Alle innlegg Sukkerforum

Partnerkrav litt utenom det vanlige?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym doofus lø. 10 jan. 2009 14:14

Er det noen her som har noen ekstra "spesielle" krav til en partner, eller som har erfaringer med slike krav fra folk man har vært borti (eller bortpå)?

Selv kom jeg en gang i snakk med ei jente (ikke her inne) som hadde et absolutt krav om at mannen i hennes liv aldri brukte t-skjorter med trykk (type logoer, bandskjorter osv.), fordi det viste en uutviklet og barnslig klesstil. Helst skulle han alltid gå i blåskjorte og dressbukse, eller til nød en ensfarget, enkel t-skjorte, men sistnevnte isåfall kun hjemme og ikke i offentlighet fordi det potensielt kunne ødelegge imaget og selvrespekten hennes.

Det ble ikke full klaff, for å si det sånn.. :)

Skjult ID med pseudonym blue lø. 10 jan. 2009 14:22

Jeg kommer stadig borti damer som faktisk vil snakke etter at vi har hatt sex. Merkelige greier. Vil jeg snakke ringer jeg jo til en kompis. Fnys!

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 10 jan. 2009 14:34 Privat melding

Personlig får jeg litt turn-off av skjorter og dressbukser i hverdagen, men ærlig talt,
er det personen eller klærne man foresker seg i?? Man ser jo hvem folk er når du treffer de, eller hur??

Hadde backet ut fortere enn du kunne sagt: Hvor-ble-hun-av? -hvis en mann begynte å påpeke ting ved meg han ville forandret på, eller kom med "krav" jeg måtte oppfylle for at han skulle være lykkelig med meg!

Du får like klærne mine, det bustete håret mitt, tatoveringene og alt annet som jeg regner som en del av meg, eller "hit the road Jack!" What you see is what you get! ;-)))

Skjult ID med pseudonym Avslappa lø. 10 jan. 2009 14:54

Tja, tror nok det er ganske vanlig å ha visse tanker om hva den "andre" har på seg, eller hvordan ting ser ut. Hadde muligens tenkt mitt hvis min match fortalte meg at hun kun gikk i hennefargede skjørt (hele tiden).

Har vært borte i damer som også har foretrukket skjorte-stilen på gutter, men ikke noe så ekstremt som det doofus snakker om...

Skjult ID med pseudonym GM/DM lø. 10 jan. 2009 15:23

Jeg liker å gå i skjorter, men da med en t-skjorte under... og den kan gjerne ha trykk.

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 15:47

Skjønner at det forholdet ikke varte, TS... Poco Logo, kaller jeg det!

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 10 jan. 2009 16:14

Og hva er nå dette med å finne noen du liker, for så å bruke de neste mnd/årene på å forandre på dem?

Hvis du ikke liker det de har på seg/håret/, what ever, finn en annen!! Hva var det du så i dem in the first place??

Kan V I R K E L I G ikke forstå dette? Noen som er enige?

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 10 jan. 2009 16:18

På realdoll.com finnes legemsstore dukker for både ham og henne. Disse kan kles av og på etter hjertens lyst uten at de protesterer i det hele tatt. Her kan du selv velge hvordan parteren skal fremstå, uten ubeleilige innblandinger fra partneren selv... ;)

Skjult ID med pseudonym R lø. 10 jan. 2009 16:39

Kremt... Jeg får være første ut med å innrømme: Jo, jeg har krav når det kommer til dette med klesstil/utseende.

Jeg fikser ikke menn med bukser som er dratt for høyt opp. Dette er vanligvis bukser som har høyt liv i utgangspunktet og som får enda høyere liv når de blir dratt godt opp mellom rumpeballene og deler pungen foran. Hvordan omrisset av penis da blir seende ut, gidder jeg ikke nevne engang...

For korte bukser... Det må dere bare slutte med. Straks. Gå til en skikkelig klesbutikk og få målt benlengden, slik at du vet hvilke tommer du bruker på lengden. Please.

Slitte sko. Nei, nei og nei... Skokrem er billig. Sko må skiftes ut jevnlig og; ja, det er lurt å ha mer enn 1 par sko om gangen.

Oppbrettet skjortekrave. Det er 2009. 1984 har ringt og krevd skjortekravene sine returnert.

Jeg kunne fortsatt en stund, men jeg skal la være. Jeg regner med dette provoserer nok. Man har jo ikke lov å si høyt at man dømmer folk på utseendet - jeg gjør det hele tiden. Mulig det gjør meg til et dårlig menneske, men da er jeg det - for jeg orker ikke late som at jeg synes det er helt ok å møte opp på date og treffe en fyr som fyller punktene over. Han kunne vært verdens hyggeligste, men det ville ikke gått, for han viser at han ikke bryr seg om hvordan han ser ut.

