Alle innlegg Sukkerforum

For mye hygge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EagleEye ma. 3 april 2017 16:27

I siste Datingmagasin skrev Preben at det kan bli for mye hygge, og det var én del som skilte seg ut for meg.

"Men kvinner som chattet med menn som var imøtekommende og hyggelige var derimot ikke like begeistret. De var skeptiske, og oppfattet dem som mindre maskuline og dominante, og dermed også mindre tiltrekkende."

Og det er vel akkurat her skoen trykker. De fleste menn ønsker nok å kunne være seg selv. Være hyggelige og imøtekommende, for jeg velger å tro at de fleste er det (selv om det finnes mange eksempler på menn som ikke er det). Og jeg tror de fleste menn liker å være det. Det er jo slik vi stort sett i er i møte med venner, familie, kolleger og fremmede. Pluss at det er kvaliteter som er er viktige for et fungerende parforhold.

Men samtidig føler vi at det ikke er nok. At vi må ta på oss en maske for å være tiltrekkende. En maske av imponerende bragder og egenskaper, av selvsikkerhet, fryktløshet, usårbarhet, lederegenskaper og at vi er så spennende. Vi tør ikke vise hvem vi egentlig er i frykt for at det motsatte kjønn skal synes vi er bra nok som vi er. Vi er bare mennesker vi også, ikke superhelter, men vi er redd for at det ikke er nok.

Så hva synes dere? Menn, føler dere på dette presset at dere ikke må være for hyggelige og nesten "spille" at dere er kostbare for å være tiltrekkende?

Og kvinner, er det bare vrøvl det Preben og studien sier, eller bør en mann være mer dominant og være litt mer "uinteressert" for å være tiltrekkende?

Skjult ID med pseudonym EagleEye ma. 3 april 2017 16:29

"Vi tør ikke vise hvem vi egentlig er i frykt for at det motsatte kjønn ikke skal synes vi er bra nok som vi er."

Liten skriveleif. Glemte et "ikke" i denne setningen.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 16:53 Privat melding

For min del så e det samme faen la eg gjør. Gjør du mer eller mindre av det ene eller det andre, så blir uansett ikkje kvinnen fornøyd

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 16:55

Sjekking er jo et slags spill. Det er forventninger og ønsker og jeg tror ingen kommer særlig langt med å "bare være seg selv" fra første stund. Verken damer eller menn. Vi liker å tro det og vi ønsker vel at det skal være sånn, men det er en grunn til at noen har skikkelig draget og andre ikke. De gjør ting riktig.

Jeg tenker at dere ikke trenger vise deres mest følsomme og sårbare med EN gang da. Jeg syntes selvsikkerhet er sexy og mangler dette, så vel... da blir jeg ikke tiltrukket. Sånn er det bare. Bragder er jeg ikke så opptatt av. men det er lov å spille kortene sine litt smart uten å være en person man ikke er. Om jeg ser meg selv og eksen dagen vi traff hverandre VS et år senere, så er det to forskjellige personer man ser, på mange måter. Men det at man føler seg tiltrukket innledningsvis gjør jo at det er ok å "bli varm i trøya" også, etter hvert som tiden går. Og DA kan man vise hvem man virkelig er. Men i starten er det så enkelt at man enten er tiltrukket eller ikke.

Skjult ID med pseudonym EagleEye ma. 3 april 2017 17:10

@perla
Men er da selvsikkerhet synonymt med være mindre hyggelig og mindre imøtekommende? Eller er det to forskjellige ting? Altså, vil du synes at en selvsikker person er mindre tiltrekkende hvis han også er veldig hyggelig og imøtekommende?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 3 april 2017 17:36

Jeg er en snill og imøtekommende fyr, og det har aldri vært noe problem for meg. Tvert i mot: hver gang jeg har gjort det slutt de siste årene så har det vært gråt og tenners gnissel. Men jeg er sånn innenfra, så det er mulig det kobles med en indre selvsikkerhet også.

