Alle innlegg Sukkerforum

Lett utbyttbar ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 14:14

Er det virkelig så lettvint og lite seriøst nettdating? Tror neppe akkurat dette gjelder kun Tinder...

http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/dating-med-tinder-1636458.ece

Hva mener folket her inne? Er "vi" nå blitt for lett utbyttbar?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 14:27

Jeg har nylig lest en bok om nettdating utgitt av ei som var her (og der) mellom 2004 og over 2010 tror jeg det var. Alle sidene har sitt, men de Tinder-lignende er til sitt særlige formål..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 14:28

Gjelder da nok helt klart for begge kjønn. Litt trist egentlig...

http://www.vgtv.no/#!/121386

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 14:32

Utdyp den @hovmesteren

Skjult ID med pseudonym rose sø. 12 mars 2017 14:36

Det blir å konsumere mennesker, stille sin daglige kløe.
Jeg har liten sans for det,
om begge er klar over at det bare er øyeblikkets tilfredsstillelse kan det enda gå an.
De som lures, er naive eller ikke makter å se spillet synes jeg blir offer.
En bekjent som er sexolog fortalte om en mann som hadde ca 3 sexpartnere pr uke i snitt, det var sjelden mer enn et eller to treff på hver.
Han høstet dem inn som modne frukter fra datingsider ved å bruke de rette triksene.
Han dyrket helst ubeskyttet sex, bare tanken på risikoen for sykdom han utsatte alle disse kvinnene for ved siden av brustne forhåpninger og annet.
Jeg søker noe mer enn et kjønnsorgan med en mann på.
At mannen har et kjønnsorgan synes jeg derimot er fint.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 15:05

Tilslutt er det jo faktisk "de" selv det går utover når de ikke klarer/blir tilfredsstille av monogame livslange forhold...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 15:26

Og det var utdypning..?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 15:28

Spør med dette pent.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE sø. 12 mars 2017 15:47

Bedre å brenne enn å fryse!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 12 mars 2017 15:51

@Eiriana

Du tar det for gitt at vedkommende faktisk ønsker et livslangt og monogamt forhold.
Bare fordi det er noe DU ønsker deg, så betyr det ikke at alle andre ønsker seg det samme.

"Vi" har ikke blitt noe som helst. Vi har alltid vært det. Er bare det at takket være interentt, så hører en mer om det siden folk i dag har et talerør via internett som gjør at en kan nå flere mennesker.
Før hørte en om sånt stort sett bare gjennom venner.

Skjult ID med pseudonym coca cola sø. 12 mars 2017 17:20

Føler en blir lettere byttet ut på sukker enn en mann du blir kjent med i naturlige omgivelser

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 17:26

@Haakon
Vet selvfølgelig at rundbrennere alltid har eksistert. Utgangspunktet for mitt innlegg var om det faktisk har blitt mere. At "det" har blitt greia. Mere enn monogame forhold

@Powpow. Nei. Jeg sier ikke det.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 12 mars 2017 18:25 Privat melding

Har dessverre blitt sånn :(

Skjult ID med pseudonym AHE sø. 12 mars 2017 18:42

Er ikke det fint at deler kan byttes da?

Skjult ID med pseudonym AHE sø. 12 mars 2017 19:14

Trodde du var i din beste alder jeg @nigma

Skjult ID med pseudonym AHE sø. 12 mars 2017 19:22

Takk for den oppklaringen @nigma👍

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 20:42

Tidlig flaks og framoverlent syns å være greia @Hov. Ellers virker det som akslingen siger i gjørma.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 12 mars 2017 20:48

Enig at nettdating ikke er for alle. Men har det blitt verre? Er nettdating verre/hardere enn hva som foregår på by"n? Begynner det å bli flere av de som ikke ønsker seriøse forhold osv. Slik de hevder i linken fra vgtv.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 12 mars 2017 21:44 Privat melding

Joda, det er mange rundbrennere her, men de kan man fint unngå er min erfaring. Noe av cluet er hvordan man utformer sin profil. Resten av cluet er hvem man prater med på PM og hvordan praten foregår. Rundbrennerne vil ha easy come easy go. De forlater banen straks de ikke blir flørtet og smisket med. Møter de seriøsitet i en eller annen form dropper de deg på rappen.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 21:53

Vi skulle hatt en artikkel om lidende menn som sitter objektifisert og lider og skriver mail med dating avtaler (som seinere kanselleres). Det mangler likkzzm..

