Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 22 år fra Telemark) fr. 10 mars 13:18 Privat melding

Jeg vet det her er et dumt spørsmål!
Uansett så håper jeg da på svar.

Jeg er en jente som pleier å lese profilen til vedkommende før eg tar en prat, kan være at eg er litt merkelig der, men jeg føler at det beste er å lese profilen for så snakke.
Spørsmålet mitt er egentlig; noen andre som har fått spørsmål om hvordan person du ser etter? Selvom du har beskrevet personen i profilen din.
Jeg skal være ærlig og si jeg er lei av dette spørsmålet. Føler liksom at vedkommende ikke leser profilen går direkte på melding og spør. Dette gjelder da ikke bare om hvordan fyr eg ser etter, men en del andre spørsmål også.

Beklager for et langt innlegg her nå, men jeg lurer egentlig. Det er greit å prate og bli kjent, men da føler jeg også det at vedkommende kan lese litt før man tar en prat.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 10 mars 13:40

De spør etter et fastsatt skjema. En del/(mange) kommer de jo ikke på noe ellers. Er ikke spøk å tenke selv, og nordmenn leser ikke bruksanvisninger (det er bare å konstatere her på forum).

🔹🔸

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 10 mars 13:51 Privat melding

Jeg henvender meg som regel etter det som står i profilteksten. Jeg gir meg neon ganger litt katten i om det står at "jeg ønsker meg en mann som er sånn og sånn", men jeg må anta at beskrivelsen da ligger sånn innenfor rimelighetens grense for det jeg evt kan stille med i tosomhet. Men utgangspunktet er alltid infor fra profiltekstn (og bilde da seff). Du får evt ta det som et kompliment, at gutta blir så blendet av skjønnheten din at de blir helt forfjamset og faktisk "glemmer kreativiteten sin hjemme"!! 😃

(kvinne 22 år fra Telemark) fr. 10 mars 13:59 Privat melding

Hehe :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 10 mars 14:11

Jeg stiller mest mulig irrelevante spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 10 mars 14:24

Jeg kan også finne på å stille det spørsmålet selv om vedkommende har en beskrevet dette i sin profil, fordi det står bare svada der.
"Jeg trenger/ønsker meg ei jente/ dame/ kvinne/frøken som er glad, og optimistisk, smiler og ler masse, med godt humør. Viktig at du har humor! Humor er viktig for meg. Jeg liker/ faller gjerne for jenter som er positive og glade og ler mye. Dessuten betyr det mye at hun er snill, god, omgjengelig, trofast, ærlig, empatisk, ikke klagete, har karakter, er oppegående, har "noe mellom øra osv". Og så er det viktig at du er glad i kos da jeg liker kosete jenter."
De fleste beskrivelsene jeg har lest ser noe slik ut.
Og her står det ingenting om hva slags partner vedkommende ønsker seg, tenker jeg.
"Alle" vil ha en partner som er snill og ikke slem, smart og ikke dum, positiv og ikke negativ, ærlig og ikke uærlig osv.
Det eneste jeg får ut av den beskrivelsen som regel er at ordvalget forteller noe om ham som person og hans holdninger.

(kvinne 44 år fra Hedmark) fr. 10 mars 14:25 Privat melding

Lone: Jepp.

(kvinne 43 år fra Rogaland) fr. 10 mars 14:31 Privat melding

Ofte spør en om noe av det som allerede står i en profil,for det blir som oftest mer utfyllende når en da chatter..

(mann 27 år fra Hordaland) fr. 10 mars 14:36 Privat melding

@SAlexandra
Må si meg enig med Lone, slike beskrivelser sier veldig lite om hva slags type person man er etter. Jeg stakk innom profilen din, og du har en veldig vag beskrivelse av drømmepartner. Nå hender det nok ofte at menn sender kjedemeldinger der de sender dem til 20 om gangen uten å lese noe, men jeg hadde nok også kunne spurt hva slags mann du FAKTISK leter etter utover veldig enkle beskrivelser som "har glimt i øyet" osv. Type hva slags personlighet, hva de liker å gjøre, hva du søker fra dem og slikt.

(kvinne 22 år fra Telemark) fr. 10 mars 14:48 Privat melding

Men jeg må nok si at det finnes en del der ute som faktisk ikke leser en shit av det personen skriver på sin profil. Eks.
Det kommer en mann på 28 år og sier; Hei! Hva gjør du om dagen?
Og du forteller at du studerer, tar deg av datteren din, er med venner, trener osv. Så får du til svar.. åh har du barn?
Da tenker jeg at da burde man jo egentlig lese litt om personen.
Og ja, jeg skriv det enkelt og greit på min profil fordi det er det eg ser etter. Fordi det eg leter etter skal være en trygghet for både meg og min datter. Og ja det er sikkert greit å spørre samme spørsmål igjen.. men når eg svarer med at ja det står litt info på profilen så får man til svar hihi, ser det nå :)

Poenget mitt var at folk ikke leser noe, for så si hihi, har lest det nå :)

(kvinne 30 år fra Finnmark) fr. 10 mars 15:09 Privat melding

Helt enig med deg! Står f.eks i profilen min at jeg jobber som sykepleier, bor i Finnmark og skal flytte til Trondheim i år. Får spørsmål som "hva jobber du med", "hvor bor du" og "hvor skal du flytte neste gang". Og det er ofte av folk som har vært innom profilen. Ser enkelte bare på bildene før de sender melding?

