Alle innlegg Sukkerforum

Ting som irriterer meg på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym shsss lø. 11 mars 11:17

Ja, her er enda en negativ tråd. For det første vil jeg si at det er mange flotte menn her inne, ingen tvil om det! Og jeg har fått noen hyggelige dater ut av dette, så jeg er jevnt over fornøyd, men! Jeg blir så irritert når....
Karer skriver dette på profilen sin og ingenting annet:
"Jeg vet ikke hva jeg skal skrive jeg..." Vet ikke, eller klarer ikke? Orker ikke? Kjenner du deg selv dårlig, eller er du bare sinnsykt kjedelig?

Profiler uten bilde? Jeg tenker at a: du er så misfornøyd med eget utseende at du ikke vil legge ut noe, eller b: du er i et forhold.
c: du er for lat, akkurat som du er for lat til å skrive profiltekst.

Så kommer vi til meldinger. Ja, vi kvinner trenger ikke å sende så mange meldinger, men sånn er nå en gang livet. Jeg har nå en relativt informativ profiltekst, og da skal det være mulig for deg å skrive noe mer enn "hei". Det er ikke slik at bare en av oss skal ta ansvar for samtalen.

"Hei"
"Hei :)
"Hvordan går det?"
"Tusen takk, strålende, hva med deg"
"Bra".
Og DER døde den samtalen.

Så dere uten bilde, hvorfor har dere ikke bilde? Og dere som ikke skriver noe på profilen, hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 mars 11:28

"Kjenner du deg selv så dårlig..." Og så attpåtil måtte beskrive dette skriftlig 🤔

🔹🔸

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) lø. 11 mars 11:43 Privat melding

@ts: Er nok noen sannheter der. :) Måtte du ha flaks å finne den ene, i all annen støy. :)

Skjult ID med pseudonym hope lø. 11 mars 11:48

Nå er ikke jeg mann, men jeg har ikke bilde eller tekst. Min grunn er at jeg ikke har tid til å date akkurat nå, men vil fortsatt ikke avslutte medlemskapet her inne. Jeg hadde bilder og tekst tidligere.
Det er også et par andre grunner til det, men ingen av de du nevner. Så det kan være flere grunner enn du nevner, men som noen sa til meg, for å lykkes her inne bør man ha bilde og tekst.
Det er jeg enig i. Men bare hopp over de uten bilde og tekst, de er ikke interessante for deg uansett, fokuser på de du synes er interessante.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 mars 11:55

@hope: vi kan eventuelt ta det igjen da da😉

🔹🔸

(mann 51 år fra Oslo) lø. 11 mars 12:10 Privat melding

@Ts
Jeg har en utførlig tekst og et fotoalbum på 25 bilder (alle med undertekst) som jeg er godt fornøyd med. Gir ikke et utelukkende godt bilde av meg selv eller prøver å fremstille meg som en spennende fyr, men er åpen og nøktern.

Videre har jeg utarbeidet en lengre melding som jeg sender de kvinnene jeg er nysgjerrige på. Jeg tilpasser alltid meldingen til hver enkelt kvinnes profil.

Svarene har vært ulike. Noen reagerte negativt (unnlot å svare, blokkering, etc.), andre positivt (sjekket min profil og begynte å prate med meg på PM). Noen takket meg endog og sa at det var den beste meldingen de noen gang hadde fått.

Fem av kvinnene som jeg har sendt denne meldingen til spurte meg om vi kunne bli venner på Facebook. Jeg sa selvsagt ja til det.

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 11 mars 13:44 Privat melding

@Ts
Hvorfor gidder du å irritere deg over dette? Er det ikke bare å hoppe over de profilene uten tekst og bilde da - og la være å svare på de "Hei" meldingene? Kjenner jeg kan bli en smule irritert over tråder som denne...

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 11 mars 13:49

Mayaz da... :P
Du oppfordrer Ts til å hoppe over whatever som skaper irritasjon. Samtidig blir du irritert nok til å ikke la være å hoppe over denne tråden... :P

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 11 mars 13:51 Privat melding

@Solo
He he, jepp; måtte bare... ;)

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 11 mars 13:52 Privat melding

Haha Maya da må du ikke lese disse trådene, Morten er perfekt, Bling treffer eeeehhh blink "som vanlig", hope har rett, nigma er like blid som alltid og pseudo shsss bør følge rådet til Maya. Jeg er strålende fornøyd - som vanlig. Fordi jeg får mulighet til å oppleve alt det rare som skjer her inne. Får si det som Al Pa(å evt)cino i Scent of a woman: "if ever in doubt......fuck!!!"

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 mars 13:53

Ja. Ts prøver jo bare å få opp kvaliteten. Slik visse andre også prøver (ingen nevnt ingen glemt). Idealisme kalles det.

🔹🔸

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 11 mars 14:04 Privat melding

😂😂

(mann 44 år fra Oslo) lø. 11 mars 14:19 Privat melding

@shsss
Jeg ser ikke problemet med sånt :) Jeg får forresten aldri bare 'Hei'. Om det er mest fordi jeg en mann eller fordi min nok egenartede profil ikke treffer dem vet jeg ikke.
Tullball som iblant dukker opp er mer av denne art: 'hei soet du. liker sex hvis du vil treffes er min email søtafitt@yahoo.com'
(Egentlig veldig sørgelig at jeg ikke evner å forelske meg i de virtuelle. Kanskje jeg har mangelfullt utviklede sjelsevner :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 mars 14:28

Hvorfor "soet" når vedkommende senere gjengir en ø i e-postadressa?

(mann 44 år fra Oslo) lø. 11 mars 14:35 Privat melding

@Hovmester
Husk at jordloepere legger ikke egg i bananer.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 mars 14:35

😂

🔹🔸

(kvinne 31 år fra Vestfold) lø. 11 mars 23:52 Privat melding

Jeg har ikke bilde her da familiene våre og vennene våre ikke vet at vi går fra hverandre enda. X-mannen min og jeg er helt ferdige med hverandre. Jeg er her nå for å se om datingverden har endret seg fra sist 😊 7 år siden for min del.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 00:09

Sett bort fra en del utskifting (noen håndklær inn, og påfyll), 'leiligheten', og 'looks' er det dønn likt.

🔹🔸