Alle innlegg Sukkerforum

Nytt med bilder i meld...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 mars 2017 07:31

Registrerer at man kan sende bilde i melding her nå, da er det vel sikkert enkelte utskudd som går bananas og deler med seg :P

Skjult ID med pseudonym opptimist lø. 25 mars 2017 07:51

Topp det! Så kan man jo kreve å få et bilde av alle disse bildeløse profilene som tar kontakt. Så slipper man argumenter for å gi fra seg mail adresse/snap adresse osv. Endelig en forbedring!

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 25 mars 2017 11:39

Har du fått testet hvor store vedlegg som går gjennom @Hov?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 12:05

@my - ansiktet er bra om du tar med - men det gikk altfor fort mellom skulder og kne, særlig på baksiden av kroppen. Litt flere alternativer plz? Tå er klart minst interessant med bilder av. Det er nesten like lite interessant som cupcakes og solnedgang i Syden.

Skjult ID med pseudonym Gåmann lø. 25 mars 2017 13:03

Selv en mann på 50 vil se ryggen din my😉

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 25 mars 2017 13:04 Privat melding

Kanskje han vil se nakkehårene dine reise seg, @my...?

Skjult ID med pseudonym Gåmann lø. 25 mars 2017 13:05

😂😂😂😋

Skjult ID med pseudonym Gåmann lø. 25 mars 2017 13:16

Kan no være de reiser seg fordi chatten vår får de til å reise seg😊

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 13:17

Ja, den nederste delen av ryggen. Og så ned til knehasene. Tror mange menn er interessert i dette området.

Skjult ID med pseudonym Gåmann lø. 25 mars 2017 13:17

Wat ever...😋 En raus innstilling det der my😀

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 13:22

No need til å kle av seg eller noe sånn. Bare pass på å stå foran helfigur-speilet i helsestudioet mens du tar selfien din. "Tilfeldigvis" slumper du til å vise i speilbildet det som trigger interessen vår veldig. Virker ikke billig i det hele tatt. Bare et tips. Mange som har gjort det før her også, og det funker hver gang.

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 13:22

Er helt utrolig pussig hvor brei man ser ut bakfra i forhold til forfra. Men kanskje det bare gjelder meg...😨

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 13:41

Dette høres egentlig lovende ut Mums. Spørs om ikke det som skremmer deg, er nettopp det noen av oss savner mer av her. Mange av dere har et tonn av kjønnsundertrykkende ideologi som sitter fast i huet og som gir dere dårlig samvittighet for eget utseende. Dere ville gjerne ha sett ut som Barbie-dokka, men kommer til kort (alle gjør jo det). Menn slipper lettere unna, sjøl om vi også sliter med LITT forventninger om at vi skal være kule fotballspillere med overkroppen til Schwarzenegger, trynet til Tom Cruise og humoren til Jim Carrey, og så videre. Nei, jeg tror det gjelder damer flest, det du skreiv der. Ikke bare deg. Det sitter i huet, tror jeg også. Hvis du måler, er det like bredt eller smalt okke som.

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 13:46

Ikke lovende. Man kan ikke måle bredde på to sider av noe som er rundt. Tror jeg. Men har målt hele veien rundt, og det var skremmende.

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 13:53

Vi kan være enige om å være uenige, Mums. Har aldri sett et akterspeil som har skremt meg pga. bredden. Det viktigste er å minne oss på at det er der. Ellers blir det fort til at vi klikker oss videre til andre profiler der det foreligger et bedre faktagrunnlag. Bredt = mykt og deilig også. Smalere damer mangler noe i så måte. Lykke til uansett.

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 13:55

P.s. Det går fint an å måle bredden på noe som er rundt. Men lettest når vi er to. Prinsippet er det samme som når du måler høyden på noen ved å legge en bok oppå hodet og sette en blyantstrek i dørkarmen. Skal vi prøve?

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 13:58

Takk!
Tror nettdating funker dårlig for sånne som meg. Hvis jeg noen gang møter en fyr som det blir full klaff med, blir det antagelig en jeg tilfeldigvis renner på ute i det virkelige liv, og som ikke er lettskremt ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 25 mars 2017 14:04

Ingen grunn til at det ikke skal funke like bra for deg som for andre. Det er absolutt bamser her som burde fårstå (mrk. 'får') at det er mums bamser er for og motsatt.

Får er for får 🐑 (Vossafår🤘)

Helene 🐇frøken for har(d)e🐇far.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 14:06

Har hatt kontakt med en her som var veldig ivrig på å måle meg. Han var helt opphengt i kg og cm, og ville gjerne at jeg skulle spise meg opp til 130 kg. Ble ikke mer kontakt, for å si det sånn...

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 14:06

Ja. Du skriver at nettdating funker dårlig for deg. Men hvor mange hjerter har du sendt av gårde - uansett fargen? 0? Lyst til å prøve det også før du gir opp? Menn mottar nesten aldri hjerter eller førstemeldinger, så derfor vet vi ikke hvem som er bittebittelitt interessert i å vite bittebittelitt mer om oss. Beklager denne digresjonen og så tilbake til emnet .. bilder i meldinger altså.

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 25 mars 2017 14:11

Han ville måle deg og gjø deg opp til 130 før første møte eller? Det der hørtes ikke så bra ut, nei. Og nei, meg var det ikke.

Men den vekta som du antyder, har jeg erfaringer med fra før - langvarige og dødsbra forhold. Skremmer meg fremdeles ikke. Kjør på med bildefakta. Smil til verden, og verden smiler til deg.

