Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 14:41 Privat melding

Jeg er den jenta med bein i nesa og sier min mening rett ut her!

Er det en ting jeg er lei av så er det visse mennesker her inne, nå må jeg bare påpeke en liten ting. Når du som gutt/mann legger en jente/dame til på snap. Dere skriver til hverandre, dere har en spørrelek der dere stiller hverandre spørsmål og dere svarer hverandre på det som blir spurt.
Plutselig en dag når du stiller jenta/damen et spørsmål, og hun kun har sett meldingen og ikke svart deg med en gang fordi hun må følge sin datter til legen / eller på jobb så syns jeg og mener jeg det er bare teit.
Og dette har jeg opplevd i dag, jegspurte vedkommende hvorfor slettet meg, og hvorfor rett etter du sende melding. Da får man til svar; du virker ikke interessert, du svarer ikke på mine spørsmål, jeg svarer kun på dine. Dette syns jeg blir bare feil, at den andre parten skal legge skylden på en når begge har svart hverandre godt på de partene har stilt.
Når man forteller at man måtte følge datteren til legen, så får man bare til svar unnskyld, håper det går bra med henne.

Jeg mener og tenker at, hvis du ikke klarer å vente i 15 min for å få svar da er du virkelig ikke en person som er helt klar for noe. Og ihvertfall ikke når du sier du er interessert i en person og slikt, plutselig sletter du henne fordi hun ikke svarer en på snap pga legebesøk. Syns det ja, skal ikke si det en gang.

Noen andre som har vært borti det?
Jeg kjenner jeg er drittlei av det, jeg hadde skjønt det hvis det kom fra en 19 åring men når det begynner å nærme seg 30 årene så ja forventer jeg litt mer.

Beklager for et langt skriv, men følte for og få det ut. Og håpet på noen svar på om noen andre som har gått gjennom dette?

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 14:47

Dette du beskriver er ikke ukjent, lett tilgang og liten utholdenhet - og litt divafakter. Menn og damer som viser sånne sider er ikke noe å spare på - gå videre!

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 13 mars 2017 14:51

Jeg meldte med ei her for et par måneder siden, jeg ventet på et tog og fikk melding fra henne akkurat i det jeg gikk ombord, hvor jeg traff en kompis, og pratet med ham en halvtimes tid, fant det ikke akkurat passende å sitte og skrive på en nettdatingtjeneste i den situasjonen. Da jeg løftet telefonen for å sende svar var jeg blokkert.
Det var ny rekord: blokkert etter 30-40 minutter. 😳

Har ingen teorier om hvor slik utålmodighet kommer fra.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 14:58

Har ikke deltatt her @Writern67:

KLM: EM i venting

https://www.youtube.com/watch?v=qXa9yT3EcMU

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 15:10

Du må slutte å rote med små gutter og sikte deg inn på menn.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 15:16 Privat melding

Han hva no, jeg føler ikke helt for og gå over 30. 😂

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 15:17 Privat melding

@Ts
Her inne oppfører flere seg merkelig. Jeg vet ikke hvorfor, men det ser ut til at normal folkeskikk og høflighet ikke gjelder når de skriver sine meldinger og prater. Ikke bry deg om dem.

De som oppfører seg slik du beskriver er mer "kids" enn voksne. De er selvsagt ikke noe å samle på.

Jeg har selv opplevd mye rart her. Og jeg ignorerer konsekvent de som oppfører seg som "kids". Jeg gir de først en sjanse og ser om det mulig å få til en dialog. Er det ikke mulig sletter jeg de fra min radar. Det skaper ryddighet for min del.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 15:17 Privat melding

29 ** jeg forventer da at 29 åringer har litt imellom ørene. Tok visst feil :/

(mann 33 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 15:21 Privat melding

Han var nok bare litt usikker. Håper og tror det ikke gjelder alle i målgruppen din!

