Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 25 år fra Telemark) sø. 19 mars 2017 23:29 Privat melding

Noen som kan forklare hva forskjellen på gult og rødt hjerte?

Skjønner ikke helt det der for og være ærlig. Har fått rødt og gult hjerte, men har lagt merke til at dem ikke skrive før de har fått noe selv.

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 19 mars 2017 23:53

Gult hjerte betyr at den andre er interessert. Det røde at han liker deg. Jeg har begynt å sende meldinger med "Takk for hjertet" til de som deler ut til meg - blitt kjent med flere flotte fyrer på den måten.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 19 mars 2017 23:59 Privat melding

Sukkers egne definisjoner:
Gult = Nysgjerrig
Rødt = Interessert

Noen bruker gult/rødt hjerte som et første initiativ, og avventer din reaksjon på dét. Gir du et hjerte tilbake, så vil nok vedkommende (om de selv bruker hjerter til dette formålet) tenke at du svarer aksepterende på personens initiativ, og han tar nok da neste steg; dvs. sender deg en melding.

Overnevnte er nok det som var Sukkers intensjon, en veldig enkel måte å lodde stemningen på. Kanskje FOR enkel for mange.

Andre bruker hjerter som en måte for seg selv å markere interessante profiler på, selv om de kanskje ikke ser for seg å ta kontakt i øyeblikket.

Andre igjen synes hjerter blir et veldig upersonlig initiativ, og responderer ikke på dette uansett. De ønsker en melding.

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 20 mars 2017 00:50

Hallo!!!
?Må jo bare hive ut i mest mulig mark for å få napp på kroken. Napp på "kroken" Hæhæhægæ

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 20 mars 2017 00:50

Har kje du lagt de enda, Hov?

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 21 mars 2017 21:31

Hei Alexandra. Du er 22 år, jeg er 40+. Kult at du i det hele tatt spør om hjertene - det gir meg en illusjon om at dere bryr dere om dem. Sett nå at jeg som var 40 da jeg fant på dette psevdonymet, fantaserer om en ideell verden der du av en eller annen grunn var interessert i meg. I profilen din står det kanskje "søker mann mellom 22-39 år" eller lignende. Jeg liker deg, men tenker at det blir for kleint å sende et rødt hjerte. Jeg sender deg derfor et gult hjerte, for å se om det skjer noe. Og så ... eh, husk fantasien min om en ideell verden ... så sender du meg tilbake ... et gult hjerte! Yes! Det får meg til å veksle gult om til rødt, samtidig som jeg sender deg en optimistisk melding. Okei nå, tilbake til den virkelige verdenen. Du ignorerer alt av mitt. Det går to dager, og jeg veksler tilbake til et hvitt hjerte. Realisme, velkommen. Men ingen fasit på dette her. Vi er forskjellige, og ikke godt å si hva hjertene betyr. Må nesten ses i sammenheng med resten av profilen. Et sammendrag av hvor mange hjerter "giveren" av hjertene har gitt til alle "mottakere" av hjerter fra "giveren", kunne nok ha vært informativt, men Sukker har ikke noen slik funksjon ennå.