Alle innlegg Sukkerforum

Ekte kjærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Honey ti. 14 mars 2017 22:56

Hvordan føles det og hva gjør dere menn når dere er skikkelig forelsket? Hva er ekte kjærlighet for dere?

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 14 mars 2017 23:01 Privat melding

Kjærleik er å vilja vel.....enkelt å greit!

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 mars 2017 23:07 Privat melding

Ei som gir av seg selv, som vil noe. Som har glimt i øyet og er litt frekk :)
Snart sommer ;-)
Ekte kjærlighet er og ta hverandres negative og positive sider og være der når man er lei seg og glad. Ærlighet og god kommunikasjon..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 mars 2017 23:30

Kjærlighet er når jeg kan gjøre det jeg har lyst til uten å bekymre meg for at hun blir potte sur over det og måtte bruke mange uker på å gjøre det godt igjen. :P

(mann 52 år fra Oslo) ti. 14 mars 2017 23:51 Privat melding

Det er når jeg sier til henne "Jeg er glad i deg!" og hun bobler av fryd.

Når jeg vet om hennes mangler og feil, men likevel er glad i henne. Når hun er sur og gretten, når hun irriterer meg, når jeg er sint og lei på grunn av noe hun har gjort, men likevel er glad i henne.

Det er det varsomme strøk om morgenen når jeg vekker henne. Det er når jeg gir henne en hestehov om våren. Det er når jeg danser med henne og ser at det skinner i hennes øyne. Det er når vi tar oppvasken sammen. Det er når vi går i butikken og holder hverandre i hendene. Det er når jeg kysser henne på åpen gate.

Det er når jeg gledes over henne fordi hun er den hun er. Det er når hun ser meg som den jeg er og gledes over det.

Det er når hun sier det jeg trenger å høre, ikke kun det jeg liker å høre. Det er når hun tar min hånd når jeg er nedfor og sier at det vil ordne seg, at hun er min beste venn.

Det er når hennes tilstedeværelse fyller alt rundt meg med mening. Det er når jeg føler savn når hun er borte og venter på når hun kommer tilbake.

Når jeg har det godt inni meg fordi hun er nær. Når jeg vet at hun er min og at jeg er hennes.

Og at alt dette er gjensidig.

Det er når hun sier til meg "Jeg er glad i deg!" og jeg bobler av fryd.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 14 mars 2017 23:55 Privat melding

Skikkelig forelsket og ekte kjærlighet er kvantitativt ofte to ganske forskjellige ting. Typisk forelsket før man kjenner hverandre ordentlig. De få som klarer å bevare forelskelsen gjennom alle livsfaser bør inn i Guinnes Rekordbok. Powpowgutt er ellers inne på noe når det gjelder ekte kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 15 mars 2017 00:51

Forelskelse på sitt sterkeste: Psykisk orgasme.

Kjærlighet i videste forstand: Enhet med kosmos.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 mars 2017 07:14 Privat melding

Da jeg var yngre, var det mye bobler og fraværende hjernefunksjon, sikkert litt galskap involvert, og blodet bruste, nesten til kokepunktet. Kunne nesten ikke spise, det var altoppslukende.

Når jeg har blitt eldre, fokuserer jeg mer på å bygge en plattform, nesten som et hus som skal bygges, så kommer den varme følelsen, tryggheten, vissheten, tilliten, nærheten og bare med et blikk kan gi ilninger og nesten rørende følelser, og det kan slå deg på de merkeligste tider på døgnet. Å gi partneren kjærtegn som gir elektriske impulser i hele kroppen, ååhh.. det vil jeg ha. Jeg kaller det voksen kjærlighet. :)

(mann 41 år fra Hedmark) on. 15 mars 2017 08:40 Privat melding

Forelskelse er en positiv energibombe.

Ekte kjærlighet er for meg ensbetydende med harmoni.

Skjult ID med pseudonym Zorro on. 15 mars 2017 09:13

Er det ikke da man kan legge vekk fasaden, og det er fint uansett?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 15 mars 2017 09:40

Ts Honey: Tenk tilbake til da du selv var. Det føles akkurat likt. Gjengjeldt forelskelse er eufori. Ekte kjærlighet er nirvana. Praktisert leenge (empiri) 👍

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym 76 mann on. 15 mars 2017 11:47

Å være forelsket er meningsløst hvis det ikke blir besvart,tro meg, jeg vet mer om det enn de fleste. Forelskelse ( og kjærlighet ) må gå begge veier, først da kan man begynne å snakke om mål og mening, og det
største i verden ! Det er i hvertfall min teori, noen som er enige eller
uenige ?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 15 mars 2017 12:30

@76 mann: Se kl. 09:40, 5 hakk over din.

🔹🔸

(mann 40 år fra Hordaland) on. 15 mars 2017 13:24 Privat melding

Vet ikke

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 15 mars 2017 14:03

Forelskelse er brutale greier. Nervesystemet oversvømmes av hormoner, spesielt Oxytocin, som gjør at en konstant føler seg som i en euforisk kokainrus. Den frie flyten dette medfører av nevrotransmitterne dopamin og serotonin gjør at en er altfor våken og oppmerksom døgnet rundt, det er på linje med amfetamin. Og da har vi enda ikke snakekt om adrenalin/noradrenalinbalansen, som gjør at en er på alerten hele tiden, spesielt preger dette hjerterytme og de emosjonelle sentraene i og rundt hypothalamus. Alt i alt så er det umulig å forstå at noen holder ut denne tilstanden i lenger enn to uker uten å havne på asyl.

Kjærlighet er når en har kommet ned av forelskelsespsykosen, tilbake til sitt gode, gamle jeg, og en fortsatt føler at denne personen, hun har jeg lyst til å tilbringe all min mulige tid med. Og omvendt, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 15 mars 2017 15:10

Hypotalamus høres spennende ut spør du meg, med emosjoner rundt og greier. Hypotalabiten er ikke så om å gjøre, men 'bring it on'.

🔹🔸

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) on. 15 mars 2017 20:48 Privat melding

Hahah! Den hovmesteren😂 dauer

Skjult ID med pseudonym Gravlax on. 15 mars 2017 20:52

Husker en gang jeg var forelska (hun som senere ble en eks) og jeg tok meg plutselig i det at jeg stod oppå en lyktestolpe på Karl Johan mens jeg pratet med henne i telefonen. Husker ikke hvordan jeg kom meg dit. Og det var midt på lyse dagen og klinkende edru... rare greier det der...

Skjult ID med pseudonym my on. 15 mars 2017 20:53

Writern
Sånn som du skal forelskes i meg. Du har skjønt det. Resten er waste.
(Fortsetter å "kysse" frosker og spiser Fjordland)

Skjult ID med pseudonym Honey on. 15 mars 2017 23:11

@blingbling
Jeg kan ikke tenke tilbake til noe jeg aldri har opplevd. Jeg lurer på hvordan noen mennesker klarer å bli ordentlig forelsket gang på gang, mens andre (som meg) liker svært få.