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 13 mars 2017 15:34 Privat melding

@ Ts
Dessverre så blir det nok ikke siste gangen det skjer,men la oss håpe det for din del. Ikke alle som ser hva det går ut på det og ha barn. Om dem er 18 eller 40.....men det er da veldig greit å få avklart sånt på ett tidlig stadige 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 15:45

Umodenhet blant menn rekker halvthundre - no problema. Sjeldnere - langt sjeldnere blant kvinner. Landsdels kulturforskjeller kan spille inn - ta det i mente.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 15:54

Modenhet hos menn har ikke alltid med alder å gjøre, opplever rett som det er at godt voksne menn er veldig umodne mens langt yngre menn er modne.
Diva fakter er uansett lite sjarmerende hos både menn og kvinner.

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 13 mars 2017 15:56 Privat melding

Skjønner din frustrasjon, det er skummelt å bruke tid på folk via nett, være seg det ene eller andre kjønn. Den var drøy, men som andre her sier, vær glad at du slapp med det :)

For all del, ikke la han slippe inn igjen...

Skjult ID med pseudonym EagleEye ma. 13 mars 2017 16:03

Ikke at jeg skal unnskylde sånn oppførsel, men la meg spille "devil's advocate" litt her. Mange har lett for å trekke forhastede konklusjoner uten å tenke at det kan finnes andre grunner for at noe skjedde. I dette tilfellet har kanskje denne personen dårlige erfaringer med folk som ikke sier rett ut at de ikke er så interessert. Kanskje han trodde (litt forhastet) at dette var tilfellet denne gangen også, og så tenkte han at det var like greit å gå videre først som sist. Hvis man føler seg frustrert og usikker hvis dette har skjedd flere ganger, er det lett å bare anta litt for raskt at det samme skjer igjen. Og så i et svakt øyeblikk som vi alle kan ha, gjorde han noe litt overilt.

Kanskje. Kanskje han bare er en stor, umoden dust. Det er vanskelig å si.

Er det mangel på modenhet? Fullt mulig. Er det menneskelig å feile? Absolutt. Bør du forvente mer av en person i sånn alder? Forståelig hvis du gjør det. Bør du se mellom fingrene og gi han en ny sjanse og ta sjansen på at han ikke bare er en skikkelig douche? Det blir opp til deg.

Skjult ID med pseudonym Tyren ma. 13 mars 2017 16:14

Hvis det bare gikk 15 min, sa kan det tyde på issues uansett, når vi snakker om en 29 åring.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 16:21

Viss det gik merenn 15 minuttetr før svar så bare kiss my as liksom tomel ned ass

Skjult ID med pseudonym Nikita70 ma. 13 mars 2017 16:32

Ja en bør være tålmodig og vente, særlig siden en ikke kjenner vedkommende i andre enden... men når det er sagt, hadde truffet en på date en gang, så skulle vi treffes igjen og gå tur, avtalte dagen etter.. jeg sende en mld som jeg sa jeg skulle litt tidlig ettermiddag da det var det rette tidspunktet for vedkommende... ser han åpner snapen men får ikke svar... venter et par timer før jeg bare drar ut på tur aleine... får svar etter ca 4,5 timer: " sorry, gamle bein"😂 står det....

Hva synes dere om den?

Vedkommende er ikke blokkert av meg, men tar ham ganske enkelt bare ikke seriøst lenger, så putter ham i " friends zone" - enkelt og greit😊👏

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 16:33 Privat melding

@Cllou

Det skjønner eg, men det gikk jo ikke 15 min en gang. Fra meg til legen er liksom 3 min med bil. Også tiden på å kle på seg sko og jakke.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 16:48 Privat melding

@Hovmester

Jaja, men folk må få sjans til å svare. Og skal eg være ærlig det er mye viktigere for meg å ta min datter til akutten på legekontoret enn å svare en fyr. Og når vedkommende vet selv at andre parten har barn så må man akseptere hvis det.

Så det der @Hovmester den syns jeg blir litt teit! Folk må få sjans til å svare, og når en person ikke svarer på 1 spørsmål, men 100 andre så mener jeg fortsatt at man skal ha tålmodighet. Menn som holder på sånn får seg ikke dame, hvis menn skal skal fly fra kvinne til kvinne bare fordi hun ikke svarer på en melding så forklarer det litt om visse menn.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 16:54 Privat melding

Ja, det er mye rart her. Når jeg forteller mine venner om Sukker og de så spør meg om hvordan jeg opplever det svarer jeg at Sukker ofte er slik Alf Prøysen synger i sin "I bakvendtland".

