Alle innlegg Sukkerforum

Skrivekrampe

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym barelurer to. 20 sep. 2007 15:49

Synes det er greit å ikke få svar når en sender meldinger til jentene her inne. Det betyr jo bare at det ikke er noen interesse der hos mottaker. Helt greit for meg. Det jeg lurer mer på er de gangene man får svar og veksler x antall hyggelige meldinger frem og tilbake. Men når man foreslår å møtes så får man bare en masse unskyldinger om at det ikke passer akurat da osv. Hvorfor bruke masse tid da på å kommunisere når man ikke er interessert. Er det for å prøve gjennom en lang meldingsutveksling å bli kjent på forhånd, eller holde folk på gress, eller synes man det å skrive meldinger er mer gøy en virkeligheten kanskje? Begynner å bli litt lei av å innlede nye cybersamtaler som ikke blir noe mer enn nettopp det. Hva mener dere jenter om dette? Burde det vært sånn at man bare kunne skrive jeg liker profilen din, liker du profilen min, skal vi møtes over en kopp kaffe ;)?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 sep. 2007 16:10 Privat melding

Vel...

Kanskje du virket interessant, men man møter ikke folk rett ut av det blå uten å ha litt screening først.

Kanskje etter meldingene var interessen borte, eller mulig den aldri var der, men de bare var høflige og følte et lite press for å skrive.

Jeg holder en knapp på at kommunikasjon over eposter er både tidkrevende og kjedelig, man lærer ikke nok om en person til å vite om man er interessert eller ikke på den måten. Man må møtes for å få et intrykk. Ordene man velger blir ingenting når man sidestiller det med en samtale hvor alle kommunikasjonsmidlene blir brukt; stemmebruk, kroppsspråk og rett og slett tempoet.

Så personlig syntes jeg det er greit å slå av et par poster for å se om jenta er helt av skaftet sinnsyk, så ta en prat på telefonen eller bare møtes en gang man får anledning for å se om kjemien er der eller ikke.

Var jeg deg ville jeg bare satt opp et møte tidligere, ikke vente en haug med eposter frem og tilbake før du tar henne med på en shoppingtur eller en kopp kaffe eller en gåtur i parken eller hva nå enn du foretrekker å drive med. Hvis hun ikke vil møtes, så er hun muligens veldig sjenert eller vil ikke tilrettelegge tiden sin for å treffe deg, og er da kanskje ikke noen du har lyst å bli bedre kjent med.

Skjult ID med pseudonym MrIkkebarn to. 20 sep. 2007 16:23

Hm, høres lurt ut. Helst ikke vente for lenge.. Etter hvor mange meldinger / dager / uker omtrent pleier dere å foreslå et møte?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 sep. 2007 16:30 Privat melding

Når jeg har tid, enkelt og greit. Helst så fort som mulig, så man slipper investere i noe man ikke har noen anelse om er verdt det eller ikke.

Og jeg liker jenter som ikke venter på at noe magisk skal skje, men som skjønner at å slå av en prat og gå en tur rundt elva ikke er "kjempeskummelt", så det er rett og slett et lett valg dersom hun ikke har mot til å møte meg engang. Da er det nok rett og slett ikke en match uansett hva Det Allmektige Matchtreet sier.

Skjult ID med pseudonym MrIkkebarn to. 20 sep. 2007 16:44

Høres fornuftig ut. Tror jeg venter for lenge, etter mange meldinger slutter jentene å svare. Synes også at klassiske dater på cafe/pub er kjedelige i lengden, men kan tenke meg at mange jenter er redde for en date i skogen og det er jo legitimt, mange skumle fyrer her og der

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 sep. 2007 16:49 Privat melding

Ja, jeg liker ikke "dates". Jeg liker å ta med meg jenta på noe som er litt interaktivt. Lærer lite om noen ved å sitte fjes mot fjes på et bord over en kaffe eller en middag første gang man møter noen. Blir veldig "intervju" aktig, og mange klarer ikke være seg selv.

Når man derimot er i en underlig butikk og prøver rare hatter og går rundt, eller noe annet i den duren, blir de fleste i alle fall LITT mer "seg selv".

Skjult ID med pseudonym MrIkkebarn to. 20 sep. 2007 17:43

helt enig!

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 20 sep. 2007 22:21

Man må finne den gylne middelvei. Spør en gutt om jeg vil møte han i første mail forsvinner min interesse før den i det hele tatt har dukket opp. Men skriver man for lenge blir det kjedelig...
Jeg synes den perfekte første date er å ta en pils, eller tre, da blir stemningen litt mer avslappet. Man må bare passe på å ikke bli full :-)

Skjult ID med pseudonym gutt 28 år to. 20 sep. 2007 23:58

Jeg synes ikke det er noen grunn til å haste. Jeg skriver helst lengst mulig, blir det kjedelig å skrive tar jeg det som et hint om at vi ikke har nok å snakke om. Helst vil jeg ha det slik at vi blir tvunget over på epost fordi meldingene går langt over 2000 tegn. :)

Skjult ID med pseudonym barelurer fr. 21 sep. 2007 16:55

Jeg har jo selvfølgelig truffet en del her fra og. Noen har det funka ganske bra med i virkeligheten også (slik som da vi bare skrev til hverandre) Men mange ganger var bare ikke "kjemien" der. Så derfor synes jeg det iblandt kan virke slitsomt å begynne på nytt med å skrive ned nye artige meldinger å sende til nye damer. Men sånn er det vel bare. Jeg har vel ikke nok forfatterspire i meg til å synes at meldingsutveksling i seg selv er givende. Kanskje jeg skulle leie inn noen til å skrive meldingene og så kunne jeg bare møte opp på date;) Eller kanskje ikke.