Alle innlegg Sukkerforum

Å date folk herfra?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny Mann30 to. 16 mars 2017 20:16

Jeg har hatt bruker her noen måneder nå, og har skrevet noen meldinger med noen damer. Jeg har ikke så mye tid til å skrive da jeg jobber og holder på fritidsinteresser flere dager i uka. Dere som har datet litt her hvordan fungerer dette?

-Hvor lenge venter man med å invitere henne med ut?
-Hvor lenge venter man før man feks går over på snap?
-Har dere hatt dårlige dater, hva gikk galt?

(mann 41 år fra Hordaland) to. 16 mars 2017 20:26 Privat melding

- noen damer liker å få datingen unnagjort fortest mulig for evt å kunne gå videre til neste. For min del syns eg det e greit å bruke 1 uke eller flere for å jabbe litt og bli trygg på damen.
- Snap e en uting. Men enkelte begynner vel med Snappet rimelig kjapt. Eg styrer unna Snap og FB. Ho flere sosiale medier, desto mer rot.
- Ingen dårlige dater. Egentlig veldig bra dater. Verre å holde "gløden" over lengre tid. Uansett viktig å være ærlig fra første stund og være seg sjøl så godt det lar seg gjøre. I starten e man uansett nervøs, så heeelt varm blir man vel ikkje med det første!? Fokuser på daten, og følg det du tror /føler passer best, med tanke på drikke, May, tema etc.

(mann 33 år fra Østfold) to. 16 mars 2017 21:15 Privat melding

Jeg har ikke hatt en eneste dårlig date med noen jeg har truffet her :-)

Nå har jeg forsåvidt ikke hatt en eneste date med noen jeg har truffet her heller, men ingen av datene jeg ikke har vært på, har vært dårlige, så statistikken taler nøytralt i min favør. Se det positive i alt ;-)

Skjult ID to. 16 mars 2017 21:41

Abnaxus hvilekn verden lever du i ?
For noe tull

(mann 33 år fra Østfold) to. 16 mars 2017 22:52 Privat melding

Korrekt, herr/fru ID. Tull er akkurat dét det var. For å svare på spørsmålet ditt, så lever jeg i en verden der livet er langt, men lykken er kort, og litt av nevnte lykke, innebærer å forvirre folk på finurlige måter.
Noe må man da sysselsette seg med, mens man venter på at den rette skal vise seg.