Det eneste jeg er streng på er evne til læring på stabling i oppvaskmaskin.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 3 april 2017 17:47

Jeg for min del, vil faktisk ha en som er veldig hyggelig og imøtekommende uten å være pågående og dominerende . Jeg vil heller ha en litt usikker, men ærlig type, enn en selvsikker badboy/playboy. Er vel så tiltrekkende med som tør å vise seg som han faktisk er.
Synes ikke det er rart at forhold etter forhold går til pises, hvis det er sånn at folk ikke tør å vise hvem de virkelig er før de er blitt husvarme når det har gått en stund.
Jeg vil gjerne vite hva jeg går til, og trenger ingen overraskelser.
Jeg har vært dønn ærlig om alle mine drawbacks med de jeg har hatt noenlunde seriøs kontakt med her på Sukker. Noen har blitt skremt bort når jeg har presentert alle mine skavanker, og andre ikke.
Jeg er ikke så direkte om alt mulig ellers, men tenker det er greit å advare med en gang. Så trenger i alle fall ingen å føle seg lurt. Og hvis de ikke vil ha meg som jeg er, nei så kan det bare være.
Jeg gidder ikke å spille spill.

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 18:11

Er uinteressert i en mann som "virker uinteressert" eller kostbar, enten han er det eller spiller det.
Dem er det nok av. Lurer egentlig på hvor mange menn som ikke er ute etter kjæreste, men bare flest mulig ligg. Flere enn jeg trodde, da jeg begynte på Sukker, i hvert fall. Eller skal de bare pule seg vei til toppen?

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 3 april 2017 18:16

Mister interessen om mannen ikke er "på", tar initiativ til kontakt og tar sin del av ansvaret for å holde samtalen i gang.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 3 april 2017 18:21

Noen er så imøtekommende og hyggelige at det bikker over mot det jeg forbinder med desperasjon. Når imøtekommende blir det samme som å jatte med/være enig i alt, kan ihvertfall ikke jeg annet enn mistenke vedk for å være usikker (som jeg synes er usexy) og klamrende til dialogen. Sånne menn passer sikkert for noen, men ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 3 april 2017 18:23

Imøtekommende er i min verden ikke det samme som spyttslikkende.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 3 april 2017 18:25

You f**king brown-nosed nice guy!

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 3 april 2017 18:33

Ikke i min verden, heller @writern

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 18:34

henter popcorn, og venter..

(kvinne 41 år fra Nord-Trøndelag) ma. 3 april 2017 18:58 Privat melding

Enig med det @Rosa sier 👍

Skjult ID med pseudonym Olivia ma. 3 april 2017 18:59

Ble det ikke slått fast for noen år siden at kvinners preferanser påvirkes av hvor i syklusen de befinner seg?
Rundt eggløsning foretrekkes mer dominante "alfahanner", mens resten av måneden foretrekkes en snill og omtenksom mann.
Her er de inne på det: https://www.nrk.no/viten/xl/p-pillen-kan-lure-deg-til-a-velge-feil-mann-1.13096724

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 april 2017 19:02 Privat melding

Bryr meg midt i der ryggen skifter navn. Er meg selv uansett, :)

Skjult ID med pseudonym Olivia ma. 3 april 2017 19:09

Personlig synes jeg det er vrøvl at mannfolk må spille kostbare. Hyggelig, fremoverlent imøtekommenhet er aldri feil. Jatting, på den annen side, er uinteressant, da tenker jeg bare at vedkommende gjerne vil ha kjæreste, men det er kanskje ikke så nøye hvem det blir.
Man merker fort om uttrykt selvtillit er autentisk eller påklistret for anledningen.

Skjult ID med pseudonym Olivia ma. 3 april 2017 19:17

Blir vi så lite kravstore da @Rosa 😛😂
Redskapen... regner med det er høreapparatet du mener? 😇

Skjult ID med pseudonym Olivia ma. 3 april 2017 19:21

Nyeste modell rullator da kanskje? 😅

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 april 2017 19:34

@perla

Også lurer folk på hvorfor forholdet ikke holder? Kanskje ikke så himla rart at forholdet går dukken når en i starten er alt annet enn seg selv.
Takler du ikke hvordan personen egentlig er i begynnelsen, så vil du heller ikke takle det senere. Enkelt og greit. Ikke kom her å prøv og si noe annet.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 19:36

