Alle innlegg Sukkerforum

a farewell to arms

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mad max ma. 20 mars 2017 12:20

En æra er slutt. Dette er min siste dag med økonomisk forpliktelse til sukker, noe som betyr at det faktisk er 6 mnd. siden jeg tegnet meg opp her; en milepæl som ærbødigst må feires til helgen.

Og etter god Internettskikk anser jeg som dette såpass viktig og har så stor grad av allmenninteresse at jeg følte det ville vært direkte uhøflig av meg å ikke starte en egen tråd om dette.

Nå har jeg ikke vært den mest aktive debattanten, så strengt tatt i selvrefleksjonens navn er det vel knapt noen som vet noe som helst om meg, men jeg kan jo late som mitt fravær vil skape stor og dyp sorg hos dere alle sammen.

Men fortvil ikke, lik en ånd, skytsengel eller guddommelighet vil jeg nok lese innom i ny og ne for å få svar på de store spørsmålene her i livet:

Vil folk fortsette å engasjere seg voldsomt i Morten C? Vil Sunset komme seg på date ? Vil folk slutte publisere feil bilder av fjelltopper, hunder, uskarpe eller gamle bilder ? Vil treige jenter og feige gutter omsider begynne svare når de får meldinger ? Blir det avklart om bare gutter skal skrive førstemeldinger ? Vil blingbling komme seg vekk fra bygde og inn i mer urbane strøk der han hører hjemme? Vil blokkeringstyranniet noen ende ta?

Så med det, takk for meg, takk for alle gode stunder, jeg forlater dere med koz og klemz, et ønske og håp om en herlig vår/sommer til alle, samt denne lille rakkeren av en godbit:

https://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

@Madmax Signing off

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 20 mars 2017 12:35

Når du slipper tak
i dette
så skal du se
at ting ordner seg
der ute, der ute
observerbart gjennom
sprinklene i våre
private forumfengsler
hver innesperret
i tråder som
revefeller
i celler nedsprøytet
av rosa sukkerglasur.

Lykke til det ute!
*hvisker* PLEASE, CALL FOR HELP!

(mann 34 år fra Oslo) ma. 20 mars 2017 12:42 Privat melding

Blokkeringstyranniet hehe.

9 av 10 jenter som besøker profilen min blokkerer meg, selv når jeg ikke har sendt melding.
Det er jo bare bra, om en jente ikke er interessert så er det beste at hun blokkerer deg.

Men det er noe Sukker kunne hatt med i sitt tilbud, at kvinnen måtte ta kontakt først.

Men i et land der mennesker ikke snakker til hverandre, og din verdi som partner måles i hvor mange ryggsekk og topptur bilder du har eller hvor mange hvite ting du liker : Berlin, kaffe, mase om mer kaffe, mase om Berlin og mase enda mer om Berlin og chili. Så er det fryktelig vanskelig å skulle møte noen utenom internett og dermed er det ikke markedet som styrer sukker, prisene eller tilbudet men sukker selv..selvsagt.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 mars 2017 12:42

Kanskje jeg er @mad nok max - urban altså. Til slutt ender jeg nok opp som adm. pensjonist ettellerannet på en hacienda på Costa Blanca, der jeg har litt nettverk. Stikk innom i 2033 så tar vi en øl.

Inntil videre jobber jeg videre på de preliminære resultatene av å urbanisere i min retning (der var kansellisten ja).

Du fant jo dame du etter samme modell eller saftigere som jeg gjorde 2009? Lente du deg i motsetning til meg så inn at du tar henne med ut?

Gøddsi løksi anyways.

🔹🔸

(mann 34 år fra Oslo) ma. 20 mars 2017 12:50 Privat melding

Nei det er ikke det som er poenget.

Det er tilbakemeldingene fra brukere på forumet de siste 10 årene - 99% av alle innleggene har vært skrevet av menn som ikke får svar og ønsker et annet tilbud.

Du skriver det fungerer noen ganger, om du er mann så fungerer det stort sett aldri.
Ref Tinder som via sin undersøkelse viste til at menn på Tinder synes 80% av kvinnene på Tinder var attraktive som partnere. Kvinner synes under 3% av mennene som var attraktive.
Altså 97% av menn finnes ikke engang på en kvinnes radar og er bare i veien.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 mars 2017 12:52

Derfor prøv å komme inn i 3 %.. (vet det høres logisk umulig).