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 10 mars 15:11

Ikke spør meg om det, Lone.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 10 mars 15:24

Jeg tenker at det den dialogen du gjengir illustrerer veldig godt to ulike tilnærminger til dette med nettdating.
Noen tar dette som foregår her på nettet veldig "seriøst", og er veldig grundige. De skriver med personer som de har nøye utvalgt, utfra vel gjennomtenkte kriterier, de skriver lenge og vel, forteller om nåtid, fortid og og fremtidsdrømmer. De har gjerne snakket lenge med og vet mye om vedkommende når de møtes.
Andre benytter denne nettplattformen kun for å komme i kontakt med mennesker som de sannsynligvis ikke ville ha kommet i kontakt med på andre arenaer.
De tar kontakt og ønsker egentlig ikke noe mer enn en uformell prat for å sjekke ut om det er noen kjemi der overhodet. Dersom praten flyter lett, ønsker de gjerne å møtes kjapt for å finne ut av om det er kjemi IRL også.
Jeg mistenker at de som kontakter deg og spør hva du gjør om dagen kanskje mange ganger stiller spørsmålet som "Hva er det du holder på med nå" Og tenker seg et svar a la "Akkurat ferdig med å male kjøkkenet, skal bli deilig å kunne lage mat hjemme igjen", "Nettopp kommet hjem etter fem dager på hytta", hvorpå de da kan stille spørsmål som "Har du leilighet?", "Hvor har du vært på hyttetur?" Altså de ønsker egentlig kun å "smalltalke" litt før de evt. ønsker å møtes.
Den sistnevnte kategorien blir gjerne oppfattet som useriøs av de som har den tilnærmingen som jeg beskrev først.
MIn erfaring er ikke at det nødvendigvis er tilfelle, det er hipp som happ.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 10 mars 15:34

Nei, skal ikke spørre deg om det, da.
Er så vanskelig spørsmål... Må tenke litt for å kunne svare på det.

(mann 36 år fra Vestfold) fr. 10 mars 16:05 Privat melding

det var en gang jeg blingsa litt på det med barn.. det stod at hu hadde en sønn på. 3 1/2 og jeg fikk det til at hu hadde en på 3 og en på 1/2 år 😋😜 men det ordna seg det altså..😃

Men spørr ikke om det som allerede står i profilen,men at det blir snakk rundt det ,det kan det bli 😊

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 10 mars 17:00

Lurer på om det er behov for et samtalekurs her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 mars 20:23

Profilen min er så godt utfylt den egentlig at alle relevante spørsmål i en bli-kjent fase er allerede besvart i profilen.

Så derfor er det ikke noe de kan skrive til meg uten at jeg får følelsen av at de ikke har giddet å lese og blad gjennom profilen min.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 11 mars 03:26 Privat melding

Powpowgutt: Kanskje det er problemet. Profilene våre er så godt utfylt at jentene ikke har noe å spørre om. Så derfor sender de ikke melding.

Nei, på tide å blanke ut profilen, og skrive inn: "Lurer du på noe er det bare å spørre" i stedet. Når så mange har det stående må det jo være en grunn til det. Det genererer meldinger. Og er det noe vi er, så er det nysgjerrig.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 11 mars 08:52 Privat melding

@ts

Jeg leste profilen din, og må si at jeg føler du har beskrevet ca 80-90% av Norges mannlige befolkning.

Så jeg kunne faktisk også funnet på å ha spurt om hva du "egentlig" ser etter.

Samtidig så føles det litt annerledes når man snakker om det, enn å ha lest det. For da har du/vi investert tid på hverandre.

Men helt klart, noen her inne går på autopilot, ikke tvil om det

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 11 mars 11:08 Privat melding

Det står for eksempel i min profil (hvert fall relativt tydelig mellom linjene) at jeg ønsker meg dame. DET er det ingen damer som har tenkt på asssaaaa!!!! 😂 😂 😂 😂

(mann 25 år fra Vestfold) ti. 14 mars 21:52 Privat melding

Jeg syns det er greit å lese litt først og så kanskje si hei :) bare kanskje :)

(mann 25 år fra Vestfold) fr. 17 mars 22:12 Privat melding

Viss en kar leser din tekst, ser på bildene dine og sier et lite hei, svarer du?😊

Skjult ID med pseudonym Solo fr. 17 mars 22:23

Bare en måte å finne ut av det på, Esp1G ;)

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 17 mars 23:16 Privat melding

Helt enig.. sjøl om eg ikkje gidder å lese profilen din, så bør ihvertfall de som tar kontakt gjøre det

(mann 31 år fra Oslo) lø. 18 mars 07:57 Privat melding

Basically I always read a profile and make some kind of judgement before saying hi, for example what if the person says she is looking for a girlfriend instead of a boyfriend, and you start writing without knowing this

Skjult ID med pseudonym shsss lø. 18 mars 11:33

Det mest irriterende med det spørsmålet må være at det heter hvilken person, ikke hvordan person.

(kvinne 22 år fra Telemark) lø. 18 mars 17:26 Privat melding

@shsss

Vet du hva?
Det spiller ingen rolle om du skriver hvordan eller hvilken person. Dette her kommer helt an på hvor du er ifra og hvor du har bodd. Du tar opp ord fra alle plasser.

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 19 mars 12:10

@SAlexandra Jeg spør også om det noen ganger, hvis teksten ikke sier alt...og ofte får jeg mer utfyllende, uten å ha bedt om det. De få som skriver til meg spør meg óg .