Veldig mange menn er imidlertid veldig flinke til å kle seg, så problemstillingen er ikke hyperaktuell, heldigvis :-)

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 10 jan. 2009 16:57

TS
Jeg tror det var min søster du møtte !

Skjult ID med pseudonym Påsan lø. 10 jan. 2009 16:57

Synes ikke det du krever R, virker som noe mer enn normaltkledd. Det er jo ikke så ille :-)

Skjult ID med pseudonym doofus lø. 10 jan. 2009 17:05

@R: Jeg skjønner at jeg tenker helt annerledes i en datingsituasjon enn mange her. Når jeg møter noen ser jeg først og fremst etter kvaliteter som gjør at jeg klarer å se for meg et forhold som vil ha en sjans til å vare fem-ti-førti år fram i tid. Kvaliteter som gjelder for min del da er at jenta er mentalt stabil, har kommunikasjonsform og -tempo som stemmer med min, at vi deler noen av de samme interessene eller iallfall har nok interesser på egen hånd til at man klarer å gjøre noe annet enn å sitte hjemme sammen og kope foran boksen, er sikker på seg selv men samtidig ydmyk overfor medmennesker, og at hun har evne til empati.

Jeg bruker gjerne noen tanketriks i slike sammenhenger - er dette ei jente jeg kan tenke meg å tiltro oppgaven å oppdra barn sammen med, er hun kompatibel i samlinger i min venne- og familiekrets, osv. Ikke under noen av disse eksperimentene vil klesstil være diskvalifiserende med mindre vi snakker virkelige ekstremiteter her. Jeg klarer ikke engang å tenke på den måten. Jovisst har man krav om gjensidig fysisk tiltrekning, men jeg synes det er grenser på hva jeg skal kunne kreve vedrørende stilen til ei jente så lenge hun har rene og pene klær, god hygiene og holder normalt god orden på seg selv og tilbehøret. "Å herregud for et stygt skjørt, hun der er iallfall uaktuell for meg!" er en helt utenkelig tanke for min del. Så får jeg heller leve med om du synes det er for ille at jeg ikke pussa skoa mine godt nok akkurat den dagen. ;)

Skjult ID med pseudonym spinn lø. 10 jan. 2009 17:13

Doofus. Fint innlegg. Jeg tenker akkurat på samme måten! Det er rart å tenke på at jeg selv kan ha falt gjennom, fordi jeg har stygge sko på date. Jaja.. Jeg skal love deg at du kan ha så upussede sko du bare vil for meg, så lenge blikket ditt gir inntrykk at det er noe bak der... :-)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 10 jan. 2009 17:16

Har ingen store krav til klesstil, men synes at en mann med en klesstil jeg liker, er vel så godt å se på som en med store, sterke armer, fin rumpe eller et godt/barskt utseende :-)

Forøvrig: jeg kom over et annet litt sært kjærestekrav med en jeg hadde førstedate med: han mente om jeg ikke ville dele samme seng som han samme natta, så var jeg egentlig ikke særlig interessert i han som kjæreste.

... gruble, gruble... lurer på hvordan det gikk med han og kjæresteleitinga hans? :-D

Ellers: er vel ingen her som har som et absolutt krav at damen _må_ være forkjølet, vel? (kunne jo gå an å håpe...)

Skjult ID med pseudonym R lø. 10 jan. 2009 20:01

@ doofus

Jeg regnet med at innlegget ville forstås dithen at jeg kun tenker på utseendet, men det var altså ikke ment slik. Det var satt på spissen. Jeg sitter ikke på date og inspiserer klær, sko, hår og hud, utover det som kommer som et helhetsinntrykk. Jeg gidder ikke forklare dette nærmere egentlig, de som føler seg utsatt vil uansett henge seg oppi det jeg sier.

Men det er klart; hvis man har avtalt en date, så mener jeg det er rart å ikke ville se ok når man møter opp. Hvis å bøye seg ned og dra over skoene med en skobørste er for mye forlangt, så har du helt rett - jeg ville synes det var pussig.

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 10 jan. 2009 20:13

På den ene siden, kan jeg egentlig ikke skjønne det her med krav/forventninger til klesstil, men på den andre siden så er det jo en viktig del av førsteinntrykket. Det viktigste er likevel at det er en helhet, at det passer til personligheten - at man fremstår som komfortabel. Jeg synes ofte det kan være sexy med litt formell, eller hva du skal kalle det, stil. Jeg liker kvinner med skjørt, jeg liker kvinner som bruker overdeler med ikke alt for mye dilldall og jeg liker kvinner som bruker skjorte/bluse. Men det er så alt for lett å se om man ikke trives i klærne, og en person som ikke gjør det, er faktisk langt mer sexy i for eksempel jeans og singlet.

