Alle innlegg Sukkerforum

Ekser og sånn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hope on. 15 mars 14:35

Snakket med eksen i dag. Vi er gode venner, så vi snakker ofte sammen. Jeg er veldig glad for at vi har kunnet være så gode venner etter bruddet. Og da mener bare venner, ingen frynsegoder. I dag fortalte han at han hadde tenkt mye, og ja, det var jo "hope" han skulle være sammen med. Hvor kommer en sånn uttalelse fra? Det har vært slutt et par år, og vi bare begge veldig enige i at det var det beste. Og jeg mener fortsatt det. Noen som har erfaring med det samme?

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 15 mars 15:14

Ja jeg kjenner meg godt igjen her. Eksen vil gjerne tilbake. Jeg er 100% ferdig. Vi er venner, men ingenting mer.

Skjult ID med pseudonym Hovmester on. 15 mars 15:15

Ikke eksplisitt, men har følt på signaler. Helt uaktuelt for min del.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 15 mars 15:33

Jeg ville ikke tatt i noen av mine ekser med ildtang engang. Er så ferdig med dem. Kjekke karer noen av dem, men er man ferdig, så er man ferdig :)

(kvinne 60 år fra Østfold) on. 15 mars 15:55 Privat melding

Jeg har et bedre forhold til eksen nå, enn de siste årene som gift. Vi kan ringes inni mellom, og hjelpe hverandre. Med barn og barnebarn er det godt å kunne være sammen alle.
Men det er ikke aktuelt med noe mer for noen av oss. :-)

(mann 34 år fra Oslo) on. 15 mars 16:12 Privat melding

Se gjennom Friends, du. Virker å være noen likhetstrekk.

Skjult ID med pseudonym hope on. 15 mars 16:39

Nå er det ikke sånn at jeg er interessert i å gå inn i et nytt forhold. Jeg bare skjønner ikke greia. Grunnen til at vi er så gode venner i dag, er jo nettopp fordi vi passer mye bedre som venner enn hva vi gjorde som kjærester og samboere...

(mann 37 år fra Vestfold) on. 15 mars 16:48 Privat melding

Trodde basis essensen for et godt kjæreste forhold var at man kunne være veldig gode venner jeg... har aldri forstått det der... kan ikke være sammen som kjærester men venner kan
Man være 🤔🤔

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 15 mars 16:50

@TS:

Oh shit.

(kvinne 44 år fra Hedmark) on. 15 mars 16:54 Privat melding

Hans; ikke rart det blir krøll😳

Skjult ID med pseudonym Pinklady on. 15 mars 17:42

Har en venninne med samme erfaring. Hun var så ferdig med han, men de hadde et barn sammen, og sakte men sikkert tilbrakte de mer og mer tid sammen. De bodde hver for seg i et halvt år, fungerte som kjærester, og så ble de samboere. I dag er de fortsatt gift og har to barn.

Skjult ID med pseudonym Pinklady on. 15 mars 17:44

Har en story til. Mamma og pappa har vært gift og skilt med hverandre to ganger. I dag er de skilt, men pappa vil gjerne forsøke en tredje gang.

(mann 40 år fra Hordaland) on. 15 mars 17:46 Privat melding

Eks e eks. Ingen vits å bruke mer tid på han/henne. Både for din og hans/hennes del. Greit å bruke tiden og tankene på fremtiden og en evt ny kjæreste

Skjult ID med pseudonym Hovmester on. 15 mars 17:46

Det er ikke enkelt å få ting til å fungere over tid, Pink. Det er ikke enkelt.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 mars 17:53 Privat melding

Jeg tenker at man nok er ganske klar over hvorfor det gikk skeis, hvis man kjenner på årsakene, så tror jeg man fint finner seg tilrette med å kun være venner. Det er ingenting galt i det, så får man vennskapet til å fungere, kanskje være støtte, eller samarbeide om unge(r), så er det jo et stort pluss. I min venneflokk er det nok en del som har et rimelig anstrengt forhold til eks, og samarbeid om ungene, og det er rimelig kjipt. Da har man ikke kommet til bunns i problemene, og kanskje blitt enige om å være uenige, men samtidig få til et godt samarbeid på tross av meningsforskjeller eller følelser. man må tilgi seg selv for makten den andre har over en, gi slipp rett og slett. Ikke alle som klarer det. Jeg tror det kan være en spire til å forsøke (fra den ene part iallefall) å bli sammen igjen, eller finne en venner med fordel-greie. Å gå gjennom et brudd inneholder flere faser, nesten som sorg, ikke alle blir ferdig der, dessverre. Jeg går aldri tilbake, jeg har forsøkt det før, fortrengt årsakene og fått det i fleisen seinere. Erfart, og arkivert.

