Alle innlegg Sukkerforum

Vesener i fabelverden

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Østfold) fr. 9 jan. 2009 08:03 Privat melding

Kvinnfolk er rare vesener, de skrøner og forteller sine eventyr. Men får de noen sinne sin magiske slutt, ikke slik ting er om dagen iallefall. Jeg er faktisk hva kvinner vil ha ( det de tror de vil ha, men ikke mener, bare sier til alle de kjenner, men som ikke er sant, men det er faktisk "sant " ):

Er født slik, ligger i mine gener tror jeg. Er en snill mann, arbeidsmenneske, handyman, tjener godt, familie mann, vil kun være med en person ( helst) resten av mitt liv, følelse menneske ( med det mener jeg kosete etc), gla i barn, ærlig, seriøs, leken, sosial, eventyrlysten og bla bla.

Kvinnfolk sier de kun møter drittsekker til oss Men, at de aldri kunne møtt en allright type for en gangs skyld. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått høre av ei veninne eller damer en har møtt på fest eller etc. Om dette irriterende problemet, som tydelighvis er en Curse for dem.

Men av egen erfaring så blir faktisk jenter skremt av ordentlige mannfolk, de som er ekte. En som er ærlig inntressert, vil møte deg igjen.

Har heldighvis møtt en herlig person, som ikke er redd for disse tingene.

Så til alle dere "Vesener" der ute. Gjør hva dere vil, plukk ut hvem dere vil. Men slutt med klaging og syting til mennesker rundt dere at dere aldri treffer en ordentlig mann. Når dere mest sannsynlig allerede har gjort det og kastet han vekk.

Ha en fin helg.

Hilsen Alexander. J.

Skjult ID med pseudonym keycx fr. 9 jan. 2009 09:24

Hehe, ja, skulle tro hulemannen med klubbe var litt avlegs, men...;)

Myk manns sang, Ole Paus. Jeg sier ikke mer....hehe...