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) sø. 12 mars 2017 22:18 Privat melding

Måten jeg gjør det på siler effektivt ut rundbrennerne og andre som fjaser her.

Min profil (både profilteksten og fotoalbumet) gir ikke et udelt godt bilde av meg, men er nøktern og ærlig. Det gjør at mange dropper meg straks de har besøkt den. Utmerket.

Videre prater jeg bevisst på PM om hverdagsliv og sånn. En god del kvinner forventer kurtise og at jeg kun skal si ting de liker å høre. Jeg unngår å gi dem det. De kvinnene dropper meg meget raskt. Utmerket.

Noen kvinner har vært stayere over lengre tid på PM. Jeg har pratet med en kvinne i flere måneder der nå. Vi prater innimellom fortsatt. Hun og jeg kommer ikke til å bli et par, men liker å prate med hverandre likevel. Felles for alle stayerne til nå er at likte min måte å prate på. Fem av dem spurte om de kunne bli venner av meg på Facebook. Jeg sa ja til det.

En kvinne skilte seg klart ut. Hun tok kontakt med meg i fjor høst og tilkjennega sin interesse. Vi pratet i lang tid på PM og sendte hverandre mail. Det var god prat der vi var ærlige og åpne overfor hverandre. Jeg klarte til og med å irritere henne. Da irettesatte hun meg. Fordi hun gjorde det og ikke droppet meg fikk jeg respekt for henne. Hun var ikke lenger en tilfeldig "Sukker-dame" som jeg pratet med på PM, men en kvinne jeg kunne ta på alvor. Dessverre ble det ikke oss, selv om vi pratet så bra som det vi gjorde. Vi kom begge frem til at vi lever såpass ulike liv at utfordringen ville bli for stor.

Skjult ID med pseudonym Søta sø. 12 mars 2017 22:24

En trenger ikke nødvendigvis være en rundbrenner fordi man ikke er ute etter noe seriøst vel? I mitt tilfelle passer det best med min hverdag, å treffe menn uten å love gull og grønne skoger, men det betyr ikke at jeg bruker dem og dropper dem som skitne vaskekluter etter et par ganger. Ikke glem at det er en part til involvert, og disse damene/mennene må jo ha en viss anelse om hva de begir seg ut på når de har sex med en som ikke er ute etter noe seriøst.
Det blir helt feil når man fremstiller den andre part som et uvitende offer som har sett for seg ekteskap og barneflokk etter et par dater, og som deretter får drømmen knust, fordi det viste seg at han/hun traff en rundbrenner..
Jeg er ærlig og sier fra både i profilteksten min og ellers, at jeg ikke ønsker et langvarig forhold, og ser ikke på meg selv som en slem person som holder andre for narr. Jeg har heller ikke behov for stadig bekreftelse:)
Husk at alle er forskjellige og ingen kan si hva som er rett eller galt, hverken her eller på tinder, eller hvor nå folk ser etter et forhold.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 22:36

Kommer ikke til å skrive den. Jeg skrev ironisk der (sorry) og er ikke lidende. Forum er full av disse 'lidelsesartiklene'. Bidrag fra meg trengs ikke med den agendaen. Skriver bare nå nyss om adferd som undrer når jeg lurer, for å se om det kommer ideer om noe klokt ugjort å gjøre. 😊

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) sø. 12 mars 2017 22:37 Privat melding

@Søta
Ser den. Man trenger selvsagt ikke være rundbrenner selv om man ikke vil noe seriøst. Men hvem som vil hva på hvilke premisser vet man ikke alltid når kontakt innledes.

En del her seiler under falskt flagg og spiller med jokere. Jeg mener derfor at måten å sile de ut på ligger i forarbeidet. Altså hvordan man har utformet sin profil og måten man prater på. Min erfaring er at de useriøse dropper deg straks man ikke jatter med dem og ikke gir et udelt godt bilde av seg selv.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 22:44

Etterbrenner (afterburner🕯️?) er kanskje ett alternativ?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 mars 2017 23:04

Nettdating ~ hugleiksstaur®️™️ på postordre.

