Alle innlegg Sukkerforum

Utroskap...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mums to. 30 mars 2017 01:11

Etter å ha fått en drøss av meldinger fra menn som er gifte eller opptatt, er det en ting som har begynt å forundre meg mer og mer. Alle disse mennene har vært veldig høflige mot meg, også etter at jeg har avvist dem på en mindre hyggelig måte. Noen har også vært veldig ydmyke og beklagende. Stikk motsatt av en god del andre menn, som har blitt skremmende aggressive når jeg har prøvd å avvise de på en fin måte. Hva i alle dager er det som gjør dette da? Flere enn meg som opplever det samme? Er det fordi noen av disse mennene er mindre desperate enn enkelte andre, og dermed klarer å beholde fatningen og folkeskikken? Eller er de godt oppdratt av konemor? Eller forventer de å få kjeft?
Synes det er veldig pussig. Noen har jeg pratet litt med etter at jeg har blitt ferdig med kjeftingen. Og blitt påmint at livet ikke er svart-hvitt. Når konen feks har havnet på sykehjem pga alzheimer eller hjerneskade, tar en gjerne ikke ut skilsmisse. Men har en likevel behov for nærhet og varme fra et annet menneske. Og noen menn jeg kjenner på privaten, har ondskapsfulle troll til kjerringer, som gjør livet til et helvete, og er bortimot umulig å skille seg fra. Kan forstå at disse mennene prøver å stjele til seg et øyeblikk av lykke. Jeg vil ikke forsvare utroskap, men tenker at det er greit å prøve å forstå at folk lever forskjellige liv, ofte med kompliserte problemer.

Nå er det sikkert masse utro damer her også, men de sender jo ikke meldinger til meg :)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 07:03

Du besvarer det mye selv. Initiativet overfor deg skjer med utgangspunkt i en dårlig samvittighet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose to. 30 mars 2017 08:18

En annen ting er at det ikke bestandig stemmer med disse sørgelige historiene, noen tjener sympatipoeng.
En jeg snakket med for en del år siden var enkemann og hadde mistet datteren, var så trist atte.
Han var dessuten flink med ord, vi hadde en artig mailutveksling.
Han bodde i Oslo, jeg møtte ham et par ganger til kaffe når han var i min by på jobbreise.
Det rare var at når jeg skulle til Oslo på kurs passet det aldri å møtes.
Han var en profilert mann som ikke la skjul på hva han arbeidet med.
Med litt undersøkende virksomhet viste det seg at kona levde i beste velgående under samme tak som ham, jeg holdt ham på pinebenken litt for han hadde fortjent å bli avslørt, det hadde derimot ikke kona behøvd, hun hadde det ille nok med å ha en slik løgner til mann ble min konklusjon.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 08:46

Brudne kar i alle leire selvsagt. Presiserer at mitt svar er fra vestlending til vestlending om hovedsakelig vestlendinger.

Skamvett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady to. 30 mars 2017 08:48

Selvfølgelig er de høflige. Hvis du møter de kan du lage et helvete av en annen verden for de... Så ydmykhet er på sin plass for disse bakgårdskattene... Det er tøft å luske rundt i bakgårdene.....det er fort gjort å få seg en smell:)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 08:50

Der har du også en fasett..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 30 mars 2017 08:52

Det er ikke noe mindre utro kvinner nei, men de trenger ikke være her inne. De mennene som er i den kategorien som vil ha sånt har radaren oppe, så tilbudene er der jamt.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 30 mars 2017 09:37 Privat melding

Det er vanskelig å vite de bakenforliggende grunnene til at noen tar helt av når de får en avvisning, man kan bare anta. Det finnes også flere forhold som du nevner, sykdom, etc. Ofte endrer man forholdet til å bli en omsorgperson, og kanskje andre ting i forholdet dempes eller forsvinner. Syns du kommer noen poenger her som kanskje utfordrer litt, for noen vil det være gråsoner. Når det gjelder menn og vanskelig koner, virker det for meg som menn har en større villighet til å bli i forholdet, i motsetning til hva kvinner har. Jeg hadde fint dratt min kos, men er det verdier/økonomi/spesielle familiekonstellasjoner inne i bildet, som er vanskelig å løsrive seg fra, er det mulig man fortsatt blir. Jeg vet med meg selv at jeg ikke vil tre inn i et slikt forhold, der vet jeg at jeg ikke vil trives, og vil nok uansett føle meg ukomfortabel.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 30 mars 2017 11:50