Derfor er det lurt å ha en distanse til Sukker. Hvis man ikke har en distanse risikerer man å bli uheldig påvirket. Kommer man dit hen at Sukker påvirker selvfølelsen bør det ringe en bjelle. At ukjente på internett påvirker selvfølelsen er uheldig under enhver omstendighet, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym mehe ma. 13 mars 2017 16:57

Ser jeg har ganske tålmodig her inne. Svar innen 3 uker aksepteres 🤗
Muligens lengre og 🙃

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 16:59

Funnystuff - jeg får også den bakvendt følelsen... Wonder why... 🤔

🔹🔸

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 17:02 Privat melding

@Hovmester

Poenget mitt er jo at jeg ikke svart enda han på et spørsmål, så slettet han meg. Ok, hvis han ikke ville hatt meg, hvorfor sitte å si alt mulig rart. Fra at den vedkommende er fin til at han ønsker å møte deg.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:03

@mehe
Ser jeg er ganske tålmodig her inne. Svar innen 3 måneder (eller mer) aksepteres :D

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 17:04

Evig åpen for svar fra de jeg har sansen for..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:05

Det var det jeg mente og :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:13

@nigma
Hun var på vår alder; henne i fjor som vi begge skrev med. Jeg skrev i lang tid med henne på rent vennskapelig grunnlag. Hun også visste at det var bare vennskap mellom oss. Plutselig etter 3 ukers stillhet ble jeg blokkert :P Du husker nok hvem jeg snakker om.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 17:20

Det er veldig få menn som kan velge i flere, og og langt mindre samtidig @my. Dessverre. Pur utålmodighet og sid skjelvende underleppe har nok fremdeles vesentlig større sannsynlighet. Du husker KLM - sketsjen du la link til (Kirkvaag som grein seg til?). 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 17:23

Grine seg til burde alltid funke, jeg kjører på den strategien.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:24

Jeg slutter faktisk aldri å reagere på det/stusse/undre meg over det men å syte over det er ikke noe vits ;P

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 17:25 Privat melding

@SAlexandra
Du virker som en fornuftig og oppegående jente. Måten du skriver på viser at du bruker hodet godt og har begge beina på jorda. Fortsett med det.

I mine øyne er Sukker en egen verden der logikk ikke alltid gjelder. Jeg har også opplevd at damer har sendt meg meldinger der de tilkjennegav sin interesse. Noen av de droppet meg raskt da jeg svarte dem, selv om mine svar var imøtekommende og høflige. Enkelte blokkerte meg endog.

Jeg antar at mine svar ikke var slik de ønsket eller forventet. At de droppet/blokkerte meg er helt greit. Det forteller meg bare at de søker noe annet her enn hva jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:27

Trur vi ligner litt der ;-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 17:29

Ser ikke logikkproblemet..

🔹🔸

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 17:50 Privat melding

Jeg må nok si at jeg ler, fordi jeg trur ikke det har noe med at han ikke var interessert i meg. Og denne spørsmålsrunden var det eg som kom på med. Og når eg spurte om noen ble med på bowling med min datter, så spurt vedkommende om når vi skulle. Da jeg ikke svart så ble jeg slettet.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 17:51 Privat melding

Men er det en ting jeg har merket på forum siden så må eg si at noen er veldig høy på seg selv 😉

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 17:51

Dræt i dem ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 17:56

Vel begge har lov å leve i trua.