Leste teksten til Preben og fant den tankevekkende. Riktig kan den nok også være. Synes også å stemme bra med egne erfaringer. Jeg kan ikke annet enn å være hyggelig og imøtekommende, og tenker gjerne at den andres inntrykk kan bikke over mot desperat. I ni av ti tilfeller går det til helvete, hvilket igjen stemmer bra med det som Preben skriver. Disse damene søker altså en rollespiller, og med litt uflaks ... ender de opp med en psykopat. Kjekt for dem at de får det de leter etter. Men jeg har også erfaring med at en gang iblant treffer jeg damer som setter nok pris på ærligheten min og de andre egenskapene mine, til at det klaffer og blir til lidenskapelige forhold. Disse damene er ikke A4-formatet og derfor sjelden vare. De passer ikke inn i forskninga som Preben viser til, fordi de avviker fra gjennomsnittet og den der forskninga bryr seg bare om gjennomsnittet. Men heldigvis finnes de der ute. Det er bare å holde på videre, leite og leite. Den der dating-maska finnes dessverre ikke i mitt klesskap, så ingen ting annet å gjøre. @ Hovmester: enig @ nigma: med deg også, bortsett fra at artikkelen var litt interessant da. @ mums: du er sikkert ei sånn sjelden vare som jeg skreiv om ;)

(kvinne 30 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 20:09 Privat melding

menn som spiller hard to get funker ikke på meg hvertfall.Da blir han ganske fort veldig uintressan.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 20:09 Privat melding

Vi får heller spille easy då

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 20:59

@eagleye Jo, man skal være imøtekommende og hyggelig, men også være i stand til å bevare spenningen. Dvs gi oppmerksomhet i passe porsjoner, ikke selge sjela si til meg med en gang, la meg få lure litt på hvor jeg har deg osv osv. Kommer du ramlende inn og virker desperat, kjedelig og usikker så blir det en kort affære. Selv om man er en kjernekar.

Jeg har lest litt lektyre skrevet av en fyr som heter Matthew Hussey. Veldig mye bra tips der! :)

(kvinne 30 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:02 Privat melding

Oi folk er jammen forskjellig ja! Jeg hadde gått fort lei om jeg måtte gå rundt å lure på hvor jeg har personen.Jeg ønsker å vite hvor jeg har personen så jeg ikke bruker mye av min tid på en person som kanskje kun ser på meg som en venn.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:03 Privat melding

E det ikkje merkelig at mannfolk har så "lite" å komme med når det gjelder forventninger/krav til daten/kvinnen enn motsatt? Litt mindre jag og ønsketenkning kanskje?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:05 Privat melding

Det e slitsomt, Rosa..

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:05

@open_mind jeg snakker ikke om å gå rundt å lure. Jeg snakker om at jeg ikke er interessert i en fyr som er villig til å gå all inn etter 2 timer på en cafe.

@roken Du har garantert preferanser du og. Ellers så hadde du ikke vært her. :D

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:07 Privat melding

Perla: mine preferanser: en søt jente som godtar meg for den eg e og lar meg prøve og feil .men uansett setter pris på det ekte og ærlige med meg..

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:07 Privat melding

Vet det e for mye forlagt. Men eg kan jo drømme 😊

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:11

@roken Ville du likt en dame som ikke hadde noen standarder?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:12 Privat melding

Eg hadde likt en dame som ikkje satt for mye standarder.. det e mengden det kommer an på

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 21:15

Snakker dere om Norsk Standard?
Blir ikke det litt kjedelig?

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:15

@rosa57 Det er jo ikke noe enklere å være dame! ;-) Vi skal ikke jage mennene, vi skal ikke være FOR interesserte... bare sånn passe, vi skal ikke gjøre ditt og datt, være passe kostbare, for mye av det ene eller for lite av det andre, og vi skal se ut som supermodeller og være sexgudinner hele gjengen.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:18 Privat melding

Hovis: hehe..ta det med en klype salt. Det eg mener e at man hører om standarder hele veien.. mest fra kvinner.. korfor ytrer ikkje vi og standarder vi ser etter? Tør vi ikkje? Gidder vi ikkje?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:19 Privat melding

Perla: e det mannfolk som sier det der? Eller e det media og andre kvinner til hverandre?

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:20

@hovmester DET var poenget mitt! :)

Jeg vet hva slags fyr jeg vil ha. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få han, men jeg senker IKKE standardene mine. De er ikke skyhøye, men jeg styrer unna de som feks vil ha sex først, så se hva det blir til. Sånne som ikke er villig til å investere en dritt i meg. Det er ikke bra nok. Forventer også at han kan ta meg ut på date et par ganger før vi råker hjem i køya. At han syntes jeg er verdt å vente på et par uker.