Bra trådstart, Mums, reflektert!
Jeg har blitt kontaktet av noen gifte kvinner oppgjennom årene. Husker spesielt ei, hun virket litt forkommen og feilplassert her. Hun fortalte om en handikappet mann som ikke var veldig tilstede i denne verden. Dette kan jeg i og for seg forstå, selv om jeg ikke er typen til å være noens trøst og fristed. Omtrent alle andre er ute etter en krok som kan rykke dem ut av et shitty ekteskap, alle disse har fått samme beskjed: "Bli voksen, gjør en voksen handling. Kom tilbake når du er singel."

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 30 mars 2017 14:45

Jepp, har vært borti et par slike ute på byen da jeg var yngre og dummere. Ville ikke skille seg fra sine shitty ekteskap, ikke på grunn av ungene, men på grunn av det fine huset og den fine bilen. Klassereisen til blokkleilighet og en sliten Mazda er tyngre enn barnløs annenhver uke.

Skjult ID med pseudonym Mums to. 30 mars 2017 15:54

Ingen av disse utro jeg nevnte, har prøvd å grine seg til noe hos meg. De har sagt i fra med en gang om at de egentlig er noen andre sin drømmeprins. Først etter at de har fått passet påskrevet av meg, og de har beklaget veldig, og sier gjerne at de respekterer holdningen min, er det jeg som har spurt hvorfor i alle dager de holder på sånn. Disse har vært uten navn og bilder, så de har heller ikke trengt å være redd for at jeg skal varsle madammen.
Men det er meget mulig at mange av idiotene innpå her, som er ufine og truende, egentlig er utro. Eller prøver å bli det. Det kan jo godt hende, siden de tydeligvis er noen drittsekker uansett.

Skjult ID med pseudonym Mums to. 30 mars 2017 16:12

@hovmester Jeg antar at det finnes minst like mange utro, ondskapsfulle og psykopater i kvinneavdelingen. Om det er noen trøst da :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 30 mars 2017 17:20

Det er jo godt dokumentert at utroskap i Norge er ganske likefordelt mellom kjønnene. Det er vel aldri noe norsk datingside som har sagt noe om hvor mange av brukerne som er i forhold. GWI har avslørt at 42% av Tinder brukerne er i forhold. I tillegg har de sagt at 62% av brukerne er menn. Fra folk som jobber med familiesaker vet man at kvinnelig utroskap typisk skjer i deres eget nettverk som på jobb, vennekrets, foreninger osv.
Det er mye som indikerer at en veldig stor andel av menn på steder som sukker er i forhold.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 20:00

Fiksjon igjen.

🔹🔸

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 20:01 Privat melding

Har aldri vært utro heller 😊.. se få mulighetene eg har hatt

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 20:01 Privat melding

De få

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 20:11

Nettopp, som jeg og har sagt lenge.

🔹🔸

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 20:17 Privat melding

Rosa: uvirkelig.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 30 mars 2017 20:38 Privat melding

Reine eventyret, @Hovis.... ;) Hva gjør du her enkli?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 20:46 Privat melding

Hovis: Du mener vel en håndbok?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 20:52 Privat melding

Hovis: vet. Før og etter et brudd.. hehe

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 30 mars 2017 21:07 Privat melding

@Rosa
I såfall så må det jo være noe i det at "kjærlighet gjør blind" - bokstavelig talt; hvis @Hovis har så karismatisk tiltrekningskraft her på forum at folk faller som vårfluer uten engang å se hvordan han ser ut! Makan! Og sorry, @Hovis for at jeg snakket OM deg, og ikke TIL deg; blir jo helt satt ut her..... ;)

Skjult ID med pseudonym Athene to. 30 mars 2017 21:10

Det er faktisk helt sant, Hovmester. Man snakker sekunder.