Skjult ID med pseudonym Zorro on. 15 mars 17:54

Kan gjerne fortelle hvorfor TS og damer generelt føler det slik, men da kommer kjønnsforskere og andre komikere og slår meg i hodene.

(mann 48 år fra Oslo) on. 15 mars 18:04 Privat melding

@Hope
Hvor det kommer i fra vet ikke jeg.. Men kanskje gresset ikke var så grønt på den andre siden?

Kanskje det er et utappet potensiale hos dere, hvem vet?

Men for å svare på det du spør om, så har ikke jeg en erfaring med akkurat det. Jeg prøver å se litt inn i fremtiden, selv om jeg har fortiden med meg. Hvis en dame sier at hun ikke er interessert i meg, så aksepter jeg det. Men jeg kan selvfølgelig være veldig veldig glad i henne for det.

For å si det kort, så synes jeg at kjærligheten skal komme innenifra. Visst en dame ikke synes noe om meg i et seksuelt og veldig nært forhold. Så har jeg så langt akseptert det, selv om det er vondt en periode.

Never Look Back!

Skjult ID med pseudonym hope on. 15 mars 18:54

@Hans80 Jo, jeg er forsåvidt enig i det, men vi var ikke like gode venner da vi var sammen. Hadde vi vært det hadde vi kanskje fortsatt vært sammen.

Skjult ID med pseudonym hope on. 15 mars 19:24

@zorro Hvorfor jeg føler hva?

(mann 46 år fra Finnmark) on. 15 mars 22:53 Privat melding

Interessant tråd 😊 jeg har bare 1 eks så erfaring med ekser er ikke all verden 😊 så her følger jeg med 😎

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 15 mars 23:12

Hmmm....vet ikke helt hva jeg synes om utspillet til din eks. Om det hadde vært en mulighet for at dere begge kunne tenke dere å bli sammen igjen, er det jo lutt å sjekke det ut. På den annen side burde han jo tolke signaler fra deg. Ett brudd der barn ender opp som skilsmissebarn er ubehagelig. Ofte sliter en eller begge foreldrene med dårlig samvittighet for dette. Han burde kanskje forstått at det ikke er liv laga. I mange tilfeller vil det bare føles tyngre for den ene som da ønsker adskillelse. "If you love someone - set them free"!

Skjult ID med pseudonym Himyaknow to. 16 mars 01:05

kjøpte meg billige esker på ikea her fårledn

(mann 20 år fra Hordaland) to. 16 mars 01:43 Privat melding

hmm ka var årsaken til bruddet da ? 😇 tenker mange skiller lag for veldig gode grunner mens andre folk ikke... eg vett ikke va situasjonen deres er men tenker at viss dere begge er gla i hverandre ennå å har følelser osv så hvorfor ikke ? 😄 synes mange mennesker og har for høge forhåpninger til forhold osv for viss du tror du skal finne noen som matcher deg 100% så er de veldig få så kommer i ett slikt forhold osv å er sikkert ikke så kjekkt de heller i noen situasjoner men de handler om å løse problemene på en go måte å utvikle forholde istedenfor å krangle å syte som bare fører til splittelse å kjipe ting.....

(mann 37 år fra Vestfold) to. 16 mars 06:32 Privat melding

@ hope.