(omtrent som nærpolitireformen ~ 'lensmann i butikk')

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) sø. 12 mars 2017 23:17 Privat melding

@Søta
Jeg har valgt å virke uslepen i kantene, både på min profil, måten jeg prater på på PM og hvordan jeg gjør det her i forumet. Hensikten er å gi de kvinnene som blir nysgjerrige noe å "tygge på" før de eventuelt begynner å prate med meg. Jeg blir kontaktet av kvinner på PM som leser det jeg skriver i forumet. Av den grunn er jeg bevisst på hvordan jeg fremstiller meg selv her. Det har fungert etter hensikten så langt.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 00:18 Privat melding

Jeg er ikke blind for hvordan nettdating fungerer. Nettdating er et marked der mange er på fesjå, og noen bruker og kaster etter egen forlystelse. Det kommer vi ikke bort ifra. De som er på fesjå tenker "varedeklarasjon" når de kikker på profiler og prater på PM. De er ute etter det de liker og som tilfredsstiller dem, og kun det. I mine øyne gjør det oss til objekter og virker dehumaniserende.

Fordi jeg er et menneske og ikke et objekt til forlystelse er jeg derfor bevisst på hva jeg gjør her på Sukker. Jeg gir et nyansert bilde av meg selv og virker uslepen i kantene. Jeg gjør det for å gi de som blir nysgjerrige noe å "tygge på" før de eventuelt begynner å prate med meg.

Grunnen er at jeg ønsker å prate med de som viser et oppriktig ønske om å bli kjent med meg. Jeg trenger da å ha en indikasjon på at de har et slikt ønske. Ellers kan jeg jo ikke ta de på alvor. Derfor har jeg valgt å gjøre det sånn.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 10:10

Moralisme er bare så sjarmerende.

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 10:14 Privat melding

@blingbling
Deg gidder jeg ikke å svare mer. Du er både useriøs og kverulerende. Har stadig noe å utsette på andre her, deriblant meg. Videre virker du å ha fordommer mot de som tenker annerledes enn deg selv. Det gjør deg uinteressant å prate med.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 10:16

Ditto - du deklarerer deg glimrende.

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 10:29 Privat melding

@blingbling
Da er det kanskje en idé å ikke svare på mine meldinger? Noe du har gjort mye til nå? Men heller overse de?

Du legger ofte opp til krangling her og er giftig i ordbruken. Jeg skjønner ikke hvordan du kan ha glede av å være på den måten, men det har du åpenbart.

Jeg ignorerer deg fra nå av. Bruker ikke min tid på folk som oppfører seg slik.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 10:37

Du gjør som du vil. Jeg gjør.

Vi verbalonanerer på hvert vårt vis.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 10:48

Gå å leke i sandkassen @bling og Morten - burde ta med boller og saft.

Skjult ID med pseudonym Søta ma. 13 mars 2017 11:01

Jeg er helt enig med deg MortenC. Jeg bruker også tid på å kommunisere, selv om jeg ikke er ute etter noe langvarig, og ser på meg selv som seriøs. Jeg er fullstendig klar over at det er mye useriøst her også, men da bruker jeg hodet, og skjønner ganske raskt om vedkommende er en tulling eller ikke:)

Jeg registrerer at vi har et kverulerende vesen her, som føler seg bedre når han kan rakke ned på andre. Dette mennesket har sikkert problemer med seg selv og lav selvtillit, og du gjør rett i å ignorere det. Det gjør iallefall jeg;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 11:03

Ja føkk jeg sliter akkurat nå, se annen tråd 😉

🔹🔸

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 11:13 Privat melding

@Søta
Ja, men kan godt være seriøs selv om man ikke ønsker noe langvarig. Ser den. Vi er jo ulike som personer alle sammen og har ulike behov. Hvordan vi dekker våre behov er opp til hver enkelt av oss. Så lenge man spiller med åpne kort og er redelig mener jeg at det er innafor.

