Alle innlegg Sukkerforum

Aktivitetsnivå

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mums to. 30 mars 2017 23:50

Synes det er mange mannlige profiler som beskriver et utrolig høyt aktivitetsnivå. Så vidt jeg kan begripe, må det gå på høgg og belegg både dag og natt, om de skal rekke over all jobbingen, treningen, seilingen, reisingen, fiskingen og alt det andre de holder på med, i tillegg til unger som de følger opp på all verdens aktiviteter. Hvordan de skal ha tid til et forhold i tillegg, er mer enn jeg kan begripe.
Så jeg tar aldri kontakt med disse. Ikke bare fordi jeg er en rolig person, og som for tiden trenger å ta det litt piano, men fordi alt fungerer mye bedre "i heimen", når det ikke er stress og og stappfull kalender.
Er jo tydeligvis ikke bare meg som er litt sliten og en smule utbrent, og jeg er ikke overrasket over hvor mange som går på en smell med tempoet mange har. Alt er jo ikke arbeidsrelatert. Mye stress klarer vi vel lage selv.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 31 mars 2017 02:09

Jobber, og har ikke piano.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 31 mars 2017 09:58

@Mums
Enig med deg, styrer unna slike profiler. Om jeg må søke om audiens et halvår i forveien for at han skal finne tid til meg/oss, så er det ikke liv laga for min del.

(mann 51 år fra Buskerud) fr. 31 mars 2017 11:07 Privat melding

Med tanke på hvor lang kø det er for å få pacemaker både blant unge og gamle så spørs det om ikke folk stresser for mye, jeg fikk min på onsdag og på Vestre Viken opererte dem 4 om dagen.... skremmende.

Skjult ID med pseudonym Mums fr. 31 mars 2017 11:08

@coma Pratet litt med en fyr innpå her som hadde skrevet i profilen at han gikk endel i fjellet. Så viste det seg fort at han faktisk ikke likte å gå på tur i det hele tatt, men hadde skrevet det fordi han trodde det var det damene ville ha😨 Ikke helt min type det heller...

Skjult ID med pseudonym Mums fr. 31 mars 2017 11:51

@ertaberta Du er vel inne på noe der. Greit om folk skriver om de setter pris på en del egentid, eller om de forventer at en skal henge i hælene på de hele tiden :)