🔹🔸

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:02 Privat melding

@Hovmester

Si meg en ting, du sitt bak ditt tastatur med dine "gode ord". Jeg sitt å forklarer hva som har skjedd, så sitt du der å kommer med ja han var vel ikke interessert i deg. Hva vet du om det? Det lurer eg på. Ingen har fasit på hvorfor han gjorde det, men eg sier hvordan jeg følte det. Mange av dere er sikkerræt over 35 år her og sitt bak tastaturet, men ta og les teksten min før dere kommer med slike kommentarer. Jeg spurte ikke om dere mener om han var interessert i meg, jeg spurte om noen andre har vært borti det. Men nok er nok, orker ikke sitte her å diskutere frem og tilbake med noen som kommer med kommentarer som jeg ikke spurte om en gang.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:03 Privat melding

Sikkert*

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:04 Privat melding

Det er greit å komme med kommentarer, men da må man være saklig også. Ikke komme med kommentarer som vedkommende ikke har spurt om en gang. Det er greit å være høy på seg selv av og til, men noen ganger så må man roe seg ned litt :)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 18:10

@Hiv har alltid fasit på alt han. Ikke til å unngå.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 18:11

Sorry @Hov.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Nanna ma. 13 mars 2017 18:11

For meg så virker du rett og slett litt sår på det at du blei blokkert @SAlexandra.

Men til spørsmålet du stilte. Ja jeg har opplevd det samme. Og da tenkte jeg bare at det ikke var riktig match for meg allikevel.
Er nok sånn som det er blitt skrevet i tråden her at det er nokså vanlig og taste med flere på en gang, og at en aldri er alene om og være i en annens persons interesse.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:18 Privat melding

@Nanna
Jeg er nok ikke sår kjære deg fordi eg ble blokkert ;)

Jeg er 22 år jeg og har hele livet mitt. Og jeg har bein i nesen og faller ikke så lett i bakken ;)

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:19 Privat melding

@blingbling

Du mener det, du mener at den personen vet absolutt alt?
Jaja, skal ikke si noe mer :)

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 18:26

Jeg trodde vi kom frem til at modenhet ikke har noe med alder å gjøre. Jeg nevnte vaffal aldri noe med alder.
Jeg skriver det samme som Hope, Ts
Vær glad du finner det ut tidlig så slipper du å deale med sånn tull senere.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:29 Privat melding

Takk for alle "svar" selvom jeg ikke fikk helt svar på det jeg ønsket.. :)

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 18:29 Privat melding

Men men

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 18:33

Ironi @SAlexandra. Så det holder. Nei så langt i fra.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 18:38

Neida, Hope.
Myntet til at Ts burde satse mer på min aldersgruppe, men jeg var visst et år for gammel. Snakk om å få den i fleisen :/
Nå prøver jeg bare å ro meg inn trygt på land. :P

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 18:39 Privat melding

@SAlexandra
Det er sånn det er her på Sukker. Mange av brukerne gjør seg opp skråsikre meninger om andre brukere. De konkluderer meget raskt etter å ha sett på en profil og eventuelt pratet på PM.

Jeg har opplevd det flere ganger. Kvinner har slått fast at jeg er "sånn og sånn" og lever mitt liv "slik og slik". Jeg rister på hodet og ler litt hver gang jeg får slike meldinger.

Å skulle gjøre seg opp en sikker mening om et menneske og hvordan vedkommende lever sitt liv basert på en profil og (kort) prat på PM er fullstendig bortreist i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 18:41

Nettopp. Se opp for desinformatorene.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Nanna ma. 13 mars 2017 18:43

@SAlexandra For det første jeg absolutt er ikke noen kjære deg!
Når du kaller en annen voksen person for kjære deg- da virker du selv både lite voksen og hårsår.
Både her på forumet og på meldinger kan det være en fordel og være litt hardhudet og ikke så hårsår.
Alle svar vil være forskjellige i og med at vi alle er enkeltindivider med ulike meninger
Alt bortsett ifra det er jeg enig i at du var heldig som ikke brukte masse tid på en mann som tydeligvis ikke var noen match.

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 18:48

Selfølgelig det blir litt jungel med hummer og kanari når så mange brukere eksplisitt er på et nettsted med intensjon å finne seg en partner. Ser at nivået her kan sammenliknes med "byn" til tider. Den eneste forskjellen er at på byn kan man skylde på fylla :p

(mann 35 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 18:51 Privat melding

Sukker er som et supermarked. Om man må vente 15 minutter på at et brød det er tomt for tar man et annet brød i stedet. Det er jo tross alt mange forskjellige typer brød å velge blant.