Sånne ting.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:21 Privat melding

Perla: sånne ting e eg enig i

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:24

@roken Det er sånn det er? "Sjekkegamet" er noe av de få tingene som får frem "urmennesket" i oss. Da teller ikke hvem som er mest seg selv, hvem som har best hensikter etc, men de som er symmetriske i ansiktet, de som lukter best, er i bra shape og som virker som et sikkert valg. Når man blir bedre kjent, da er det noe helt annet.

Sånn, for å svare på HI så tror jeg Preben er inne på noe.

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:25

@hovmester, det var ikke meningen å hisse deg opp sånn! :S Vet jo at du er litt mo i knærene allerede, siden jeg kan basic programmering. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 april 2017 21:26 Privat melding

Kan vi ikke bare være ærlige og si hva vi vil? Det er da ikke så vanskelig å si at du finner noen interessante? Jeg liker deg? Osv? Og så bygge på videre? Folk er så redde for å være sånn og sånn, hopp i det, hva har du å tape? Det er ofte alt for mye tankearbeid ift. en enkel oppgave. Lær litt av barn, de er rett på. Lærer noe hele tiden om relasjoner av min datter, ting jeg rett og slett har glemt, eller finner vanskelig. Kjør på. :)

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:26 Privat melding

Perla: det e vel det. Godt eg har meg en fin pause no.. så slipper eg alt der strevet.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:27 Privat melding

Ps! Skal bare trene vekk 20 kg først og så legge på meg 10 kg muskelmasse.. brb

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:30

@hovmester Joda, bare la meg velge hva duellen skal være.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:31 Privat melding

Hmm..noen ganger e det bedre at de holder kjeft 😊

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:33

@roken Ja, jeg tror også at menn som ikke tør uttale hva de liker og ikke/ikke gidder gjøre seg opp noen mening, men bare blir likegyldige (uten egne meninger) og "jeg tar alt" for å safe, rett og slett blir litt ..ehm.. umandige? Seriøst Roken, hev lista! :) Bein i nesa er sexy.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:34 Privat melding

Perla: eg skal gjøre akkurat det motsatte av det dokkar kvinner sier.. bare for å sette standarden 😊

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:35

@roken Lykke til med den strategien. Blir litt "nek til salgs" for meg. Men si i fra om det funker. ;)

@hovmester Jeg gidder ikke gjøre oppgaver. Tar heller en løpetur eller noe. Jeg er sånn semitjukk, men skal parkere deg for det. *Sta*

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:37 Privat melding

Perla: hehe.. Eg har time out no.. så der gjør meg ikkje så mye. Men takk for lykkeønskninger. Det varmer !

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:37 Privat melding

Hovis: litt seint å be meg ta av buksen når den allerede e av? Nei, på trass så tar eg den ikkje på meg igjen

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:39 Privat melding

H8v: nei..eg ser på Snikskytter. Bra serie

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 april 2017 21:44 Privat melding

Eg skyter ikkje spurv med kanon, hovis

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 21:53

Hovmester er bedre enn meg i ALT. Det blir vrient å vinne da, snufs.

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 22:02

Er dette sånn maskulin og dominant det snakkes om i HI? Jeg må kjenne etter.

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 22:08

Nei

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) ma. 3 april 2017 22:16 Privat melding

Må si det er et ganske fascinerende fenomen, sånn psykologisk, hvis det stemmer at en mann drar mer damer hvis han passer på å være sur. Jeg har lest om noe forskning som tydet på det.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 22:38

Du får prøve, Ståle1979, og jeg tipper at det vil virke. Men ikke noe for meg. Ille nok som min desperasjon er, så rekker den ikke så langt som det. Som hovmester sa: "Spillet er enkelt. Jeg vil ikke ha ei dame som faller for det". Du trekker kanskje de fleste av damene, og alle de enkleste. Stor fordel - gjennomsnittet er ditt, kanskje. Men ulempen er at du må gi avkall på å være deg sjøl, om da dette uttrykket gir deg noen mening. Stor fordel igjen, hvis du er, eller blir en psykopat. For da vil det neppe ha noen verdi, "å være seg sjøl". Gratulerer med instant match, sier Doktor Faustus, og velkommen til helvete. Du velger sjøl hvem du ønsker å være, eller om du heller vil spille spill.