🔹🔸

(mann 34 år fra Oslo) ma. 20 mars 2017 12:56 Privat melding

1 av 4 norske menn får ikke barn, listen fortsetter.

Det er fullstendig ulogisk i vår kultur at en datingside for nordmenn legges opp slik.
Nordmenn vil ikke bli kjent med hverandre, nordmenn vil bare være bedre enn hverandre.

Jeg har flere topptur bilder enn deg, jeg bor mer innenfor ring 2 enn deg og jeg kan mer om kaffe enn deg, jeg har vært mer i berlin enn deg og jeg er hvitere enn deg..osv osv.

Det blir bare en konkurranse om hvem som er mest tidsriktig sosialt...litt som når Snowboard og Stieg Larsson ble populært...plutselig stod det i alle profiler at alle leste Stieg Larsson og stod på snowboard.

Tar du bort mannens mulighet til å sende melding, må kvinnen plutselig myke opp litt og flørte. Hun kan ikke lenger bare fortelle deg at hun er bedre enn deg og du ikke er bra nok da hun har to flere fjellbilder og dyrere fjellklær enn deg...hun må få deg til å like henne og da blir det helt annet.

En typisk jeg er perfekt og trener og fjellturer profil er jo ikke laget for en mann skal like kvinnen, den er jo først og fremst laget for å skremme bort mannen.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 20 mars 2017 13:06 Privat melding

For meg kan det virke som at den store baksiden med et progressivt "lykkelig" og velstående samfunn er at kjønnene hater hverandre når de er over 30år.
De trenger hverandre ikke på noen som helst måte og oppmerksomhet vil det aldri mangle på for de aller fleste jenter, så why bother. Et medlemskap på sukker vil for de fleste vare livet ut.

De gangene jeg har vært her inne eller tittet her uten å ha medlemskap, har det vært akkurat de samme medlemmene.
Jeg var her for 9 år siden første gang og jeg har 1 ny match, resten er akkurat de samme som for 9 år siden.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 20 mars 2017 13:21

Så dumt da mad max,
Nå som du endelig begynte å skrive litt. Du skriver godt, så det er synd for oss som blir igjen. Forum trenger deg mer enn du trenger forum.

Jeg har det ene riktige svaret på alle spørsmålene dine. Svaret er garantert hundre prosent nei😂

Lykke til uttafor. Og velkommen tilbake😉 Sukker bruker som kjent heroinmetoden; you can check out any time you like, but you can never leave.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 20 mars 2017 16:13 Privat melding

E ikkje akkurat pga Sukker at eg kom tilbake, men e greit å kaste vekk en god del timer, kalorier og irritere seg grenseløs på Forum 😊 Det går faktisk an å få meldinger fra kvinner og dater, så lenge man e tålmodig. Frister mer å få enn å sende.. Men å være inn og ut av Sukker i 10 år høres ikkje så gøyalt ut. Vi har alltid noe å klage om og alltid noen å mislike. Vi vil alltid komme med gode tips, sjøl om vi alle e her for en grunn. Lykke til videre TS. Håper du aldri kommer tilbake! ☺️

Skjult ID med pseudonym mad max ma. 20 mars 2017 16:44

Vi vil alltid ha Roma, @Pepsi

Until next time !

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 20 mars 2017 17:10 Privat melding

@Kjeksen
Du har mye rett i det du skriver dessverre. Kanskje det skulle vært sånn her på Sukker at mannfolka ikke kan sende førstegangs melding å kan ikke innlede til samtale før ei dame har skrevet først. Det tror jeg hadde fungert mye bedre en det som vi har idag.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 20 mars 2017 17:55 Privat melding

Da ville det blitt mindre "sinte" perfekte profiler og det ville vært langt lettere å bli kjent med jenter.
Sånn som det er nå blir det istedenfor bare mann vs kvinne, hvem har den mest perfekte profilen?.
Vi er et bittelite land hvor alle skal være mest mulig homogene, på sukker kan det virke som om dersom du ikke gjør en fysisk ting - ala topptur..så er du helt ute av markedet.

Det tror jeg forsvinner relativt fort om det er slik at bare jentene kan sende melding, da må de faktisk fortelle hvem de er...ikke bare ha bilder fra fjellet.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 20 mars 2017 17:57 Privat melding

Då forsvinner noe med sjarmen kvinner ser etter hos menn: initiativ

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 mars 2017 22:18

Didle sånn med blinget Lisa...😬

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 mars 2017 22:22

Blingeling jo. 😉

🔹🔸