Usikker på hva du egentlig vil vite.

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 18:53

Brødet mitt er kun tilgjengelig på morgen.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 18:57

Spørsmålet blir da @Solo hva som skal skyldes på her. Det er bare å erkjenne at langt flest menn får ikke svar fra de de vil. Og om svaret ikke kommer umiddelbart bites det negler inn til knoken.

De fleste menn får heller ikke førstemeldinger, og alle ville vi satt pris på det. De erfarne 'høye og mørke' forumfanter vet dette meget godt, ved å legge sammen et minimum av info. tråder her over tid, og allmenn mann/dame framferd 'på byn'. Resonnere dah...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 19:02

Tenk på alle de flotte og interesant menn du ennå ikke har møtt @ts.
Men undrer meg også hva du egentlig vil ha svar på - eller vil du bare ha støtte på at mannen opphørte seg dumt og viser null innsikt?

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 19:02

*oppførte

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 19:02

Ser ikke helt grunnlaget for å skylde på andre fordi man ikke får det som man vil. Noen går hele livet uten å finne kjærligheten andre finner det ved første blikk. Jeg selv har tro på at det dukker opp når man minst venter på det. Å "stresse" her inne for å finne kjærligheten..... Lykke til ;)

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 19:02 Privat melding

@Nanna
Vet du hva? Nå får du roe deg ned litt!!

Kaller du meg lite voksen og hårsår fordi jeg kalte deg kjære deg?

Du virker jo ikke voksen på noen slags måte når du sitter å påstår at andre er hårsår fordi man stiller et enkelt spørsmål og forklarer situasjonen rundt dette!

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 19:03

Solo...Der sa du noe vesentlig bra 👍

(mann 35 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 19:04 Privat melding

Jeg har forresten vært på andre siden. Hatt samtaler hvor det kommer korte svar og nesten ingen spørsmål tilbake. Sletter/blokkerer ikke, spør rett og slett vedkommende om hun faktisk er interessert i å fortsette å prate.

Forsåvidt bedre å vente med å svare, og svare så man virker interessert enn å komme med korte svar når man egentlig ikke har tid. Evt bare si at nå er jeg opptatt med ditt eller datt, svarer senere.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 19:05 Privat melding

@SAlexandra
Et stalltips er å ikke ta Sukker for seriøst. Her er det mye fjas og mange er i lomma på en fantasi.

Nettdating kan oppsummeres i to ord: kjøttmarked og fesjå.

Det finnes bra gutter her som er seriøse. Slik jeg oppfatter deg ser du etter en slik gutt. Da bør du være tålmodig. Det å skulle finne en god partner på Sukker er som å lete etter en nål i høystakk.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 19:08

Hun vil vel gjerne ha bekreftet at det dreier seg om 'et stort barn med skjelvende underleppe' @AHE.

Jeg sitter jo selvsagt her med rykninger og sid leppe fordi du ikke har vært på profilen min ennå.

Quad erat demonstrandum.

🔹🔸

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 19:09 Privat melding

Man kan sitte å diskutere og krangle hele jækla kvelden, men en ting er sikkert ikke kom her å påstå at eg er hårsår for dette lille her. Jeg skrev det som hadde skjedd og stilte et enkelt spørsmål. Som et vanlig menneske så er det normalt og svare på et spørsmål, ikke ro seg unna og komme med ord og påstander, gjetninger på ting og tang. Det er jo faren meg ikke rart det blir mobbing, diskriminering og alt mulig rart i vårt lille land når mennesker da mener jeg voksne mennesker ikke klarer å forholde seg til en ting. Så klart man kan si det man mener, men da må man kunne si et tidligere svar på hvorfor folk mener at visse mennesker ikke er interessert eller komme med at man er hårsår. Ikke sitte bak sitt tastatur og tru at om du så er 30, 40, 50 eller 60 år kan alt. Fordi det er ikke sånn verden fungerer dessverre, nå lever man i 2017 og ting er dessverre litt annerledes enn det det var før i tiden. Synd er det fordi før i tiden så kunne man være venn uten krangel, diskusjon og diskriminering. Da tenker jeg ikke langt langt tilbake i tid, men jeg syns personlig ikke det er greit å sitte og komme med påstander om en person du ikke kjenner og kun konkluderer at jaja Hu skrev sånn og sånn. Men da er vel Hu sånn også! Så spar dere for visse kommentarer, og tenk gjennom ting og les tekstene to ganger før dere svarer noe. Jeg blir flau for og være ærlig, jeg ble ihvertfall ikke oppdratt slik.