(mann 46 år fra Finnmark) to. 30 mars 2017 21:36 Privat melding

utroskap er virkelig noe dritt, uansett hvilken vei det går. sånne mennesker skyr jeg som pesten og det er sjelden jeg bruker ordet "hate" men når det gjelder utroskap så gjør jeg det. jeg har sett, og ser, utroskap litt for ofte og det gjør at jeg hater det bare mer og mer. jeg blir regelrett fysisk kvalm av mennesker som er så utrolig stygge mot sin partner at de er utro.

(mann 46 år fra Finnmark) to. 30 mars 2017 21:37 Privat melding

måtte sånne mennesker steke i eget fett til evig tid.

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 21:38 Privat melding

Kan de som har vært utro blitt dårlig behandlet? Syns utroskap e sjofelt, men det ligger vel ofte en grunn bak!?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 21:43 Privat melding

Hmm.. det å føle seg sett? Evt se kor på hyllen man egentlig e?

(mann 46 år fra Finnmark) to. 30 mars 2017 21:46 Privat melding

rosa: mer enn 100 % enig med deg

(mann 46 år fra Finnmark) to. 30 mars 2017 21:47 Privat melding

ikke nok med at utro mennesker sårer sin partner. de ødelegger også mye hos den bedratte, slik som selvbilde og evnen til å stole på andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 21:49

En håndjagerbok i så fall👍

🔹🔸

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 21:49 Privat melding

Rosa: Har forstått av enkelte utro mennesker, at det ikkje e så lett med styrke og guts når de har vært i et evigvarende forhold. Enkelte opplever også manipulasjon og regelrett overkjøring og terror

(mann 40 år fra Hordaland) to. 30 mars 2017 22:05 Privat melding

Eg snakker ikkje av egne erfaringer, kun fra sladder og damer eg har datet i etterkant. Det e det å ha noen å søle trøst hos, føle seg trygg og bli hørt.. Og det å rømme fra virkeligheten. .. Kanskje?

(mann 46 år fra Finnmark) to. 30 mars 2017 22:08 Privat melding

rømme fra virkeligheten har jeg hørt noen bruke som argument, men det som er så synd for de er at den virkeligheten er der fortsatt selv om de prøver å rømme aldri så mye. og det blir neppe noe bedre heller. personlig kunne jeg aldri i livet sunket så dypt at jeg er utro.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 30 mars 2017 22:24

Alzheimer sto det i Ts. Lightsheimer er mer utbredt. Bare nevner det.

🔹🔸

(mann 34 år fra Buskerud) to. 30 mars 2017 22:31 Privat melding

Hvis en er utro da har vedkommende ikke kjærlighet i forholdet sitt har mann ikke. Kjærlighet hvorfor skal en vare sammen

Skjult ID med pseudonym AlBundy to. 30 mars 2017 23:03

Jeg har forståelse for utroskap i enkelte sammenhenger som sykdom hos partner, flere år uten sex og intim interesse fra partner, gjensidig utroskap m.m, men jeg hadde nok hatt litt problemer med å stole fullt ut på en slik dame. Jeg var selv aldri utro i løpet av ekteskapet pga egen selvrespekt.

Skjult ID med pseudonym Heineken fr. 31 mars 2017 13:12

Tja ...

Skjult ID med pseudonym Heineken fr. 31 mars 2017 13:18

Datet for ikke alt for lenge siden ei Oslo dame som viste seg å være Oslo frue.
Gift med en "kollega", stort konsern så jeg vet bare om han.
Etter et par dater og litt enkel etterretning så var det rimelig enkelt å finne ut at hjemme ventet en mann etter vår siste hyrdestund hjemme hos meg.

Ville bare nevne det.
Finnes nok av utro kvinner som er enten notoriske eller usikre på seg selv.

