Alle innlegg Sukkerforum

Sukkefester

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Arne lø. 10 jan. 2009 03:59

Jeg lurer sterkt på om det er arrangert sukkerfester i andre byer enn Oslo?

Om det ikke er, så foreslår jeg at andre brukere av sukker får litt drahjelp til å få arrangert fester i henholdsvis Tromsø, Trondheim, og Bergen. Er da vel ikke bare Circus som teller.La nå østlandet møte nord og vest om de gidder..

Skjult ID med pseudonym p lø. 10 jan. 2009 10:24

Dette har blitt diskutert et par ganger før. Det er så langt ikke lønnsomt for sukker å arrangere sukkerfest i andre byer enn Oslo, og vi som bor andre steder i landet får ikke arrangere "sukkerfest" som ikke er i regi av sukker. Private arrangement som ikke konkurrerer med sukker-arrangement er ok, men vi får ikke reklamere for dem her på forumet. Mulig det var lov å legge ut en notis på oppslagstavla? Regner med det kommer en oppklaring fra admin om jeg skriver noe feil her...

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 10 jan. 2009 10:24

Det har vært fest i Bergen også. Og treff i andre byer.

Skjult ID med pseudonym Dusermeg;) lø. 10 jan. 2009 10:33

Legg ut en liste over tidligere fester og sosialearrangemanger i regi av Sukker.....
Kan jo monteres inn under "arrangementer"... Så slipper man at alle "nye" lager en spørre tråd om dette :)

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 10 jan. 2009 10:52 Privat melding

Det stemmer ikke helt @p ....De som bor i andre byen enn oslo kan arragere treff for det hindrer det ikke i å komme folk på fest i oslo.

@ Arne
Legg et forslag ut på oppslagssiden og se hvor mange som skulle være intressert . Send også meld til de som bor i og rundt din by ... Finn en av det andre kjønn du kan samarbeide med så man for sendt meld til begge kjønn . Dette er ikke så vanskelg ,det bare krever litt innsats fra din side ... Snakker av erfaring ... selv om jeg bor i nærheten av oslo . ;o))

Skjult ID med pseudonym p lø. 10 jan. 2009 19:39

Sorry Smily, sist dette ble diskutert var responsen fra sukker-admin at de ikke ønsker andre skal arrangere treff i andre byer som kan kobles til merkevaren sukker. Private treff er ok, så lenge man ikke knytter det til sukker på noen måte slik at det ikke kan misforstås siden sukker ikke er ansvarlige.