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 13 mars 2017 19:09

He he det kommer Bling.. du kommer til å briste i gråt.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 19:10 Privat melding

Tydligere*

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 19:15

Jeg beklager på forumets vegne @SAlexandra. Det er som du sier folk bak tastaturet her i fødselsattesten er langt eldre og mer enn deg, men dessverre langt mindre modne.

Jeg er enig i at det er en uting at det ikke går an å stile serøse spørsmål, og få seriøse svar, og ikke bare krokfot.

🔹🔸

(mann 35 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 19:18 Privat melding

Bare for å ha svart på ditt enkle spørsmål: "Noen andre som har vært borti det?"

Svar: Kan ikke svare for alle andre, men personlig har jeg aldri blitt slettet fordi jeg ikke har svart på en snap pga et legebesøk. Men så har ikke jeg snap heller.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 19:19 Privat melding

@SAlexandra
Veldig bra at du er ærlig og sier åpent hva du tenker. Ikke alle gjør det her. Flere seiler under falskt flagg, spiller med jokere og oppfører seg dårlig. Jeg vet ikke hvor lenge du har vært her, men du vil få oppleve at ikke alle er redelige eller har gode hensikter.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 19:20

Det kommer jeg muligens @AHE. Spørsmålet blir jo av hvilken grunn...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 19:20

Er helt innafor å "lufte ut" her inne en gang i blant. Det er vi flere om.
For å svare på spørsmål: jeg har ikke opplevd sånn type kommunikasjon. Det blir naturlig mange tanker rundt spørsmålet fra, TS.
Jeg mener det må være rimelig "å lufte" de og, på en konstruktiv måte såklart.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 13 mars 2017 19:26 Privat melding

Noen sletter og noen blokker... noen svarer og noen svarer ikke.. det er tilogmed noen som leser mld du har skrevet til dem og svarer over 1mnd etterpå .... ikke bare bare det her...🙄🙄

(mann 36 år fra Hordaland) ma. 13 mars 2017 19:37 Privat melding

Man kan no jaggu begynne å lure.
Er ikke alle som er inærheten av telefonen 24/7.
Er faktisk noen som har et liv utenom telefonen, selv om det ikke virker slik av og til.
Man må ikke svare på en melding med en gang. Blir det ikke noe spenning i hverdagen. Ingenting å snakke om eller skrive om.
Slik tenker iallefall eg. Det å gjerne vente en dag. toppen 2 før man gjerne svarer eller sender en ny melding.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 19:37

@hans
Du glemte dem som skriver før de leser noe som helst, heller ikke en måned etterpå :D

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 19:46 Privat melding

Det finnes flere søte mennesker her inne da tenker eg på dette forumet fordi de samme svarer forsovet på alle innlegg 😂
Leste litt over her, nei jeg trenger ikke bekreftelse på at vedkommende er slik eller slik. Jeg stilt bare enkelt spørsmål om noen andre hadde gått gjennom dette. Jeg er ikke bitter over at han blokkerte meg, eg shit jo i det egentlig jeg er kun 22 år haster ikke. Jeg er en politiker, og en politiker sier ting rett ut og det er det eg gjør. Og jeg merker at noen mennesker her inne om så de er 30 eller 60 blir litt furt fordi man svarer tilbake og det er faktisk ikke greit. Jeg er 22 år og om du så er 60 år bak tastaturet så må du skjønne at eg er voksen som 22 åring og hvorfor er jeg det? Jo, fordi eg har et barn. Jeg drikker ikke lenger eller noenting! Har til og med ikke begynt å drikke kaffe, skjønner ikke hvordan folk lik det 😛. Uansett, noen ganger så må man faktisk tenke over hva man skriver og hva man sier til andre mennesker, mennesker har faktisk følelser og selvom du tenker det er greit så er det kanskje ikke greit for den andre part. Er det en ting jeg har lært på skolebenken er å akseptere mennesker som dem er, vise empati og kjærlighet. Som jeg merker at noen her ikke gjør desverre og det er faktisk sårende å få drittlei slenging tilbake.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 13 mars 2017 19:46 Privat melding