Samtidig - jeg pleier nok ikke å gå i hverdagsklærne mine på første date heller...

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 11 jan. 2009 02:22

@Lemen, R:

Jeg går i hverdagsklær på date, på jobb, og ellers, fordi det er de klærne jeg går i til vanlig. Jeg ønsker ikke å skape et førsteinntrykk som ikke stemmer overens med den jeg er ellers, og ønsker derfor å framstå mest mulig lik det jeg har skrevet i profilen. Etter samtale med venninner og andre har jeg forstått at enkelte ønsker et førsteinntrykk som er noe helt annet enn det som er hverdagsrealiteten, men jeg velger altså ikke å følge den teorien. Tenker som så at dersom noen skal like meg, så skal det være på riktig grunnlag, og ikke et konstruert et. Jeg ser ikke ut som en slubbert, men jeg doller meg ikke spesielt opp for dater for å gjøre et spesielt (og inkorrekt) inntrykk.

Skjult ID med pseudonym R sø. 11 jan. 2009 02:54

@ doofus - Mhm...:-) Jeg ser poenget ditt, men regner ikke med at vi har noen god match heller, så vi kommer nok ikke i den situasjonen ;-) Jeg møter ikke stivpyntet på date, men kler meg etter hvor vi skal møtes og hva vi skal gjøre på daten. Jeg håper uansett at både du og jeg finner en vi vil ha det fint med :-)

Over og ut.

Skjult ID med pseudonym BabyGirl sø. 11 jan. 2009 03:02

Klær og penger er det siste jeg tenker på hvis jeg liker personligheten til en kar! Men kunne jeg valgt stilen, så synes jeg en litt laidback og avslappa kul stil er mye mer turn on enn dress og skjorter. liker dem litt "dirty" haha.. Bad boys=P

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 11 jan. 2009 03:06

@R: Jeg tror nok heller ikke vi har en god match, men det er jo det fine med sukker - at man kan filtrere ut på det man selv mener er viktig. Men nå skle diskusjonen litt ut da, jeg ønsket å høre om det var andre som hadde opplevd "merkelige" krav her! Har fått en annen historie i kveld: En kompis hadde satt "politisk: konservativ" i profilen, og kom ut for ei jente som nektet å svare noen som hadde snev av høyreorientert politikk i profilen sin. Både jeg og han ble enige om at å møte en partner med noe forskjellig politisk syn kunne være en grei sak siden man da iallfall til en hver tid hadde noe å diskutere seg imellom. :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 11 jan. 2009 12:05

Politikk blir noe annet enn klær. Har selv ganske mange venner med annet politisk syn enn meg og er glad i en diskusjon, men hadde min potensielle vist seg og ligge så langt unna meg som politisk mulig, hadde nok knirka litt...

(mann 34 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 12:33 Privat melding

Er det ikke viktigst å ha på seg det man føler er komfortabelt etter dagsform og hva man mener man har tilgjengelig? Enkelte situasjoner krever enkelte typer klesplagg, det er jo derfor vi har dem :)
Påstanden er vel at så lenge man føler man er komfortabel i klærne sine, og føler seg bra i dem, vil det skinne ut, og motpart fanger det opp.
Man burde gjøre det beste ut av utgangspunktet man har i adams (eller evas) drakt!

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 11 jan. 2009 12:42

Hvis du går på date i "adams drakt" dvs. naken eller med kun et blad foran *kremt* så er du _langt_ mere mann enn meg :-D

Skjult ID med pseudonym __ ti. 13 jan. 2009 17:16

Hehehe denne er bra:
Språk: Engelsk
(du kan ikke snakke norsk)
Tro: Kristen
(Du kan ikke tro på noe annet)
Utdannelse: Høyskole, Teknisk opplæring/Vitnemål, Bachelor-grad, Mastergrad
(Du kan ikke ha en annen utdannelse)
Jobb: Ledelse/HR, Finansielle tjenester, IT/kommunikasjon, Utdannelse & vitenskap, Juridisk, Selvstendig næringsdrivende
(Du kan ikke ha et annet yrke)
Inntekt: 500.000 - 1.000.000
(Du bør egentlig ha over en mill, men kan godta dette)
Røyker: Lett/sosial røyker
(Ikke røyk for mye å heller ikke forlite,men røyk)
Drikker: Drikker litt/sosialt
(Drikk litt men ikke for mye å heller ikke forlite)
Forhold: Singel
(Den er grei)
Har barn: Ja
(Må vel være dine, liker nok andre sine barn)
Vil ha barn: Ja
(Skal også ha sine egne barn)
Tiltrekkes av: Dristighet/selvsikkerhet, Erotikk, Flørting, Penger, Offentlig visning av følelser, Makt, Nakenbading
(Ingen flere krav, dette blir for dårlig)
Frastøtende: Kroppspiercinger, Smartinger, Sarkasme, Bryting av regler
(God utdannelse og jobb, men smart den kan en ikke være)

Frister å si en ha alt det der, men personen har feil jobb, tjener for lite, er for lav. Ja du kan vel si at en likte det en så og ser en ikke har sjans etter å sett på kravene. Men det finnes nok mange som passer inn for det om.Så da blir nok personen glad når en får full treffer...

