Alle innlegg Sukkerforum

Hudpleie, Klær og Smykker. Noen som har greie på?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Duppidee fr. 9 jan. 2009 01:38

Kan jeg vær så snill å høre noen tips fra noen der ute som har greie på klær, hudkrem og smykker? Tro det eller ei ! Jeg er faktisk en fyr som er veldig interessert i det!

Nei... jeg er ikke gay ... spar meg for useriøse kommentarer er dere snill.

Hvis noen der ute har greie på hvordan man bruker, for eks hudkrem, får fram farge i huden osv. Vær så snill å svar!
Fra andre steder på internett finner jeg bare sider som egentlig ønsker å selge sine produkter, og ikke nøytrale.

Også lurer jeg på hva dere jenter syntes er det dere anser som mest attraktivt av klær???
Og hva anser dere som kule \"stash\" og ha på seg?

Skjult ID fr. 9 jan. 2009 09:54

Du har tydligvis noe transe-tendenser. Ikke fortvill bare, det går fint å sminke seg og ta på seg dame-klær av og til

Skjult ID med pseudonym p fr. 9 jan. 2009 10:29

@Skjult ID, du har ikke snøring.

@Duppidee: spør på parfymerier osv etter herreprodukter, de vil selge de også men gir en del info om påføring/fjerning i tillegg. De fleste herreproduktene er mindre dekkende enn kvinneprodukter, så resultatet skal bli mer naturlig. Mannepudder er et fint første-gangsprodukt, gir farge men ikke for mye. Bare husk god og mild sminkefjerner, det er alfa og omega!

Når det gjelder klær og stash, er en hovedregel at det du selv er komfortabel med er det som er mest attraktivt...om du ikke føler deg vel, påvirker det utstrålingen din negativt.

Ta med deg en venninne eller to på shopping, så finner dere fort ut av hva som passer deg/hva du trives med!

Lykke til, og ikke overdriv! :-)

(kvinne 56 år fra Østfold) fr. 9 jan. 2009 11:44 Privat melding

Hei :) Det du beskriver kalles "Metroseksuell" Dette har jeg sakset fra Wikipedia:
"Metroseksualitet er først og fremmest et begreb, der beskriver en livsstil, og ikke som navnet ellers antyder en egentlig seksuel orientering." Det står mer om det, bla. at Brad Pitt er et eksempel på en metroseksuell. Så du er i godt selskap :)

Skjult ID med pseudonym Lewis fr. 9 jan. 2009 12:37

Handler klær på noen få "utvalgte" steder jeg vet jeg får kule klær og god service.. Blitt såpass "kjent" med de jeg handler hos at jeg bare sier beløp og hva jeg vil ha så finner de fram kule ting og tang.. Dyre steder da, men jeg føler meg mer vel i de klærne og da er det verdt det..

Sminke og hudkrem aner jeg ingenting om. For jenter. Men jeg har investert i et kjede. Men av andre årsaker enn stil.. Mormoren min døde i høst og jeg følte meg i villede i utlandet for å forsøke å rekke hjem mens hun levde og søkte råd der man som oftest søker råd når man opplever noe tungt og vanskelig aleine mens jeg ventet på fly hjem.. Så kjøpte et sølvkors og kjede og har gått med det mye av tiden etterpå. Ikke at jeg er så veldig religiøs men det har vært mer som et symbol på mormor og at hun er på et bedre sted..

Skjult ID med pseudonym Perle62 fr. 9 jan. 2009 12:45

Jeg har flere bekjente menn som sitter høyt oppe i bedrifter. Konene deres har dratt dem med på fargeanalyse og kurs i hvordan velge klær til riktig personlighet og figur. Klesstil er ofte ikke så tilfeldig som det kan se ut til. Fler av disse farger også håret.

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 9 jan. 2009 17:43 Privat melding

syns det er fin at du vil fikse deg opp litt. Det er litt typisk norsk å tenke homse og transe når noen menn ønsker det. Har selv solgt hudpleiprodukter, og hadde masse menn som kunder. Også tenåringsgutter med kviseproblemer. Ex'n brukte det også, og ble kvitt skjegg soppen som hadde satt seg på halsen.
sjekk opp www.miranda.no
eller snakk med noen i et parfymeri, det er ikke så uvanlig
Lykke til

Ps! velformet jeans og langermet t-skjort med skjorte over er alltid succes

(kvinne 50 år fra Nordland) lø. 10 jan. 2009 22:47 Privat melding

Flott at du og er opptatt av huden din, mange flere menn burde være opptatt av å ta vare på huden sin! Dra innom en hudpleiesalong og få tips. Bestill deg og gjerne en time for dyprens av ansiktshuden, det er en flott opplevelse og du føler deg ny når du drar derfra. Etter en slik time vil og hudpleieren kunne fortelle deg ganske nøyaktig hvilke produkter akkurat din hud trenger. Masse lykke til for deg! ; )

Skjult ID med pseudonym Deedde69 sø. 11 jan. 2009 01:12

Synes du er tøff jeg selv om du er anonym :-) All honnør til en mann som ønsker å ta seg bra ut.

En god fuktighetskrem er et absolutt must. Om du ønsker en fuktighetskrem som gir litt farge, bruk Dove, eller L'oreal krem, for ansiktet som gir en gradvis naturlig farge, og ikke en unaturlig gulfarge som noen andre selvbruningskremer gjør. Peeling en gang i uken er å anbefale. En vaskekrem/rensesåpe er ikke så dumt. Huden blir utsatt for mye forurensning hver dag, skader ikke å kvitte seg med det før du legger deg :-))

Hva man liker av klær er individuelt. Jeg synes jeans som sitter bra (ikke sægger) er sexy. Gjerne bare med en ok t-skjorte til hverdags. Skal du ut, bruk gjerne en skjorte.
Et tøft maskulint halskjede med eller uten anheng er bra. Ikke sånn blingbling som tar all opmerksomhet !

Skjult ID med pseudonym Ærlig sø. 11 jan. 2009 01:34

Jeg blir rett og slett veldig glad når ett mannfolk tør innrømme at han vil få frem det beste av huden sin.
En frisk og klar hud er utrolig tiltrekkende.
Hør og lær dere andre!

Nå skal du høre, det jeg synes er det absolutt alle menn skulle hatt; viktig med produkter som tar vare på huden etter barbering, en aftershave balm, da anbefaler jeg Biotherm sin.Hvit tube, lukter herlig, utrolig drøy og den har fått de beste skussmål fra min far, mine onkler, eksen osv.

En god hudkrem, cleansing gel og peeling kan gjøre underverker for huden. ( Hugo Boss har en knallbra hudpleieserie for men, hadde den ikke lukta så ekstremt mann, hadde jeg brukt den selv)
Trenger ikke noe mer. Menn med dekkende kremer og pudder får jeg ikke de helt store fasinasjonene for.
SKulle du være interessert i noe som gir mer glød, kjøp hudkrem med litt farge i.

Evt, kjenner du noen Homofile, rådfør deg med dem. =)