@ cllou
Søren.... de glemte jeg visst ja......damn🤔

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 19:48 Privat melding

😂😂😂😂

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 13 mars 2017 20:37 Privat melding

@TS
Jeg bruker ikke sosiale media.
Men jeg har blitt blokkert flere ganger her på sukker.
Bryr meg ikke om det, men ser ikke helt poenget med blokkeringer.
Noen tror de raskere finner drømmekjæresten kanskje.
*krysser fingrene for at det virker for de det gjelder*

Men jeg er håpløs, greier ikke engang å holde medlemskapet i gang i perioder. Her kan det godt gå flere måneder mellom svar, og jeg trives med det :-)

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 20:51 Privat melding

@nigma

Te da?

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 21:00 Privat melding

Melk? Er det godt?

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 21:06 Privat melding

Unnskyld for å si det, men det hørtes forferdelig ut. Skal gi det et forsøk, vet aldri før man har smakt.

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 21:09 Privat melding

Te 😂

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 13 mars 2017 21:12

Nigma
Melk i te? Har alltid sett på deg som et bra menneske, men nå vet jeg ikke lenger. Melk i te.....:p

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 21:13 Privat melding

@nigma
Te er en veldig alright drikk som har bidratt med mye bra i historien.

Det var teen som i sin tid gjorde at det ikke ble revolusjon i England slik som det ble i Frankrike. Engelskmennene hadde ingen mulighet til å lage revolusjon. Det var helt utenkelig for dem å skulle gjøre det. De måtte jo ha sin "afternoon tea" på fast tidspunkt hver bidige dag. Da kunne samfunnet selvsagt ikke settes på hodet. :D

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 21:31

@Morten
Ingredienser a-la a (eventuell) little cup of afternoon tea er god nok grunn til å ikke se på engelsk krim :P

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 21:52 Privat melding

@nigma
Hahahahaha...! Ja, i stil med dem. :D

Jeg har veldig sansen for engelskmennenes humor, som jo er berømt. Hender at jeg ser debatter i Underhuset på BBC. Der går det jammen for seg, gitt! Stortinget er rene bedehuset i forhold med sin knusktørre korrekthet. I Underhuset hoies og klappes det. Representantene buer, ler og rister på hodet. Den som holder innlegg blir stadig avbrutt. Speaker må klubbe ned og rope "Order! Order!" når det blir for vilt. Det er skikkelig morsomt å se på.

Ett av bildene jeg har av engelskmennenes mentalitet er om andre verdenskrig. Det er om Hitler, Mussolini, Roosevelt og Churchill.

Hitler som står på talerstolen og vrenger ansiktet i vrede mens han spyr ut sitt menneskehat.

Mussolini som oppblåst og innbilsk narr der han står på balkongen og mottar svartskjortenes hyllest.

Roosevelt som taler i Representantenes Hus med ansiktet i dype folder av bekymring.

Churchill med en diger cigar i munnen og viser V-tegnet, og bak ryggen har han en flaske champagne.

England vaklet og det så en stund ut til at Tyskland kom til å vinne krigen. Bare den engelske flåten hindret tyskerne i å gå til invasjon av England. Roosevelt sleit med å få Kongressen med på leie- og låneavtalen som skulle gi England våpen, maskiner og olje. Tyskerne bombet engelske byer natt etter natt. Det så mørkt ut for England.