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 14:13

@bling Er bamse jeg ser etter ja

Har i allefall sendt noen hjerter, og endel førstemeldinger. Vært på date med en av de. Problemet mitt er at jeg er redd for å bli avvist av noen jeg virkelig liker profilen til. Og det er ikke de aller peneste eller mest "vellykkede" typene. Men de profilene som jeg kunne skrevet selv. Jeg er sikkert litt rar, men det er sånn det føles for meg.

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 14:21

Når jeg skriver at nettdating funker dårlig for meg, er det ikke pga manko på post i innboksen. Men synes det er skrekkelig mange overfladiske profiler, med verdier som blir helt feil for meg. Av diverse grunner har jeg ikke profilbilde. Fint at en kan sende bilde i melding nå. Så slipper jeg å beskrive hvordan jeg ser ut. Det blir ofte misforstått på ene eller andre måten. Noen tror sikkert jeg fisker etter komplimenter, og noen få blir som før nevnt, helt bananas. Har sendt bilder på epost til en av de. Det var ikke lurt. Navnet mitt fulgte eposten. Det gikk 2 minutter og så begynte telefonterroren.
Er ikke bare useriøse folk som mangler bilder. Jeg synes jeg har en veldig god grunn, og det er ikke av hensyn til meg selv. Dessuten er det gifte folk jeg kjenner her inne. MED bilder...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 25 mars 2017 14:23

Den har enhver med praksis og ansiennitet (for å låne et begrep fra jobbtråden), vært gjennom. Kan bare overvinnes med metoden prøv/feil, prøv/vinn. Ingen vei rundt. Innsats på stadiet før date er mer skånsom i virkning, og herder gradvis, uten at det går ut over evnen til tilknytning i det magiske øyeblikket 😊 Derfor også, i tillegg til andre fordeler ved å være kjent før, er en del skriving først lurt. Du er en bra og uhøytidelig, med humor skribent. 👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 25 mars 2017 14:25

I navnefelt i epost skal du hete '---'.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 14:34

Takk for tips, blingser.
Regner med å slippe flere e-poster nå som jeg kan sende bilder her.
Ja jeg er så ærlig som overhodet mulig når jeg skriver med (seriøse ) menn. Synes det er helt bortkastet å prøve å fremstå som noe annet enn det jeg er. Jeg spiller ikke spill. Vil ikke utsette meg selv for å treffe en fyr som blir skremt når han møter meg. Har normalt god selvtillit ellers, men dating er skummelt. Kan telle på en hånd de datene jeg har vært på i løpet av hele mitt 41-årige liv. Men så er jeg god på langtidsforhold da. Det skal jeg ha.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 25 mars 2017 19:11

Skjønner ikke helt hvordan Sukker syns bilder på melding var en god ide.
De har tidligere tatt avstand fra brukere som sender bilder av utstyret sitt.
Og jeg ser på ingen måte at det kommer til å bli mindre av det med denne muligheten for å si det sånn. :P

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 25 mars 2017 19:25

Utstyrsfilter @Pow.

Men det beste filteret i alle sammenhenger er jo i avsender enden....

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 19:34

Hjelper det å rapportere sånne uten filter. Det burde gå an at man kunne ha et slags privat album, som man kunne velge selv hvem som fikk se. Et sånt album kunne jo blitt godkjent av sukker før det ble tilgjengelig for " gjester". Finnes jo andre datingsider der bilder må godkjennes før de slippes løs.

Skjult ID med pseudonym Mums lø. 25 mars 2017 19:34

Manglet visst et spørsmålstegn der.

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 25 mars 2017 19:49

Du får bli flink på bløtkake 🍰👌

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 25 mars 2017 19:54

Det finnes uansett ikke noe bedre enn pavlova 😋

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 26 mars 2017 00:20

Det burde ha hjulpet å rapportere sånne helt uten filter *mums. Vet ikke om det gjør det, men regner med det egentlig. Sukker kan vel ikke være bekjent av det, og Powpowgutt skriver at de tidligere har tatt avstand fra det. Bare en måte å finne det ut på. Jeg kommer ikke til å prøve den ut, men kan veldig godt forstå at damer trenger å sette grenser. "Digital blotting", liksom, hører ikke hjemme her. Prøv chatroulette i stedet.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 26 mars 2017 01:09

@mann40år Tror faktisk ikke det bare er menn som kommer til å sende nudes her. Men regner med det likevel er flest menn som føler behov for det. Å sende sånne bilder altså. I mitt hode er det helt merkelig. Før alt ble digitalt, måtte man først ta et bilde med vanlig kamera, fremkalle filmen, få kopiert bildet I flere eksemplarer, og så få det distribuert. En fikk i hvertfall tid til å tenke seg om før en puttet sånne bilder i postkassen til folk. Og verden går fremover...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 26 mars 2017 07:16

Vel, jeg har avslått tilbud om dokumentasjon.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 26 mars 2017 09:28

Nudes av meg.... Kjære vene det kan jeg jo ikke, Mannen ville jo besvime av lykke, falle av stolen og slå hodet i bordbeinet. Slike ulykker kan jeg ikke medvirke til :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 26 mars 2017 09:48

Solidarisk holdning @Lady :)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 26 mars 2017 10:43

@blingbling

Jeg er jo først og fremst medmenneske :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 26 mars 2017 13:20

Du? Det rakk jeg faktisk å se :) Kan du tro, det er faktisk jeg også :)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 26 mars 2017 13:21

Faktiskfaktisk 😁

🔹🔸

(mann 41 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 19:14 Privat melding

Du e flink, Hovis. 👍

(mann 41 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 19:27 Privat melding

Håper der e robust, hovis?