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 22:42

..sa han, med ettertrykk

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) ma. 3 april 2017 22:42 Privat melding

Hahaha! Bra kommentar mann40år 😅

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 22:44

Døh, mann40 år.. hva gjør du når du slutter å være 40 år. Du vet at det er hævvlette å få forandret pseudonymet?

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 22:48

Skulle gjerne ha takket deg i en pm for den ene kommentaren der my. Ja jeg er allerede 41 år, så jeg har et problem. Kom ikke på det før for seint. Men du veit, og jeg veit.

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 3 april 2017 22:51 Privat melding

For meg virker det som at mange bruker for mye energi på å være tiltrekkende.
Hvorfor ikke bare være seg sjøl...det er jo det dem må når det blir ett forhold.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 22:51

Med flere. Takk uansett.

Skjult ID med pseudonym perla ma. 3 april 2017 22:53

@mann41 det er en mellomting mellom å være seg selv og gjøre seg til en psykopat, ha ha. Tror det man snakker om er å ikke servere hele seg på en gang, men la nysgjerrighet og spenning bygge seg litt opp. :)

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 23:20

Ser den perla, prøver også, men klarer det ikke alltid. Preben skreiv om å gjøre seg hard to get, og akkurat det kan jeg takle fint når jeg dater damer i samme liga. Sånn sett kan det være forskjellige ting vi snakker om, for jeg er ganske ny her og er ennå ikke gått lei av å prøve ut tilsynelatende "matcher" (?) utenfor den ligaen jeg sjøl "spiller" i. Så for å gjenta budskapet i andre ord, så finner jeg det umulig å spille hard to get når jeg dater damer som er biologisk veldig hard on me. I neste omgang, når jeg gir opp og aksepterer nedrykk til divisjonen under, kan hard to get falle mer naturlig. Men håper at jeg slipper å synke så dypt før jeg er ferdig her da perla :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 april 2017 23:21

Spill spillet eller GTFO! :P

Og akkurat der er jeg enig med @perla. Du må ha krav til dama. Ikke bare noen få, men MANGE. Det skal ikke være lett å få deg.
Jeg er en sånn type som er så og si utilnærmelig. Pussig nok er det mange damer som trigges av sånt. :P

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 23:27

Det er heldigvis ikke opp til powpow å definere reglene for "spillet". Mine dater involverer to personer, og powpowgutt kommer aldri til å bli invitert til dem. Reglene og "krav" blir heldigvis opp til oss å definere, så lenge det vare. Ellers hadde det jo bare vært å GTFO :p

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 23:44

Du er attraktiv uansett altså pepper? Enten damene hater deg, eller om de elsker deg, Og hvis du er full nok, så legger du ikke merke til hvordan dopapiret er lagt opp. Jøss. Dette løser jo alle verdens problemer. Godt det er valg snart.

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 april 2017 23:45

Hoi pepper!
Har du sett vårsolen, eller??!!
Hva med den "kald-øl-isolen"?
HÆ?!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 april 2017 00:14

@mann40år

Det er vel kanskje problemet, at det ikke er opp til meg å definere reglene for "spillet".
For hadde det det så skulle de vært VELDIG klare og tydelige så ingen ville sittet der og lurt på ting. :P

Skjult ID med pseudonym my ti. 4 april 2017 07:05

Pepper
Vraker alle, jeg. Ikke ment som noe som helst.
Neste overbevisende solskinnsdag har du meg der.

Skjult ID med pseudonym Mums ti. 4 april 2017 07:26

Blir 42 i sommer. Her går det i sparing av lengre hestehale etter at utenlandsk frisør ikke skjønte forskjell på 1 og 10 cm😨

Skjult ID med pseudonym Mums ti. 4 april 2017 07:27

Æhhh feil tråd..💇

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 4 april 2017 09:30 Privat melding

Enig med Mums... Er ikke interessert i kortvarige forhold. Dermed tror jeg det er like greit å framstå med sitt rette vesen først som sist. Med både sterke og svake sider.

