Alle innlegg Sukkerforum

Andres meninger om forholdet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Honey ma. 27 mars 2017 01:08

Hvor viktig er det for deg at den nye partneren blir godt tatt imot av din familie og venner, og hvor viktig er det at du blir det av hans/hennes nærmeste?

Skjult ID med pseudonym coca cola ma. 27 mars 2017 01:38

For meg er det overhodet ikke viktig hva venner eller familie syns om han,det er mitt valg så jeg hadde ikke blitt påvirket om de ikke likte han.
Hadde forventet at de tok godt imot han uavhengig av deres personlige meninger.

Hadde jeg vært sammen med en mann der familien og vennene hans tydlig hadde noe imot meg så hadde det blitt et stort problem. Jeg hadde ikke ønsket å tilbringe tid med folk jeg vet ikke liker meg.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 27 mars 2017 07:28 Privat melding

Dette er ikke viktig for meg. Hva som er viktig er den relasjonen jeg har med partneren. Om ikke slekten kan ta meg imot med åpne armer, legger jeg ikke mye i det. Det er rett og slett ikke viktig nok.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 mars 2017 08:10

Viktig! Hvis jeg ikke har funnet en som passer godt nok inn i livet mitt, har jeg ikke vært flink nok i jakten. Selvfølgelig vil jeg ikke ha en partner som barna mine, søsknene mine og de nærmeste venner mine går godt overens med.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 mars 2017 08:26

Ble med en "ikke" som ikke skal være der:)

Skjult ID med pseudonym Solo ma. 27 mars 2017 08:41

Pfffff! Slutt å diskutere forhold a. Forum er bare enveis billett til evig sølibat og singelliv.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 27 mars 2017 09:34 Privat melding

Dette er helt avhengig av hvor god kontakt det er med familien, noen har disse spredt rundt i hele landet, ergo er ikke dette et umiddelbart problem. Jeg har også vært borte i jenter med nada slekt, går bra det også. Har man et sterkt forhold, betyr ikke slekta så mye. Nå skal det sies at jeg aldri har hatt dette problemet, om jeg får det, tar jeg det som en utfordring, men jeg må ikke ha denne relasjonen på død og liv.

Skjult ID med pseudonym Uenig ma. 27 mars 2017 11:25

Det er kompromiss.

Dersom du har høy verdi på markedet og kan velge mellom flere partnere, kan du også velge i mye større grad omstendighetene rundt forholdet.
Jeg velger X fordi X har en mer behagelig familie, Y har ikke det.

Dersom du har en lav verdi, som de fleste menn har..så må du jo egentlig bare godta omstendighetene rundt forholdet og være glad noen valgte deg.

Skjult ID med pseudonym Mira ma. 27 mars 2017 14:28

Det er veldig viktig for meg at partneren min kommer godt overens med familie og venner. De er en stor del av hverdagen min og dagliglivet!

(mann 49 år fra Oslo) ma. 27 mars 2017 15:58 Privat melding

@Honey
For mitt vedkommende, så kommer jeg i fra en familie som aldri har kritisert min kjæreste. De har alle vært velkommen med hjerte.

(Akkurat nå så høres det ut som om at jeg har hatt 364 damer… Men det har jeg ikke. Jeg har bare hatt 3 damer)

Men jeg har møtt problemet andre veien, men bare kun en gang. Det var ingen i hennes famille som likte meg, foruten dama. Det er ikke så lett, og det gikk rett vest. Den det var den fjerde dama og den siste.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 27 mars 2017 16:56 Privat melding

@uenig: Leser "lav verdi" som lite interessant/mindre pen/attraktiv person, men uansett er det en veldig dårlig beskrivelse, og rimelig nedlatende.

Alle har en verdi, kanskje ikke for deg, men for en annen, og det er alt som betyr noe.

Skjult ID med pseudonym Tyren ma. 27 mars 2017 23:14

Det eneste er barna, det er ekstremt viktig, hvis ikke det går smooth, er det aldri aktuelt. Resten av slekta har jeg ikke så tette bånd til, så de ville jeg ikke på noen måte brydd meg om eller lagt vekt på i det henseende. Venner ses en gang eller to i måneden, så det vil jeg tro skulle gått greit uansett.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 27 mars 2017 23:16

Essensielt med gode relasjoner i nytt også.

Barna og jeg ferierer tidvis med mine xsvigerforeldre. Selvsagt gjør barna og min xkone det også. Ikke samtidig da.

Min X svigermor sier at jeg uansett alltid vil være hennes svigersønn. De har også sagt at de gjerne vil møte min eventuelle nye. Et utmerket vertskap.

Dette går ikke på bekostning av min xkones relasjon til de. Da ville jeg i så fall skygget banen.

Det viktigste er at barna syns dette er den naturligste sak av verden.

🔹🔸

(kvinne 41 år fra Nord-Trøndelag) ti. 28 mars 2017 10:29 Privat melding

Jeg syns det er ganske viktig i og med at jeg tilbringer mye tid med mine nærmeste. Blir så kunstig dersom min partner ikke går overens. Men skal være store grunner dersom en mann ikke kommer overens med mine altså, de er jo selvsagt bare herlige mennesker 😀👍😂

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 28 mars 2017 17:07

Jeg gir blankt faen i hva familie og venner synes om dama, og hva hennes familie synes om meg. Det eneste som er viktig, er "oss to". Har vært i langvarig forhold tidligere med dame som ble mislikt av min familie og der hennes familie mislikte meg. Fungerte utmerket, så lenge det varte (5 år). Glad jeg slapp å bli invitert til familieselskapene deres.