Alle innlegg Sukkerforum

Ladyboys ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 21:29

Noen menn tiltrekkes av ladyboys også, men hva gjør Sukker egentlig for å hjelpe oss til å finne kjemien med det "tredje kjønnet"??

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 21:39

Er det egentlig så vanskelig å skifte fra en tokjønnet til en trekjønnet plattform? Ja, ikke vet jeg altså.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 21:44

En kunne ha valgt mellom tre kjønn i stedet for to ved første innlogging, og så gått videre til å velge matchpreferanser etter preferansene sine. Absolutte krav om ønskelig. "Mann, søker kvinne". "Kvinne, søker mann". Hvorfor ikke åpne for flere muligheter enn disse to, ettersom de finnes, liksom. The year is 2017, liksom.

Skjult ID med pseudonym job ma. 3 april 2017 21:56

ta en tur i walking street så vrimler det av ladyboys:)

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 22:11

Jepp @ nigma, helt enig, og håper på en bedring.

Stjele fra andres marked liksom. Sukker bør heller tenke på mulighetene til å ekspandere til nye markeder, hvis bare bedriftsøkonomien skal avgjøre alt.

Walking street liksom. Tror du tenker på ett eller annet sted i utlandet @ job. Hva med transpersoner i Norge da? Bør ikke en tjeneste som sukker, ha noe å tilby dem også?? Og, de potensielle matchene deres, ikke minst.

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 3 april 2017 22:54 Privat melding

@my

det motsatte av guttejenter
Feminine menn

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 3 april 2017 23:00

Menn som ser ut som damer, kler seg som damer, og oppfører seg som damer. Lange tradisjoner for det i deler av utlandet, og nå i 2017 er utlandet en del av Norge også. Ettersom medisinen ekspanderer og ekspanderer, begynner det å bli mote med kirurgiske inngrep for å ensrette kroppen etter den psykologiske profilen, men slikt er langt fra nødvendig egentlig. Det vesentlige er kjønnsidentiteten, egentlig, og det tror jeg også er hva transpersonenes interesseorganisasjoner også mener. Takk for seriøst spørsmål uten small talk eller off topic my :D