Likevel stilte Churchill opp med sitt brede glis og sa at England bare måtte vinne krigen for ellers ville de ikke kunne le mer. Spot on! :D

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 21:55

Leser du litt historie vil du finne ut at RAF ikke er den engelske flåten Morten. Ellers ikke så aller verst.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 13 mars 2017 22:04

Det kan det nok. Men termen 'den engelske flåten' flyter. Det engelske flyvåpenet flyr. Battle of Britain var RAF som skjøt ned Luftwaffe. Ifg. også Winston Churchill.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 mars 2017 22:06

@SAlexandra

Oki, nå skal jeg gi deg noen svar. Ikke sikkert det er svarene du ønsker, men allikevel.

Jeg er enig i tidligere konklusjon med at han ikke var så interessert i deg allikevel. Hvordan jeg og vi kan si noe sånt?
Det er faktisk veldig enkelt, en person som faktisk var skikkelig interessert i deg hadde gitt deg all tid i verden til å svare.

Du er nok bedre uten denne karen. Han virket nok litt mer interessert i å få duppet den litt enn et forhold. Så var det sikkert en av de andre han snakket med som slukte agnet fortere enn deg.

Uansett, teoriene og forslagene er mange. Hvorfor er ganske irrelevant. Eneste du trenger å vite er at han ikke var så interessert allikevel.

Joda, du ba ikke om at vi skulle fortelle deg at han ikke var så interessert allikevel, men det er en vital del av det å svare deg og prøve og forklare hvorfor han agerte som han gjorde.
For akkurat den biten lurte du jo på?

Og sånn til sist, jeg antar de aller, aller fleste av oss har opplevd noen lignende en eller annen gang.
Det er langt fra uvanlig dessverre.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 22:27 Privat melding

Sukker er Sukker, og vi må bare ta det som det er. En konstruert og kunstig verden med flere fallgruver og ikke så rent lite narraktighet.

Jeg er her fordi jeg synes det er gøy. Her er det mange originaler, for å si det forsiktig, og enkelte oppfører seg som om de var på russefest. Ganske underholdende å følge med på hva de gjør faktisk.

Jeg er her også for å se om det er mulig å bli kjent med en kvinne, selvsagt.

Når den dagen kommer, og den vil komme før eller siden, at jeg begynner å kjede meg slutter jeg.

Joda, vi opplever alle kjipe ting her. Likevel er Sukker ikke så verst forutsatt at man har en distanse og evner å se det komiske i det som skjer stadig vekk.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 13 mars 2017 22:33

@SAlexsandra
Dette må du ikke ta som kritikk altså :) men jeg må bare spørre.
Når uttrykket 'bein i nesa' brukes... menes det bein inni selve neseborene?
Er det isåfall kyllingbein eller tittil og tottil & sånn??

(kvinne 25 år fra Telemark) ma. 13 mars 2017 22:49 Privat melding

@Cllou

Nei, det å ha bein i nesa vil si at du er sterk og vet hva du vil. Som noe vil si at det er en god egenskap, at det er viktige med egne meninger og ikke alltid gjør som andre sier ;)

Skjult ID med pseudonym provo ma. 13 mars 2017 23:15

En ting er helt sikkert og det er at ingenting er helt sikkert.. eller no!

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 13 mars 2017 23:29 Privat melding

Se på det sånn at han gjorde deg en tjenetse, sånne fyrer vil du ikke ha heller, så da var det like greit:)

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 13 mars 2017 23:39 Privat melding

Forstår deg så godt her!
Har vært der selv, har skrevet med denne personen i 4 måneder nå, og vi har avtalt dag hvor vi skulle møtes, og vi skulle bare finne stedet, hvor vi skulle møtes og by. Og vi har prøvet flere gange og møtes, skrevet Mail til hverandre og nå blev der stille og jeg høre ikke mere fra personen ?

Og Alle kan forandre mening,
Men ærlighet er det som står høyest på min liste!

Men ikke gi opp, det gjør ikke jeg
Lykke til videre 😊

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 13 mars 2017 23:55 Privat melding

Du har skrevet 4 mnd med en person uten å treffe ham ???

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 14 mars 2017 00:10

2 år (i sporadiske ca. ½ års intervaller) her.

🔹🔸