Har lagt merke til det du sier i noen tilfeller ja.. og som noen andre sier her at de har funnet tilbake etter en pause. Vel og bra det😃

Mener ikke at man skal være uvenner da Hehe 😋 Mange har barn sammen og jeg tenker det er helt supert at man kan være på talefot og være profesjonell mtp på barna.,,men at man liksom skal være så innmari gode venner .....hmmm...jaja... når noen nevner sånt så tenker jeg ...sammen flere ganger i uka for kaffe besøk..ringes ofte..finner på ting sammen...hyttetur/ferie etc....🤔 Har vært i dialog med flere her inne som har det sånn med sin eks...klarer ikke helt å forestille med at det blir helt riktig i min verden ...🙄😃 men hver sin smak

(mann 40 år fra Hordaland) to. 16 mars 06:48 Privat melding

Hans: Funker sikkert bra det.. men ser ikkje at de kan ha tid til noen andre mannfolk/kvinnfolk hvis de omgås så mye. Men kjempefint for ungene. Bare de ikkje får forhåpninger om at foreldrene skal komme samme igjen. Men hvis de e "bestevenner" til ungene e voksen, så går det vel bra!?

(mann 37 år fra Vestfold) to. 16 mars 06:57 Privat melding

Vel... det er jo akkurat det jeg mener...og ja.. det er mange som har det sånn. Og til det med barn... helt riktig. Men veldig mange tenker ikke sånn...
og jeg er ganske sikker på at en av partene i slike tilfeller som jeg nevner øyner et lite håp om å gjenforenes uansett hvor mye man har snakka sammen om at det kun blir vennskap...eller at den ene har sagt NEI...

(mann 40 år fra Hordaland) to. 16 mars 07:13 Privat melding

En av de morsomste kommentarene eg pleier å høre e jo denne: " Vi ble enige om å gå fra hverandre"
Enig. Det e alltid en som vil (og en som ikkje vil), uansett ka de ytrer. Det e jo en grunn til at de ble sammen og holdt ut så lenge (forhåpentligvis ikkje kun pga barna). Forstår godt at man ønsker å holde på det man e trygg på, evt gå tilbake til det man ser etter hos de nye "datene" . Dvs det fine man hadde med eksen som man aldri får igjen med noen andre.. E jo ikkje akkurat så jæv@% gøyt for oss single å hele tiden ikkje være god nok fordi damene sammenligner oss med ekser de hadde "10-20 års" samliv i tykt og tynt, oppfostring av barn og alt det måtte medføre
Skal enormt mye til for å matche det. Men fordelen med at de e gode venner, e jo at nye dater fort lukter lunten og fordufter.

(mann 40 år fra Hordaland) to. 16 mars 07:14 Privat melding

Men skal uansett sies: Det e et stoooort pluss at man e venner med dem man har barn med. Det e til fordel for barna og dem de dater.

Skjult ID med pseudonym my to. 16 mars 07:38

Roken
"Men fordelen med at de e gode venner, e jo at nye dater fort lukter lunten og fordufter."
Hjeelp! På date får jeg ofte spm om forholdet til ex, og svarer høflig at det er helt greit. Er det derfor de fordufter?
Hva burde jeg svare? "Den dritten vil jeg ikke snakke om" f eks?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 16 mars 07:42 Privat melding

My: på date trenger man ikkje å spørre om ekser. Det e ikkje det som skal stå i fokus. Hvis eksen e dritt, så vil man ikkje bli påminnet om kallas dritt han/hun var. Hvis eksen e grei, så har man ikkje behov for å utbrodere det gode forholdet. Det e lov å si at man ikkje vil snakke om det, evt si at det e ok mellom dere

Skjult ID med pseudonym Solo to. 16 mars 07:50

Jeg gir nummeret til eksen bort. Da får daten og eksen ta en prat og se om det er liv laga.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 08:32

Fortelle den sannheten man vet. F.eks. at dere er vel forlikte som foreldre, og betyr for hverandre både gjennom barna og direkte. Gjerne og at som kun innbygger i eget mannshode er gitt rammebetingelsene fastholdt splitt kryptisk.

Fra min bransje sies det at damer erkjenner sin dødelighet ca. 5-10 år før menn. Mister de den erkjennelsen før har jeg til gjengjeld ikke hørt noe om🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym hope to. 16 mars 08:48

@lovelove77 Uforenelige forskjeller, er det ikke det man sier? ;) Vi hadde vokst fra hverandre som man sier. Vi ønsket ikke de samme tingene. Som skapte mange krangler og diskusjoner. Og selv om vi er glade i hverandre som venner, har vi ikke de rette følelsene for et forhold.