Skjult ID med pseudonym Timeline ti. 13 jan. 2009 18:13

Det er mange jenter som ønsker seg en partner som kan være romantisk 3 ganger i året.. den har jeg alltid lurt på..
Hvilke tre ganger er det snakk om? er det fritt valg? er det bestemte datoer? (hallowe... nei jeg mener valentin er kanskje en slik dato?)
Og hvorfor akkurat 3 ganger? hvorfor ikke 4, eller 5 når de først er i gang?

Skjult ID med pseudonym __ ti. 13 jan. 2009 18:15

Bursdagen, Valentinesday og sikkert en annen?

Skjult ID med pseudonym Lewis ti. 13 jan. 2009 19:36

dress to impress..

Det er vel ikke verre enn at når man skal på date så ønsker en seg å føle seg litt attraktiv og da ser man ikke ut som en slask.. Men man skal ikke dra den forlangt heller.. Jeg har mine klær jeg føler meg vel i og de bruker jeg. Samtidig liker jeg å se litt ordentlig ut.. Ikke som om jeg har sovet med klærne på i en uke..

Selv faller jeg for jenter i skjørt og kjoler. Da er jeg fortapt.

Skjult ID med pseudonym kirof ti. 13 jan. 2009 20:34

Tja. Jeg trenger en slem dame :-) Ikke lett å finne noen slike på sukker, men prøver jo andre plasser og.

Skjult ID med pseudonym spinn on. 14 jan. 2009 11:51

Sikkert lettere å finne de "slemme" damene blant røykerne, Kirof! Kan tenkes du har to lite kompatible ønsker.... :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 12:01

kirof:

hæh??

Skjult ID med pseudonym spinn on. 14 jan. 2009 12:07

pssst, juni; Ikke vær så indiskret, da... :-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 jan. 2009 13:03 Privat melding

Vel, jeg må vel innrømme at jeg har et par ufravikelige krav til ei jente jeg evt. skulle ha funnet det for godt til å date.

Er i grunn to fanesaker jeg kan holde frem.
* Det ene er røyk. Jeg er virkelig oppskriften på anti røyk! Hu kan gjerne røyke, men være villig til å slutte. Lukten av røyk, smaken av røyk, gule fingre og tenner.... det er så absolutt et virkelig turn-OFF for meg.

* Det andre er barn. Hun kan ikke ha barn. Jeg vil ha mine egne barn og starte livet mitt med ei "uten bagasje" (om dere skjønner analogien). Siden det ikke er så lett å "slutte å ha barn" så er det kravet absolutt ;)

Er mulig jeg er sær og at jeg dermed aldri finner noen fordi jeg er 35 år. Men overraskende nok så er det mange her inne som er i passende alder og som ikke røyker eller har barn. Funker for meg ;)

Skjult ID med pseudonym kirof on. 14 jan. 2009 14:46

spinn: Hmm. Av erfaring IRL så tror jeg ikke det helt stemmer :-)
Dessuten så er røykere totalt uinterresante, ihvertfall for meg, uansett hvor slem de skulle være.

juni: Sånne jenter som slår, biter, klyper, og er litt bestemte. Og hvis du ikke skjønner hva jeg mener så er du nok ikke noe for meg så da trenger du ikke tenke på det heller ;-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 14:50

kirof:

Min "hæh" til deg var absolutt og overhode ikke ment som en negativ kommentar.
Jeg har sett deg her helt fra når jeg selv begynte å leke på forumet, og har veldig sans for innleggene du har her og jeg liker omtrent alltid det du skriver.
Så min "hæh" kommentar var ment humoristisk (men jeg skjønner jo at et hæh er et hæh med utrolig mange varianter fra det fine til det dumme til det teite til det slemme), og jeg trengte vel bare den lille presiseringen du kom med nå, for jeg kunne ikke skjønne at _du_ skulle ønske deg en gjennomført slem dame.

God klem!

:-)

Skjult ID med pseudonym kirof on. 14 jan. 2009 15:38

Juni. Tok det overhodet ikke som negativ kommentar.

Og: takk :-)