jobben tok meg mange timer, men kåken ble tipp topp og det ga avkastning.

Avkastningen kom på kvelden etter at hun og jeg hadde spist. Maten var ovnsbakt landkylling med plenty hvitløksfedd, såkalt "Kylling med 40 hvitløk" (oppskrift på MatPrat). Vi satt i sofaen og pratet. Jeg pattet på pipa. Lagret mørk portvin var skjenket i våres glass. På bordet var det en skål med ferske dadler (utmerket til portvin) og en skål med fylt belgisk sjokolade.

Hun strøk meg gjennom håret og sa: "Det er så rent og pent hos deg. Og det lukter så godt av tobakken du røyker. Jeg vil lukte på håret ditt." Hun bøyde seg helt inntil meg, begravde ansiktet sitt i håret og snuste. Jeg hadde selvsagt dusjet og vasket håret før hun kom. Shampooen og balsamen hadde jeg kjøpt hos min faste frisør som jeg har brukt i alle år.

"Det lukter så godt av håret ditt," sa hun. I tillegg hadde jeg tatt på min favoritt eau de toilette, som var Dolce & Gabbana The One. Også den kommenterte hun. Så sa hun. "Lukk øynene!" Jeg gjorde som hun sa. Og så begynte hun å kysse meg. Først mykt over hele ansiktet, deretter ga hun meg et tungekyss. Og resten av kvelden og natten var åpen for sansenes rike...

Skjult ID med pseudonym Søta fr. 10 mars 2017 17:51

De fleste her er vel singel, så jeg regner med de skjønner at de må vaske sitt eget hus, lage sin egen middag og ta vare på sine egne barn😂 Når du sier at du gjør alt selv mener du da at det er en annen voksen i huset eller at ungene ikke hjelper til?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 10 mars 2017 17:56 Privat melding

Som Søta skrev.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 10 mars 2017 18:03 Privat melding

Vist det er damebesøk på gang så inviterer eg mor først:)

(mann 51 år fra Buskerud) fr. 10 mars 2017 19:29 Privat melding

Vi er likssom single her da, dvs at vi alle gjør alt husarbeidet selv...

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 mars 2017 19:59 Privat melding

Jeg vasker aldri. Da jeg håper å tiltrekke med en partner med en skitten fantasi.

Skjult ID med pseudonym Søta fr. 10 mars 2017 20:09

Kanskje trådstarter mente å spørre om dere har vaskehjelp eller gjør alt selv..

(mann 36 år fra Oslo) lø. 11 mars 2017 03:44 Privat melding

Voltaire: Om kåken din faktisk er skitten er det jo ingen fantasi lenger.