Alle innlegg Sukkerforum

Tullogtøys

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 9 mars 2017 16:11

Har lest en god del svar her inne på Forumet.Og må si det er mange som er veldig Useriøse og Kjeder seg no så inn i Helvete.
ser mange Brukere går om igjen og om igjen,og må svare på alle innlegg som blir skrevet.og gud hvor tull de Gjengangerne skriver.¨
Hvorfor må de svare på alle og ha en mening om alle innlegg,selv om de ikke har det dugg peiiling på hva de svarer på.??
Syns det tull,men,men har ikke folk noe annet og gjøre så.

(mann 53 år fra Oslo) to. 9 mars 2017 16:16 Privat melding

Her er det fritt frem for alle. Også for deg. Like greit å akseptere det fra først til sist. Trådene du synes er kjedelige kan du jo lett hoppe over. Nå har du laget din egen tråd. Bra! Fortsett i det sporet.

Lykke til! And have fun! :-)

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 9 mars 2017 16:26

@TS

Veldig enig, mye "tullinger" her. En håndfull apekatter som ikke klarer å la være, de er så kåte på seg selv, og sitt innbilte intellekt (såkalt skarpe penn). Må sette avtrykk i alle tråder.

(mann 53 år fra Oslo) to. 9 mars 2017 16:43 Privat melding

@Tyren

So what!

Det kan jo være at andre liker det du og jeg ikke liker. Ikke sant? Skal vi da sette oss til dommere over hva de liker å skrive og lese her inne? Lage uformelle "kjøreregler" for hva som gjelder? Sånn at samtlige tråder faller i vår smak?

Forumet er fritt og åpent for alle som oppfører seg bra. Og de fleste her oppfører seg bra selv om de fjaser, tuller, er kåte på seg selv, brifer med sitt innbilte intellekt, eller hva det nå måtte være at de gjør.

Dessuten er "apekatter" en karakteristikk som gjør at det du hevder her nå faller på stengrunn. Vær seriøs og bruk argumenter, så blir dine meninger tatt på alvor.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 9 mars 2017 17:10

@ mortenC

Veldig bra kar du...

Men hvem som setter seg til dommer kan man jo spørre seg, dette var min mening.

Det må være legitimt at folk blir drittlei slike sukkerforum-professorer, som må rable ned fjas eller "filosofisk" møl i alle tråder.

Selv om jeg synes du er en bra kar, så er du litt vel mye sukker professor til tider.

Ellers er det jo noe med at man avmerker tråder som seriøse i hht sukker sine forums regler. Hvis folk følger dette, trenger vi ingen intern justis her.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 9 mars 2017 18:09

My, my kjære my, denne er til deg;

You fill my soul with peace and harmony
You fill my body with happiness
You fill my heart with so much love

I will give You all my love and trust

(mann 53 år fra Oslo) to. 9 mars 2017 18:17 Privat melding

@Tyren
Da er det bare en ting å gjøre, kompis, og det er å ikke lese det jeg skriver. Da slipper du jo å kjede deg. Les det du vil lese og dropp det du ikke vil lese.

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 9 mars 2017 18:21

@MortenC

Det kan du ta deg faen på ;)

Ditto!

(mann 53 år fra Oslo) to. 9 mars 2017 18:41 Privat melding

@Hovmester
Det går helt fint, kompis. Ikke behov for vaselin her.

Jeg prøver bare å si at forumet er fritt for alle og at men ikke behøver å lese det man ikke synes noe om. Videre går det vel frem av det jeg skriver at jeg skiller mellom penetrering og kontemplasjon. Mer er det i grunnen ikke. :-)