(mann 46 år fra Finnmark) fr. 31 mars 2017 13:30 Privat melding

Heineken. Enig. Ser det ofte

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 31 mars 2017 14:28 Privat melding

Har hørt mye sladder om kvinner som e utro på firmaturer og fester.. eller idrettsarrangementer.. gjelder sikkert menn og.. med en gang de kommer utenbys så kjører de på

Skjult ID med pseudonym Solo fr. 31 mars 2017 14:40

Hvilken firmaer gjelder dette? Er de på utkikk etter nye ansatte? :D

(mann 27 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 april 2017 13:06 Privat melding

Jeg er en av de som menee at monogami ikke er ment for mennesker eller andre dyrearter for si det slik. Er bare måker, noen par pattedyr jeg vet om som klare rdet, resten av dyreartene er polygami. Selvsagt er det folk som holder sammen hele livet, men tror ikke vi egentlig er ment for det, noe som viser seg at det blir mer og mer av åpne forhold som jeg har hatt litt selv. Hvis vi går tilbake helt til steinalderen så ble man momogame pga overleveksesårsaker og sterkere flokk. :)

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 00:59

En bekjent la nettopp ut bilde av sin "kjekke mann" på Facebook. De er på hyttetur og koser seg. Han har profil her på Sukker, med bilde, og var online seinest i går kveld. Hvor korka går det an å bli? Er fristet å sende han melding og ønske han god påske. Men sånt gjør man vel ikke, eller?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 01:12 Privat melding

Tja.. folk e korka..det e det eneste som e silleer

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 01:12 Privat melding

Sikkert

Skjult ID med pseudonym my ma. 10 april 2017 06:59

Mums
Det hadde jeg gjort. Og smørt på at du synes han kan være midt i blinken for en du kjenner. Og når han lurer på hvem det er, sender du lenke til bildet av dem sammen.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 10 april 2017 07:15 Privat melding

Utroskap er forkastelig og det spiller ingen rolle om det er han eller henne. Eller type" min mann/kone forstår meg ikke" syndrom. Å har man ikke hatt nærhet på evigheter er det fortsatt bare paret som kan endre på det. Prat sammen, gå i terapi, gå i dere selv eller gå fra hverandre.
Men utroskap finnes det ingen gode grunner for! Du tar motpartens selvtillit, egenverd, evne til å stole på osv. Å det er ikke retta på over natta.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 07:18

Ja kanskje det, @my. Blir i alle fall tragedie i heimen om hun skulle finne ut hva han har gjort :(

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 april 2017 07:24 Privat melding

Utroskap i den forstand at den andre partneren ikke er klar over hva som skjer, er forkastelig. Det er også et tillitsbrudd. Man bør også være litt forsiktig med hvordan man evt. offentliggjør dette.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 07:41

Kan faktisk skjønne om han har lyst å skille seg, for fruen har store problemer. Men å gjøre noe sånt som dette her, er helt galskap. Det burde han være den første til forstå. Er veldig bekymret for hva som kan skje dersom hun finner det ut. Noen offentliggjøring er helt uaktuelt, men kan jo sende han en melding og spørre om han har tenkt over konsekvensene.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 07:52

Han her har det helt sikkert ikke greit I ekteskapet sitt. Han må ha hatt en engels tålmodighet, som har holdt ut til nå. Men at han er her for å bare chatte, tror jeg aldri. Tror heller han ser etter en vei ut av forholdet. Og uansett hva han har i tankene, om konen skulle finne ut at han har profil på datingside, så vil ikke jeg være i hans sko.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 07:55

Den chattepåsukkermedkonairommet-mannen har jeg også snakka med. Et par-tre av vaianten iallefall. Alle har fått seg en moralpreken av meg 🙈 alle har spurt om de kan ta kontakt med meg når de har ordnet opp i forholdene på hjemmebane. Har ikke hørt noe fra den enda, men de henger på no rundt her.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 08:29 Privat melding

Kan hende at det e damene som føler at det ikkje funker (enkelt og greit)?

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 10:13

Han her fyren er nok av den konfliktsky typen, ja. Men sånn som jeg tolker profilen hans, er det ikke et lite sidesprang han er på jakt etter. Heller et "nytt" liv. Håper han tar med i beregningen at han antagelig kommer til å gå konkurs ved en skilsmisse.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 10:24

Skal man, helt blindt, kjøpe ting som blir sagt/skrevet om x'er og nåværende? Det virker helt utrolig naivt ... Hvordan kommer man så langt i dialogen med en opptatt mann/kvinne, dersom man er 100% imot utenomekteskapelige affærer? Er det ikke bare å bryte/blokkere kommunikasjonen? Jeg tenker at hvis en gift mann/kvinne kommer så langt at h*n kan begynne å utlevere sin partner, VET vedk at en eller annen gang kommer h*n til å klare å skrive på seg et møte/date/sex, før eller siden er det noen som tror dem, synes synd på dem og gir etter. Da er det jo flott at det finnes folk som hjelper til med å holde håpet oppe, NOT! Mitt råd, ikke skriv om gifte folk på datingsider som noe negativt når dere selv har vært den andre halvdelen av dialogen. Blir for dumt....