@hans80 Kom kanskje litt feil ut det at je sa vi var gode venner. Vi er gode venner, men da mener jeg i kommunikasjon, og det at vi kjenner hverandre godt. Vi henger ikke sammen flere ganger i uken. Vi samarbeider når det gjelder barna, og er med begge to når det er ting som skjer med barna. Men vi drar ikke på hytteturer sammen etc. Kan fint invitere eksen på middag en dag, men det er ikke ofte.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 08:57

Hvordan blir folk med krangle- i stedet for i høyden diskusjons-/dialektikkpotensiale i det hele tatt sammen. Og hvordan finner de på å lage barn? 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym hope to. 16 mars 09:42

@blingbling Var den til meg? Det var jo ikke sånn det startet, og vi var sammen i mange år. Var veldig unge da vi ble sammen, men det var ting som utviklet seg over tid.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 09:48

Oog min ene bestemor ble 103, og levde alene fra 75 da bestefar døde. Han hadde sine sider sa hun (men det hadde definitivt hun også), men savnet i meningsløsheten. Og jeg snakket mye med henne disse 28 år. Dette er altså i en del tilfeller 'villet tidligere' og er altså 'det gode alternativ'. Vikarieres det?🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 09:48

Til enhver @hope.

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 09:50

Og veldig unge f.eks. 17 og 18 som jeg har god peiling på kan bli gull gjennom åra. man må bare finne det ut tidlig.

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 12:20

And sometimes, just any fucking day really, sombody is at the wrong place at the right time due to accidental circumstances. And someone you love is unfortunately exposed. And then the shit hits the fan, and there is nowhere to escape.

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 12:23

And sometimes karma partially corrects - but not completely.

Thats life too.

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 12:24

The End.

🤔

🔹🔸

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 12:50 Privat melding

Er det.....

🌹

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 12:50 Privat melding

....in å ......

🌹

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 12:50 Privat melding

.... prate med

🌹

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 12:50 Privat melding

......seg selv?

🌹😂

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 mars 12:53 Privat melding

Eg stappar pipa mi
Eg stappar pipa mi
Eg stappar pipa mi

Eg går i bane

Pipa mi er stappa
Stappa er pipa mi
Eg er stappa i pipa

Det piper i trappa
Det plystrar i hakka
Samtidig som eg leser Kafka

Nå må eg må finne ei dame å pipe i
Eg skal kysse henne i skrittet og på hahaha foten.. eller på Lofoten..


Nei da, eg bare tulla litt. Det var ei røyndom i frå min side.

(Bare kødder altså.. det er noen som tror på alt eg skriver)

Eg er homo.. Eg får vann i munnen når eg tenker på rumpe. Eg lever faktisk av rumpa mi.. Eg har verdens beste rumpe.

Skjult ID med pseudonym hope to. 16 mars 12:55

@Rosa57 Tror bare ikke han var ferdig med å skrive, er greit å føye til ting :)

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 12:58 Privat melding

Hehe jeg bare janglær jeg altså. Han pleier å føye til litt og litt 🤗

Skjult ID med pseudonym hope to. 16 mars 12:59

@Rosa57 Er lov det ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 13:07

Refleksjon porsjonert inn heter det. Blingped.

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene to. 16 mars 13:34

Men du bling altså. Nå har jeg lest dette tre ganger (og da pleier jeg vanligvis å gi opp om jeg fortsatt ikke er klokere):

"Gjerne og at som kun innbygger i eget mannshode er gitt rammebetingelsene fastholdt splitt kryptisk."

Kryptisk, ja. Jeg forstår ikke bæret. Ikke i sammenheng med setningen foran heller. Noe sier meg at jeg hadde sagt "hæ?" mange ganger på date med deg. Men det er noe sjarmerende med det også:)

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 16 mars 13:37 Privat melding

Du er ikke alene om det, Athene. Det er svært få som skjønner. Vi bare nikker og smiler, omtrent som med et barn vi ikke forstår. 😂🌹

Skjult ID med pseudonym Athene to. 16 mars 14:01

Men egentlig var det ikke greit av meg å skrive. Unnskyld, bling.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 mars 14:24

Ganz in ordnung @Athene:)

Glir glatt inn i resten av røret her.

🔹🔸