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 4 april 2017 17:13 Privat melding

Hovis: du har vel walk in closet til alle skjelletene dine? 😛

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 4 april 2017 17:13 Privat melding

Ble noe stavefeil her, ja. Se vekk i fra Det, nok en gang

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 2017 21:10

Nei.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 10 mai 2017 21:24

ha ha @roken da... :o

du glimter til du
eg måtte le jaffal ;D

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 2017 21:42

Her går det på gjenbruk av gamle tråder ser jeg @blingbling. Lei av cøliaki- og proteinprat?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 2017 21:46

Nei bevares - kjør på. Har for min del ennå litt uleste av tråder fra forrige mnd.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 10 mai 2017 22:20

Fått dosen min med hygge i dag. Oppturer fra start til slutt. Rundet av med en flaske bobler på brygga.
Kan snø det bare vil for min del i morgen. Dont care😊😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 10 mai 2017 22:42

Nei, ingen date

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 10 mai 2017 22:45

Flere greier på jobb som vi fikk i havn og en veldig positiv overraskende respons på en sak jeg har jobbet med i flere år som ser ut til å gå veien.

Deilig, deilig, deilig

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 10 mai 2017 22:53

Så nå legger jeg meg småbrisen og happy 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 10:37

Men les likevel nøye og forsøk å forstå slik at du 'sanser' den hårfine balansen jeg har presisert ut i kommentar i tråden.

For faktum er at tross god kontakt så nytter verken framoverlent eller bakoverlent. Da bør svaret ligge et sted i mellom. Kunsten er å finne stedet bruke det og beholde det. Prøver å bli klok på og optimalisere. Ikke lett det der med motsatt kjønn alltid.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 10:51

*ofte

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 13:12

Ikke i tråden her, men i kommentar (der) til artikkelen selvsagt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 13:17

👍

Prøver å unngå å være veiledende og ikke villedende. Ikke alltid lett å holde tunga riktig...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 13:18

*eeh motsatt selvsagt 😁👍

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 13:20

Eller vetta f...

Stryk "unngå"!

Jepp 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym perla to. 11 mai 2017 14:02

Blir du enig med deg selv, Bling?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 mai 2017 15:03

Ble jo det omsider. 👍

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady to. 11 mai 2017 15:16

Pianospilling i dag? :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 11 mai 2017 17:35 Privat melding

Jeg er meg selv uansett. Jeg er hyggelig og imøtekommende, men ikke overdrevent. Bryr meg midt i der ryggen skifter navn om noen kvinnfolk syns det er negativt, feminint, lite maskulint, osv. Jeg er på jakt etter hun ene som syns det er bra og positivt. :)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 mai 2017 08:48

Men som er poenget i artikkelen, bør hyggen være ekte/konsistent - og ikke manipulativ.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym perla fr. 12 mai 2017 13:30

Jeg tror artikkelen er inne på litt av det samme som var i sjekketråden.. Gravlax kom jo i skade å si at dama måtte være "svak", altså ha en tydelig feminin energi (som han egentlig mente). Jeg tror dette handler om den mannlige energien. Blir den veldig blaut (svak, he he), så tiltrekkes ikke damene. Det blir for feminint rett og slett. Uspennende. Jeg tror ikke det er snakk om å ta på seg en maske, men mer å være bevisst på hva du vil oppnå med oppførselen din, som jeg høøøøøørt kan tilpasses noe av og til. Man oppfører seg feks som regel litt mer profesjonelt på jobb enn hjemme, uten at man er en annen person eller tar på seg en maske.

Skjult ID med pseudonym perla fr. 12 mai 2017 13:31

Ble litt usikker på om jeg har skrevet dette tidligere i tråden også.....

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 mai 2017 13:37

Der j

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 mai 2017 13:40

*Der ja.

Dere gjør det ikke lett for oss. Ikke rart det går årevis å få grepet på dette?

🔹🔸

(mann 27 år fra Sør-Trøndelag) fr. 12 mai 2017 18:39 Privat melding

Er nok heldigvis/ desverre mye sannhe t i dette. I tillegg er det gjort en del store studier på profilbilder at de menne ne som smiler og ser inn i kamera har mindre tiltrekning en de som ikke gjlr det. Det ultimate for en mann av bilder er da å se selvsikker og litt "stolt" ut på bildene. Alt bunner ned til instinkter.