Skjult ID med pseudonym my ma. 10 april 2017 10:34

Haha, nå ble jeg nettopp blokkert av en gris som har besøkt profilen min flere ganger og antagelig sølt seg ned med unevnelige kroppsvæsker mens han har sett på nakenbildene mine. Når jeg spør hvorfor han besøker profilen, blir har irritert og skriver no dritt om jurister og blokkerer meg. Jeg håper den kødden leser dette og går og tar kjerringa si, i stedet for å ta på seg selv til nakenbilder på Sukker.

Skjult ID med pseudonym my ma. 10 april 2017 11:02

Driter i om de er gift. Jeg er ikke moralens vokter. Det sku' tatt seg ut..

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 april 2017 12:19 Privat melding

@TS
Jeg har samme erfaring som deg.
Jeg liker at folk er ærlige om hva de søker. Så kan man avgjøre hva man vil, eller ikke vil gjøre, på riktig grunnlag.

Skjult ID med pseudonym coca cola ma. 10 april 2017 12:44

Er nok mange kvinner som også er utro men tror de er flinkere til å skjule det enn menn.
Har flere ganger sett bekjente som er godt gift å har flere barn med konen,likevel kysser han åpentlyst damer på byn og tar med seg hjem etterpå.For alt han vet så kunne jo en vennine av konen ha sett han kysse med en annen også fortalt det videre.
Mens damer er nok mer utro i det skjulte for de tenker mer over konsekvensene det kan få om det blir oppdaget.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 april 2017 20:45

@coca cola

Hvilke konsekvenser? Avkorting av formue og mindre penger å rutte med?
No offense, men når ting går så langt at ei dame er utro, noe som generelt sett sitter lenger inne enn hos menn, så er det noe himla galt med det forholdet.
Så hvilke konsekvenser annet enn økonomiske, eventuelt rettigheter knyttet til eventuelle små barn, er det de trenger å tenke på?

Uff.. Det er så feigt. Bare gjør det slutt hvis forholdet ikke fungerer for en.
Kjenner at slikt provoserer meg like mye hver gang. En har baller til å være utro og risikere å bli tatt, men ikke å avsluttet forholdet som en er misfornøyd med.

Samtidig kan en ikke vite om noen har et åpent forhold eller ikke.

Jeg aksepterer ikke utroskap i mine forhold. Og har hun ikke guts til å gjøre det slutt før hun går bak min rygg så er det helt greit, for jeg klarer fint å gjøre det slutt for henne!
Men om hun spør først så kan det jo hende hun kan få pule litt rundt, for jeg har jo forståelse for at hun kan ha lyster som normale mennesker. :P

(kvinne 53 år fra Telemark) to. 13 april 2017 12:43 Privat melding

Ja, jeg liker heller ikke dette. Opplevd flere som vil ha meg som sin elskerinne. Er bare SÅ uaktuelt. .. Vil ikke være nr 2. takk! 😶

Skjult ID med pseudonym my to. 13 april 2017 13:35

Nr 1 i et parallelt univers

Skjult ID med pseudonym AlBundy to. 13 april 2017 13:44

Riktig my, den forsmådde kona mener nok at elskerinnen er nr 1. Spørsmålet er om han har flere elskerinner.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 13 april 2017 14:04 Privat melding

om hu er interessert i bare hygge og kos så "why not" ikke mitt problem....men noe forhold hadde det aldri blitt med hu..

Skjult ID med pseudonym my to. 13 april 2017 14:18

Det er uendelig med parallelle univers AlBundy

Skjult ID med pseudonym Fader vår fr. 14 april 2017 00:29

Hva er det du egentlig spør om? Du utelukker alle eventualiteter i åpningsinnlegget?

Er det så enkelt som om hvorfor noen ikke liker deg?