Ikke alle gjør det, dessverre. Noen spiller med jokere og er uredelige. De faller igjennom i mine øyne. Jeg bruker ikke min tid på dem. De jeg bruker min tid på, enten de vil ha noe kortvarig eller langvarig, er de jeg kan ta på alvor. Hvordan hun og jeg prater sammen ligger selvsagt i bunn. Er praten god får vi begge utbytte av den.

Skjult ID med pseudonym Søta ma. 13 mars 2017 11:17

Noen som skrev noe over? Må ha vært innbildning:)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 11:20 Privat melding

@Søta
Javel? Nå følger jeg deg ikke helt? Hva mener du? :)

Skjult ID med pseudonym Søta ma. 13 mars 2017 11:25

Mente ikke deg MortenC:)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 11:36 Privat melding

@Søta
Ok. Jeg skjønte bare ikke hva du mente. Ikke noe problem. Jeg er treg i oppfattelsen innimellom. Det har ført til komiske situasjoner. :)

En av mine venner sa engang: "De fleste er opptatt av det som er rundt dem i deres omgivelser. Du ser ut til å være mest opptatt av det som er i sinnet og følelsene. Du lever veldig i ditt indre, men virker noen ganger avsondret fra omverdenen."

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 12:49 Privat melding

@Søta
Du er ønsker kortvarig forhold, men er likevel seriøs. Jeg har selv erfaring med sånt. En gang gikk det helt galt. En annen gang utviklet det seg til å bli de fineste årene jeg har hatt i mitt liv.

Den gangen det gikk galt var da jeg var i militæret. Jeg var stasjonert ved en større by og fikk venner i det sivile, og jeg hadde tre kjærester. Alle veldig fine jenter som jeg likte godt.

Den første av dem var jeg sammen med kun en kort stund. Jeg ble invitert på søndagsmiddag hos hennes familie og vi hadde det fint, men var likevel for ulike til å holde sammen over lengre tid.

Den andre var jeg sammen med nesten ett halvt år. Vi traff hverandre en lørdagskveld på ett av byens utesteder. Jeg spilte med åpne kort. Sa at jeg var soldat, at vi kunne ha det gøy sammen, men når jeg dimitterte var det også slutt mellom oss. Hun gikk med på det. Den første tiden gikk fint, men så merket jeg at hun ble mer og mer oppsøkende. En dag spurte jeg henne om hun hadde fått følelser. Hun svarte at hun hadde forelsket seg. Jeg sa da at vi ikke kunne være sammen lenger. Hun tok det hardt. Senere fikk jeg vite at hun gikk inn i en depresjon. Jeg bebreidet meg selv for det som hadde skjedd med henne.

Den tredje var syv år eldre enn jeg. Hun var sjef på en av barene på SAS-hotellet. Jeg opplevde henne som erfaren og sikker. Å ligge med henne var som en erotisk åpenbaring. Siste kvelden vi var sammen tok vi avskjed på trappa foran hennes hus. Jeg har ikke sett henne siden.

Etter det tenkte jeg mye over hva som gikk galt med den andre kjæresten jeg hadde, hva jeg gjorde feil. Jeg kom frem til at jeg ikke ville inngå flere elskerforhold da jeg anså risikoen for at det kunne gå galt var for stor.

Det holdt jeg meg til helt til jeg møtte min eks. Hun og jeg var først elskere omtrent ett års tid, men så begynte følelser å utvikle seg mellom oss. Vi ble kjærester på ordentlig og snakket om å flytte sammen. Jeg følte dyp hengivenhet overfor henne.

Hun ga meg de fineste årene jeg har hatt i mitt liv, men fordi hun bor i en by langt unna Oslo døde lidenskapen mellom oss etter hvert ut. En ettermiddag pratet vi rolig sammen. Vi fant ut av at det beste ville være å fortsette som venner. Det har vi også gjort.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 13:07

oooooSRRRBtttt, SRRRbtt, btt, btt, ehu, ehu, yay, yay, fewitt, fewitt, yuppikay yay, yay, yay, yay, dingding, dingding. OLa-La,....La, La

https://no.wikipedia.org/wiki/Norges_grunnlov_%C2%A7_100

🔹🔸

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 4 nov. 2017 16:47 Privat melding

@Hovmester Lol, det samme kan jo sies om menn